Yönetim kusursuz diyen yok zaten kimse böyle bir iddiada bulunmadı. Tepkilerin hepsi yönetim bir şey beceremez, bunlar şampiyon yapmadı hocayla ghezzal şampiyon yaptı yorumlarına. Takım 40 tane maç oynamış iyi kötü kazanmış kaybetmiş, iş son maçta çözüldü diye bala şampiyon olmuş olmuyoruz. Devre arası en az 1 oyuncu daha alınması lazımdı alınmadı, abuş sakatlandı vsvs. Allah korudu şampiyon olduk. Ama bu yönetim ve diğer oyuncular hiçbir şey yapmadı, 20 tane oyuncudan sadece Ghezzal ve Sergen hoca bizi şampiyon yaptı anlamına gelmiyor. Bütün takımın camianın verdiği emekler ortada. Yönetim asıl sınavını bu sezon verecek, hocayla hedeflerini belirleyip ona en uygun kadro kurmaya çalışacaklar. Umarım başarılı olurlar, ha olamazlarsa da şu yanlış burada hata yapıldı deriz. Ama tutup da daha açılmamış transfer sezonu için bunlar hiçbir şeyi beceremezler demek saçmalıktan başka bir şey değil.
Yönetimin çok büyük hataları oldu, ama bir şekilde şampiyon olduğumuz için ben de dahil herkesin gözünde kredi kazandılar.
Bedava kaçırdığımız Victor Ruiz'in maaşını ödedik tazminat olarak.
150 bin Euro'yu taksitle ödeyeceğiz diye Gökdeniz Bayrakdar'ı kaçırdılar, şimdi 5-6 milyon Euro'luk çocuk oldu.
Sergen'in hazırlık maçlarında beğendiği ve kalsın dediği Roco'yu maaşının yarısını ödeyip gönderdiler, Karagümrük'te gösterdiği performansla İtalya'da talipleri var.
Roco'nun yerine şampiyonluk hedefleyen takıma 21 yaşındaki stoper Montero'yu %70 maçta oynatma garantisiyle kiraladılar, Atletico Madrid'e 500 bin Euro ödeyeceğiz o yüzden. Montero'nun 1 senelik maliyeti 1.250 bin Euro oldu.
https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/besiktas-monteroyu-resmen-kiraladi-41601851Ligin özellikle başında eski yönetimle hesaplaşacağız diye onların getirdiği N'koudou hakkında akıllara zarar müzmin sakat açıklaması yaptılar.
İndirim yapmadı diye Vida'yı taraftarın önüne attılar ve oyuncuyu küstürdüler. İlk 5 maçtaki Vida'yı hatırlayın.
Transferin son gününe kadar Larin'i kiralık ya da satılık yollamaya çalıştılar.
Santrafor lazımken ve Madzukiç kovalarken, sonra daha ucuz diye kanat oyuncusu Ghezzal'da karar kıldılar; belgeler son anda motorsikletle yetiştirildi.
Diğerlerini boş ver, sadece bu 4 oyuncunun bu seneki şampiyonluktaki payını düşün.
Takımı Aboubakar, Cenk, Gökhan Töre gibi sakatlık geçmişi kabarık oyuncularla doldurdular.
Devre arasında Sergen Hulk diye yalvarırken, neredeyse yakın maliyetle 1.5 senedir top oynamayan Cenk Tosun'u getirdiler. Adam karantina, şu, bu derken dizini
eline aldı, ancak 175 dakika faydalanabildik.
Töre sezon boyunca 30 dakikadan fazla sahada dayanabilecek duruma gelemedi.
Aboubakar son 10 maçı sakatlık sebebiyle kaçırdı.
Boyd, Güven, Umut Nayır gibi oyuncuları 3 kuruş tasarruf edeceğiz diye kiraya gönderdiler.
Sezonun son 10 maçında kenardan sokacak hücum oyuncusu kalmadı elimizde, hatta bir kaç maç Gökhan Töre ilk 11'de santrafor çıktı.
Resmen son nefeste boynumuzu uzatarak finiş çizgisini geçtik, 1 hafta daha olsa pilimiz bitmişti.
Yani taraftarın yönetime güvenmeme sebebi gayet açık.
Şampiyonluğu getirdikleri için takdir ediyorum, ama güvenecek bir durum yok ortada.