2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2293122 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Ben aslında asıl Kaan Ayhanı çok istiyorum. Hem sağ beki yedekler hem de iyi stoper. Keşke bir şekilde alsak
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 11:32:42 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Umarım dediğin gibi olur.

Douglas Lens boyd ljajic oğuzhan kesinlikle gitmeli mensah dorukhan zaten gidici.

Bu durumda kontratlarından kesinlikle kurtulmamız gereken 5 oyuncu var. Yönetim bir şekilde çözecek bu işi .

Bu 5 oyuncudan özellikle Lens Ljajic ve Oğuzhandan kurtulursak takımda toplamda 2 oyuncuya 2.5 maaş verme

imkanımız olabilir. Onlar da büyük ihtimal Abuş ve Ghezzal olur. Diğerleri asla 1.5 u falan geçmemeli.

Nkodou Larin Rıdvan Ersin iyi teklif gelirse gidebilir

Nsakala yabancı sınırı değişmez ise kalabilir. Takımda hamallık yapacak ucuza oynayan askerlere de ihtiyaç var.

Beklere para basmaya falan gerek yok. Bütün transfer bütçemizi salak gibi bek almaya kullanmamalıyız. En son bu

salaklığı Mustafa Denizlili şampiyonlukta İsmail Köybaşını alarak yapmıştık

Vida ve korkunç mayışını da unutmayalım. Brate bu sezon parasının hakkını verdi, Ibra golü bile attı ama 1.8 milyon seviyelerine çekilmesi lazım.

Çevrimdışı mrred

Vida ve korkunç mayışını da unutmayalım. Brate bu sezon parasının hakkını verdi, Ibra golü bile attı ama 1.8 milyon seviyelerine çekilmesi lazım.
Evet bak onu unutmuşum. Ona son kullanıcı olma riskini göze alarak 1.5 dan 2+1 falan teklif yapabiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Larinin de maaşı az değil bu arada.

1.5 falan alıyor sanırım. Onun yerine hem Türk olması hem boşta olması sebebiyle Kenan Karaman çok mantıklı

duruyor. Hem sol kanadı hem de santraforu gerçekten yedeklemiş oluruz. Kenanın santraforluğu Larin'den kat kat iyi

1 milyon euroya falan çözersek iyi iş olur. Daha ucuza daha iyisi alıyoruz hem de aynı yaşta ve Türk
Larin'in yarısı kadar katkı verse, öpüp başımıza koyalım.

Larin kanat oynayıp 19 gol attı, bu Beşiktaş tarihinde Metin Tekin'den beri bir kanattan aldığımız en yüksek katkı olabilir.

Larin satılacak ve sözleşmesinin bitmek üzere olmasından dolayı satılmalı. Ama yerini doldurmak kolay değil. Gelecek oyuncudan bunu beklemek de, ona haksızlık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Umarım dediğin gibi olur.

Douglas Lens boyd ljajic oğuzhan kesinlikle gitmeli mensah dorukhan zaten gidici.

Bu durumda kontratlarından kesinlikle kurtulmamız gereken 5 oyuncu var. Yönetim bir şekilde çözecek bu işi .

Bu 5 oyuncudan özellikle Lens Ljajic ve Oğuzhandan kurtulursak takımda toplamda 2 oyuncuya 2.5 maaş verme

imkanımız olabilir. Onlar da büyük ihtimal Abuş ve Ghezzal olur. Diğerleri asla 1.5 u falan geçmemeli.

Nkodou Larin Rıdvan Ersin iyi teklif gelirse gidebilir

Nsakala yabancı sınırı değişmez ise kalabilir. Takımda hamallık yapacak ucuza oynayan askerlere de ihtiyaç var.

Beklere para basmaya falan gerek yok. Bütün transfer bütçemizi salak gibi bek almaya kullanmamalıyız. En son bu

salaklığı Mustafa Denizlili şampiyonlukta İsmail Köybaşını alarak yapmıştık

Lens ve Douglas'ı dünyanın en yetenekli yönetimi bile elden çıkaramaz, en iyi ihtimal maaşlarının bir kısmını ödeyip fesih etmek. İkisinin toplam maaşı 2.5 milyon civarında, 1.5'a fesih edebilirsek büyük başarı olur.

Oğuzhan ve Boyd kalmalı, şu ekonomik şartlarda daha iyilerini bulamayız. Hem Oğuzhan sözleşme senesi olduğu için kendini göstermek isteyebilir.

Çevrimdışı kaan1903

Ben aslında asıl Kaan Ayhanı çok istiyorum. Hem sağ beki yedekler hem de iyi stoper. Keşke bir şekilde alsak
Alparslan Öztürk boşta o nasıl olur yerli stoper için. Gs için falan yazılıyor da eşi Musleranın eski sevgilisiymiş diye duydum oraya gidermi bilemedim . Konya’dan Abdülkerim Bardakçı’nın da adı geçiyordu bir ara aslında Boyd takasla falan oda olabilir. Benimde Gurbetçi olarak geçen seneden beri istediğim Eray Cömert var ama yerli statüsünde sayılıyor mu orası muallak

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Larin kanat oynayıp 19 gol attı, bu Beşiktaş tarihinde Metin Tekin'den beri bir kanattan aldığımız en yüksek katkı olabilir.

Larin satılacak ve sözleşmesinin bitmek üzere olmasından dolayı satılmalı. Ama yerini doldurmak kolay değil. Gelecek oyuncudan bunu beklemek de, ona haksızlık.

Larin’in gidişi bizi pişman eder mi diye düşünüyorum sürekli. Maaşı yüksek filan değil verdiği katkıya göre. Sormamız gereken soru başkası olsa o kadar atar mıydı olmalı. Bize çok iyi para kazandırabilir ve bu sayede Ghezzal ile Rosier’i alabiliriz.

Çevrimdışı mrred

Bence Larine özel bir durum değil. Oynadığımız oyunda sol kanatlarımız hep parladı. Mesela Nkodou bile kariyer

sezonunu yaşadı. Oynadığımız oyunda rakipler bizim sağ kanadımıza konsantre olup defanslarını o tarafa doğru

kaydırıyorlar. O sebeple sol kanatta oynayan oyuncular genelde 1 e 1 veya demarke kalıyordu. Ghezzalın adrese t

teslim pasları da olunca o kadar gol atması anormal göründü. Tabiki büyük başarı fakat oyuncunun yeteneğinden

kaynaklı bir durum değil gibi daha çok oynadığımız oyun buna müsait gibiydi. O sebeple Ghezzal kalırsa Kenan da

katkı verir. Nkoudou bile verdi
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Alparslan Öztürk boşta o nasıl olur yerli stoper için. Gs için falan yazılıyor da eşi Musleranın eski sevgilisiymiş diye duydum oraya gidermi bilemedim . Konya’dan Abdülkerim Bardakçı’nın da adı geçiyordu bir ara aslında Boyd takasla falan oda olabilir. Benimde Gurbetçi olarak geçen seneden beri istediğim Eray Cömert var ama yerli statüsünde sayılıyor mu orası muallak
Bilmiyorum ki metriklerine bakmak lazım. Göztepe topa sahip oyunu oynayan bir takım değil. Biz topa sahip olma

oyunu oynayan takımlardan stoper alsak sanki daha iyi olur
The great gig in the sky

Çevrimiçi Kartal Ç

Yine transfer sezonunun açılmasına ramak kaldı ve hala tff den harcama limitlerini açıklamasını bekliyoruz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bence de Larin bu sezon çok faydalı oldu ama kariyeri sürekli yukarıya doğru çıkacak, her sezon üstüne koyarak gelişecek bir oyuncu mentalitesinde olduğunu düşünmüyorum. Cenk bile EPL' de hiçbir şey yapamadı. Larin' in attığı gollerin çoğu son vuruş ve doğru yerde durmasından kaynaklanan goller. Bunu da hoca zaten youtube kanalında çalışıyoruz demişti. Ayrıca santrafor oyununda tamamen kayboluyor. Merkezde oynayıp etkili olduğu maç bi hatay maçı var diye hatırlıyorum. Larin gibi yüzlerce oyuncu bulabiliriz. Seviyorum da kendisini ama bahsedilen rakamlar 14 15 milyon €. Ghezzal bizim oyuncumuz olsa bu paralar teklif edilse o da satılsın derdim. Bizim artık 14 15 milyon € yu elimizle itmek gibi bir lüksümüz yok. 

Çevrimdışı mrred

Bu arada Kenan çift ayaklı hem sol hem sağını kullanabiliyor. Hızlanması Larin kadar elbette iyi değil. Gol vuruşları

yeterli. İyi kafa vuruyor ve çok çalışkan aynı zamanda sırtı dönük oyunu ve çalım yeteneği de var. Bence katkı verir.

Larinin profiline uyuyor hem de Türk. Larinin son senesi o yüzden 10 ve üzerine satılması çok mantıklı. Geçen sene

adamı bedava elden çıkaracak hale gelmiştik ne çabuk unuttunuz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ilhan mansız

Yine transfer sezonunun açılmasına ramak kaldı ve hala tff den harcama limitlerini açıklamasını bekliyoruz.
bizden başka bekleyen var mı acaba, malumdiğerleri sürekli kuralları deldiği için,,

Çevrimdışı mrred

Larin çok saygı duyulacak tam bir emekçi o bakımdan adamı takdir etmek gerek. Fakat kulübün içinde bulunduğu

şartları da unutmamak lazım. Elde Larin profiline en yakın ve en uygun profil bence Kenan hem de Türk. Daha ne olsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı ilhan mansız

Bursaspor yeni değil, 25 senelik bir altyapı kültürü var.

Altınordu diyor millet senelerdir, ama Bursaspor ve Trabzonspor altyapı anlamında gerçekten takdire şayan işler yapıyor.
bursa devamını getirebilse çok iş başarır, sanıyorum a takım seviyesinde sapıtıyorlar, mental yetersizlikler ortaya çıkıyor, yoksa altyapı olarak bence de kesinlikle Bursa en iyisi,,

Çevrimiçi sefaköykartali

Kadroyu doğru kurabilirsek sol kanadın 10 tane gol atması zaten yeterli olur. Bu sezon Ljajic ve Mensah' dan bir ilk 11 oyuncusu katkısı alamadık, Aboubakar' la rotasyona giren bir santraforumuz olmadığı için Larin aynı zamanda onu da yedekledi. İyi bir 10 numara ve Abou' yla rotasyona girecek bir santrafor olsa sol kanadın 19 tane atmasına gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Erman1903

Tore kritik birkac mac alinmasinda faydasi oldu, Rize  maci ozellikle etkiliydi, onun disindaki maclarda yetersiz kaldi. Dorukhan'da oyle performasi dusuk seviyede ama hala umut var yeni olgunlasiyor. Yerli oyuncu olmalarindan dolayi alternatif olarak elde tutmakta fayda var. Tore yine uygun maasi kabul eder diye dusunuyorum, Dorukhan'nin da inadi kirilmistir. Sampiyonlar ligi kozu da var artik elimizde bence o da bizim sartlarimiza gelerek imzalayacaktir.

Töre büyük takım futbolcusu kritik anlarda eski deli fişek dönemlerinden enstantaneler sunup maç kazandırabiliyor fakat devamlılığı yok, sakatlık riski yüksek. Bana göre güzel günlerini geride bırakmış bir oyuncu. Yeteneğini kimse tartışmaz fakat bence artık farklı bir şeyler denemek gerekiyor.

Dorukhan Şenol hoca zamanında benim çok desteklediğim insanlarla tartıştığım bir futbolcu. Amatör ruhla oynayan, topla giden şut atan topçuydu, ne zaman ki sakatlandı ve dönüşünde profesyonel oldu gözden düştü, benim için büyük hayal kırıklığı kendisi. Ben olsam asla sözleşme önermem, imzalayacaksa ilk teklif yaptığımızda imzalayacaktı, onun paldır kültür oynadığı topuna artık tahammülüm yok, PTT'den topçu denerim, hiç olmadı Kartal'ı oynatırım daha iyi. Kartal en azından derin oyun kurucu gibi belli bir stili oynamaya çalışan, ne yaptığını bilen bir genç.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

#SONDAKİKA Fenerbahçe, Valentin Rosier'i bonservisiyle kadrosuna katmak için Sporting Lisbon ile görüşmelere başladı.

@albandemir

https://t.co/pFLznGz97A

Çevrimdışı levitate

#SONDAKİKA Fenerbahçe, Valentin Rosier'i bonservisiyle kadrosuna katmak için Sporting Lisbon ile görüşmelere başladı.

@albandemir

fb kadar ezik bir camia yok

bu kafayla 10 yıl daha kupa alamazlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

@albandemir

aspor başladı yine mikserliğe

Çevrimdışı Gökhan Kurt

fb kadar ezik bir camia yok

bu kafayla 10 yıl daha kupa alamazlar
Roiser bizde ki arkadaşlık ortamı + Sergen faktörü ile bu kadar başarılı oldu. Fenerde 3.macinda ıslıklar.

Çevrimdışı levitate

Roiser bizde ki arkadaşlık ortamı + Sergen faktörü ile bu kadar başarılı oldu. Fenerde 3.macinda ıslıklar.
+1903

orada o baskıyla başarılı olmak imkansız
bipbipbupbup