Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622033 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

İnşallah. Yokuşu çıktık. Son bi basamak var önümüzde. Onu tökezlemeden geçersek dediğin olacak. Bunlar tarihe not düşsün diye yazıyorum
tökezlersek yokuşun dibinde buluruz kendimizi🤔

Çevrimiçi Necmi

Alacağımız 7 puan daha var. Gevşemeden maçları kazanıp kendi yolumuza bakmamız lazım.
renkliler her hafta sayıyı azaltıyor 😃
 Bir bakmışsın pazartesi gece alacak 1 puan var diye konuşuyor oluruz 😃

Çevrimiçi Necmi

Yahu kızıyoruz falan ama sevinecek bizimle birlikte ne yapsın.
Benim Şükrü kardeşime önerim hayata biraz olumlu tarafından bakması. Herşeyin negatif tarafını göre göre yaşam enerjisini azaltıyor vallahi. Polyanna ol demiyoruz elbet ama bu kadar olumsuzu düşünme Şükrü kardeşim.

Keşke benim öğrencim olsan da üniversitede, şöyle karşıma alıp biraz konuşsam seninle. Belki bakış açını biraz olumlu tarafa çevirmene yardımımız dokunur.
karşına aldıktan beş dakika sonra döversin sanırım 😂

Çevrimiçi Necmi

Artık nefes tutmaya gerek yok, bundan sonrası şampiyon takım olarak çıkıp maçları yakışır şekilde oynamalı ve keyif almalı.
diyelim gs maçında turladık ben karagümrük maçında yinede nefesimi tutarım 🥺

Çevrimdışı ferdi1903

Loading...
Abi cift yetmez süper kupayi alip 3 olsun, o nalet kupaydi sadece 1 kere aldik galiba, 3-4 kere nasip olmadi yanlis hatirlamiyorsam. Teneke kupasida olsa hepsini alalim

Çevrimdışı ferdi1903

bencede en kötüsüne hazırla kendini şampiyon olduğumuz an forumun kum torbası olacaksın
Gelen giden vuracak
Valla ne yalan sölim, 2 mac pes pese puan kaybedince sükrü kardesin postlari beni cileden cikariyordu
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2021, 02:48:52 ferdi1903 ]

Çevrimdışı goktasoktay

(null)
Yok abi dövmem, yazıda zorlansak da konuşmada iyiyimfir

Çevrimiçi Samet Demir

Sevineceğim elbette daha ne tepki verebilirim :)

Olumsuzlugumdan dolayı herkes elestiriyor beni haklı olarak ama huy işte..  Hayatta her konuda en kötüsünü düşünerek plan yapıyorum ve kendimi hazırlıyorum. Sadece Beşiktaş konusunda böyle değilim yani  :)

İlk zamanlar kızıyordum sanada artık bende kabullendim. Böyle seviyoruz seni :D
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Nolur bundan sonra hata yapıp bu pozitif ortamı negatife dönüştürmeyelim hatayı geçip rahat bir nefes alalım bir hafta dinlenip sağlam kadroe ile gs nin sahasında kupayı alalım herkese kapak olsun.

Bu senede yönetime ders olsun seneye hocanın bir dediğini iki etmesinler iyi oyuncular alsınlar Avrupa'da başarı bile gelir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Abi cift yetmez süper kupayi alip 3 olsun, o nalet kupaydi sadece 1 kere aldik galiba, 3-4 kere nasip olmadi yanlis hatirlamiyorsam. Teneke kupasida olsa hepsini alalim
adım adım önce ilkini alalım aç gözlülüğe gerek yok

Çevrimdışı MUSTAFA_

adım adım önce ilkini alalım aç gözlülüğe gerek yok
Hatta maç maç gitmek lazım. Önümüzde 18 günde oynayacağımız 5 maç var. Bu sıkışık fikstür herhangi bir aksiliği tolere etmek için çok kısa. Önümüzdeki maç en zorlu maçımız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Hahah işte gerçek Beşiktaşlı! :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

siz gençsiniz tabi takmayın kafanıza alışıyor insan 😂
İnan bana o sıtresin olmadığı zaman maçların tadı tuzu kalmıyor
Şimdi fenerle derbi oynayacaksın 4-0 mı kazanacağız 5-0 mı diye merak etmenin tadı olmuyorki
Emin ol yaşadım biliyorum
Düşün kiev karambolu hala kalbimi sıkıştırıyor izlerken 😂

Valla ben pek de genç sayılmam artık :) Fenerbahçe'yle eğlendiğimiz dönemleri çok iyi hatırlıyorum. Ferdinand'la beşlemelerimizi, üçlemelerimizi... 2-1 falan yenince tatmin olmuyorduk. Kesmiyordu.

Yine de genel olarak maç 2-0'ken bile rahatlayamamak çok da lezzetli bir durum değil ya... Hepimizin ömründen 3-5 sene götürüyordur bence toplamda... Şenol Hoca'yla biraz attık üzerimizden onu. Şimdi Sergen Hoca da hissettiriyor zaman zaman... Ama huy değişmiyor. Son maça 6 puan önde girsek benim yine de içimde bir tedirginlik olur :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hahah işte gerçek Beşiktaşlı! :)
Ortada bahsedilmeyen ama kırılabilecek bir puan rekoru (85 puan) da var. Sergen onu da kırmak isteyecektir :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Sene başını düşünüyorum gözümün önüne Antep Konya deplasmanları geliyor kimse o zaman bu takımın şampiyon olabileceğine inanmıyordu ortam negatifdi öyle bir yerden dönüp kısıtlı dar kadro ile ve son 2 maç forvetsiz olarak burada olmak gerçekten muazzam sergen hocaya helal olsun Sivas maçı sonrası yaptığı konuşmayı herr baba yiğit yapamaz ki tam bıçak sırtı durumdu rakipler ittiriliyordu birde yoksa şuan şampiyonluk gelmişti her türlü olumsuzluğa karşı şampiyon olmak muhteşem bir hikaye ortaya çıkaracak ve seneye için de hepimize ümit verecek tüm takıma ve hocaya helal olsun yeri geldi eleştirdik ama hep bu sevinci yaşamak içimdi kaldı 4 maçımız Allah utandırmasın

Çevrimdışı almanci

Fenerbahçeli'ler tek şansları bizim Rehavete kapılmamız olduğunu anladılar. O yüzden dün aldıkları beraberliğe sevindiler, çünkü böylece puan farkı açılsa da fark 2 Maçta kaldı, yani kaybetme lüksümüz artmadı. 

Çevrimiçi murat

bizim başarımızın sırrı iyi hücum etmemizden ziyade iyi defans yapmamızdan dönen topları almamızdan kaynaklanıyor. defans oyuncularımız ortasaha gibi oynuyorlar. ortasahayı ele geçirmemiz hücumda süreklilik, dönenleri toplama vs. daha kompakt oymuyoruz. ligde bizden daha iyi hücum eden takımlar var ama o sürekliliği sağlayamıyorlar bizdeki rosier vida velington josef atiba onlarda yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim başarımızın sırrı iyi hücum etmemizden ziyade iyi defans yapmamızdan dönen topları almamızdan kaynaklanıyor. defans oyuncularımız ortasaha gibi oynuyorlar. ortasahayı ele geçirmemiz hücumda süreklilik, dönenleri toplama vs. daha kompakt oymuyoruz. ligde bizden daha iyi hücum eden takımlar var ama o sürekliliği sağlayamıyorlar bizdeki rosier vida velington josef atiba onlarda yok.
Ligin bugu senelerdir merkez oyuncuları oldu. Merkezdeki oyuncuların iyiyse şampiyon oluyorsun. Biz ne zaman stoper - orta saha - forvet hattında uyum sağlasak başarılı olduk. İşte onun için yeni bir Atiba bulmamız lazım diyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı almanci

Alanya'nın ön tarafta yaptıkları çok ilginçti. Kaçırdıkları Gollerin çoğu Net pozisyon değildi. Sadece oynamış gibi gözüktüler. Gerçekten Gol atmaya niyetleri yoktu. Maç beraberliğe ayarlansa ancak bu kadar olur.

Çevrimdışı mrred

2017-2018 sezonu ve 2018-2019 sezonunda santrafor yok diye şampiyonluk kaçtığını zannedenler vardı.

Biz ise oyun anlamında çok geriye gittiğimizi iddia ediyorduk.

Beşiktaşın 4 maçtır santraforu yok ama çatır çatır top oynuyor ? Demek ki oluyormuş
The great gig in the sky

Çevrimdışı almanci

2017-2018 sezonu ve 2018-2019 sezonunda santrafor yok diye şampiyonluk kaçtığını zannedenler vardı.

Biz ise oyun anlamında çok geriye gittiğimizi iddia ediyorduk.

Beşiktaşın 4 maçtır santraforu yok ama çatır çatır top oynuyor ? Demek ki oluyormuş

O iki Sezonun Şampiyonluğu Beşiktaş'ın hakkıydı.

2017/2018 de önce Ali Palabıyık Kadıköy de tarihi bir şekilde doğradı. Yetmedi Sezon Sonu Galatasaray Derbisi öncesi Kupa rezaleti ile bütün konsantrasyonu saha dışına çektiler.

Dolayısıyla 2018/2019 Sezonuna dezavantajli başladık ve bayağı geriye düştük. Sonra Şenol Güneş'in hırsıyla inanılmaz bir seri yakaladık ve Şampiyonluk için Galatasaray deplasmanına gittik. Sonrası malum.

Daha önce yapmasalardı bu sezonki kupa finalini de Galatasaray Derbisinin hemen öncesine alırlardı. Herşeyin bir Sınırı var.

Çevrimdışı Erman1903

2. 3. kupa maçlarına nefes saklamak lazım abi :)

Çevrimdışı İhsan

:aman:

egleniyormuyuz ?
Come to Beşiktaş