2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281753 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

Fiyatından bağımsız ben beğendim formayı.Siyah forma üzerine sade,beyaz beko logosu açmış formayı
Kolda şampiyonlar ligi logolu forma çıkartmışmıydık daha önce?
Ben diğer forma dizaynlarına göre birini alacağım, takım beni çok mutlu etti. Keşke daha ucuz belki 2. kalite çıkartılıp daha çok kişiye ulaştırılabilse.

Çevrimiçi Akil Emre

Hedeflere bak :D

https://twitter.com/NicoSchira/status/1398794554418024451
Costa bayadır top oynamıyor, mitrıviçe bir türlü ısınamadım, bacca son vuruş özelinde ağır kalır gibi, tek seçenek abubakar ve sorlotun olması her maça psikolojik olarak önde başlarız.

Çevrimdışı kaan1903

Dzeko ismi de dolanıyor

Çevrimdışı alimm

Michy Batshuayi

Chelsea'nin büyük umutlarla transfer ettiği fakat bir türlü bekleneni veremeyen Belçikalı..  Son kiralandığı yer olan Crystal Palace ta 2 gol 2 asistlik tabela yapmış opsiyonu kullanılır mı acaba 🤔 Chelsea ile 2022 de sözleşmesi bitiyor..
Dortmund'a kiralandığında iyi performans vermişti, aslında bir benzerini hatta daha iyisini burada vermesi olası... Tabi yolu buralara düşerse👍
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Simeone Zaza önerilmiş. (Fotomaç)

Kaynağı görmezden gelin.

Çevrimiçi Samet Demir

Simeone Zaza önerilmiş. (Fotomaç)

Kaynağı görmezden gelin.

İtalyan futbolculardan Simon Zaza tarzı isimli oyunculardan TR.ye gelen oldu mu daha önce?

Her sene şu adamı yazmaya bıkmadılar 😄
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşımızın şampiyonlar ligine katıldığı an.  :D

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu Alper Bahadır ve Bülent Uslu gibi ergen paratoneri zurnacılara çözüm bulunamazsa fareli köyün kavalcısı olacaklar.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2021, 14:51:58 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı savaş altay

Kolda şampiyonlar ligi logolu forma çıkartmışmıydık daha önce?
Ben diğer forma dizaynlarına göre birini alacağım, takım beni çok mutlu etti. Keşke daha ucuz belki 2. kalite çıkartılıp daha çok kişiye ulaştırılabilse.
https://bjk.com.tr/tr/mobil/haber?news_id=39428&news_id=39428
Boyle bir sey buldum. Amblem de zaten turk bayragi var bir de goguse koymasalardi diye dusundum. Kol da degil direkt goguse cakmislar 😎😎

Çevrimdışı Erman1903

Bu Alper Bahadır ve Bülent Uslu gibi ergen paratoneri zurnacılara çözüm bulunamazsa fareli köyün kavalcısı olacaklar.

Bülent öbürünün yanında melek, en azından faydası zararından fazla. Öbürü safi zarar, dağa çıkmış oradan gözleri kapalı ateş eden biri.

O Alper gibiler sayesinde sahte voleybol lisanslı adamlar senelerce kulüpte at koşturdu yolunu buldu. Her şeyi bilen bu tipler sorsan bunların ne yaptığından habersizdir.

Aklı fikri ufacık işleri büyütüp sansasyon yaratmak, yok Cenki istiyorsa Sergen ne diyecekmiş yöneticiler falan. Kıyamet bilmemne. Ciddi ciddi bununla hocaya mobbing yapılıyor şah çekiliyor kafasında. Cenk zaten çok göze batıyordu, senin programına katılarak kendini bitirdi bilmiyormuş gibi ciddi ciddi buradan bir şey çıkarmaya çalışıyor.

Yönetimi çok eleştirdim ama son zamanlarda gördüğüm en doğru hareket olabilir Cenk Sumer'i tesisten göndermeleri. İster doğru ister yanlış olsun konuştuğu, senin yöneticilerinin tiiye alındığı ortamı ciddiye alıp oralarda takılıyor, burada söz alıyorsan sonuçlarına katlanacaksın. Cenk Sergen'in arkadaşı olduğuna dua etsin, yoksa komple şutlanması gerekiyordu kulüpten.

Çevrimdışı savaş altay

Fiyatından bağımsız ben beğendim formayı.Siyah forma üzerine sade,beyaz beko logosu açmış formayı
Ben de begendim fakat 2014 siyah formamizin yanina yaklasmak icin izin ister halde kendisi. Gogusdeki kartal kanadi hos olmus. Zaten tek hareket orada, baska ne anlatacagiz. Beko yazisi da cuk olmus dogru.. Kaliteli bir urun gibi duruyor.

Çevrimdışı can1903

Cenk Sümer zamanın twitter duyumcusu anonim hesabı vardır bilen bilir paso sallardı gözü kapayıp  :evillol: Çok ciddiyetsiz adam, bazen içip içip tweet atıyor gibi geliyor. Alper Bahadırın yayınına girip sohbet programı yaparsan adamlarda şutlar seni hiç kusura bakma.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bülent öbürünün yanında melek, en azından faydası zararından fazla. Öbürü safi zarar, dağa çıkmış oradan gözleri kapalı ateş eden biri.

O Alper gibiler sayesinde sahte voleybol lisanslı adamlar senelerce kulüpte at koşturdu yolunu buldu. Her şeyi bilen bu tipler sorsan bunların ne yaptığından habersizdir.

Aklı fikri ufacık işleri büyütüp sansasyon yaratmak, yok Cenki istiyorsa Sergen ne diyecekmiş yöneticiler falan. Kıyamet bilmemne. Ciddi ciddi bununla hocaya mobbing yapılıyor şah çekiliyor kafasında. Cenk zaten çok göze batıyordu, senin programına katılarak kendini bitirdi bilmiyormuş gibi ciddi ciddi buradan bir şey çıkarmaya çalışıyor.

Yönetimi çok eleştirdim ama son zamanlarda gördüğüm en doğru hareket olabilir Cenk Sumer'i tesisten göndermeleri. İster doğru ister yanlış olsun konuştuğu, senin yöneticilerinin tiiye alındığı ortamı ciddiye alıp oralarda takılıyor, burada söz alıyorsan sonuçlarına katlanacaksın. Cenk Sergen'in arkadaşı olduğuna dua etsin, yoksa komple şutlanması gerekiyordu kulüpten.

Küme düşen anadolu kulüplerinin birisinde yönetici arkadaşım var. Bu kişilerle bile böyle rahat rahat diyalog kurulamıyor. Koskoca Beşiktaş kulübünün yöneticileri biraz ağırbaşlı olsalar iyi olacak. Takıldıkları kişiler de dediğin gibi koğuş ağası edasında olan tipler. Eskiden de sevmezdim bu Alpler’i iyice rahatsız oldum.

Çevrimdışı Erman1903

Küme düşen anadolu kulüplerinin birisinde yönetici arkadaşım var. Bu kişilerle bile böyle rahat rahat diyalog kurulamıyor. Koskoca Beşiktaş kulübünün yöneticileri biraz ağırbaşlı olsalar iyi olacak. Takıldıkları kişiler de dediğin gibi koğuş ağası edasında olan tipler. Eskiden de sevmezdim bu Alpler’i iyice rahatsız oldum.

Yönetimi biz de eleştiriyoruz, içerideki bazı kişileri biz de beğenmiyoruz farkındayız hoşumuza girmeyen işler var da sen o yönetimin bir parçasısın ne işin var gerilla kampında... Neyse artık umarız bu bir milat olur da herkes kendine bir çeki düzen verir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Valla Başkan olsam Cenk Sümer'i hayatta kulüpte tutmam. Twitter'da 'Sallayın Ardımdan' infosu olan, o ortamda rakip taraftarla muhattap olan, düğmeye bastık vb abuk subuk algılar yapan biri. Geçen de şu senin twitini paylaştığın 'Kanaat Önderi'nin yayınındaydı. Marka değerini ve seviyeyi 0'ın altına indiriyor. Tesisten haberleri alıp konuşmaması, pazarlamayla uğraşması bence bizim açımızdan daha hayırlı olur.

Cenk Sümer'i falan geçelim. Hoca, diyor ki benim kuyumu kazıyorlar. Başarılı olan iyi anlaştığım ekibinden birini bu açıklamayı yaptıktan 2-3 gün sonra yerini değiştiriyorlar. İşleyen dişliyi bozmak değil mi bu ? Bu adam daha geçen şurada şu kadar incelememiz var planlamamız var vs falan diyen ekipteydi. Bu kadar önemli bir dönemde iş değiştirmek ne ?

Herkes cenk sümere alper bahadıra falan sallamış. Bunlara takılmayın, hoca benim arkamı kazmak istiyorlar diyor en iyi anlaştığım iki kişi var diyor. Adam iyi anlaşıyorsa salın yahu adamın yerini değiştirmek ne 2 gün sonra. Benim kafam basmıyor bu ne demek ? İşliyor dokunma işte, kim gelicek yerine monchi falan mı ??? 

Bülent Uslu hatasız kul değildir fakat bu adam hiç bir şey beklemeden, reklamını bile yapmadan sadece Beşiktaş haklarını savunuyor. Bu adam kesinlikle iyi niyetli. Alper bahadırı falan bilmem. Ama Bülent Uslu'ya laf etmek bence ayıp.

Çevrimdışı worns

Öyle de Özil de  Alman milli takımını seçti ama yerli sayılıyor varsa bir yolu araştırmak lazım Kaleci konusunda da bende yabancı olacağını düşünüyorum ama dedikodulara göre Doğan Alemdar’da masada , alıp parlatıp satma fikri var sanırım. Ona bu hafta hocayla karar verirler. Aslında benim hayalim Fransız’da oluşundan Alphonse Areola . Takımda Fransızca konuşan da çok uyum problemi pek yaşamaz. Fulhamda bu yıl baya iyi bir sezon geçirdi. Fulham opsiyonunu kullanır mı takip etmek lazım. İsmi geçen Vaclik ‘de iyi kaleci ama insanın aklına Boyko’dan dolayı acaba uyum problemi yaşar mı diye de şüphelenmiyor değilim. Burda hata yapma lüksümüz yok. Aslında Paris Donnarumma transfer etmek istiyormuş öyle birşey olursa Areola 3. Kaleci durumuna düşüyor o yüzden kiralık opsiyonlu falan zorlayıp bir yoklamak lazım

Areola gerçekten çok iyi kaleci. Ben de bir umut baktım ama imkansız gibi. West Ham'ın falan Fulham'ın opsiyonunu kullanmaması durumunda sırada olduklarına dair bol bol haber çıkmış İngiliz medyasında. Konuşulan rakamlar da 13-15 milyon sterlin. Vaclik'e gerçekten bir ilgimiz varsa olma ihtimali yüksek.

Çevrimdışı worns

Hedeflere bak :D

https://twitter.com/NicoSchira/status/1398794554418024451

Costa, Falcaovari kontrat peşindedir. Bacca da en son ne zaman verimliydi hatırlamıyorum ve yaşı çok fazla. Bunlara pek gideceğimizi sanmıyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Cenk Sümer'i falan geçelim. Hoca, diyor ki benim kuyumu kazıyorlar. Başarılı olan iyi anlaştığım ekibinden birini bu açıklamayı yaptıktan 2-3 gün sonra yerini değiştiriyorlar. İşleyen dişliyi bozmak değil mi bu ? Bu adam daha geçen şurada şu kadar incelememiz var planlamamız var vs falan diyen ekipteydi. Bu kadar önemli bir dönemde iş değiştirmek ne ?

Nasıl geçeceğiz konu Cenk Sümer burada, o açıklamayı yaptığı için falan değiştirmezler kimsenin yerini. Bu iş Başkan'dan geçmeden gerçekleşmesi mümkün bir şey değil. Kendisi de haklı olduğunu düşünüyorsa istifasını verir gider, yönetici abilerimizin yanındayız diye açıklama yapmaz. Hocanın ekibinde değil, başkanla köprü olma adına da 1 kişi yeter-yani Emre Kocadağ.  Bu tamamen yönetimsel ve olması gereken bir karardı. Alper'in hesabı yöneticilerin konuşacakları son yer, onun gibiler yönetimin muhattabı olamaz, bu işe bir son verilmesi gerekiyordu çok da iyi oldu. Beşiktaş yöneticisinin bir ağırlığı olur, çalışma arkadaşlarını tiiye alanların yanında durmaz. Bu olayın daha fazla büyütülmesi camiaya zarar verir prim vermeyin. Biz de biliyoruz yönetimin mükemmel olmaktan uzak olduğunu, yaptıkları hataları vakti gelince konuşuyoruz lakin bu hamle çok yerindeydi.

Çevrimdışı kaan1903

Areola gerçekten çok iyi kaleci. Ben de bir umut baktım ama imkansız gibi. West Ham'ın falan Fulham'ın opsiyonunu kullanmaması durumunda sırada olduklarına dair bol bol haber çıkmış İngiliz medyasında. Konuşulan rakamlar da 13-15 milyon sterlin. Vaclik'e gerçekten bir ilgimiz varsa olma ihtimali yüksek.

Bende biraz araştırdım Roma ile ciddi şekilde adı anılıyor hatta psg bırakmaya hazır falan demişler 10 milyon opsiyonlu kiralık konuşuluyor ama İngiltere'de de kalmak istediğine dair haberler okudum bize düşmez büyük ihtimal.

Çevrimdışı Erman1903

Bülent Uslu hatasız kul değildir fakat bu adam hiç bir şey beklemeden, reklamını bile yapmadan sadece Beşiktaş haklarını savunuyor. Bu adam kesinlikle iyi niyetli. Alper bahadırı falan bilmem. Ama Bülent Uslu'ya laf etmek bence ayıp.

Beğenen vardır beğenmeyen vardır Bülent Uslu'yu, hataları oldu ama bana göre faydası daha çok. Ekranlarda olması gereken bir figür.