Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1624021 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı can1903

Bu arada şampiyon olsak dahi Ghezzal ve Rosier'i unutun. Abou da zam isterse gidebilir.

Euro 10 tl. Sterlin 11.50 İnanılmaz maliyetler bunlar, allah herkese yardım etsin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray'ı daha çok üzerler. Tek derdiniz o olsun.

Bu maçtan önce en fazla yük bizdeydi. Şimdi fener'den sonra en az yük bizde. Fenerbahçe de koptu sayılır zaten.

G.saray Trabzon maçını bir atlatsın da sonra konuşalım. Full defansı eksik oynayacağı Hatay'ı filan saymıyorum bile. Dümdüz fikstürde 8 puan kaybeden takımdan cacık olmaz.

Ek olarak G.saray Hatay'a kaybederse Fenerbahçe'nin arkasında tamamlar ligi. Bu da burda dursun.
hataya kaybetmesede fenerin gwrisinde bitirmesi muhtemel fener salaklık yapmazsa ben bundan sonra fenerin çıkışa geçeceğini düşünüyorum gs içerde karagümrük konya ts maçları var hangisini kesin kazanır diyebiliriz dışardada hatay göztepe antalya gençler deplasmanı var hangisi rahat geçer sonrasındada bizle oynayacaklar  iki haftada umulmadık beş puan kaybı onları şampiyonluktan etti ts bile ikincilik yarışına girebilir hataya yenilirseler ts ile aralarında üç puan kalıyor

Çevrimiçi Necmi

Beraberlik galibiyetten daha hayırlı olacak sanki maçtan öncede söyledim feneri en azından ikincilik potasında tutmak önemliydi 36 haftaya kadar kendisini şampiyonluk potasında görmesindede sakınca yok
Birşeyi unutmamak lazım gs nin bay haftasıda çok şansız milli aradan sonra bir maç yap bay ol bütün takımlar seninle dinlenmiş oluyor avantajı kaybediyorsun milli ara bir maç oyna bay ol konsantrasyonda kalmaz bence hele birde biz alanyayı yenersek
Biz fenere dikkat edelim

Çevrimiçi Necmi

Fenerin maçları kolay diyoruzda bizimle aynı maçları oynayacaklar gs yok ama yerine başak deplasmanı var bizden farklı anteple oynayacaklar sanırım geri kalan maçlarımız aynı
Fenerle bizim maçların zorluk derecesi aynı gs nin bir tık daha zor
Bizim kasımpaşa maçı alanyadan daha zor olacak bence kazanmak çok önemli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerin maçları kolay diyoruzda bizimle aynı maçları oynayacaklar gs yok ama yerine başak deplasmanı var bizden farklı anteple oynayacaklar sanırım geri kalan maçlarımız aynı
Fenerle bizim maçların zorluk derecesi aynı gs nin bir tık daha zor
Bizim kasımpaşa maçı alanyadan daha zor olacak bence kazanmak çok önemli
Nisan ayını kayıpsız geçersek şampiyonluğu ilan ederiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Önümüzdeki 2maç 2de 2 yaparsak fişi çekeriz gibi geliyor gs hatayda puan bırakır sonraki hafta bay zaten farkı 8e çıkarabiliriz önümüzdeki 2 hafta o yüzden çok iyi hazırlanmalıyız

Çevrimiçi yaço58

Aboubakara sadece bir pozisyon için kızgınım tisserandı madara edip o golü uzak köşeye atması lazımdı ama dün onun dışında muazzam oynadı tek başına etkili oldu birde sahada dayak yedi ona rağmen fener savunmasını madara etti bir pozisyon da ikinci yarı çok övülen fenerli stoperi yanından bir anda sprint atarak geçti sonra formadan tuttu rakip durdurdu hakem devam dedi bu ligin en iyi santraforu birde o golü atsa dün kraldı yapacak birşey yok ama önümüze bakacağız

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/sircakmak/status/1373758728680390661?s=19
Bize baskıyı fb kurmadı hakem kurdu maçın sonlarında şu pozisyon durdurulur mu sarı için bırak oyun aksın kardeşim sonra sarını verirsin niyet apaçık belli

Çevrimiçi Necmi

lig bitiyor zaten 😂 nisan ayında 7 maç oynayacağız sanırım

Çevrimdışı MUSTAFA_

lig bitiyor zaten 😂 nisan ayında 7 maç oynayacağız sanırım
Mayıs ayına kalmaz diye düşünüyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

3 nisan 3 mayıs arası 8 maç oynayacağız hatay gs maçı arası kupa finalini oynatacaklar tek boşluk o zaman hafta arası maç olmayan tek hafta

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Borsa Türk futbolu gibi. Beşiktaş dışında herkes düşüyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kalmamalı zaten
Kalırsa şampiyon olmayız gibi geliyor bana  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kalırsa şampiyon olmayız gibi geliyor bana  :tabe:
bu sene herkes fenerle gs yi yarıştırmak istiyordu sezon başı zarları ona göre atmışlardı

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu sene herkes fenerle gs yi yarıştırmak istiyordu sezon başı zarları ona göre atmışlardı
Hala yarıştırıyorlar. Bence yarışmaları da bizim için çok iyi. Sadece birisinin lobisi ile baş edemeyiz. İkisi birbirini yerken biz rahatımıza bakarız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Tamam abi yine yarışsınlar. Bu sene ikincilik için, seneye üçüncülük derken kümede kalma yarışı yaptıkları günü görürüz inşallah.

Çevrimiçi Necmi

Tamam abi yine yarışsınlar. Bu sene ikincilik için, seneye üçüncülük derken kümede kalma yarışı yaptıkları günü görürüz inşallah.
ama hepsine pis gol attık daha şaşkınlıklarını yenebilmiş değiller birşeyde diyemiyorlar kamuoyu beşiktaşı şampiyon olarak görüyor şimdi ts de devreye giriyor aşağısı fena karışacak 😂 hatay maçında yenilirse ts sivası yenerse bay haftasında ts puanları eşitler gs ile şenlik var

Çevrimdışı celiker1

Dünkü maçın bana ve tahminen bir çok kişiye en koyma sebebi  fişi çekecek pozisyonları bulmamız ve yediğimiz golün maç biterken gelmesiydi.Maç 0-0 bitmiş olsa çoğumuz bu kadar üzülmezdik. Olumlu tarafından bakacak olursak en yakın rakibimizle arayı 1 puan açmış olduk ve Fb'ye karşı averajı almış olduk.Bana göre Kasımpaşa maçı ligin final maçı olacak.Milli maç arasından sonra kazanarak dönersek bu iş biter bence.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2021, 11:37:34 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş'ın haftayı +1 puan kar ile kapatmasına rağmen galatasaray bu haftanın kazanını gibi bir kamuoyu yaratılması resmen facia :) Bizim aklımızla dalga geçiyorlar herhalde. Kasımpaşa maçını kazanırsak tünelin ucu aydınlık.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beraberlik galibiyetten daha hayırlı olacak sanki maçtan öncede söyledim feneri en azından ikincilik potasında tutmak önemliydi 36 haftaya kadar kendisini şampiyonluk potasında görmesindede sakınca yok
Birşeyi unutmamak lazım gs nin bay haftasıda çok şansız milli aradan sonra bir maç yap bay ol bütün takımlar seninle dinlenmiş oluyor avantajı kaybediyorsun milli ara bir maç oyna bay ol konsantrasyonda kalmaz bence hele birde biz alanyayı yenersek
Biz fenere dikkat edelim

Abi gs pek bay olamayacak gibi hafta arası olacak 1 hafta dinlenme şansları yok.

Aboubakar ve vida dışında milli takıma  gidip yorgun dönecek önemli adamımız yok. Ghezall zaten cezalı sonraki hafta

Çevrimdışı can1903

Kalan maçlar ilk yarı fikstürümüz gibi biterse TT Arena deplasmanına bakılmaksızın. En az 8 (GS) - 12 (FB) puan farkıyla şampiyon oluyoruz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dün dediğim gibi son dakika gol yemek ve laubalilik harici beni sinirlendiren bir şey olmadı.Puan olarak kesinlikle olmadı neden mi ???

gs yenseydi ki bu büyük ihtimaldi bütün hesaplar kitaplar buna göre yapıldı, bizde yenseydik;
puan farkı aynı + 1 hafta ligin boyutunu kısaltmış olacaktık.

gs yenildi biz berabere kaldık
puan farkı +1 ve ligin boyunu 1 hafta kısalttık.

Manchester city bile 20 maç yenip derbide yenildi, derbi bu sonuçta her zaman ters şeyler olabiliyor. Ama bu laubalilikle puan kaybı bağırarak geliyordu gaziantep son dakikaları başakşehir son dakikaları ve başakşehir 2.yarı bunlara bir örnekti. Çekirge 4. sefer zıplamadı. Dün altay yıldız yapan bizdik, adam gibi şut çeksek, biraz daha son pasları ve tercihleri doğru yapsak çok rahat yenerdik. Neyse sağlık olsun fakat bu laubalilik düzeltilmezse daha çok kaybederiz, puan olarak sıkınıtda değil laubalilik olarak sıkıntıdayız.