Tore kritik birkac mac alinmasinda faydasi oldu, Rize maci ozellikle etkiliydi, onun disindaki maclarda yetersiz kaldi. Dorukhan'da oyle performasi dusuk seviyede ama hala umut var yeni olgunlasiyor. Yerli oyuncu olmalarindan dolayi alternatif olarak elde tutmakta fayda var. Tore yine uygun maasi kabul eder diye dusunuyorum, Dorukhan'nin da inadi kirilmistir. Sampiyonlar ligi kozu da var artik elimizde bence o da bizim sartlarimiza gelerek imzalayacaktir.
Töre büyük takım futbolcusu kritik anlarda eski deli fişek dönemlerinden enstantaneler sunup maç kazandırabiliyor fakat devamlılığı yok, sakatlık riski yüksek. Bana göre güzel günlerini geride bırakmış bir oyuncu. Yeteneğini kimse tartışmaz fakat bence artık farklı bir şeyler denemek gerekiyor.
Dorukhan Şenol hoca zamanında benim çok desteklediğim insanlarla tartıştığım bir futbolcu. Amatör ruhla oynayan, topla giden şut atan topçuydu, ne zaman ki sakatlandı ve dönüşünde profesyonel oldu gözden düştü, benim için büyük hayal kırıklığı kendisi. Ben olsam asla sözleşme önermem, imzalayacaksa ilk teklif yaptığımızda imzalayacaktı, onun paldır kültür oynadığı topuna artık tahammülüm yok, PTT'den topçu denerim, hiç olmadı Kartal'ı oynatırım daha iyi. Kartal en azından derin oyun kurucu gibi belli bir stili oynamaya çalışan, ne yaptığını bilen bir genç.