2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2293175 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Ghezzalın seneye aynı performansı vereceği bence şüpheli. Aynı durum Ljajicte de olmuştu ve zorunlu satın alma

opsiyonunu kullanmıştık şimdi kurtulmaya çalışıyoruz. Çok iyi ve etraflıca düşünmek lazım. Gerçi Ghezzalın oynadığı

mevkii itibari ile Ljajic kadar özellikle defans açısından defosu olduğunu düşünmüyorum. Ljajic merkezde oynadığı için

savunma katkısı vermediği zaman toplam takım savunmasını bir hayli düşürüyordu. Ghezzal kanatta olduğu için

savunma performansı düşse bile arkasındaki bek dinamik ise toparlar.
The great gig in the sky

Çevrimiçi sefaköykartali

:) Sergen hocadan önce Vida beni de pek tatmin etmiyordu.
Bence maaş konusu da çok etkiliyor Vida' yı. Maaşlar geriden ödendiği zaman haklı olarak oyuncu bunu sorun ediyor olabilir. Salma yapıyor biraz. Ama parasını düzenli ödeyip primleri falan verince sezonun son düzlüğünde şov yaptı resmen.

Çevrimdışı mrred

Seneye zorunlu satın alma opsiyonu olacaksa şimdi alalım abi, neden bir 1.5 milyon Euro daha vereceğiz kiralamak için?

Adamlar verdikleri parayı çıkarmak istiyorlar işte

Toplam 14 milyon euro vermişler. 8.5 alarak kurtarmaya çalışıyorlar işte
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamlar verdikleri parayı çıkarmak istiyorlar işte

Toplam 14 milyon euro vermişler. 8.5 alarak kurtarmaya çalışıyorlar işte
6-7 milyona taksitli şekilde bitirebilirsek iyi olur. Kira öder gibi topçu sahibi olabiliriz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Ghezzal'in Monaco'ya gitme haberleri cok sacma. Bunu zaten sadece Turk basini uydurabilirdi. Ilgi gosteriyor olabilirler, lakin 14 milyona sattiklari oyuncuya 3 sene sonra, 29 yasindayken 15 milyon euro verecek kadar enayi bir takim degil Monaco. Ozellikle sozlesmesinde 1 sene kalmis bir oyuncuya. Daha Diatta gibi genc bir sag acik icin yarim sene once 17 milyon vermis takim, onun buyuk ihtimalle yedegi olacak oyuncuya 14 milyon euro verecek degildir.

Biz alabilirmiyiz? Oyuncuya bagli. Is Ghezzal'de bitiyor, lakin hicbir takimin 7-8 milyon euro badinda bir rakam verecegini dusunmuyorum. Iki sene ust uste kiralik gonderilen bir oyuncunun kulubune kimse yuksek miktar teklif etmez, bir nevi istenilmeyen adam statusunde oldugu icin. Kulupler transfer sezonunun sonuna dogru dusuk miktar teklif ederler, Leicester'de boylelikle ya kabullenmeli, ya da yarim sene sonra bedavadan baska bir takima sozlesme imzalamasina sahit olurlar.

Daha zor olan Rosier transferi. Orda bir ihtimal bir sene daha kiralayabiliriz (opsiyonlu), boylelikle Sporting'in sozlesmeli oyuncusu olarak Avrupa sahnesinde kendini gostermis olur. Onlar da bu durumdan faydalanabilecekleri icin bir sene daha kiralama formulunu dogru bulacaklardir.

Benim icin onemli olan Salih Ucan'in yani sira as bir 8 numara ve 10 numara alinmasi. Sol acik icin Nwakaeme bicilmis kaftan, hem kalite hem maliyet acisindan.

Çevrimiçi annoca

caulker işi tamam diyorlardı inş tamamlanmış olur sağlam defans, ingiltere pazarına açık bir oyuncu.

iskoçya ligi, ingiltere 2. ve 3. ligi de ucuza kaliteli oyuncular barındırıyorlar. inş bakarlar.

Çevrimdışı mrred

Bu arada mensah artık bizim topçumuz olmadığı için rahat rahat sövebilir miyiz  forum kurulu ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada mensah artık bizim topçumuz olmadığı için rahat rahat sövebilir miyiz  forum kurulu ?
Sövemezsin ama eleştirebilirsin :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Tore kritik birkac mac alinmasinda faydasi oldu, Rize  maci ozellikle etkiliydi, onun disindaki maclarda yetersiz kaldi. Dorukhan'da oyle performasi dusuk seviyede ama hala umut var yeni olgunlasiyor. Yerli oyuncu olmalarindan dolayi alternatif olarak elde tutmakta fayda var. Tore yine uygun maasi kabul eder diye dusunuyorum, Dorukhan'nin da inadi kirilmistir. Sampiyonlar ligi kozu da var artik elimizde bence o da bizim sartlarimiza gelerek imzalayacaktir.

Dün 2-0 iken bomboş pozisyonda iken Ghezzal'e vermediği pas neydi yahu.
Kafası çalışmıyor, halbuki o asisti yapsa ve gol olsa bizdeki geleceğini garantiye alma şansı artardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

caulker işi tamam diyorlardı inş tamamlanmış olur sağlam defans, ingiltere pazarına açık bir oyuncu.

iskoçya ligi, ingiltere 2. ve 3. ligi de ucuza kaliteli oyuncular barındırıyorlar. inş bakarlar.
En son senelik 2 milyon Euro istiyor dendi, tamam olmaktan uzak biraz

Çevrimdışı tuncaboylu

Dün 2-0 iken bomboş pozisyonda iken Ghezzal'e vermediği pas neydi yahu.
Kafası çalışmıyor, halbuki o asisti yapsa ve gol olsa bizdeki geleceğini garantiye alma şansı artardı.
Töre're kafa çalışsa, şimdi Premier League'deydi abi.

Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı varken Biliç'in peşinde West Ham'a gitti, kariyeri bitti.

Çevrimiçi yaço58

Ersin giderse kale için mert günok nasıl olur sergen hocamla eski günlerine geri dönebilir mi 1 sene önce ligin en iyi kalecisiydi

Çevrimdışı Mehmet57

Ilk gonderilmesi gereken oyuncu bence kesinlikle Ljajic. Siz ask hayatinizda ki sebeplerden dolayi is vereneninize "ben evde kaliyorum, uzgunum" diyebiliyormusunuz? Hayir. Bir 10 numaranin yapmasi gereken katkiyi yapamiyor. Gerektiginde hizlandiramiyor, tam aksine topu takimda tutmasi gerektiginde o sogukkanliligi sagliyamiyor, kapanan takimlara karsi ureticiligi zayif. Fizik acidan yerlerde surunuyor. Gelen ilk teklifde gonderilmesi gereken oyuncu Ljajic. Benim gozumde Nskala bile takima daha faydali.

Turkiye liginden dusuk maliyetli oyuncular ile ismimiz aniliyor. Salih'den ziyade ligde bizim icin ilgi cekici olan tek oyuncular kanat icin Nwakaeme (Aboubakar kalirsa ikisi birbirini iyi anlayabilecek oyuncular), yedek santrofor olarak Diouf. Caulker Wellinton yerine alinabilir (daha dogrusu Montero yerine, gidecegini varsayarsak), lakin Vida giderse tandem X-Caulker olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tyler Boyd bu sene bizde 318 dakika oynarken, Gökhan Töre 634 dakika oynamış.

Yalnız arada bir fark var, Boyd 4. maçtan sonra kadroda yokken, Töre 40 maç kadromuzdaydı.

Boyd'un şampiyonluğumuza katkısı da daha fazla diyebiliriz, bizle Trabzonspor'a ve Sivasspor'la Galatasaray'a gol attı.

Şampiyonluğun gazıyla Töre'yle sözleşme falan yenilemek hata olur, Boyd gelsin daha iyi.

Çevrimdışı mrred

Salihin karşılaştırmalı metriklerini paylaşayım da biraz moralimiz düzelsin :icool:
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Ilk gonderilmesi gereken oyuncu bence kesinlikle Ljajic. Siz ask hayatinizda ki sebeplerden dolayi is vereneninize "ben evde kaliyorum, uzgunum" diyebiliyormusunuz? Hayir. Bir 10 numaranin yapmasi gereken katkiyi yapamiyor. Gerektiginde hizlandiramiyor, tam aksine topu takimda tutmasi gerektiginde o sogukkanliligi sagliyamiyor, kapanan takimlara karsi ureticiligi zayif. Fizik acidan yerlerde surunuyor. Gelen ilk teklifde gonderilmesi gereken oyuncu Ljajic. Benim gozumde Nskala bile takima daha faydali.

Turkiye liginden dusuk maliyetli oyuncular ile ismimiz aniliyor. Salih'den ziyade ligde bizim icin ilgi cekici olan tek oyuncular kanat icin Nwakaeme (Aboubakar kalirsa ikisi birbirini iyi anlayabilecek oyuncular), yedek santrofor olarak Diouf. Caulker Wellinton yerine alinabilir (daha dogrusu Montero yerine, gidecegini varsayarsak), lakin Vida giderse tandem X-Caulker olabilir.
Ljajic sözleşmesinin son senesine girmesinden dolayı, satılma ihtimali gayet yüksek.

Sırbistan'ın Euro 2021'i pisi pisine kaçırması kötü oldu.

Çevrimdışı mrred

Ljajic sözleşmesinin son senesine girmesinden dolayı, satılma ihtimali gayet yüksek.

Kimse 2.5 maaş vermez ona

belki rusya belki arap coğrafyası

En fazla 1.5 veren olur onlar da bonservis falan vermezler bize.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Tyler Boyd bu sene bizde 318 dakika oynarken, Gökhan Töre 634 dakika oynamış.

Yalnız arada bir fark var, Boyd 4. maçtan sonra kadroda yokken, Töre 40 maç kadromuzdaydı.

Boyd'un şampiyonluğumuza katkısı da daha fazla diyebiliriz, bizle Trabzonspor'a ve Sivasspor'la Galatasaray'a gol attı.

Şampiyonluğun gazıyla Töre'yle sözleşme falan yenilemek hata olur, Boyd gelsin daha iyi.
Sanmıyorum Sergen'in prensi ve dalkavukluk yapabilen kontenjanından sözleşme vericeklerini düşünüyorum hatta eminim
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ghezzalı da alacaksak 2+1 falan şeklinde alalım. Daha sonra performansı düşünce elden çıkarmak için debelenip duruyoruz
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimse 2.5 maaş vermez ona

belki rusya belki arap coğrafyası

En fazla 1.5 veren olur onlar da bonservis falan vermezler bize.
2.5 vermelerine gerek yok.

3 senelik 1.5 milyon Euro veren çıksa, yine gider. Çünkü bizimle bir senesi kaldı.

Menajerlik şirketi dünyanın önde gelenlerinden biri, süreci iyi yönetirsek 4-5 milyon Euro bonservis alabiliriz.

Çevrimdışı Mehmet57

Ljajic'inden ne koparirsak kar. Umarim bir Krasnodar veya CSKA gibi bir takim bizi kendisinden kurtarir. Mensah'in da gidecegine gore, Maxim + 1 ofansif orta saha daha gerekli.

Çevrimdışı mrred

2.5 vermelerine gerek yok.

3 senelik 1.5 milyon Euro veren çıksa, yine gider. Çünkü bizimle bir senesi kaldı.

Menajerlik şirketi dünyanın önde gelenlerinden biri, süreci iyi yönetirsek 4-5 milyon Euro bonservis alabiliriz.
Umarım dediğin gibi olur.

Douglas Lens boyd ljajic oğuzhan kesinlikle gitmeli mensah dorukhan zaten gidici.

Bu durumda kontratlarından kesinlikle kurtulmamız gereken 5 oyuncu var. Yönetim bir şekilde çözecek bu işi .

Bu 5 oyuncudan özellikle Lens Ljajic ve Oğuzhandan kurtulursak takımda toplamda 2 oyuncuya 2.5 maaş verme

imkanımız olabilir. Onlar da büyük ihtimal Abuş ve Ghezzal olur. Diğerleri asla 1.5 u falan geçmemeli.

Nkodou Larin Rıdvan Ersin iyi teklif gelirse gidebilir

Nsakala yabancı sınırı değişmez ise kalabilir. Takımda hamallık yapacak ucuza oynayan askerlere de ihtiyaç var.

Beklere para basmaya falan gerek yok. Bütün transfer bütçemizi salak gibi bek almaya kullanmamalıyız. En son bu

salaklığı Mustafa Denizlili şampiyonlukta İsmail Köybaşını alarak yapmıştık
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 11:25:29 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı kaan1903

Ljajic için Arabistan liginden teklif haberleri vardı inşallah doğrudur da kurtuluruz. Ayrıca Töre ve Dorukhanla da sözleşme uzatılmasına karşıyım. Bal yapmayan arı misali ikisine de gerek yok bence. Az buz para istemeyecekler. Nerden baksan en kötü ikisinin toplam 1.5-2 m arası maliyeti olur bence hiç gerek yok. Mensahın bileti zaten 1 ay önce kesildi. Oğuzhan’ı da hoca kadro da düşünmüyor ki çok doğru karar. Alanya nın ilgisi olduğu söyleniyor. Kısmet onu da bir şekilde elden çıkarırız inşallah yerine Salih hamlesi yerinde fazla uzatmadan işi resmiyete dökmek gerek. Ama bir 8 numara - bir 8-10 numara oynayabilen biri daha lazım takıma.

10 numara için Lanzini ‘nin adı geçiyor son durumu nedir bilmiyorum ama geçen de paylaşmıştım sözleşmesi Biten Ryan Gauld 10 numara için biçilmiş kaftan çok iyi sezon geçirdi    hatta Portekiz asist kralı olması lazım yaşıda henüz 25 parlatıp para da kazandırabilecek bir oyuncu... İngiltere kulüpleri devreye girmeden değerlendirmek gerek

[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2021, 11:35:41 kaan1903 ]

Çevrimdışı mrred

Larinin de maaşı az değil bu arada.

1.5 falan alıyor sanırım. Onun yerine hem Türk olması hem boşta olması sebebiyle Kenan Karaman çok mantıklı

duruyor. Hem sol kanadı hem de santraforu gerçekten yedeklemiş oluruz. Kenanın santraforluğu Larin'den kat kat iyi

1 milyon euroya falan çözersek iyi iş olur. Daha ucuza daha iyisi alıyoruz hem de aynı yaşta ve Türk
The great gig in the sky