2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280727 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dış saha formamız. 369 TL

Çevrimiçi Samet Ç

Dış saha formamız.

369 TL aşırı pahalı bu senede forma satışı düşük kalır

Çevrimdışı Erman1903

Yine mi gündemde gelmez diyeyim de gelsin

Mutsuzmuş menajerler aracılığıyla haber yollamış.

Çevrimiçi Samet Ç

Santraforda iş yapar orada da 6 maç santrafor oynadı 5 gol 2 asist

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ciddi misin abi? Gerçek mı bu haber?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

369 TL aşırı pahalı bu senede forma satışı düşük kalır
Önceden öğrenci, düşük gelirli taraftar felan alabilirdi bu yıl onlar da alamayacak gibi.

Çevrimdışı Erman1903

Ciddi misin abi? Gerçek mı bu haber?

Öyle deniyor. Artık bilemiyorum Rosier %90'da deniyordu şimdi zor diyor bunu diyenler :). Henüz yabancı transferinde çok erken zamanlardayız, şu an odağımız yerli oyuncular olarak gözüküyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mahir gelirse yerli statüsünde mi sayılacak?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hocanın anlaşabildiğim, ümraniyede görmekten mutlu olduğum dediği adamlardan olan;

-Emre Kocadağ
-Cenk Sümer

Cenk Sümer'in gidip ümraniyeden uzaklaştırıldı, Hoca karşıtı tipler adamın pazarlamaya kaydırıp ümraniyeden uzaklaştırdı.
https://twitter.com/alperbah/status/1398772903081123845

Cenk Sümer'in paylaşımı;
https://twitter.com/CenkSumer/status/1398757973011337220

İşler baya karışıyor yönetimde, geçen sefer 2 yılda birbirini yiyen yönetim-hoca topluluğu bu sefer daha ilk yıldan yemeye başladı. 

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın anlaşabildiğim, ümraniyede görmekten mutlu olduğum dediği adamlardan olan;

-Emre Kocadağ
-Cenk Sümer

Cenk Sümer'in gidip ümraniyeden uzaklaştırıldı, Hoca karşıtı tipler adamın pazarlamaya kaydırıp ümraniyeden uzaklaştırdı.
https://twitter.com/alperbah/status/1398772903081123845

Cenk Sümer'in paylaşımı;
https://twitter.com/CenkSumer/status/1398757973011337220

İşler baya karışıyor yönetimde, geçen sefer 2 yılda birbirini yiyen yönetim-hoca topluluğu bu sefer daha ilk yıldan yemeye başladı.

Valla Başkan olsam Cenk Sümer'i hayatta kulüpte tutmam. Twitter'da 'Sallayın Ardımdan' infosu olan, o ortamda rakip taraftarla muhattap olan, düğmeye bastık vb abuk subuk algılar yapan biri. Geçen de şu senin twitini paylaştığın 'Kanaat Önderi'nin yayınındaydı. Marka değerini ve seviyeyi 0'ın altına indiriyor. Tesisten haberleri alıp konuşmaması, pazarlamayla uğraşması bence bizim açımızdan daha hayırlı olur.

Çevrimdışı murat baltacı

yerlilerde açılışı Salih kenan arda ile yaparsak süper olur. yabancılarda rosie ghezal abou çözüp gedson kiralanırsa güzel bir iskelet olur sonrası larinin ersinin satilmasiyla şekillenir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Bütün başarının sergenin üstüne kalmasını hazmedemeyenler var belliki

Çevrimdışı Erman1903

Bütün başarının sergenin üstüne kalmasını hazmedemeyenler var belliki

O zaten vardır da Cenk Sumer'in tesis dışına yollanması bence Alper mikserinin yayınına katıldığı için olmuştur.

Beşiktaş yöneticisiysen bir ağırlığın olacak, Alper Bahadır kim?

Çevrimdışı worns

Geçen transfer sezonu da yazmıştım eğer yerli statüsünde sayılırsa Yerli stoper olarak Eray Cömert' de beğendiğim bir isim alternatif olabilir.

o isviçre'yle maça çıktı diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı worns

Nice, Ersin Destanoğlu için Beşiktaş'a yaptığı ilk teklifin reddedilmesi üzerine ikinci teklifini hazırlıyor. Transferin 8 milyon euro + bonuslar karşılığında bitmesi bekleniyor.

(@IgnazioGenuardi) https://t.co/AupvgdqMDI

https://twitter.com/IgnazioGenuardi/status/1398636085006241793

bir biçimde bu transferin gerçekleşeceğini ve şu anda alttan alta kaleci işiyle ilgilendiğimizi düşünüyorum, muhtemelen de yeni kaleci yabancı olur.

Çevrimdışı worns

Mahir gelirse yerli statüsünde mi sayılacak?

şu an öyle bir düzenleme yok, yerli statüsünde sayılmaz. geçenlerde tff başkanının azeri oyunculara yönelik bir düzenleme yapılabileceğine dönük açıklaması olmuş temenni düzeyinde. gündemdeyse öyle bir şey, belki.

Çevrimdışı worns

yine diego costa haberleri çıkmış. muhtemelen dünya tarihinde bir takımla en çok ve en istikrarlı transfer dedikodusu çıkan oyuncudur. adam daha parlamamıştı, gençti, sağa sola kiralanıyordu, o zaman bile bizimle ismi anılıyordu  :D 12 sene önce filan bile olabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Ic saha formasi diye de bir seyler dolaniyor web'de. 369 tl ise alan besiktas'lilari simdiden kutluyorum.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yabancı çözülür havuz geniş ama yerli rotasyon için 3-4 oyuncu almamız gerekiyor

Salih uçan
Alpaslan Öztürk (gs ile imzaladı ise )
Arda (gençler)
Aytaç kara (gs ile imzaladı ise )
Abdülkadir parmak
alparslan ve Aytaç Allah yazdıysa bozsun,, ikisi de son derece vasat ve mental olarak yetersizler,, inşallah cincon ikisini de almıştır. Abdülkadir parmak ise cin olmadan adam çarpmaya kalkanşardan,, bu kardeşimiz maalesef futbol için gerekli fizik,teknik,taktik,kondisyon çalışmalarını yapmadan işin kurnazlıklarıyla yürümeye çalışanlardan,, arda denenebilir,, Salih Uçanı inşallah almışızdır,,

Çevrimdışı kaan1903

o isviçre'yle maça çıktı diye hatırlıyorum.
Öyle de Özil de  Alman milli takımını seçti ama yerli sayılıyor varsa bir yolu araştırmak lazım Kaleci konusunda da bende yabancı olacağını düşünüyorum ama dedikodulara göre Doğan Alemdar’da masada , alıp parlatıp satma fikri var sanırım. Ona bu hafta hocayla karar verirler. Aslında benim hayalim Fransız’da oluşundan Alphonse Areola . Takımda Fransızca konuşan da çok uyum problemi pek yaşamaz. Fulhamda bu yıl baya iyi bir sezon geçirdi. Fulham opsiyonunu kullanır mı takip etmek lazım. İsmi geçen Vaclik ‘de iyi kaleci ama insanın aklına Boyko’dan dolayı acaba uyum problemi yaşar mı diye de şüphelenmiyor değilim. Burda hata yapma lüksümüz yok. Aslında Paris Donnarumma transfer etmek istiyormuş öyle birşey olursa Areola 3. Kaleci durumuna düşüyor o yüzden kiralık opsiyonlu falan zorlayıp bir yoklamak lazım

Çevrimdışı savaş altay

Öyle de Özil de  Alman milli takımını seçti ama yerli sayılıyor varsa bir yolu araştırmak lazım Kaleci konusunda da bende yabancı olacağını düşünüyorum ama dedikodulara göre Doğan Alemdar’da masada , alıp parlatıp satma fikri var sanırım. Ona bu hafta hocayla karar verirler. Aslında benim hayalim Fransız’da oluşundan Alphonse Areola . Takımda Fransızca konuşan da çok uyum problemi pek yaşamaz. Fulhamda bu yıl baya iyi bir sezon geçirdi. Fulham opsiyonunu kullanır mı takip etmek lazım. İsmi geçen Vaclik ‘de iyi kaleci ama insanın aklına Boyko’dan dolayı acaba uyum problemi yaşar mı diye de şüphelenmiyor değilim. Burda hata yapma lüksümüz yok. Aslında Paris Donnarumma transfer etmek istiyormuş öyle birşey olursa Areola 3. Kaleci durumuna düşüyor o yüzden kiralık opsiyonlu falan zorlayıp bir yoklamak lazım
Fulham'da sezonun oyuncusu secildi areola.

Çevrimdışı kaan1903

Fulham'da sezonun oyuncusu secildi areola.
Aynen baya iyi sezon geçirmiş keşke alabilsek opsiyonunu araştırdım ama bulamadım

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı celiker1

Fiyatından bağımsız ben beğendim formayı.Siyah forma üzerine sade,beyaz beko logosu açmış formayı
Hayatta Beşiktaş