Böyle bi mantık yok. Malatya kalecisi yemese vs. diyene kadar gsnin veya fbnin balla çevirdiği maçlara da bi bak. Futbol böyle bir oyun, bütün sezon verilen emekleri de yok sayıp sadece Sergenle Ghezzal şampiyonluk yaptı demenin de futbolla uzaktan yakından alakası yok. Derbide bi yerleri çatlayan necibin, 38 yaşında 40 maçta forma giyen Atibanın, kaç tane gol atıp maç alan Vidanın, sakatlanana kadar ligin en iyi golcüsü olan Abuşun, sene başında 2,5 milyona gitsin denilen sonra gol kralı olmayı kıl payı kaçıran Larin' in hiç katkısı yok, Sadece sergenle ghezzal aldı. Böyle futboldan uzak yorum olmaz. Daha hala eski yönetimin yanlış transferlerinden tam olarak kurtulamamış, sene başı faturasını ödeyemiyor diye haber çıkan takıma para harcamadan 1,6m € transfer yaparak şampiyon yaptıysa, gelip şansa bala şampiyon olduk demek haterlıktan başka bir şey değil.
mucize şampiyonluk demek bala oldu demek değildir. çok zor bir şampiyonluk elde ettik belkide tarihimizin en zor şampiyonluğu oldu şu takımın kollanması bu takımın bilmemnesi demeyede gerek yok ama zor olan şampiyonluğun içinde ciddi şans faktörü vardı bunuda yok sayamayız iki takımla yarışıyorsun kendi sahasında biri sivasa puan veriyor şampiyonluktan oluyor bu bizim elimizde olan durum değildi o nedenle bunun adına şans deniyor. zor olmamız bal anlamına gelmezde şans bizden yanaydı demekte gerçeğin kabulüdür gs iki gol atsa son maç şampiyonluk elden gidecek penaltı kaçırdılar sanırım şimdi iki takımında takılması hangi kelimeyle anlatılır.
sergen bile mucize şampiyonluk derken bunu söyleyen insanlara neden tepki veriyorsunuz. mucizelerde emek ister ve özellikle mucizenin gerçekleşmesi için emeğin normal standartın çok üzerinde olması gerekir biz bu sene başarılması imkansız olan bir şeyi başardık.
bütün sene sergen hoca değil dedim hep yıl sonu kırılma anında ne olacağını merak ettim ben yaşadıklarımızı bekliyordum ve hocanın bu noktada ayakta kalıp kalamayacağını bilmiyordum. kırılmayı tek engelleyecek oydu. geçmişde bu noktada çok defosu vardı. bu nedenlede hocalık kimliğini kazanamıyordu benim gözümde. Ama sonuçta yüz akıyla çıktı hemde ne çıkma. Rüştünü ispatladı artık.
çok hatalar yaptığımız bir sezonu geride bıraktık yönetimiyle hocasıyla taraftarıyla yaptık hataları tek hatasız olan oyunculardı.
yönetimin artıları oldu eksileri oldu. ama bir söz vardır kimse kaptanın denizde yaşadığı fırtınalarla ilgilenmez önemli olan gemiyi limana sağ salim yanaştırmasıdır.
daha önce söylediğim bir söz var ne olursa olsun şampiyonlukta her zaman en büyük pay Başkana aittir. Başkan pes ederse kimse o şampiyonluğu getiremez. Başkan ayakta kalırsa bütün camia dikilir.
nasıl Orman döneminde başarı şenolun değil Başkanındır dediysem şimdide başarıyı başkana vereceğim.sergen yaptıysa şampiyon sergeni ben getirmedim takımın başına sonuçta yönetim bir kurgu yapar sonra bunun başarıya ulaşmasını izler
sergene inanıp getirmişler iyi kötü eline bir takım vermişler verdikleri takım yetersiz bile olsa gerçek bir ekipmiş çok doğru insanlar bir araya getirilmiş. Güneş döneminde en şikayet ettiğim yerlerde sürünen kondüsyonumuzdu. bu dönem kondüsyonla şampiyon olduk.
Eleştiri yapacağız elbet sergende eleştirilir zaten yıl boyu o eleştiriler sayesinde sergen bu noktaya geldi ben ilk defa camia eleştirilerinin bu kadar hızlı ve sonuca gider şekilde etki ettiğine tanık oldum. Yönetimde eleştirilere duyarsız değildi. zaten geçen seneki o kabus dolu tavırlarından bu sene uzaklaşmaları eleştiriler sonucu oldu.
çok yanlış yaptılar bu sene ama umarım bunlardan ders çıkarıp seneye daha kolay bir şampiyonluk elde ederiz yoksa böyle giderse taraftar kalmaz herkes mefta olur.