Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1616051 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı underworld

Şampiyon olalımda kupanın nerde verdiğinin bir önemi yok.
Zaten seyirci de yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin 3-4 durmuyor
Abu 2 de kontak kapatıyor
Enteresan
Artık Aboubkar ile uğraşmaktan vazgeçsek mi diyorum. Bence artık çok abartıyorsun. Kantarın topuzu kaçtı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Artık Aboubkar ile uğraşmaktan vazgeçsek mi diyorum. Bence artık çok abartıyorsun. Kantarın topuzu kaçtı  :tabe:
Sadece kafama takıldı.
Altay la olan pozisyonda roller değişse nokurdu acaba?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sadece kafama takıldı.
Herkes elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Larin bazen o poziyonlardan daha basiti kaçırıyor. Zor goller de atabiliyor. Aboubakar en yakın rakibimize 2 gol attı. Bize bir çok maç kazandırdı. Bunları unutmamak lazım. Eğer bir aksilik varsa sezon sonu gelince görürüz zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Hiç gs yi hırslandırma işlerine girmeye gerek yok. Kupamızı kendi stadımızda kaldırırız. Zaten kupa gelse de gelmese de adamları stadlarına gömücez, bu da böyle biline. O bize yeter. 2003 te Sergenin attığı golle gelen şampiyonluk hala içlerinde zaten.

Yendiğimiz zaman zaten kupayı orda kaldırmış kadar olacağız..

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Haftaya Tokispor'u yener/berabere kalırsak Karagümrük maçında sevinelim dicem de onlara da ayıp olmaz inşallah.

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı goktasoktay

Herkes elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Larin bazen o poziyonlardan daha basiti kaçırıyor. Zor goller de atabiliyor. Aboubakar en yakın rakibimize 2 gol attı. Bize bir çok maç kazandırdı. Bunları unutmamak lazım. Eğer bir aksilik varsa sezon sonu gelince görürüz zaten.
Fener maçını abou aldı. Zor goller attı. Aslında pozisyon olmayan yerlerden attı. En azından ilk gol öyleydi ve kilidi açtı.
Larin de bugün harika son vuruşlar yaptı. Bir pozisyonda karşı karşıya kaleciye nişanladı, onun haricinde tüm gol vuruşları enfesti.
Gününde olmakla ilgili galiba biraz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

" Bir fenerbahceli, bir galatasarayli " sözü Twitter'de trend olmuş. Çok büyüksün BEŞİKTAŞ'IM.. 🤍

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ben Karagümrük maçında kaldırmayı tercih ederim  :)

Matematiksel olarak garantilendiği zaman kupanın verilmesi normal dünyada bildiğim kadarıyla böyle ama bizimkilerin böyle bir talebi olacağını sanmıyorum sallama haberdir.

Delikanlı gibi nerede veriliyorsa orada almak en güzeli. Statlarında veriliyorsa da fazla suyunu çıkarmadan adam gibi sevinir, rakibimizi teselli eder alır evimize götürürüz.

Ekstra böyle bir talebe gerek yok.

Çevrimdışı ferdi1903

Ben bu durum hakkında forumun görüşünü merak ediyorum.

Benim kişisel başarım olsa rakibimin üzüldüğü evinde kutlama yapmam. Lakin onlar daha önce yapmış Türkiye kupasında sanırım, bilemedim...
Bence gerek yok Efendilik bize kalsin

Gs ışıkları kapatır maç sonu kupa sevinci yaptırmaz gerek yok içerdeki karagümrük maçında kendi evimizde kaldırırız.

Çevrimdışı Erman1903

Bence gerek yok Efendilik bize kalsin

Luzumu yok bence de. Kendileri getirip vermiyorlarsa bizlik işler değil...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben bu durum hakkında forumun görüşünü merak ediyorum.

Benim kişisel başarım olsa rakibimin üzüldüğü evinde kutlama yapmam. Lakin onlar daha önce yapmış Türkiye kupasında sanırım, bilemedim...

Ne kadar günahım kadar sevmesem de Fatih Terim denen arkadaş burağa gülmesi hatta o 2 yıl orada hakkımız yenen bu malum camiaya yakışır. Yüzüne bakarak kutlasınlar.

Çevrimiçi sEuL

Bu arada Vida'yi cok begendim bugun. Cok diriydi ve Hatay'in hizli oyuncularina hic sans vermedi. Boyle devam etmesi dilegi ile.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sadece kafama takıldı.
Abartmayalım yahu, bu larin dünyaları kaçırdı. İlk aklıma gelen Antalya ve Kasımpaşa. Direk puan kaybettiğimiz maçlar. İkisi de tam bitirici forvet değil. Larin ısınınca yazıyor normalde öyle gomez kıvamında değil.

Ne kadar günahım kadar sevmesem de Fatih Terim denen arkadaş burağa gülmesi hatta o 2 yıl orada hakkımız yenen bu malum camiaya yakışır. Yüzüne bakarak kutlasınlar.

Bende istiyorum ama izin vermezler birincisi TFF izin vermez daha garintelemediniz derler.İkincisi onlar izin verse Gs izin vermez stad ışıklarını kapatırlar.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada Vida'yi cok begendim bugun. Cok diriydi ve Hatay'in hizli oyuncularina hic sans vermedi. Boyle devam etmesi dilegi ile.

Bence Vida uzun süredir çok iyi, iki haftadır mükemmel! Kimse ondan bahsetmiyor, çünkü işini çok iyi yapıyor, hiç göze batmıyor. Ama hakkı verilmeli... Takım arkadaşlarına güven veriyor, çok çalışkan, hırslı, her şeyini vererek oynuyor. Ben kendi adıma, sezonun genelinde de çok memnun kaldım kendisinden.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bence Vida uzun süredir çok iyi, iki haftadır mükemmel! Kimse ondan bahsetmiyor, çünkü işini çok iyi yapıyor, hiç göze batmıyor. Ama hakkı verilmeli... Takım arkadaşlarına güven veriyor, çok çalışkan, hırslı, her şeyini vererek oynuyor. Ben kendi adıma, sezonun genelinde de çok memnun kaldım kendisinden.

Vida her zaman iyi oyuncuydu. Kötü performans vermeyen oyuncu yoktur. Klişe olacak ama tam bir kumaşı kaliteli oyuncu örneği.

Çevrimdışı ozankarakoc

Fanatik Fenerli İlker Yağcıoğlu bugün çok güzel bir laf etti.

'Bazen başarı arkadaşlığı getirir, bazen arkadaşlık başarıyı getirir. Beşiktaş bu sezon ikincisini yaşıyor' dedi.

Bizdeki arkadaşlık, başından beri göstermelik ya da skora endeksli bir arkadaşlık oldu. Çünkü takımda egosuyla öne çıkabilecek tek bir oyuncu yok. Herkes işini yapıyor. Hoca da öyle. Bütün derdi Beşiktaş. Sesini yükseltiyorsa Beşiktaş için yükseltiyor. Puan kaybına kılıf aramak için değil. Kazanınca da yükseltiyor. Haksızlığa dayanamıyor. Ucunda hesaplar olduğu için değil. Beşiktaş'ın canı yandığı için... Öğrencilerinin emekleri çalındığı için...

Bu ruh güzel. Bu ruh çok güzel...

Çevrimdışı ozankarakoc

Vida her zaman iyi oyuncuydu. Kötü performans vermeyen oyuncu yoktur. Klişe olacak ama tam bir kumaşı kaliteli oyuncu örneği.

Çok net.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu arada şu COVID olayı beni çok tedirgin ediyor. Hatayspor teknik direktörü, testi pozitif çıkmadan kısa süre önce takımla içli dışlı, galibiyet pozlarının merkezinde duruyor... Bu virüs, özellikle de yeni varyantları, inanılmaz bir hızla, dalga dalga yayılabiliyor. Umarım sezonun en önemli haftasından önce başımıza böyle bir şey gelmez.

Çevrimdışı KAP

Arkadaş Nskala'ya ne olmuş öyle adamın tek olumsuz hareketi yok, aksine rakip üstüne geldikçe çok kilit paslar attı. Sorunu özgüvenle alakalımış herhalde.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden