2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280789 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu paraya imza atacağını sanmıyorum, bonusları şişirmiş olabilirler.
1,2 M net, 1 M imzaya gitmiş abi.

Kaçırdığimiz için üzülsek mi sevinsek mi bizim aldıklarımizdan sonra karar vereceğiz artık.

Çevrimdışı murat baltacı

Ic saha formasi diye de bir seyler dolaniyor web'de. 369 tl ise alan besiktas'lilari simdiden kutluyorum.
Kutlayacak bir durum yok  keşke durum olsada hepimiz alabilsek kulübe katkımız olurdu piyasa bu hale geldi malesef
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2021, 11:56:14 savaş altay ]

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Artık 35'e yakalamış Giroud, Dzeko, Costa gibi adamları alacak lükse sahip değiliz.

Sadece biz değil, hiç bir Türk takımı son sahibi olacağı oyuncu alacak lükse sahip değil.

Zamanında isim yapmış emekli adayları ile uğraşmak yersiz bence.

Bitmez bizdeki yaşlı bitik aşkı bitmez :D isim sevdası.

Çevrimdışı savaş altay

Bitmez bizdeki yaşlı bitik aşkı bitmez :D isim sevdası.
Is bitirici, net adam eksikliginden kaynaklaniyor. Gomez nasil dunya kadar soru isareti ile geldi ama yapabilcekleri de belli idi. Cenk, onu satmamizdan onceki performansinda olsa abu ile imzalar yolumuza bakardik mesela. Sadece isim, cisim olarak bakip vizyon sahibi degiliz gibi bir durum da olusturmamak lazim. Ligin kalitesi belli, takimin avrupadaki konumu belli. Komadakini getirirsin, ligin icinden gecer ve sana gelecek olan sampiyonluk + geliri yanina karin kalir. No name birisini alip onunla sampiyonluga yurumek mumkun mu, tabii mumkun fakat boyle bir riske girmek herkesin harci degildir. Ayrica her ne kadar "finansal" kuculmeye gitsekde yapabilecekleri belli bir "yasliyi" ben sahsen isterim. Ferrari'ye tup takmanin manasi olmadigini dusunuyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hepsinin asparagas olduğuna eminim. Ağustos' a kadar en fazla 1 tane transfer yaparız.

Çevrimdışı savaş altay

Gedson fernandes olayi nedir, bilen var mi?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gedson fernandes olayi nedir, bilen var mi?

Portekiz Spor gazestesi A Bola'ya göre istiyormuşuz.
Takımı kampta görmeden oyuncuyu göndermek istemiyormuş.
Çöp gs'de iyi oynadı bizde biraz daha fark yaratır bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Is bitirici, net adam eksikliginden kaynaklaniyor. Gomez nasil dunya kadar soru isareti ile geldi ama yapabilcekleri de belli idi. Cenk, onu satmamizdan onceki performansinda olsa abu ile imzalar yolumuza bakardik mesela. Sadece isim, cisim olarak bakip vizyon sahibi degiliz gibi bir durum da olusturmamak lazim. Ligin kalitesi belli, takimin avrupadaki konumu belli. Komadakini getirirsin, ligin icinden gecer ve sana gelecek olan sampiyonluk + geliri yanina karin kalir. No name birisini alip onunla sampiyonluga yurumek mumkun mu, tabii mumkun fakat boyle bir riske girmek herkesin harci degildir. Ayrica her ne kadar "finansal" kuculmeye gitsekde yapabilecekleri belli bir "yasliyi" ben sahsen isterim. Ferrari'ye tup takmanin manasi olmadigini dusunuyorum.

Gomez geldiğinde bir hedefi vardı, tekrar Alman Milli takımına seçilip Euro 2016'de oynamayı hedefliyordu.

Ayrıca 30 yaşındaydı bize geldiğinde, adam 35 yaşında emekli oldu işte.

Giroud, Costa, Dzeko falan son sözleşmesini yapmaya gelecek, ipini ununu sermiş adamlar.

Adamların 10 sene önce yaptıklarına bakıp hayaller kuruyorsun, gelen adam hayaleti oluyor.

Es kaza iyi performans sergilese de, satmana imkan olmuyor.

En son örneği Falcao işte, kaç senedir bela oldu adamların başına.

CL'de 1 gol atar parasını çıkarır diye hesap yaptılar, senelik 7 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşmeyi yerleştirdiler kulübe.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2021, 14:46:13 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Gomez geldiğinde bir hedefi vardı, tekrar Alman Milli takımına seçilip Euro 2016'de oynamayı hedefliyordu.

Ayrıca 30 yaşındaydı bize geldiğinde, adam 35 yaşında emekli oldu işte.

Giroud, Costa, Dzeko falan son sözleşmesini yapmaya gelecek, ipini ununu sermiş adamlar.

Adamların 10 sene önce yaptıklarına bakıp hayaller kuruyorsun, gelen adam hayaleti oluyor.

Es kaza iyi performans sergilese de, satmana imkan olmuyor.

En son örneği Falcao işte, kaç senedir bela oldu adamların başına.

CL'de 1 gol atar parasını çıkarır diye hesap yaptılar, senelik 7 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşmeyi yerleştirdiler kulübe.

21 milyonluk Kazığı atan falcao değil ki. Tamamen taraftar. Onlar istedi yönetim aldı.(Abdurraahim sevgilisine sarılmış gibi resim çekti alıncada)

Allahtan bizim taraftarın çoğunluğu gözünü açtı yaşı geçmiş adam istemiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Atkar

Ghezzal ve Rosier’in bonservislerini almalıyız.
Kaan Ayhan bile gelirse kiralık diyorlar. Hep kiralık topçularla başımıza bela açarız. Biz oynatırız,millet kazanır hep olduğu gibi. Bence forvet ve olursa Gedson Fernandes harici kiralık oyuncu almamalıyız.Sol bek/Kaleci/Kanat vb için diyorum. Bir de iş ahlakı önemli. Ben Costa’nın hiç oynamayacağını,Dzeko veya Bacca’nın elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Ama bunlarda bizim için gereksiz lüks. Mitroviç-Sörlöth gibi isimlere odaklanmamız daha önemli. Mitroviç ve Sörlöth gibi bir forvet alırsak iyi 2 forvet takıntısını da anlamıyorum. Ne zaman oldu iyi 2 forvetimiz bizim ? Sörlöth-XXX(OrtaAyar)-Güven tarzı yeterli olmaz mı ki ? Devre arası veya seneye Cenk Tosun’da geri döner,3-4 sene bize katkı sağlar muhtemelen

Çevrimiçi sefaköykartali

Yaşlı santrafor kesinlikle istemiyorum. Bence abouyla anlaşırız zaten. Ama her yaşlı oyuncu kötü değildir. Zlatan 37 sinde milana gidip ŞLye çıkarıyor, Giroud da Chelsea nin ŞL almasında pay sahiplerinden biri oldu 6 tane gol attı. Gidip bitik Bacca yla falan ilgilenmektense hırsı bitmemiş, hala futbola isteği olan tecrübeli bir golcü 1 sezon kötü olmaz. Zaten hepsi basının kolpa haberi.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2021, 17:18:48 sefaköykartali ]

Çevrimdışı tuncaboylu

21 milyonluk Kazığı atan falcao değil ki. Tamamen taraftar. Onlar istedi yönetim aldı.(Abdurraahim sevgilisine sarılmış gibi resim çekti alıncada)

Allahtan bizim taraftarın çoğunluğu gözünü açtı yaşı geçmiş adam istemiyor.

O işin bahanesi.

Transfer kötü çıkınca taraftar istedi, iyi çıksaydı Abdürrahim Albayrak o fotoğrafı Toki Arena'nın ortasında 50 metrelik pankart olarak astırmıştı.

Taraftar her transfer dönemi neler alınsın istiyor, 3 hafta sonra da unutuluyor.

Taraftar alınmasına değil, alınmamasına yol açabilir. Çünkü getirirsin, ıslıklar oynatmaz adamı.

O yüzden bizim Burak'ın alınmaması taraftara yazar, Galatasaray'ın Falcao'yu alması yönetime.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yaşlı santrafor kesinlikle istemiyorum. Bence abouyla anlaşırız zaten. Ama her yaşlı oyuncu kötü değildir. Zlatan 37 sinde milana gidip ŞLye çıkarıyor, Giroud da Chelsea nin ŞL almasında en büyük pay sahiplerinden biri oldu 6 tane gol attı. Gidip bitik Bacca yla falan ilgilenmektense hırsı bitmemiş, hala futbola isteği olan tecrübeli bir golcü 1 sezon kötü olmaz. Zaten hepsi basının kolpa haberi.

Giroud'nun CL'de payı çok az.

6 golün 4'ünü iddiasız Sevilla maçında attı. 2. turdan sonra toplam 25 dakika oynadı.

Çevrimiçi sefaköykartali

Giroud'nun CL'de payı çok az.

6 golün 4'ünü iddiasız Sevilla maçında attı. 2. turdan sonra toplam 25 dakika oynadı.
İki maçta 80+ dk oynadı, biri sevillaya, diğeri de Atletico maçını aldı. Fiziken gayet fitti sezon içinde de. Falcao gibi bir durumda değil yani. Zaten alamayacağız Milan vs. istiyor. Biz abuşla 2m den devam 😂, arkasına da kiralık veya genç az maliyetli biri işimizi görür.
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2021, 17:20:42 sefaköykartali ]

Çevrimiçi sefaköykartali

10 numara haberi hiç çıkmıyor ya bu sene. Umarım yönetimin iyi bir çalışması vardır bu konuda. Her konuda duyum var bu konuda çıt yok.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

10 numara haberi hiç çıkmıyor ya bu sene. Umarım yönetimin iyi bir çalışması vardır bu konuda. Her konuda duyum var bu konuda çıt yok.
Yooo, kac gündür teixeira haberleri dolasiyor, fenada olmaz yani🙂
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi sefaköykartali

Yooo, kac gündür teixeira haberleri dolasiyor, fenada olmaz yani🙂
İşte teixeira var bir tek ama kaç ister acaba. Bence de çok iyi olur bu arada tam işimizi görecek 10 numara.

Çevrimdışı worns

ljajic'i göndermeden almayız. dua edin de ljajic'e cska ilgisi gerçek olsun. onun kontratından çıktından sonra oyuncu bir biçimde bulunur.

Çevrimiçi murat

yokmu hiç 2 milyon bonservis 500 .750 bin maaşa oynayacak bobo larin ayarında aç bir futbolcu.takımın defans orta sahasını oturtursun santraforunu da parlatabilirsin.

Çevrimiçi murat

enis destanı alsınlar koysunlar forvete .golün her türlüsünü atan bir çocuk.parlat şunu  tr rekoru kırarak gönderirsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

enis destanı alsınlar koysunlar forvete .golün her türlüsünü atan bir çocuk.parlat şunu  tr rekoru kırarak gönderirsin.
Bizim altayapıda da Semih Kılıçsoy diye bir genç var. O da golün her türlüsünü atıyor. Gençlere süre verecek çok maçımız olacak bu sene. Mutlaka genç oyuncu transferi yaparız. Enis Destan Avrupa'ya gider.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★