Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1616042 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı celiker1

Kırk bir yaşındayım ve hayatımdaki en rahat BEŞİKTAŞ maçını izledim.Çok büyüksün Sergen Yalçın  :ishock: Bu ülkenin en iyi oyuncuğulunu yapıp her pisliğini(şike,mafya vs.) görmüş en liyakatlı futbol içinde adamı.Fatih Terim hakkında sorulan bir soruya;Ben teknik direktorluge baslamazsam  en iyisi o diyecek kadar ozguvenli,bu ligde buyuk takimlari sampiyon yapmak cok kolay diyecek kadar rahat bir adam.Bu ligin SEFİRİ Seregen Yalçın ve imzasına gelen 30 bin BEŞİKTAŞ taraftarı ile o duyguyu yaşayan benim gibi tüm taraftar  :ishock: Diyeceklerimi tam anlatamamış olabilirim kafam çok iyi kusura bakmayin
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2021, 00:25:25 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Şampiyon olduk tebrikler Sergen hoca ömür boyu kontrat imzalansın kendisiyle

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Oley Oley Oley şampiyon Beşiktaş helal olsun herkese özellikle sergen hocaya

Çevrimiçi levitate

15 ocak 2018'den beri destekçisi olduğum sevgili cyle christopher larin yine gururlandırdı...
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi yaço58

15 ocak 2018'den beri destekçisi olduğum sevgili cyle christopher larin yine gururlandırdı...
Lukaku demek istedin galiba :)

Çevrimdışı goktasoktay

Bein sports daki şu yorumcunun adı neydi, ilker değil de diğeri. İki fenerliyi oturtmuşlar Beşiktaş maçı yorumlatıyorlar diyo ki hatay erken goller yiyince dağılmış, reaksiyon vermemiş. Verememiş noktasında bile değil. Hatay oynamamış da kazanmışız gibi. Algıcılar siziiiii. Algılarınızla avunun

Çevrimdışı Çağrı Öz

Mutluyum huzurluyum. Hep inandık hep destekledik.

Yolun açık olsun Beşiktaş.

Çevrimiçi levitate

Lukaku demek istedin galiba :)

kralı kendi adıyla anmanın vakti geliyor gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/KurtissDonalddd/status/1388564683305766913

kaybeden belli...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Müthiş bir galibiyet oldu ama daha lig bitmedi. Hep diyorum 2 maç puan kaybına bakar her şey.. Daha haftaya derbi var. Yani önümüzdeki hafta bittiğinde sadece 3 puan farkta olabilir. Ayağımız yere sağlam basmalı.

Linç etmeyin böyle yazdım diye ama işin doğrusu bu :evillol:  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı Öz

Müthiş bir galibiyet oldu ama daha lig bitmedi. Hep diyorum 2 maç puan kaybına bakar her şey.. Daha haftaya derbi var. Yani önümüzdeki hafta bittiğinde sadece 3 puan farkta olabilir. Ayağımız yere sağlam basmalı.

Linç etmeyin böyle yazdım diye ama işin doğrusu bu :evillol:  :evillol:

[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2021, 22:54:34 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Sergen hocam şimdiden bu maçı geride bırakıp oyunculara derbi motivasyonuna başlasın. Topu kaleye kim vuracaksa musleranın sağına diye ezberletsin.

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/demarkesports/status/1388584901411225601

Ben bu durum hakkında forumun görüşünü merak ediyorum.

Benim kişisel başarım olsa rakibimin üzüldüğü evinde kutlama yapmam. Lakin onlar daha önce yapmış Türkiye kupasında sanırım, bilemedim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim kişisel başarım olsa rakibimin üzüldüğü evinde kutlama yapmam. Lakin onlar daha önce yapmış Türkiye kupasında sanırım, bilemedim...
Ben Karagümrük maçında kaldırmayı tercih ederim  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Matematiksel olarak garantilendiği zaman kupanın verilmesi normal dünyada bildiğim kadarıyla böyle ama bizimkilerin böyle bir talebi olacağını sanmıyorum sallama haberdir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi blackeagle35

Rakibe ekstra motivasyon oluşturmaya gerek yok bayılıyorlar zaten böyle şeylere. Hala yok sizin sahanızda kupa kaldırdık vs. konuşuyorlar aralarında. Biz onlar gibi değiliz. Kazanalım kupayı da nerede olursa olsun.

Çevrimdışı underworld

Larin 3-4 durmuyor
Abu 2 de kontak kapatıyor
Enteresan