Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1618944 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hocanın açıklamalarını dinledim. Ömer Erdoğan'ı da dinledim bir şey dememiş ki neden bu kadar sinirlenmiş anlamadım ?

Bir şeyi gözden kaçırıyoruz. Ülkemizde zaten sahte kabadayından bol nefret dilini kullanan bir sürü "antipatik" td var.

En başta kimi FT . Ben bir tane daha böyle karakter istemiyorum. Hoca goy goyunu espirisin yaparak dağılmadan gitse

odağını kaybetmez. Diğer faktörlerle yönetim ilgilenir ki ilgileniyorda. Hoca sahaya baksın ki öyle yapıyor. "Ön almak" için

taraftarın gazını almaya çalıştığı için böyle yapıyor anlıyorum fakat "antipatik" oluyor farkında değil. Antipatik olsun ne

var canım diyen olabilir fakat taraftar sayısını arttırmak için "tarafsız" olanları yada bu kavga ortamından bıkanları

kapsayacak bir dil kullanmak önemli. Ne kadar fazla taraftar o kadar güç ve lobidir.

Kavga ortamından bıkanlar sanırım G.Saray’da huzur bulmuş olacak ki en fazla taraftar orada toplanmış  :lol:

Anadolu’da bir söz vardır; taze gelin gibi durursan aç kalırsın.

Sergen neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Futbolculuğu bu ülkenin en kötü futbol döneminde geçti. Gs ve Fb’yi içerden tanıyor. Bu yüzden yaptığı her davranış bir amaç uğruna. Antipatik bakacak olanın keyfi bilir.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar' ın hiç mi ihtimali yok maç oynaması için? Kesin kapattımı yani sezonu? En azından kupa finaline falan yetişemez mi acaba?

Hatay maçında kesin olarak yok. Diğerleri belli değil.

Çevrimiçi mayguntr

Hocanın açıklamalarını dinledim. Ömer Erdoğan'ı da dinledim bir şey dememiş ki neden bu kadar sinirlenmiş anlamadım ?

Bir şeyi gözden kaçırıyoruz. Ülkemizde zaten sahte kabadayından bol nefret dilini kullanan bir sürü "antipatik" td var.

En başta kimi FT . Ben bir tane daha böyle karakter istemiyorum. Hoca goy goyunu espirisin yaparak dağılmadan gitse

odağını kaybetmez. Diğer faktörlerle yönetim ilgilenir ki ilgileniyorda. Hoca sahaya baksın ki öyle yapıyor. "Ön almak" için

taraftarın gazını almaya çalıştığı için böyle yapıyor anlıyorum fakat "antipatik" oluyor farkında değil. Antipatik olsun ne

var canım diyen olabilir fakat taraftar sayısını arttırmak için "tarafsız" olanları yada bu kavga ortamından bıkanları

kapsayacak bir dil kullanmak önemli. Ne kadar fazla taraftar o kadar güç ve lobidir.
Mayis sonunda sampiyon olursa hic kimse hatirlamaz bunlari.
Hoca da yavas yavas normale doner zaten, su an hayatinda yasamadigi stresi yasiyor, bence simdiye kadar da iyi derecede yonetti bu stresi.
Taraftarin olmadigi donemde oyunculari motive etmek amaclida kullaniyo olabilir bu aciklamalari.

Çevrimdışı Erman1903

Mayis sonunda sampiyon olursa hic kimse hatirlamaz bunlari.
Hoca da yavas yavas normale doner zaten, su an hayatinda yasamadigi stresi yasiyor, bence simdiye kadar da iyi derecede yonetti bu stresi.
Taraftarin olmadigi donemde oyunculari motive etmek amaclida kullaniyo olabilir bu aciklamalari.

Ben çok tadında buluyorum geldiği zamandan beri yaptığı açıklamaları, camiaya liderlik yapıyor. Hiç öyle abartılacak veya ceza almasını gerektirecek şeyler de söylememiş. Terim gibi itham falan yapmıyor sadece sakince soru soruyor adam. Ceza alırsa bizim taraftarın ateş etti, yaktı ortalığı vb. abartmasından alır.

Çevrimdışı worns

Hoca ağırlıklı olarak içeriye, kadroya konuşuyor gibi geliyor bana da. Oyuncuların açıklamalarından da benzer bir tonu gördük. Özellikle iki maçta puan kaybettikten sonra artık son bölümü yüksek hırsla oynamamız gerekiyordu, bunun mental çabası içerisinde görüyorum onu. Kadronun reaksiyonuna bakınca da şu an olumlu bir etki yarattığını görüyoruz. Kadromuz eksik ve oyuncularımız bu sezon öncesinden bakınca formsuz da olsa esasen ana halterleri oldukça tecrübeli bir ekibiz. Bu oyuncularda stres olumlu etki yaratır, hırs yükseldikçe eli ayaklarına dolaşacak tipler değiller. Vida, Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal başta hatta hemen hemen tüm kadro bir çok üst düzey takım, mücadele deneyimi geçirmiş oyuncular. Bu tür bir ekipte duygusal yoğunluk genellikle olumlu işler, konsantrasyonu arttırır. Bu havayı oldukça olumlu değerlendiriyorum ben.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Arkadaşlar, burası Türkiye !!!
Sessizlerin ensesine vurulup lokmasının alındıgı ülke, Rasim kara gibi, Biliç gibi.
Yensende yenilsende ortada hata, haksızlık varsa konuşacaksın, bagıracaksın.
Bu ligin dinamikleri böyle, yoksa sempatik gelen, oyun tarzı güzel Beşiktaş olarak kalırız.
En güzelini yapıyor Sergen Hoca. Sokup sokup çıkartacaksın bu zihniyetlere.  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/Besiktas/status/1387735847320133641

Yıl içinde yapılan halısahaların çoğuna bir derdi olduğu için gelemeyen, yeteneğine rağmen ailevi sebeplerden futbolcu olamayan esnaf abi vardır ya - Diz altından kesik eşofmanı ve semt takımı formasıyla 3-5 maça gelir yeteneklerini gösterir. Tam öyle :)

Geçmiş olsun, umarım fazla gecikmez bu sahte 9 işi iyi tutmuştu.

Çevrimiçi Samet Ç

Yıl içinde yapılan halısahaların çoğuna bir derdi olduğu için gelemeyen, yeteneğine rağmen ailevi sebeplerden futbolcu olamayan esnaf abi vardır ya - Diz altından kesik eşofmanı ve semt takımı formasıyla 3-5 maça gelir yeteneklerini gösterir. Tam öyle :)

Geçmiş olsun, umarım fazla gecikmez bu sahte 9 işi iyi tutmuştu.
N'Koudou ile de olur o sahte 9 işi hatta daha iyi olur bence.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Katılıyorum ama Nkoudou Töre' nin yerine geçerse kanatta kim oynar? Larin girdiği anda o hareketli oyun işi biter.

Çevrimdışı Karabay

Böyle böyle son maça sahte 9 welingtonu oynatacaz gibi. Allahını seven defansa gelsin.

Çevrimdışı Erman1903

Çok bir sıkıntısı yok gibi gözüküyordu belki döner Töre, N'Koudou'da orada iş yapacak yetenek setleri var lakin merkezde bunları ne derece etkin kullanabilir emin değilim. Bana göre Larin'den ziyade merkezde yine daha etkili olur, hoca antrenmanlarda dener, beğenirse kullanabilir.

Kimse olmazsa da Necip falan oynar sıkıntı değil, bence santrafora geçse Mustafa Muhammed - Samatta gibi oyuncular önünde diz çöker tövbe ister.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Son 3 haftadaki maçların hepsi aynı gün ve saatte oynanacak. 8-11-15 Mayıs tarihlerinde 20:30' da başlayacak.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Son 3 haftadaki maçların hepsi aynı gün ve saatte oynanacak. 8-11-15 Mayıs tarihlerinde 20:30' da başlayacak.

Kesin demi?  TFF maç takviminde yazıyor mu ? Aslında bu haftada dahil edilmeliydi programa neyse...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gevşemeden aynı hirs ve istekle devam  :boxin:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alacağımız 7 puan daha var. Gevşemeden maçları kazanıp kendi yolumuza bakmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★