2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291263 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Erman1903

Arda’nın bir sene daha sözleşmesi var

Hallolur o vermezlerse PTT'de oynayıp sezon sonu bedava gidecek verim alamazlar o çocuklar.

Çevrimdışı mrred

Atakan Çankaya o kadar iyi değil ama Arda Kızıldağ rotasyon olarak düşünülebilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hava toplarında falan iyi duruyor arda

ileri paslarda isabet biraz düşük geldi

ikili mücadele kazanma yüzdesi de iyi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Atakan Çankaya o kadar iyi değil ama Arda Kızıldağ rotasyon olarak düşünülebilir.

Stoper olarak boy harici Atakan da kötü değil bazı önemli özellikleri var, 6 numara için bize pek uymaz. Bunların ikisini birden almazlar herhalde biri olmazsa öbürü diye düşünüyor olabilirler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hava toplarında falan iyi duruyor arda

ileri paslarda isabet biraz düşük geldi

ikili mücadele kazanma yüzdesi de iyi
Arda iyi oyuncu. Yaş grubunun en iyi stoperleri arasında gösteriliyor. Sezon içinde de ilgilenmiştik. Ben transfer ihtimalini yüksek görüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Arda iyi oyuncu. Yaş grubunun en iyi stoperleri arasında gösteriliyor. Sezon içinde de ilgilenmiştik. Ben transfer ihtimalini yüksek görüyorum.

Batırdığı birkaç maçı var ama ben de tutuyorum o çocuğu, Abdülkerim ve Alparslan gibi popülist, daha havalı isimlere tercih ederim.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 13:54:06 Erman1903 ]

Çevrimdışı Atkar

10 Numara için Lanzini ismi geçiyor mu bilmiyorum ama fena olmaz gibi. 2023’de sözleşmesi bitiyor 1 yıl kiralık 6-7M opsiyonlu şeklinde gelse tam bizim aradığımız,yeniden çıkış sağlayacak bir profil gibi.
Bilic zamanında istiyordu ama olmamıştı. Ghezzal ve Rosier’i bonservisi ile halledeceksek zaten pek bir bütçe kalmayacak. Nkudu ve Larin satılıp Nwakayeme-Kenan Karaman sol kanadı hem maliyet olarak hem fayda olarak yeterli olur bence bize. Genç-iyi futbolcuya bons ayıramayacaksak Nwakameye gelmeye istekliyse seneye iyi performans gösterebilir. 2+1 sözleşme yaparsak 2 seneyi de iyi değerlendirir gibi.
              Aboubakar
Nwakayeme-Lanzini-Ghezzal
Yedekler: Kenan-Halil-Töre-Maxim-Kaliteli santrafor tarzı olursa fena olmaz. Halil’in imkanı yok bence oda ayrı konu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Mert Günok'u isterim ben kaleye. Bence uğurcandan sonra en iyi yerli kaleci kendisi. Hazır düşüşteyken alınabilir.

Çevrimdışı mrred

Levin Öztunalı Union Berline gitmiş

Bir ara gündemdeydi
The great gig in the sky

Arda Kızıldağ olur. Mert, Harun ve Volkan uzak dursun.

Harun volkan okey ama Mert ne yaptı ???

Mert gayet iyi kaleci, ayakları da iyi ve şampiyonluk yaşamış tecrübeli bir kaleci.
Çok isterim ben gelsin, uzun yıllar sonra kaleci izleriz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ersin kadar ucuza kimse oynamaz. Güzel paraya satılırsa bakılır kaleci. Şu anda gereksiz.

Çevrimdışı Akil Emre

Mert gayet iyi kaleci, ayakları da iyi ve şampiyonluk yaşamış tecrübeli bir kaleci.
Mert bana hiç güven vermedi, ama utkudan ve ersinden iyi kaleci olduğu kesin. Ben utkuyla uzatmam , ersini satıp mert ve ertaçla veya doğanla sözleşme imzalanabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Cl'de 6 maçta 18 gol yemesi ligde sadece 6 maçta gol yememesi abartıldığı kadar iyi kaleci değil ayrıca şu ayağı iyi fantezisini de bırakmak lazım senin sol bekin top sürmeyi bilmiyor stoperinin biri 20-30 metre çapraz top atamıyor ilk önce oraları düzelt en son kalecinin ayağına bakarsın.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 16:24:27 Samet Ç ]

Mert bana hiç güven vermedi, ama utkudan ve ersinden iyi kaleci olduğu kesin. Ben utkuyla uzatmam , ersini satıp mert ve ertaçla veya doğanla sözleşme imzalanabilir.

Looseravcı döneminde çok iyiydi milli takıma kadar yükselmişti. O zaman şampiyonluğa taşıyordu eğer kısır oyun olmasaydı.

Çevrimdışı worns

Emrah Başsan haberi yok mu o da bize karşı iyiydi, takımı da düştü hazır :)

sözleşmesinde serbest kalma maddesi de varmış.

Çevrimdışı worns

ersin için o kadar risk aldık. değerini de yükselttik, iki kupalı yirmi yaşında kalecimiz var. buraya kadar geldikten sonra ersin'i yedek bırakacak halimiz yok. ya satılacak yabancı kaleci alınacak. teklif istediğimiz seviyeye gelmezse devam. ben mert'le filan ilgileneceğimizi sanmıyorum. ersin satılırsa da çok daha net seçeneklere gidilir, mert çok formsuz. maaşı da az değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Töre yerine iyi olurdu ama büyük ihtimal Töre ile devam eder hoca ve kulüp.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ersin kadar ucuza kimse oynamaz. Güzel paraya satılırsa bakılır kaleci. Şu anda gereksiz.
yorum bence çok doğru ; KALE; Ersin devam etmeli rekabet için bir tecrübeli kaleci alınabilir, ancak altyapıdan çıktığı için inşallah Ersin oynar,,

Çevrimdışı Erman1903

Devamlılığı olan çok yönlü bir oyuncu Emrah 3-5'i hariç tüm kulüpler ilgileniyor kendisiyle artık kısmet.

Çevrimdışı worns

Devamlılığı olan çok yönlü bir oyuncu Emrah 3-5'i hariç tüm kulüpler ilgileniyor kendisiyle artık kısmet.

biz ilgilenmeyiz malesef. töre'yle uzatacağımız için aklımıza bile gelmez hatta.

Çevrimdışı Erman1903

Cl'de 6 maçta 18 gol yemesi ligde sadece 6 maçta gol yememesi abartıldığı kadar iyi kaleci değil ayrıca şu ayağı iyi fantezisini de bırakmak lazım senin sol bekin top sürmeyi bilmiyor stoperinin biri 20-30 metre çapraz top atamıyor ilk önce oraları düzelt en son kalecinin ayağına bakarsın.

Doğru söylüyorsun, gerçekten iyiydi bir zamanlar ama kalecilik biraz moral motivasyon işi o takımda kimse kendini toparlayamadı şampiyonluktan sonra. Alınabiliyorsa şimdi alınabilir lakin çıkış yakalayabilir mi bilemeyiz Karius'da bir zamanlar iyi kaleciydi bir yıkıldı Liverpool'da sonra kimse toparlayamadı Sergen de dahil.

Çevrimdışı Erman1903

Levin Öztunalı Union Berline gitmiş

Bir ara gündemdeydi

Yolu açık olsun, potansiyeli olan bir futbolcu ama asıl mevkisi defansif kenar, onun için zirveye oynayan kadrolarda yer bulmak biraz zor bence doğru tercih yapmış.