Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1621942 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı autopsy

Epeydir yazmıyordum, çok kısa yazıp kaçacağım. Özellikle yaşı genç olan ve stres olan arkadaşlara sesleniyorum. Boşa stres oluyorsunuz, Beşiktaş buradan Fb'ye şampiyonluk falan vermez. Kasılan algının aksine loser olan onlar biz değiliz. Rize maçını kazanırız, Fener Alanya'yı hayatta yenemez ve Hatay maçına da güle oynaya çıkarız. Keyfinize bakın ve rahat olun.

Eğleniyor muyuz gençler?   :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Can Sungur

Çevrimdışı celiker1

Gevşemeden,tüm inancımızla matematiksel olarak şampiyonluğu ilan edene kadar  sahada her şeyimizi vermeliyiz.Haftalar sonra kazanırsa  lider olacak Barcelona sahasında 1-0 öne gectiği maçı ve belkide şampiyonluğu kaybetti az önce.Ah be en azından sokağa çıkma yasağı olmasaydı da gümbür gümbür stada uğurlasaydık takımı bu hafta :bandit:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şükrü kardeşim nereye kayboldun yine  :D

Çevrimdışı Sinan23

Cumartesi kader maçımız. 3 puan alacağız. O zaman oh diyeceğim.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şükrü kardeşim nereye kayboldun yine  :D
Buradayım kardeşim :) Şampiyon olalim da benim dediklerim çıkmasın, bana kapak olsun razıyım..

Ciddiyeti de elden bırakmamak lazım elbette. Bitmiş bir şey yok henüz.  :) 2 maç puan kaybina bakar her şeyin terse dönmesi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı Çağrı Öz

Buradayım kardeşim :) Şampiyon olalim da benim dediklerim çıkmasın, bana kapak olsun razıyım..

Ciddiyeti de elden bırakmamak lazım elbette. Bitmiş bir şey yok henüz.  :) 2 maç puan kaybina bakar her şeyin terse dönmesi

:D :D

Çevrimiçi Samet Demir

İnşallah şampiyon olduğumuzda sen ne tepki vereceksin çok merak ediyorum. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Cumartesi kader maçımız. 3 puan alacağız. O zaman oh diyeceğim.

Artık nefes tutmaya gerek yok, bundan sonrası şampiyon takım olarak çıkıp maçları yakışır şekilde oynamalı ve keyif almalı.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2021, 23:52:32 Erman1903 ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sevineceğim elbette daha ne tepki verebilirim :)

Olumsuzlugumdan dolayı herkes elestiriyor beni haklı olarak ama huy işte..  Hayatta her konuda en kötüsünü düşünerek plan yapıyorum ve kendimi hazırlıyorum. Sadece Beşiktaş konusunda böyle değilim yani  :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu sezonu Gomezli, Sosali- Van Persie- Nani'li 2016 sezonuna benzeten arkadaşlar vardı. Helal olsun onlara. Geleceği gören insanlarmis.

Çevrimdışı goktasoktay

Yahu kızıyoruz falan ama sevinecek bizimle birlikte ne yapsın.
Benim Şükrü kardeşime önerim hayata biraz olumlu tarafından bakması. Herşeyin negatif tarafını göre göre yaşam enerjisini azaltıyor vallahi. Polyanna ol demiyoruz elbet ama bu kadar olumsuzu düşünme Şükrü kardeşim.

Keşke benim öğrencim olsan da üniversitede, şöyle karşıma alıp biraz konuşsam seninle. Belki bakış açını biraz olumlu tarafa çevirmene yardımımız dokunur.

Çevrimdışı Karabay

"Seneye fb ve gs bizim iki sene üst üste şampiyon olmamıza müsaade etmez" nasıl?

Çevrimdışı goktasoktay

Cumartesi hatayı yenersek, ligi 90 puanla bitireceğiz. Bu burda dursun...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Cumartesi hatayı yenersek, ligi 90 puanla bitireceğiz. Bu burda dursun...
Hatay'i yenip, otoban farelerine kendi evinde çakıp orada şampiyonluk kutlayalım.

Çevrimdışı goktasoktay

Hatay'i yenip, otoban farelerine kendi evinde çakıp orada şampiyonluk kutlayalım.
İnşallah. Yokuşu çıktık. Son bi basamak var önümüzde. Onu tökezlemeden geçersek dediğin olacak. Bunlar tarihe not düşsün diye yazıyorum

Çevrimdışı underworld

Olumsuzlugumdan dolayı herkes elestiriyor beni haklı olarak ama huy işte..  Hayatta her konuda en kötüsünü düşünerek plan yapıyorum ve kendimi hazırlıyorum. Sadece Beşiktaş konusunda böyle değilim yani  :)
Her farklı bakış açısı zenginliktir.
İnandığın yolda devam...

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaşlıysan muhtemelen muhalifsindir de kardeşim. E kötümser olmaya hakkın var. Bizim doğamız bu :) Şampiyonlar Ligi'ni de kazansak Valerenga maçı aklımızdan çıkmaz, Steagul Roşu maçı unutulmaz. Rize maçında 3-0'dan 3-1 olunca soğuk terler dökme alışkanlığı bitmez. Can çıkar huy çıkmaz. Ben de senin gibi son saniyeye kadar tedirgin tedirgin beklemeye devam edeceğim. Son düdüğe kadar Olcay Şahan gibi 'şampi ne demek' diye gezeceğim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

bencede en kötüsüne hazırla kendini şampiyon olduğumuz an forumun kum torbası olacaksın
Gelen giden vuracak 🥊

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşlıysan muhtemelen muhalifsindir de kardeşim. E kötümser olmaya hakkın var. Bizim doğamız bu :) Şampiyonlar Ligi'ni de kazansak Valerenga maçı aklımızdan çıkmaz, Steagul Roşu maçı unutulmaz. Rize maçında 3-0'dan 3-1 olunca soğuk terler dökme alışkanlığı bitmez. Can çıkar huy çıkmaz. Ben de senin gibi son saniyeye kadar tedirgin tedirgin beklemeye devam edeceğim. Son düdüğe kadar Olcay Şahan gibi 'şampi ne demek' diye gezeceğim.
siz gençsiniz tabi takmayın kafanıza alışıyor insan 😂
İnan bana o sıtresin olmadığı zaman maçların tadı tuzu kalmıyor
Şimdi fenerle derbi oynayacaksın 4-0 mı kazanacağız 5-0 mı diye merak etmenin tadı olmuyorki
Emin ol yaşadım biliyorum
Düşün kiev karambolu hala kalbimi sıkıştırıyor izlerken 😂