2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278399 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nartallo

Başkanın sözlerini kimse dikkate almamış
670 m kredi çekilmiş 110 m cebinden vermiş diyer yöneticilerdende veren var düz hesap 800 m kulüp borçlandırılmış bu sene nerden baksan 400 m civarıda gelirimiz vardı kasaya 1.2 milyar girmiş oyuncuların maaşı ödendi diye yönetim alkışlıyoruz borcumuzun dörtte birini bir senede yapmışlar bu kadar paranın döndüğü senede devre arası transfer yapmayıp şampiyonluğu riske attılar yönetim sayesinde değil arkadaşlar sakat sakat sahaya çıkıp özveride bulunan oyuncular sayesinde şampiyon olduk bir maç daha olsa giderdi şampiyonluk yönetimi alkışlayalım şampiyon yaptılar takımı sergeni dinlediniz i 7 sakat oyuncumuz vardı dedi larin son dört beş haftayı sakat oynayarak geçirdi adam sahada koşamıyordu o haliyle yaptırdığı oenaltı şampiyonluk getirdi
Sakatlık riski yüksek oyuncularla takım kur devre arası durum belliyken takviye yapma aldığın oyuncuda sakatlıktan çıkmış rehabilite için gelen oyuncu olsun sonra yönetim şampiyon yaptı takımı alkışlayalım
Para yok diye ses çıkartmıyordu kimse varmış ama unutmayalım ana para birde faizi var onun bir senede bir milyar borçlanmışız berbat bir transfer planı yapmışlar ama şampiyon olduk yönetim başarılı öylemi
Aldıkları kaç oyuncuya haybeye para verdik

Kullandırılan krediler ile sadece futbolcu borçları ödenmiyor, vadesi geçen tüm borçlar da temizleniyor.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2021, 10:24:33 Nartallo ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hasbelkader bunlardan birini geçerlerse, muhtemel rakipler arasına Benfica ve Shakhtar da katılacak.

Bildiğimiz gs bunların hiçbirini yenemez abi. 35 maçta 2 galibiyet alan adamlardan konuşuyoruz. :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz 4. torbaya gittik.
Eyvallah zaten bizdeki kura şansını dikkate aldığımızda 1. torbada bile olsak 2-3-ve 4 ün en güçlülerini bulurduk.
Bu sebeple 3 ya da 4 olmuşuz çok dert değil.

Asıl sarı şekerler ne zaman ön eleme oynayacak, bir an önce başlasınlar da ligde beter olsunlar.

Daha belli değil.

Ön elemelerde League route'tan 2 takım CL'ye katılıyor. Bu ikisi de Shahktar ve Benfica olmazsa, yani ikisinden biri elenirse 3. torbadayız.

Ki oynayacakları takımlar da güçlü, PSV, Celtic, Monaco gibi takımlarla eşleşecekler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim kusursuz diyen yok zaten kimse böyle bir iddiada bulunmadı. Tepkilerin hepsi yönetim bir şey beceremez, bunlar şampiyon yapmadı hocayla ghezzal şampiyon yaptı yorumlarına. Takım 40 tane maç oynamış iyi kötü kazanmış kaybetmiş, iş son maçta çözüldü diye bala şampiyon olmuş olmuyoruz. Devre arası en az 1 oyuncu daha alınması lazımdı alınmadı, abuş sakatlandı vsvs. Allah korudu şampiyon olduk. Ama bu yönetim ve diğer oyuncular hiçbir şey yapmadı, 20 tane oyuncudan sadece Ghezzal ve Sergen hoca bizi şampiyon yaptı anlamına gelmiyor. Bütün takımın camianın verdiği emekler ortada. Yönetim asıl sınavını bu sezon verecek, hocayla hedeflerini belirleyip ona en uygun kadro kurmaya çalışacaklar. Umarım başarılı olurlar, ha olamazlarsa da şu yanlış burada hata yapıldı deriz. Ama tutup da daha açılmamış transfer sezonu için bunlar hiçbir şeyi beceremezler demek saçmalıktan başka bir şey değil.

Yönetimin çok büyük hataları oldu, ama bir şekilde şampiyon olduğumuz için ben de dahil herkesin gözünde kredi kazandılar.

Bedava kaçırdığımız Victor Ruiz'in maaşını ödedik tazminat olarak.

150 bin Euro'yu taksitle ödeyeceğiz diye Gökdeniz Bayrakdar'ı kaçırdılar, şimdi 5-6 milyon Euro'luk çocuk oldu.

Sergen'in hazırlık maçlarında beğendiği ve kalsın dediği Roco'yu maaşının yarısını ödeyip gönderdiler, Karagümrük'te gösterdiği performansla İtalya'da talipleri var.

Roco'nun yerine şampiyonluk hedefleyen takıma 21 yaşındaki stoper Montero'yu %70 maçta oynatma garantisiyle kiraladılar, Atletico Madrid'e 500 bin Euro ödeyeceğiz o yüzden. Montero'nun 1 senelik maliyeti 1.250 bin Euro oldu.

https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/besiktas-monteroyu-resmen-kiraladi-41601851

Ligin özellikle başında eski yönetimle hesaplaşacağız diye onların getirdiği N'koudou hakkında akıllara zarar müzmin sakat açıklaması yaptılar.

İndirim yapmadı diye Vida'yı taraftarın önüne attılar ve oyuncuyu küstürdüler. İlk 5 maçtaki Vida'yı hatırlayın.

Transferin son gününe kadar Larin'i kiralık ya da satılık yollamaya çalıştılar.

Santrafor lazımken ve Madzukiç kovalarken, sonra daha ucuz diye kanat oyuncusu Ghezzal'da karar kıldılar; belgeler son anda motorsikletle yetiştirildi.

Diğerlerini boş ver, sadece bu 4 oyuncunun bu seneki şampiyonluktaki payını düşün.

Takımı Aboubakar, Cenk, Gökhan Töre gibi sakatlık geçmişi kabarık oyuncularla doldurdular.
Devre arasında Sergen Hulk diye yalvarırken, neredeyse yakın maliyetle 1.5 senedir top oynamayan Cenk Tosun'u getirdiler. Adam karantina, şu, bu derken dizini
eline aldı, ancak 175 dakika faydalanabildik.
Töre sezon boyunca 30 dakikadan fazla sahada dayanabilecek duruma gelemedi.
Aboubakar son 10 maçı sakatlık sebebiyle kaçırdı.

Boyd, Güven, Umut Nayır gibi oyuncuları 3 kuruş tasarruf edeceğiz diye kiraya gönderdiler.

Sezonun son 10 maçında kenardan sokacak hücum oyuncusu kalmadı elimizde, hatta bir kaç maç Gökhan Töre ilk 11'de santrafor çıktı.

Resmen son nefeste boynumuzu uzatarak finiş çizgisini geçtik, 1 hafta daha olsa pilimiz bitmişti.

Yani taraftarın yönetime güvenmeme sebebi gayet açık.

Şampiyonluğu getirdikleri için takdir ediyorum, ama güvenecek bir durum yok ortada.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2021, 10:51:56 tuncaboylu ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Hocamızın Hakan Gündoğar' la yaptığı röportajı youtube a yüklemişler.

Çevrimdışı savaş altay

Bildiğimiz gs bunların hiçbirini yenemez abi. 35 maçta 2 galibiyet alan adamlardan konuşuyoruz. :biggrinking:
36'da 3. Galibiyet 😆😆😆

Çevrimdışı Gökhan Kurt

36'da 3. Galibiyet 😆😆😆

Sanmıyorum. Leş kadroları ile en fazla beraberlik  :biggrinking:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu ne ya 20-21 Temmuz şöyle temmuz ayı başında olsaydı iyiydi. Gerçi Avrupa şampiyonası da var.
Neyse bu da iyidir. Sezon başı çekler gelsin vurur geçerler.
Gs pek umrumda degil, gelecek sezon sampiyonluk yarisinda en güclü rakiplerimiz fb ve ts olacakdir
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Torunoğlu yaşadı bir tek. Urgancıların sergen muhabbeti belli. Yapılan transferler belli, son maçta malatya kalecisi dünyaları kurtarmasa şuan hepiniz sövüyordunuz. Hataları söylemek gerekli, kulüpte hala çok şey yanlış yapılıyor. Yapılmaya devam ettiği sürece de söyleyeceğim. Sende benim tam tersimsin sana göre dünya toz pembe zaten, Beşiktaş real madrid falan hiç bir sıkıntı yok falan hatta çok kolay şampiyonluk falan filan diyordun. Burada ve internet aleminde benden yaşça büyük ne şampiyonluklar görmüş adamlar bile kazandığımız en zor en anlamlı şampiyonluk diyip hüngür hüngür ağladılar. Abim yaşındasın o yüzden saygım sonsuz sana  yanlış anlama ama dünyayı bu kadar pembe görmek ilginç. Bunu nasıl başarıyorsun bende bunu anlamıyorum :)
Göztepe maçında penaltı olmasaydı görürdüm ben buradakileri. Kaç puan öndeyken, rahat rahat şampiyon olacakken +1 averajla zoru zoruna şampiyon olduk.

[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2021, 11:58:39 Şükrü Yılmaz ]

Çevrimdışı savaş altay

Gerçekleri duygusallıktan ayırarak her şeyi net görmeye çalışmamızda fayda var.
Çok fazla geriye gitmeye gerek yok, sadece son maçta Allah korusun şampiyonluk kaybedilseydi şu an yönetim için ılımlı konuşan arkadaşlar aynı tavrını sürdürebilecek miydi?
Gerçekçi olmakta fayda var, evet sonuç hepimizi inanılmaz mutlu etti ama kral çıplak.
Bunu da söylemek lazım.
O kadar degisik ornekler veriyorsunuz ki insanlar paragraf paragraf yaziyor hala anlayamiyorsunuz. Fanteziler kuruluyor ve "gercekler" diye sunuluyor. Insanlara duygusal deniyor felan. Kimsenin ozelinde yazmiyorum fakat kral ciplak denmiyor, bildigimiz ezikliktir bu. Bazi arkadaslar gercekten ama gercekten cok sansli. Benim tanidigimi zannedigim site yonetimi besiktas sampiyonlugundan sonra degil bunlari arka arkaya yazmak, imasinda bulunanlari 5 dakika barindirmazlardi burada. Cok cok eski uyeler ve uye olmayan ziyaretciler bilir bunu !!
Hataya 7 atmisiz = fantezi
Sampiyon olmusuz = sarisinlarin oynadigi maclari kurcalayip oralarda soyle oldu, boyle oldu. Besiktas'in sarisinlar ile oynanan maclari bile konusulmuyor, ( kufur yasak ) bilmem nesine kadar gidiliyor. Burada yapilan analiz ya da gozden kacirilan detaylar felan degildir. Aklimiz ile alay edilmesin bayagi bayagi besiktas'lilarin bire bir yaninda konusamayacaklari seyleri yazip gonderiyorlar. Goturelim mi bunlari her hangi bir topcumuzun yanina su deli sacmaliklarinin bahsini bi acabilirler mi? Gercekler her yerde konusulur haydi konusabilecekleri mi?  Hodri meydan.
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2021, 12:09:26 savaş altay ]

Çevrimdışı savaş altay

Göztepe maçında penaltı olmasaydı görürdüm ben buradakileri. Kaç puan öndeyken, rahat rahat şampiyon olacakken +1 averajla zoru zoruna şampiyon olduk.
Goztepe macinda penaltiyi aldik ve dibine kadar sokusturduk. Goruyor musun simdi de?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

O kadar degisik ornekler veriyorsunuz ki insanlar paragraf paragraf yaziyor hala anlayamiyorsunuz. Fanteziler kuruluyor ve "gercekler" diye sunuluyor. Insanlara duygusal deniyor felan. Kimsenin ozelinde yazmiyorum fakat kral ciplak denmiyor, bildigimiz ezikliktir bu. Bazi arkadaslar gercekten ama gercekten cok sansli. Benim tanidigimi zannedigim site yonetimi besiktas sampiyonlugundan sonra degil bunlari arka arkaya yazmak, imasinda bulunanlari 5 dakika barindirmazlardi burada. Cok cok eski uyeler ve uye olmayan ziyaretciler bilir bunu !!
Sampiyon olmusuz = sarisinlarin oynadigi maclari kurcalayip oralarda soyle oldu, boyle oldu. Besiktas'in sarisinlar ile oynanan maclari bile konusulmuyor, ( kufur yasak ) bilmem nesine kadar gidiliyor. Burada yapilan analiz ya da gozden kacirilan detaylar felan degildir. Aklimiz ile alay edilmesin bayagi bayagi besiktas'lilarin bire bir yaninda konusamayacaklari seyleri yazip gonderiyorlar. Goturelim mi bunlari her hangi bir topcumuzun yanina su deli sacmaliklarinin bahsini bi acabilirler mi? Gercekler her yerde konusulur haydi konusabilecekleri mi?  Hodri meydan.

Yazılanları anladın mı?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gs pek umrumda degil, gelecek sezon sampiyonluk yarisinda en güclü rakiplerimiz fb ve ts olacakdir

ts benim hiç umrumda değil, kendi çevresi ve medyası aşağı çeker. Messiyi getirseler rakiptir demem, uzun mesafe koşamazlar.
fb yine ölümüne para harcayacaktır ama nasıl kadro yapacakları önemli. gs ile transfer çekimesine girip abuk subuk adamları alıp bir de ff emre ye takımı teslim ederlerse sıkıntı olmaz.
İçlerinde en derinden giden bu pis işlerin kitabını yazan gs bana göre tehlikeli. Açıkçası şu 3 takımdan hangisi ligin ilk yarısında havlu atmasını istersin deseler hiç düşünmeden gs derim.

Çevrimdışı caner.eryigit

+41903

Çevrimdışı savaş altay

Yazılanları anladın mı?
Su macta soyle olmasaydi, burada boyle olmasaydi.. Gayet iyi anliyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su macta soyle olmasaydi, burada boyle olmasaydi.. Gayet iyi anliyorum.

peki anlamamışsın sıkıntı yok.
bana göre yönetim başarısız sana göre başarılı.
bitti gitti. ötesine sağına berisine gerisine bakmana gerek yok.

Çevrimdışı savaş altay

peki anlamamışsın sıkıntı yok.
bana göre yönetim başarısız sana göre başarılı.
bitti gitti. ötesine sağına berisine gerisine bakmana gerek yok.
Abi ben senin yonetim icin anlatmak istedigini anliyorum zaten. Mac muhabbetlerinden bagimsiz konusulmasi gereken bir konu oldugunun altini ciziyorum sadece. Maclar "gerceklesti" cunki. Olmus ve basardigimiz bir konunun ayri tutulmasi gerektigine inaniyorum.

Çevrimdışı sefaköykartali

Artık geçen sezon geride kaldı. Yönetimin de hocanın da takımdakilerin de hataları olmuştur bu da bu sporun doğasında var. Ama göztepe maçında penaltı olmasaydı, Nkoudou penaltıyı atsaydı, abuş sakatlanmasaydı, hataya 7 tane atmasaydık, derbide gsden bir tane yemeseydik Konyadan 4 tane değil 5 tane yeseydik vs de diyebiliriz yani.  Ama bunların hepsi yaşandı. Bu sporun güzelliği de bu dün akşam adamlar penaltıyla Avrupa Ligini kazandı gidip o penaltıyı kaçırsak görürdüm falan gibi abes yorumlar yapmıyorlardır herhalde. Olmamış varsayımlara takılmak anlamsız. O yüzden bunlar bomboş yorumlar. Olan oldu artık. Sezon sonunda bu yönetim, bu hoca, bu oyuncular 2 kupa kaldırdı. Bu saatten sonra bizim işimiz hocayla anlaşmak, transfer sezonunun başlaması ve sağlam bir takım kurmak. Yangın yapılacak bir durum da yok, bunlar yapılamazsa zaten eleştireceğiz.

Çevrimdışı Egos

kurulan fantezilerde neden bizim şutlar dışarı çıkıyor da, kalemize gelen her top gol oluyor? nitekim penaltı olmasa larin golü atıyordu.

kötü gün taraftarlığının yerini kötü taraftarlık aldı; arma aşkımızı ispat etmek için illa takımın ligden düşmesini beklememize gerek yok. yönetimler, teknik ekipler, futbolcular gibi taraftarlığın da sözleşmeli hâle gelmesi lazım sanırım artık; performansı düşük olanları bir sezonluğuna city, münih, psg gibi şampiyonluk ihtimali daha yüksek olan camialara gönderelim -bakın yönetime kalsa ümraniyespor'a yollardı- şampiyon takım taraftarlığı konusunda tecrübe edinsinler.

2020/21 sezonu şampiyonu biziz. rezalet bir planlama ile, sudan çıkmış bir yönetim, tecrübesiz teknik ekip, çoğunluğu daha önce şampiyonluk yaşamamış futbolcularla bunu gerçekleştirdik. rakiplerin sezon başında ve ortasında transfer üstüne transfer yapmaları, harcadıkları paranın hesabının olmamasına rağmen alınan şampiyonluk illa tek bir şeyle açıklanacaksa ve bu gösterilen özveri olmayacak da şans olacaksa söz konusu şansı direkten dönen toplar, verilen penaltılar yerine böylesine aptal rakiplere sahip olmamızla ifade edelim.

biz kötüydük, onlar aptaldı... kötüler kazandı.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

1.6 milyon € bonservis ile şampiyon kadroyı oluşturdukları ve maaşları primleri günü gününe ödedikleri için yönetim başarılıdır. Sergen Yalçın'ı da bu yönetim getirdi fikrine katılmıyorum. Sergen'in takımın başına geçmesi tamamen camianın sinerjisi ile gerçekleşti. Hangi yönetim olursa olsun Sergen bir gün gelecekti zaten. Pepdullah gelmeden önce bile ayan beyan ortadaydı bu gerçek. Onun dışında yönetim gayet de başarılıdır. Cenk tercihini de eleştirmiyorum fazla, Hulk'a göre çok daha risksiz bir transferdi. Abou'nun MRI sonuçlarında € simgesi de çıkmamıştı o zamanlar. Şampiyonluk bir ekip işidir. Hoca yönetimin ve başkanın, başkan da teknik kadronun hakkını her zaman teslim ediyor röportajlarında. Güzel bir uyum var aralarında. Sergen sınavını başarıyla verdi. Şimdi yönetimi göreceğiz. Bedavaya kurulan bu kadroyu bozarlarsa başarısız bir yönetim sergilemiş olurlar.

Çevrimiçi Samet Ç

1.6 milyon € bonservis ile şampiyon kadroyı oluşturdukları ve maaşları primleri günü gününe ödedikleri için yönetim başarılıdır. Sergen Yalçın'ı da bu yönetim getirdi fikrine katılmıyorum. Sergen'in takımın başına geçmesi tamamen camianın sinerjisi ile gerçekleşti. Hangi yönetim olursa olsun Sergen bir gün gelecekti zaten. Pepdullah gelmeden önce bile ayan beyan ortadaydı bu gerçek. Onun dışında yönetim gayet de başarılıdır. Cenk tercihini de eleştirmiyorum fazla, Hulk'a göre çok daha risksiz bir transferdi. Abou'nun MRI sonuçlarında € simgesi de çıkmamıştı o zamanlar. Şampiyonluk bir ekip işidir. Hoca yönetimin ve başkanın, başkan da teknik kadronun hakkını her zaman teslim ediyor röportajlarında. Güzel bir uyum var aralarında. Sergen sınavını başarıyla verdi. Şimdi yönetimi göreceğiz. Bedavaya kurulan bu kadroyu bozarlarsa başarısız bir yönetim sergilemiş olurlar.
Cenk mi risksiz transferdi Hulk'a göre adamı sırf milli takıma yollamak için aldık ayrıca hocanın dediğine göre Hulk'un ekonomik olarak büyük bir maliyeti de yokmuş alsak bugünde oyuncumuzdu ve muhtemelen Tr'de minimum 2 yıl daha fazlasıyla katkı alırdın Cenk transferi mali olarak Hulk'tan daha pahalıya patladı bize hem katkı alamadın hem maaş verdin.

Çevrimdışı levitate

hoca konusunda katılıyorum, taraftar alanya maçında kararını vermişti bile
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Cenk mi risksiz transferdi Hulk'a göre adamı sırf milli takıma yollamak için aldık ayrıca hocanın dediğine göre Hulk'un ekonomik olarak büyük bir maliyeti de yokmuş alsak bugünde oyuncumuzdu ve muhtemelen Tr'de minimum 2 yıl daha fazlasıyla katkı alırdın Cenk transferi mali olarak Hulk'tan daha pahalıya patladı bize hem katkı alamadın hem maaş verdin.
Hocanın işin sonunda haklı çıkmak, herkesi susturmak gibi bazı özellikleri var :) Fazla bir maliyeti olmasa bile Cenk'ten pahalıya geleceği kesindi. Yoksa Çebi Hulk'u alırdı zaten. Ben de Hulk'u istiyordum ama gelmedi diye de boğazını sıkmam başkanın. Para geldikten sonra nasıl harcadığı en önemli kriter benim için.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Böyle bi mantık yok. Malatya kalecisi yemese vs. diyene kadar gsnin veya fbnin balla çevirdiği maçlara da bi bak. Futbol böyle bir oyun, bütün sezon verilen emekleri de yok sayıp sadece Sergenle Ghezzal şampiyonluk yaptı demenin de futbolla uzaktan yakından alakası yok. Derbide bi yerleri çatlayan necibin, 38 yaşında 40 maçta forma giyen Atibanın, kaç tane gol atıp maç alan Vidanın, sakatlanana kadar ligin en iyi golcüsü olan Abuşun, sene başında 2,5 milyona gitsin denilen sonra gol kralı olmayı kıl payı kaçıran Larin' in hiç katkısı yok, Sadece sergenle ghezzal aldı. Böyle futboldan uzak yorum olmaz. Daha hala eski yönetimin yanlış transferlerinden tam olarak kurtulamamış, sene başı faturasını ödeyemiyor diye haber çıkan takıma para harcamadan 1,6m € transfer yaparak şampiyon yaptıysa, gelip şansa bala şampiyon olduk demek haterlıktan başka bir şey değil.

Herkes ona takmış demek istediğim kendi bitireceğimiz diğer maçlara bakmayacağız durumda gidip adamları da ortak ettik. Sen yensende rakibin şu kadar gol atacak mı diye bakmak zorunda kaldın. Halbuki biraz yedeği olsaydı takımın ne ertaçmış ne bir şeymiş olmadan gayet rahat şampiyon olacaktık. Benim anlatmak istediğim bal değil 40 küsürlük sezonda bal mı olur demek istediğim son haftalarda nefes alacağımız alan yoktu. Bütün sezon biz oynadık adamlar dediğin gibi balla kazandılar falan fakat rotasyonu geniş diye son haftalarda bizden daha fazla puan koparıp hiç haketmediği şekilde olucaklardı.

Ben fikrimin arkasındayım, bu yönetime rağmen şampiyon olduk.Borçlar bir tek bize herhalde sanırım, diğer takımında borçları var ama bir yolla çözülüyor. Adam fazla bir şey istemedi bir forvet istedi yedek forvet, dünya üzerinde bu takıma katacağın bir tane bile forvet yok mu??? Şampiyon olduk diye her şeyi mükkemel yaptılar, hakketiler mi demek zorundayım??? Futbolda bu olsaydı diye konuşulmaz ama her ihtimal olabileceğine göre hareket etmeliyiz.

Geçen sezon göz göre göre sakat oyuncunun arkasına sakatlıklardan kendini kurtaramamış adamı yedek koyup sanki bolluk varmış gibi oyuncuları etraflara dağıttılar. Yani ben şampiyon olduk diye yapılan hataları yanlışları göz ardı gelmeyeceğim.Gelirsem eğer seneye aynı hatalar yapılır ve başarısız olursak bu sefer işler rast gitmezse o zaman çıkıp konuşmaya hakkım olmaz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben şimdiden söyliyim eğer ft kalırsa seneye yine tek rakibimiz onlar olur. Onlar bir oyunlar oynayıp, ligteki antrenör oyuncular vs hakemler vs yararlanıp bir şekilde ligte kalıyorlar. fener öyle değil fener herkes bize düşman diyip her şeyi bir anda salıyor. ts ise konuşmaya gerek yok, elinde robinho bajic adebayor vs varken ligte 49 gol atmış 8 puandan şampiyonluk vermiş avcı var. 20 puan önde girseler bu ts bırakır ki adamlar geçen sene sorlothla şampiyon olamadı. sorlothla şampiyon olamamak gidip başakşehire şampiyonluk kaybeden takım mı bizim rakibimiz olucak  :evillol: Kısır oyunla 1-0 1-0 1-0 şeklinde toplarlar ama sonra seri beraberlik yada mağlubiyetlere dönüp salarlar.