2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274177 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hepsi birden yazdığına göre iş ciddi hayırlısı olsun.. https://twitter.com/ertansuzgun/status/1397896536365977606?s=21

Yerli stoper lazım takıma orası kesin. Nasıl acaba bu adam iyi midir?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1397899063744413698

kalır bu

Bize net forvet lazım, yedek olarak kalabilecek paralara düşecekse kalsın, yoksa yolu açık olsun. Bu haliyle 3m veren varsa direk paketleyip gönderelim. 1.5mden fazla verecek kimse yoktur dünyada. Adamın dizleri yok, dualarla belli bir maç oynayabiliyor ve sakatlık yaşaması garanti bir adam. Çok güveniyorsa kendine 1 m maaş + 2m bonuslarla kalsın. O zaman herkesin içine sinen bir sözleşme olur.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

2M + bonuslarla 2.5 ok'leşelim.  :ok:

En fazla 2.5 verilir ama sakatlık maddesi aynen kalmalı yeni sözleşmesinde. İşine gelirse.

Konya'nın abdulkerimi bize bırakacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı levitate

2M + bonuslarla 2.5 ok'leşelim.  :ok:
dediğin rakamlarda çözerler herhalde

bizden başka kimse bu paraları vermez :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Egos

şampiyon olduk sevindik o konu bitti artık elbette geçmiş sezonun kritiği yapılır hataları irdelenir bu insanın doğasında var. Esas vahim olan şey olanı olmamış gibi görmektir bugün başardın ama başarırken yaptığın hataları göz ardı edersen yarın başaramayabilirsin. Her zaman rakipler bu kadar salak olmaz. gerçi fener ümitsiz vakka onu geçelim.
ligde açık ara en iyi futbol oynayan ligi domine eden bir takımdık ne güzel, ama ters giden birşeyler yokmu bu farka ramen rakiplerden biriyle aynı puanda diğerinin iki puan önünde ligi bitirdik. bu kadar domine eden bir takımın puanda bunu yapamaması tabiki eleştirilecek. eksikler irdelenecek ki bu hataları bir daha yapmayalım.
millet şampiyon olur sevinir bunlar taraftarın %80 ini ağlattılar. bu abartı değil hayatımda ilk defa şampiyonluk maçının sonunu izlemeye gücüm yetmedi.

ağabey "gerçeklik" diye, verilen penaltının çalınmaması konuşulmaya başlandıysa kırmızı hapı yutmanın zamanı gelmiştir. zaten yanlışını bu şekilde yapılan eleştiri ile düzelteceğini sanan bir camia eninde sonunda hapı yutar.

madem çok ısrar ediliyor, konuya beşiktaş'ın kazandığı şampiyonluk olarak bakmayalım, galatasaray ve fenerbahçe'nin kaybettiği şampiyonluk olarak bakalım. sezonun yarısını kendi yönetimlerine, teknik direktörlerine, futbolcularına küfür ederek geçiren teşkilatlardan bahsediyoruz. eğer bir yanılsama varsa o da fenerbahçe ve galatasaray'ın şampiyonluğu son iki haftada kaybettiğidir.

yönetimin, teknik heyetin, takımın hatalarını en ağır şekilde yüzlerine vurabiliriz; yalnız ihtimal verilmeyen şampiyonluğun da bizim yüzümüze tokat gibi çarpıldığını unutmamamız gerek. yüzde seksenin ağlama nedeni de bu tokat, beklenmedik yerden geldi çünkü. sana katılıyorum: şampiyon olduk ve bitti. bence "olamasaydık" barındıran değerlendirmelerin hepsi hükümsüzdür. "4 puan al, şampiyon ol." denilen takım, 3 puan aldı; 1 puan hepimize dert oldu. son üç haftadaki karşılaşmaları kazanıp ligi sekiz puan farkla bitirsek yine aynı eleştiriler yapılacaktı, bu tespitler tüm sezon boyunca dolaşımdaydı zaten. şampiyonluk stresini daha fazla sürdürmenin anlamı yok.

Çevrimdışı levitate

Yine 30 maç oynarsa sözleşme uzar maddesi koydurmasınlar da. 
sakatlık durumunda fesih hakkı koysunlar yeter :D
bipbipbupbup

Abou için ideal sözleşme
1.5 m maaş
500 bin işte bütün maçlarda oynarsa çıkacağı bonus
250 bin şampiyon olursak verilecek bonus

Olursa laf etmeyeceğim sözleşme
2m maaş
300 bin bütün maçlarda oynacağı maaş bonusu
100 bin euro şampiyonluk bonusu

Bir tarafına güveniyorsa beyfendi tutturduysa illa 3m diye daha aşağıya inmiyorsa
1m maaş
2.5 m maçların tamamında oynama + şampiyonluk + böyle bir riske girdiği için yapabilirse fazladan para

Maçların tamamı oynama derken sözleşmelerde bahsettiğim maksimum oynayabileceği maç sayısı, yani 40 maçlık ligte 35 maçda oynaması avrupada kupada da 5 olamk üzere toplam sezonda oynayacağımız sezonda en fazla 10 maç kaçırması.

Çevrimdışı kaan1903

Yerli stoper lazım takıma orası kesin. Nasıl acaba bu adam iyi midir?
Bence katkı sağlar yerli alınabilecek birkaç stoper den biri olumlu bakıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abou için ideal sözleşme
1.5 m maaş
500 bin işte bütün maçlarda oynarsa çıkacağı bonus
250 bin şampiyon olursak verilecek bonus

Olursa laf etmeyeceğim sözleşme
2m maaş
300 bin bütün maçlarda oynacağı maaş bonusu
100 bin euro şampiyonluk bonusu

Bir tarafına güveniyorsa beyfendi tutturduysa illa 3m diye daha aşağıya inmiyorsa
1m maaş
2.5 m maçların tamamında oynama + şampiyonluk + böyle bir riske girdiği için yapabilirse fazladan para

Maçların tamamı oynama derken sözleşmelerde bahsettiğim maksimum oynayabileceği maç sayısı, yani 40 maçlık ligte 35 maçda oynaması avrupada kupada da 5 olamk üzere toplam sezonda oynayacağımız sezonda en fazla 10 maç kaçırması.
Yönetim de kendi şartlarına uymasını bekliyor. Bence vedalaşma ihtimalimiz yüksek.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1397900236908027904

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Yönetim de kendi şartlarına uymasını bekliyor. Bence vedalaşma ihtimalimiz yüksek.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1397900236908027904
Gönlüm kalmasından yana, sonra başımıza wagner love, negredo , koita gibi birilerini getirecekler diye korkuyorum.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bentaleb ismini Sergen hoca ister mi emin değilim. Surekli kadro dışı kalan sorunlu bir oyuncu.
Gecen sene balotelli için sorunlu futbolcu istemiyorum demişti sanki.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Abubakar konusunda ise alternatiflerle görüşüp acele etmesek daha iyi. Istediği parayi ya Arabistanda ya da fenerde bulur. Baska takım vermez. Pasa pasa döner gibi geliyor bize.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Abou bence kesinlikle kalmalı. Yollamak gibi bir lüksümüz yok. Zaten abounun fit olan ekurisini almaya kalksan 3,5m - 4m maaş ödersin artı bonservis veya imza parası.

Bana kalırsa 2m net artı 750 bin performansa dayalı kontrat uyar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rosier için zorunlu satın almalı kiralama muhabbeti dönüyor.

Doğruysa alıyorsak bu sene alalım işte, neden böyle bir şey yapıyoruz?

Seneye şampiyonlar ligi geliri olup olmayacağı belli değil, şimdi varken al.

Çevrimdışı Erman1903

Taraftarın gönlü olsun diye uygun teklifleri yapıyoruz işte satınalma opsiyonu da 3 falan diyoruzdur 48 taksit. Bu paraları beke çıkaracak gücümüz yok bütçe belli geçen sezon 1m tutmamıştır bize maliyeti daha planlanması gereken bir sürü bölge var.

Çevrimiçi sefaköykartali

Abi doğru mu bilmiyorum ama ŞLden elde edilen tüm gelir gelecek senenin limitine ekleniyormuş. Başakşehirin da o yüzden yüksek diyorlar. Belki o yüzden seneye almak daha kolay olabilir.

Çevrimdışı Erman1903

Abou için yönetimin en çok çıkacağı rakam 2,2 civarıdır bonuslar dahil. Ayrıca sakatlıkla ilgili maddeleri de koydurmayı düşünüyorlar, bence doğru yaklaşım.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/footbalista_/status/1397925098074476549
Bu adama bu sözleşmeyi verenler çıkarsın cebinden ödesin. Sanki bana Guardiola getiriyoruz ya bu ne saçma anlaşma. Beceriksizliğin daniskası yani. Kulübü dolandırsalar daha az para öderdik.

Çevrimdışı Erman1903

Boyd'un bir sezon daha Rıza hoca ile devam etmesi her taraf için hayırlısı olur diye düşünüyorum. Kendisine oldukça uygun bir oyunu var Sivas'ın.

Çevrimdışı worns

Santrafor konusunda daha çok 2. oyuncuya odaklanmalıyız diye düşünüyorum transfer bu döneminde. Hedef, takım toplandığında ikinci santraforun kadroda olması ve kamp döneminde takımla çalışması olmalı.

Aboubakar konusunda sürpriz olmazsa erken bir anlaşma gelmeyecek. Menajeri uçan kaçan cinsten ve pazarlamacı bir arkadaş. 3-3.5 milyon euroları bulabileceğine inandığı bütün kapıları dolaşacaktır. Ha veren çıkar mı, bilemiyorum. Dönüp dolaşıp bizim kontrat sınırlarımıza düşmesi olasılığı hiç az değil. Ama beklerler. 3 milyon kontrat bulabilirse ise yolları açık olsun. O risk faktörüyle o paranın bağlanabileceği bir oyuncu değil.

As santrafor olarak gideceğimiz diğer seçeneklerde de sabırlı olmak zorunda kalacağız. Bizi kesecek seviyelerde bir oyuncuya, piyasadaki seviyeleri düşünürsek, bonservis ödeyecek gücümüz pek yok. Kiralık bakacağız dürüst olmak gerekirse. Sorloth olabilir bu isim, Mitrovic (çok daha zor) olabilir, Batshuayi gündeme düşebilir. Az çok gündemimize düşeceğini kestirdiğim 8-10 oyuncu var. Fakat bunların hiç biri erkenden gerçekleşmez. Bir kısmı bonservisiyle pazarlanır. Bir kısmının kiralanmasına karar verilmesi kamp döneminden sonra olur vs.

Velhasıl kelam bizim Ağustos'ta bir santraforla imzalayacağımız kesin gibi bişey benim gözümde. Ama ikinci adam da önemli ve onu erkenden bitirmekte fayda var. Üçüncü adam işine duruma göre bakılır, Güven, Umut ya da başka bir kenar forvet-merkez kırmasına filan bakılır. Ama ikinin olabildiğince minimum maliyetle ve 11 seviyesine çok uzak olmayan bir oyuncuyla doldurulması gerekir.

Benim favori adayım, Serdar Dursun'du. Epey izlemiştim. En değerli bulduğum özelliği bağlantı oyununun çok güçlü olması, iyi servis yapabilmesiydi. Biz böyle santraforla oynamaya alışmıştık geçen sene. Ama pek anlamadığım biçimde oyuncuyla fazla ilgilenmedik. Ve sanırım Union Berlin'le anlaşamak üzere. Kenan Karaman'ı tam olarak bu bölgenin oyuncusu olarak görmüyorum, Larin back upu olarak düşünülmeli, merkezde hayal kırıklığı yaratır.

Yerli seçenek pek yok. Muhammed Demir'de fena değildir ama Başak kadroda tutar gibi bir hali var. Dervişoğlu ile ismimiz geçiyor ama kulübü makul şartlara ne kadar ikna olabilir, bilmiyorum. Yabancı sınırı olduğu gibi kalacak gibi duruyor. İki yabancı santraforla başlamak çok sorunlu olmaz. No2 için de yabancıya gidilinebilir.