Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1618965 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı ozankarakoc

Ersin , Nsakala , Welinton , Necip , Larin , Mensah ve Nkoudu ile şampiyonluğa koşuyoruz , inanılmaz gerçekten

Bu %100 hoca başarısıdır , Net

Şu kadro ile İlk 4 e giremezsin normalde..

Gerçekten öyle. En sıkıntılı zamanlarda da doğru B planlarını bulup uygulayabildi. Aboubakar, Cenk ve Larin'in aynı anda sakatlanmasının mantıklı bir açıklaması yok. Kocaman bir şanssızlık. Şampiyonluğa gidiyorsun, bir sistem oturtmuşsun, o sistemle ligin en iyi top oynayan takımı olmuşsun. Bir anda bütün silahların tek tek yok oluyor. Şampiyonluk yarışının en kızıştığı anda maçlara forvetsiz çıkıyorsun. Hem de tümüyle forvetsiz! Hayatında hiç forvet oynamamış adamlarla! Pancu bile daha önce kalecilik yapmıştı. Burada o bile yok!

Ama sen, bütün sezon doğru dürüst maça çıkmamış Gökhan Töre'den, taç çizgisinde kaybolup bir daha da ortaya çıkmayan N'koudou'dan, 'Arabistan'a gitti, jübileyi yaptı' denen Josef'ten, Welinton gibi, N'sakala gibi kapasitesi belli adamlardan, asık suratlı, müzmin depresif Ljajic'ten, Muslera-Altay-Uğurcan üçlüsüne karşı 19 yaşındaki Ersin'den ve 38 yaşındaki Atiba'dan %100 verim almayı başarıyorsun.

Takımda hafif bir düşüş oluyor, iki maç üstüste puan kaybediliyor, rakipler akbaba gibi tepende belirmiş... Çıkıp oyuncularına laf etmiyorsun, 'buradan şampiyonluğu verirsem canıma okurlar' diye içinden mutlaka düşünüyorsun, ama buna rağmen sorumluluğu üstünden atıp kurtulmaya çalışmıyorsun. Hepimiz tedirginlikten ölürken sen çıkıp 'Şampiyon biziz, onlar ikinci olmaya baksınlar' diyorsun, sonraki iki hafta takım şiir gibi top oynuyor.

Oyuncu grubu içinde ne bir kavga, ne antrenmanda tek bir itişme, ne basına yansıyan tek bir huzursuzluk... Takır takır işini yapıyorsun ve şu takımı zirveye taşıyorsun.

Sana kocaman helal olsun Sergen Hoca...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

zor koşullar altında yeni hücum yapısı çıkarttık valla. çok da güzel oldu. :)

töre ilerde oynamaya devam etsin abou fit hale gelmediği müddetçe. ljajic'de en gerekli olduğu döneme silkinerek giriyor sevindim. ben şu halde larin'i oynatmak için n'kodouyu da kesmem açıkçası. larin biraz kenarda otursun, bu formatta solda da tercih etmem, n'kodou hücum hareketliiği isteğimize daha çok uyuyor.

haftaya fazladan iki orta saha oyuncusu kulübede olacağı için mensah girmez artık. umarım bugün son kez formamızı giymiştir.
bu kadar ciddi eksikle yürümemizin nedeni ghazel ve nkoudou nun ciddi karakter koyması bütün takımı ileri ikisi taşıyor nsakalada müthiş karakter koyuyor
Bu akşama özel dorukhanıda beğendim ljajicde çok iyiydi
Sergene gelince tamam orta saha bozuldu mecbur değiştin be adam neden savunma tandemini bozuyorsun bir yer bozulmuşken ikinci yeride kendi elinle bozuyorsun pişmiş aşa su katıyorsun welintonu öne attı takım dağıldı atibanın yerine monteroyu neden almadında stoper hattını bozdun bedelini çok ağır ödüyorduk az daha savunma dağıldı iki duran top iki gol geldi maç beş dakika daha uzasa ağlıyorduk şimdi
Neyseki koyduk geçtik
Ama bu hatalar çok yapılıyor bir değişiklikle takımın her yeri bozulmaz hele on dakika kalmışken
Gol atma niyeti olmayan rizeye iki gol hediye ettik

Çevrimdışı ozankarakoc

bu kadar ciddi eksikle yürümemizin nedeni ghazel ve nkoudou nun ciddi karakter koyması bütün takımı ileri ikisi taşıyor nsakalada müthiş karakter koyuyor
Sergene gelince tamam orta saha bozuldu mecbur değiştin be adam neden savunma tandemini bozuyorsun bir yer bozulmuşken ikinci yeride kendi elinle bozuyorsun pişmiş aşa su katıyorsun welintonu öne attı takım dağıldı atibanın yerine monteroyu neden almadında stoper hattını bozdun bedelini çok ağır ödüyorduk az daha savunma dağıldı iki duran top iki gol geldi maç beş dakika daha uzasa ağlıyorduk şimdi
Neyseki koyduk geçtik
Ama bu hatalar çok yapılıyor bir değişiklikle takımın her yeri bozulmaz hele on dakika kalmışken

Atiba'nın yerine Montero'yu almakla, Welinton'u öne alıp Montero'yu geri çekmek arasında çok da bir fark yok be abi. Welinton'un en azından fizik gücü var diye onu biraz daha kesici olarak denedi herhalde. Montero yumuşak adam. Orada kaybolup giderdi belki de. Ayrıca gollerin ikisi de duran top. Frikikteki faule benzer faulleri Welinton hep yapıyor. Nerede oynadığının bir önemi yok. Diğeri de yan top. Orada Welinton stoper pozisyonu alsaydı, Montero olmasaydı golü yemezdik diyebilir miyiz? Bence diyemeyiz.

İyi gidiyoruz ama hakkaten şanssız bir takımız ya. Dünyanın en alakasız iki golünü yedik, hiç olmadık yere... Adamların 90 dakikada toplam kaleyi bulan 3 topu var, 2'si gol, biri de Ersin'in üzerine... 3 forvetimiz var, 3'ü de sakatlanıyor falan... İnanılmaz işler.

Neyse, 4 maç daha sıkacağız dişimizi.

Çevrimdışı Erman1903

Neyseki koyduk geçtik

Larin'i en öne attık hücumu da bozduk. İnsanlar duran top vb diye oyuncu bazında bakıyor ama işin aslı öyle değil. O pozisyonlar zaten takımın oyunu bozulduğu için veriliyor. Direk merkez oyuncularda 3 tane değişiklik yapıyorsun ve 2'si zaten ' Stopere Montero - Merkeze Larin' bence yapılmaması gereken şeyler.

Çevrimdışı murat baltacı

Kalan maçlarda Mensah şans bulmamali hayinligi gün yüzüne çıktı artık yerine görev aldığı her maç etkili olan montero şans bulmalı.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Hata bizde arkadaş feneri hiç umutlandirmayacaktik ne güzel hocayı gönderip umudu kesmişlerdi şimdi can havliyle son çırpınışları yapıyorlar ve her yeri sardılar hakemler federasyon rakipler teşvikler medyada algılar İnşallah Alanya puan alırda kurtuluruz şu rezil camiadan
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Hatayspor yöneticilerinden Fb kongre üyesi olanda var yanlış hatırlamıyorsam.Yine bir "Fb hatır şikesi" diyebiliriz Hatayspor'lu yöneticilerin maç gunü değişikliği başvurumuza olumsuz yanıt vermesini.
Stadın açılış maçını fenerle yapacaklardı geliri hataya kalacaktı vakalar artınca iptal edildi diye biliyorum. Hatta açılış maçının ertesi gs ile Hatay maçı vardı Hatay'da ona rağmen açılış maçını gs ile değil fb ile yapıyorlar var birşeyler demekki.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Atiba'nın yerine Montero'yu almakla, Welinton'u öne alıp Montero'yu geri çekmek arasında çok da bir fark yok be abi. Welinton'un en azından fizik gücü var diye onu biraz daha kesici olarak denedi herhalde. Montero yumuşak adam. Orada kaybolup giderdi belki de. Ayrıca gollerin ikisi de duran top. Frikikteki faule benzer faulleri Welinton hep yapıyor. Nerede oynadığının bir önemi yok. Diğeri de yan top. Orada Welinton stoper pozisyonu alsaydı, Montero olmasaydı golü yemezdik diyebilir miyiz? Bence diyemeyiz.

İyi gidiyoruz ama hakkaten şanssız bir takımız ya. Dünyanın en alakasız iki golünü yedik, hiç olmadık yere... Adamların 90 dakikada toplam kaleyi bulan 3 topu var, 2'si gol, biri de Ersin'in üzerine... 3 forvetimiz var, 3'ü de sakatlanıyor falan... İnanılmaz işler.

Neyse, 4 maç daha sıkacağız dişimizi.
sonuçtan bağımsız söylüyorum yaptığı hocalık iş değildi savunma tande iyle oynarsan heleki stopere yeni oyuncu alırsan bunuda maçın sonunda mecbur olmadığın halde yaparsan bunu tartışırım bir oyuncu oyuna ısınmak için üç dört dakika geçer zaten üstelik yükleniyor rakip maç üç iki değil iki tane biz atsak beş sıfır bitsede aynı şeyi söylerdim maçın sonu rakip yüklenirken ve savunmada hatasız oynarken sabunma tandemini bozmak iş bilmemezliktir ne welinton hızla yerine adapte olabilir ne montero iki bölgeyi birden yerle bir ediyorsun her zaman böyle davrandığında sonuç facia olmuştur şenol da yapıyordu bunu yaptı manisa faciası yaşıyorduk az daha  maç içinde birden olcayı sağ bek oynatmak istemişdi
Heleki bu akşamki gibi telafi edecek zamanın kalmadıysa böyle birşey yapılmaz

Çevrimdışı worns

sergen hocanın en zayıf karnı oyuna müdahaleleri oldu bu sene, bunu açıklıkla söylemek lazım. sadece oyun değişiklikleri bazında da değil maç içinde taktiksel geçişleri hatta sadece savunmanın mesafesini bile doğru zamanlarda değiştiremediğimiz için kaybettiğimiz puanlar oldu. başlangıç planları konusundaki başarısı, kadrodan verim alma konusunda çok çok üstün yönleri şimdilik onları tolere etme fırsatı sundu bize. haftalardır maçların son bölümlerinde çok zorlanıyoruz. hem doğru bir maç bitirme planına geçişi doğru anda yapamıyoruz, hem de maçın sonunda oldukça sıkıntılı kadrolarla sahada yer alıyoruz. değişikliklerin çoğu takımı geriye götürüyor. bu maçta da tandemle oynaması gereksizdi, maçın sonucundan bağımsız. doğru müdahalelerle daha iyi sonuç alabileceğimiz üç maç vardı. (ts, agücü, fb) maç boyu çok rahat oyunlar ortaya koyduğumuz g.ant, rize maçlarının son bölümünde bile şok yaşayabilirdik. şu an bunları uzun uzun tartışma yeri değil artık son düzlüğe geldik. ama yazın teknik kadronun bu zayıf karnını tespit etmesi, gerek bunu yaratan kadro zaafiyetini gidermesi gerekse de maç içinde taktik geçişleri yapabilme konusunda hem kendini hem takımı geliştirmesi gerekiyor.

buradan hocanın zaafları nedeniyle ligi erkenden koparamadık gibi bir sonuç çıkmasın tabi. hoca olmasaydı bu kadroyla buralara zaten gelemezdik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ljajic geri mi döndü yoksa Rize'nin havası mı çok iyi geliyor çözemedim :)

https://twitter.com/OptaCan/status/1387496088802836480

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ama nasıl oluyorsa en çok puan toplayan takımı değil. Birileri hakemle geldiği noktayı görmemekte ısrar ediyor. Dengimiz değiller.

https://twitter.com/OptaCan/status/1387501122932428801

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ljajic geri mi döndü yoksa Rize'nin havası mı çok iyi geliyor çözemedim :)

https://twitter.com/OptaCan/status/1387496088802836480

Buralar oyuncuların karakter koyması gereken yerler, ilk defa Ljajic gibi oynadı lakin önümüzdeki sezon içinde benzer performansları ne kadar gösterebileceğine dair şüphelerim var.

Benim oyuncum olsa bu şekilde devam etse dahi sezon sonu bir teklif gelmesi halinde ciddi olarak vedalaşmayı düşünürdüm. Kontratı o genişlikte bir oyuncudan çok daha fazlasını beklerim. Farklı yerlerde oynatabildiğin, bu taktiğin ideali tipte bir oyuncu da değil.

İdeal olmadığı bir rolde iyi performans verme de, skorun da süreklilik sağlaması pek kolay değil. Bunu oyuncudan beklemek de pek doğru karar olmaz bence.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buralar oyuncuların karakter koyması gereken yerler, ilk defa Ljajic gibi oynadı lakin önümüzdeki sezon içinde benzer performansları ne kadar gösterebileceğine dair şüphelerim var.

Benim oyuncum olsa bu şekilde devam etse dahi sezon sonu bir teklif gelmesi halinde ciddi olarak vedalaşmayı düşünürdüm. Kontratı o genişlikte bir oyuncudan çok daha fazlasını beklerim. Farklı yerlerde oynatabildiğin, bu taktiğin ideali tipte bir oyuncu da değil.

İdeal olmadığı bir rolde iyi performans verme de, skorun da süreklilik sağlaması pek kolay değil. Bunu oyuncudan beklemek de pek doğru karar olmaz bence.
Ljajic sezon sonuna kadar böyle performans versin. Sezon sonu düşünürüz. Zaten teklif gelirse sezon sonu çok vedalaştığımız oyuncu olur. Bizim satmama gibi bir lüksümüz yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

sergen hocanın en zayıf karnı oyuna müdahaleleri oldu bu sene, bunu açıklıkla söylemek lazım. sadece oyun değişiklikleri bazında da değil maç içinde taktiksel geçişleri hatta sadece savunmanın mesafesini bile doğru zamanlarda değiştiremediğimiz için kaybettiğimiz puanlar oldu. başlangıç planları konusundaki başarısı, kadrodan verim alma konusunda çok çok üstün yönleri şimdilik onları tolere etme fırsatı sundu bize. haftalardır maçların son bölümlerinde çok zorlanıyoruz. hem doğru bir maç bitirme planına geçişi doğru anda yapamıyoruz, hem de maçın sonunda oldukça sıkıntılı kadrolarla sahada yer alıyoruz. değişikliklerin çoğu takımı geriye götürüyor. bu maçta da tandemle oynaması gereksizdi, maçın sonucundan bağımsız. doğru müdahalelerle daha iyi sonuç alabileceğimiz üç maç vardı. (ts, agücü, fb) maç boyu çok rahat oyunlar ortaya koyduğumuz g.ant, rize maçlarının son bölümünde bile şok yaşayabilirdik. şu an bunları uzun uzun tartışma yeri değil artık son düzlüğe geldik. ama yazın teknik kadronun bu zayıf karnını tespit etmesi, gerek bunu yaratan kadro zaafiyetini gidermesi gerekse de maç içinde taktik geçişleri yapabilme konusunda hem kendini hem takımı geliştirmesi gerekiyor.

buradan hocanın zaafları nedeniyle ligi erkenden koparamadık gibi bir sonuç çıkmasın tabi. hoca olmasaydı bu kadroyla buralara zaten gelemezdik.

Sezon sonunda özeleştiri yapması, havaya girmemesi, daha iyi olmak için çalışması çok önemli tabii. Yer yer hataları olduğu da elbette doğru. Ama kadronun yetersizliği ve sakatlıklar birçok şeyi derinden sarsıyor. Cenk sakatlanınca sadece Cenk'ten yararlanamıyor olmuyorsun. Bir sürü taş yerinden oynuyor. Hasiç'e çok şans vermiyordu ama etkili bir hamle oyuncusuydu. Onun yokluğu bile birçok hesabı bozmuştur hoca için. Aynı bölgenin oyuncularından biri sakatlanınca, diğerinin üzerine fazla yük biniyor. Hem fiziksel, hem psikolojik... İki maç üstüste kötü oynasa, aklına binbir tane şey geliyordur o oyuncunun da... Sosyal medyada okudukları, ettikleri...

Millet takır takır 5 oyuncu değişikliği yapıyor her maçta, bizim değiştirecek 5 oyuncumuz yok bile. Bütün bunların üzerine bir de haftada iki maç yapma garabeti eklenince, gerçekten 'imkansızı başardık' diye düşünüyorum bugün geldiğimiz nokta itibarıyla...

O yüzden ben, kendi adıma, hocayı (ve genel olarak hocaları) eleştirirken birkaç kere düşünmeye özen gösteriyorum. Maç boyunca kötü oynayan bir oyuncu oluyor. 'Yahu, nasıl katlanırsın bu adama 75 dakika' diye çıldırıyoruz. Görünüşte haklıyız da... Ama bunu hocanın görmemesi mümkün mü, bilmiyorum. Biz, iki üç veriyle karar veriyoruz. 'Bu adam kötü, yedekteki adam daha iyi, ya da en azından bundan daha kötü olamaz, o zaman o girsin'. Aynı anda hocanın aklında çok daha fazla veri var. 'Bu çocuk hafta içi hasta olan annesinin peşinden koşturdu, son antrenmanda morali sıfırdı, ayakları geri geri gidiyordu' diyebilir mesela... Veya 'bağırsakları bozulmuş, devre arasında kendini kötü hissediyordu, beni oyuna alma hocam dedi' dese ne diyeceğiz? Söyleyecek söz yok. Futbolcularla yatıp kalkan o...

Beni genel olarak rahatsız eden, öne geçtiğimiz bazı maçlarda geriye yaslanma tercihimiz oluyor mesela. Ne zaman yapsak işi zora sokuyoruz, ne zaman saldırmaya devam etsek olumlu dönüş alıyoruz. Ama yine o anlık verilen kararda hocadan daha doğrusunu düşünebileceğime inanmıyorum. Bugün hiç geri çekilmedik, 3-0'dan sonra hala dalga dalga geldiğimiz pozisyonlar vardı, durup dururken, akıl almayacak iki gol yiyiverdik. İsmail Köybaşı'ndan yılın en güzel gollerinden birini yedik ya... Rüyamda görsem popomu örterdim.

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimdışı celiker1

Stadın açılış maçını fenerle yapacaklardı geliri hataya kalacaktı vakalar artınca iptal edildi diye biliyorum. Hatta açılış maçının ertesi gs ile Hatay maçı vardı Hatay'da ona rağmen açılış maçını gs ile değil fb ile yapıyorlar var birşeyler demekki.
Dediğim gibi Hatayspor yoneticilerinden Fb kongre üyesi olan var.Açılış maçı+Boupendza'nın Rusya'ya transferi onaylanmışken bir anda durdurılması sürecinde basına düşmüstu.Şu yaptıkları net hatır şikesidir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

12numara.org hesabı Josef 6222' den yargılanmalı falan diye bir şeyler yazmış. Başımıza iş açmasın o açıklamaları :ebebe:

Çevrimdışı Çağrı Öz

12numara.org hesabı Josef 6222' den yargılanmalı falan diye bir şeyler yazmış. Başımıza iş açmasın o açıklamaları :ebebe:

Sen ve birkaç forum kişisi sezon başından beri 12 numara ve Gs sözlük kadar Beşiktaş sayfalarını takip etseydiniz dertlerinizin çoğundan kurtulurdunuz.

Dost tavsiyesi  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

Baktılar saha içi ile şampiyon olamayacaklar, adamlar forvetsiz bile takır takır top oynuyor, başka türlü saldırıya geçtiler.

He yavrum he yargılanmalı. Hatta mevcutlu olarak alsınlar. Savcılıktan da karar çıkartılıp tutuklu hali süresi bittikçe uzatılsın. Kafalara bak yahu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Abu sezonu kapamıştır.
Neyseki töre o bölgeye cuk diye oturdu.

Çevrimdışı murat baltacı

Alanya'nın fenerden puan almasını en çokta çağdaş hoca için istiyorum ilk yarıdaki fener maçında feneri duman edip puan alamaması erolun çıkıp tabeleya bakın açıklamaları bizim maçtan sonra hocanın üzerine gidip maçı sattı imalari kaleciye yapılan itamlar Alanya'nın feneri sahadan silip ne galibiyet almasını bekliyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abu sezonu kapamıştır.
Neyseki töre o bölgeye cuk diye oturdu.

Harika oldu hem de. Umarım yetişir Hatay maçına. Bugün antrenmana çıkmamış.

Çevrimdışı mrred

Hocanın açıklamalarını dinledim. Ömer Erdoğan'ı da dinledim bir şey dememiş ki neden bu kadar sinirlenmiş anlamadım ?

Bir şeyi gözden kaçırıyoruz. Ülkemizde zaten sahte kabadayından bol nefret dilini kullanan bir sürü "antipatik" td var.

En başta kimi FT . Ben bir tane daha böyle karakter istemiyorum. Hoca goy goyunu espirisin yaparak dağılmadan gitse

odağını kaybetmez. Diğer faktörlerle yönetim ilgilenir ki ilgileniyorda. Hoca sahaya baksın ki öyle yapıyor. "Ön almak" için

taraftarın gazını almaya çalıştığı için böyle yapıyor anlıyorum fakat "antipatik" oluyor farkında değil. Antipatik olsun ne

var canım diyen olabilir fakat taraftar sayısını arttırmak için "tarafsız" olanları yada bu kavga ortamından bıkanları

kapsayacak bir dil kullanmak önemli. Ne kadar fazla taraftar o kadar güç ve lobidir.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2021, 13:31:31 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aboubakar' ın hiç mi ihtimali yok maç oynaması için? Kesin kapattımı yani sezonu? En azından kupa finaline falan yetişemez mi acaba?