Bizim için şampiyonluk yolunda oynayacağımız en önemli maç oynayacağımız ilk maç diğerlerinin bir önemi yok rakiplerin maçlarınında önemi yok unutmayın üç puan fark var birse bay olacaklar o yüzden bizim her kazandığımız maç için onlar üç maç kazanmak zorunda diyelim kasımpaşayı yendik öne geçebilmek için üç maç kazanmak zorundalar yani zaman daraldı panik başladı pes etmeler başladı biz işimize bakalım bu ligde oynayacağımız en önemli maça çıkacağız kasımpaşayla
Katılıyorum, bizim için alanya ve kasımpaşa acayip kritik bir eşik. Hem camianın morali adına, hem diğer camiaların moralini kırmak adına. fb rakip değil zaten, onları trabzon ve alanya bile geçebilir. gs ise haftaya yenilmeyeceğini düşünüyorum ben, kazandıracaklar ama 2 hafta üst üste kazandıktan sonra artık onlarda iyice pes etmeye başlayacaklar.
Bu arada bütün maçları yenemeyiz, 7 galibiyet 4 beraberlik bizi şampiyon yapıyor. Hiç başkalarının puan kaybetmesini beklemeden. O yüzden bundan sonraki maçlarda yenilmemiz aşırı önemli. Paldır küldür gitmeden, akıllıca zekice oynayarak ve artık şu son dakikalar ve kale önünde yapılan laubaliliklerden vazgeçerek emin adımlarla gidebiliriz.
En zor fikstür bizde evet fakat en büyük avantaj bizde. Rakiplerimizin kolay maçlarda nasıl puanlar kaybettiğini gördük, bu kritik bir durumdur, özgüven parçalar en azından biz fener maçında puan kaybettiğimizde ya bu derbi falan diyebiliyoruz ama evimizde rize mağlubiyeti falan bizi daha çok üzer kırardı. O yüzden zor maçların olmasının bir avantajı var, daha fazla konsantre olmamız.
Dün mesela abouya fazla konsantre olmak yaramadı, abou illa gol atıcam diye tutturuyor bazen çok yararsız olabiliyor. Tabi kendisine tek kelime bile edemeyiz çarpılır, demek istediğim taşında suyunu çıkarmak istiyorsak, abouyu fazla motive etmemeliyiz, biraz rahatlamalı, sakin olmalı.