Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623578 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı haluk.m

Elimizdeki maçı beraberliğe bağlamak üzdü, fakat maçtan önce 1-1'de iyi skordu. 

Moral bozmaya, kızmaya gerek yok.  Bu maçtan sonra biz vermedikçe şampiyonluğu elimizden alamazlar. 
Yönetim, taraftar sağlam durur hakkımızı yedirmezsek sonuç şimdiden belli :boxin:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

En zor fikstür nasıl bizde anlamadım ben. Gs maçına kadar Alanya ve sivas maçı var zor olarak ki o maçlarda kayıp yapacağımızı düşünmüyorum. Erzurum, Ankaragücü, Kayseri yenemeyeceksek şampiyon olmayalım zaten. Önümüzdeki 4-5 hafta da belli olur bence şampiyonluk. 5 maçlık seri yaparsak o iş tamam zaten.

Çevrimiçi COB

Aboubakar'a yüklenmeye gerek yok. Talisca'lı sezonda bile karşı karşıya kalınca çok gol kaçırıyordu. Klasik olacak ama onları da atsa zaten bizde oynamazdı.

Bence bu durumu kabullenip, kaleciyi çalımlama konusunda kendisini geliştirmeli.

Çevrimdışı Akil Emre

Mensah beraberliğin mimarıdır, çok gamsız ve laubali, umarım seneye almayız bu tarz oyuncular bize yaramıyor. İlk kez hoca neden necipi almadı anlamadım.

Çevrimiçi yaço58

Yangına gerek yok karşımızda makine giiv oynayan bir gsmi var hakem desteğine rağmen rixexen 4 yiyen bir takım hakemlerle buraya kadar gelmiş biz oyunumuzu devam ettirirsek kimse önümüze geçemez ben milli ara sonrası puan farkının 6 ya çıkacağını düşünüyorum gs defans sız hataya gidiyor orda bir puan kaybı bizde paşaya yenersek fark 5 yada 6 olacaktır sakin olup takıma güvrnmek lazım bu takım210 dakika kıram kırana maç yaptı başak ile ve sonra bu maça çıktı bunuda unutmayalım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Bu kıyağı fenere bizden başkası yapmazdı 70 de nkoudu cenk girmiş olsa sağa necip yada dorukhan desteği gelse maç farka gidecekti hocada maça daldı bizim gibi, nazar boncuğu olsun bu takımı buralara getiren hoca zaten.

Yalnız Mensah hamlesini kabul etmiyorum kupa maçında iyi oynamış ozi varken kiralık sezon başından beri ne oynadığı belli olmayan mensah değişiklikte ilk tercih olmaz ikinci üçüncü tercih olabilir.

Dorukhanda olabilirdi en azından ozana o topu vurdurmazdi can sıkan elimizdeki maçtan bir puan vermemiz ve yine ise yaramaz oyunculardan jeneriklik gol yememiz bizim oyuncularda kaleye kadar pas yapsın sutun ne kadar önemli olduğunu gördüler bundan sonra bol bol şut çekerler umarım hocada değişiklikleri erken yapar şampiyonluk sıkıntıya girmez.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Aboubakar'a yüklenmeye gerek yok. Talisca'lı sezonda bile karşı karşıya kalınca çok gol kaçırıyordu. Klasik olacak ama onları da atsa zaten bizde oynamazdı.

Bence bu durumu kabullenip, kaleciyi çalımlama konusunda kendisini geliştirmeli.
Abouda bişey daha var bazı maçlar kitleniyor on pozosyonada girse atamıyor bunu görüp değiştirmek lazım cenk hasic falan girse görürdüm ben Altay'ı aynısını Trabzon maçında Uğurcan yaptı pelkas gitti attı golü demem oki kaleci ne kadar iyi olasada net pozisyonlarda iyi vurursan bişey yapamaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı goktasoktay

trabzonspor maçlarından bir galibiyet, bir mağlubiyet; fenerbahçe maçlarından bir galibiyet, bir beraberlik çıkarttık.

galatasaray maçları için tek seçenek iki galibiyet kalıyor.

öte yandan bu maçta yenildiğimizi ya da beraberliği son dakikada sağladığımızı farz ediyorum, skora bakarken kasvet dağıtmak için bire bir. yine söylenecek sözler söylensin, ama kazanamadığın haftada ikinciyle aradandaki farkı artırıyorsan bunalımın ayarını kaçırmaya lüzum yok. fenerbahçe'nin yarıştan tamamıyla kopmaması kopmasından daha hayırlı.

taraftar tribünde olsa ikinci yarı üç tane yerdik, daha önce yemişliğimiz var. altıncılık bekleyenler, şampiyonluk beğenmiyor. bu haftalık aza tamah edelim, bir sonraki maçta çoğu buluruz.
Aynen dostum. Karalar bağlayacak bir durum yok. Hala çok avantajlıyız. Elimizden kaçırdık, ona üzülüyorlar biraz aslında. Yoksa  tarihi farka gidebileceğimiz fırsatları teptik maalesef.

Bir de dediğin gibi tamamen kopmamaları bence de daha hayrımıza olabilir. Bu iki renkli birbirine çelme takıyor böyle olunca. Bu da işimize gelir..

Çevrimiçi COB

Abouda bişey daha var bazı maçlar kitleniyor on pozosyonada girse atamıyor bunu görüp değiştirmek lazım cenk hasic falan girse görürdüm ben Altay'ı aynısını Trabzon maçında Uğurcan yaptı pelkas gitti attı golü demem oki kaleci ne kadar iyi olasada net pozisyonlarda iyi vurursan bişey yapamaz.

Abou ceza alanında fiziğine rağmen hızlı ve hareketli ve bu çok önemli bir özellik. Marke edilmesi zor. Beklenmedik hareketler yapabiliyor üstüne sağdan, soldan ve merkezden iyi şut çekiyor ama kaleci ile karşı karşıya kalınca dediğin gibi kitleniyor. Kaleciyi geçmeye çalışsa daha iyi olacak.

Pelkas'ın attığı golü hiçbir kaleci çıkartamazdı.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Galatasaray'ı daha çok üzerler. Tek derdiniz o olsun.

Bu maçtan önce en fazla yük bizdeydi. Şimdi fener'den sonra en az yük bizde. Fenerbahçe de koptu sayılır zaten.

G.saray Trabzon maçını bir atlatsın da sonra konuşalım. Full defansı eksik oynayacağı Hatay'ı filan saymıyorum bile. Dümdüz fikstürde 8 puan kaybeden takımdan cacık olmaz.

Ek olarak G.saray Hatay'a kaybederse Fenerbahçe'nin arkasında tamamlar ligi. Bu da burda dursun.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2021, 22:37:33 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi COB

Bu skorun getirdğı bazı avantajlar:

Erol kovulmaz.

Bizim oyuncuların ayağı yerden kesilmez.

Son yılların en çekişmeli ikincilik mücadelesi.

Çevrimdışı mellfred

ligde derbilerde böyle maçlar olur
üzüldüğümüz  şey 90’da yemek oldu
hoca  çok geçe kaldı
değişiklikleri oldum olası kötüdür zaten
evladı gökhan olsaydı 60’ta alırdı o da olmayınca kimseyi alma gereği görmedi
bunu öncesinde de yazmıştım hocayı tam seveceğiz kendi engel oluyor
diğer oğulları nsakala ve wellington iyi oynadılar

Çevrimdışı mellfred

Abou ceza alanında fiziğine rağmen hızlı ve hareketli ve bu çok önemli bir özellik. Marke edilmesi zor. Beklenmedik hareketler yapabiliyor üstüne sağdan, soldan ve merkezden iyi şut çekiyor ama kaleci ile karşı karşıya kalınca dediğin gibi kitleniyor. Kaleciyi geçmeye çalışsa daha iyi olacak.

abuo’nun kaleciyi geçmesi konusunda kesinlikle katılıyorum keşke bunu birileri de kendisine anlatsa
genel olarak kaleciyi geçmek herhalukarda avantaj
en kötü kaleci temasıyla penaltı yakalarsın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

herkesin  kafasında gs deplasmanına en az 4 puan farkıyla gitme gereği endişesi yoksa ben de bir şey bilmiyorum
hakem faktörü,  gs lobisi, hedefsiz takım başkanlarının satılık karakter yapısı...
endişeler o yüzden yoksa bu takım az şanslı olsa şimdi 10’ar puan koymuştu her birine 

Çevrimiçi sEuL

Ljajic saga ver topu sola ver topu - insiyatif alma yok, dribbling yok, eskiden sut cekerdi artik onuda yapmiyor. Ustune kontra ataklarimizi sacma sapan paslariyla baltalayip duruyor her mac.

Mensah icin soylenecek cok fazla birsey yok, bu kadar kirilgan ve bu kadar vurdumduymaz bir futbolcu olamaz heralde. Gerek mac icerisinde gerekse mac disindaki hal ve hareketleri - takimda Ghezzal ve Rosier gibi baska kiralik oyuncularda var ama adamlarda bir aidiyet duygusu var. Sahaya ciktiklarinda mucadele edip ellerinden geleni yapmaya calisiyorlar. Bu adam tam tersi, beyefendinin onune topu atinda bos kaleye yuvarlasin. Hirs, ruh, mucadele, beyin = 0, yaziyla sifir.

Ozzie'de en buyuk hayal kirikliklarimizdan heralde. 18'inde geldi, bir bilemedin iki sene iyi top oynadi - ondan sonra her sene ha Ozzie bi patlama yapacak mi, olacak mi bu cocuktan, olur mu, o sene bu sene mi, yeni teknik direktorle cikis yakalar mi diye diye 29 yasina geldi. Tam 11 senedir oynadigi bir iki sezonun ekmegini yiyor adam. Su Mensah ve Ljajic'i kesemiyor ya, fazla soze gerekte yok.

Bu 3 oyuncu yerine bir tane eli ayagi duzgun ofansif orta saha oyuncumuz olsaydi simdi sampiyonlugumuzu kutluyor olurduk heralde. Her maca eksik basliyoruz bu adamlarla... Ahh ki ne ahh.. Bu arkadaslar dua etsinler Atiba tek basina 3'ununde yukunu tasimaya devam ediyor sezon basindan beri, yoksa bugun cok farkli seyler konusuyor olabilirdik.

Çevrimdışı Egos

Aynen dostum. Karalar bağlayacak bir durum yok. Hala çok avantajlıyız. Elimizden kaçırdık, ona üzülüyorlar biraz aslında. Yoksa  tarihi farka gidebileceğimiz fırsatları teptik maalesef.

Bir de dediğin gibi tamamen kopmamaları bence de daha hayrımıza olabilir. Bu iki renkli birbirine çelme takıyor böyle olunca. Bu da işimize gelir..

ayrıca çağrı'nın dediği gibi sezonu galatasaray'ın üstünde tamamlarlarsa seneye de rakibimiz erol bulut olur.

tabii bunları bardağın dolu tarafı da olduğunu ifade etmek için söylüyoruz. yoksa iki değişiklik ile maçın farklı kazanılması işten bile değildi, bahsettiğim şey sadece oyuncu değişikliği de değil üstelik. sahadaki ekip kimsenin desteği olmadan mevcut konuma kadar geldi. bizim elimizde ise takımı koşulsuz kollamamız gereken bir son çeyrek kaldı. kupayı kaldırırken orada olamayacağız; ama kaybedersek elimiz taşın altında olsun. bu noktadan sonra sadece içinde bulunduğumuz sezonu çocuklarımıza anlatırken yaşayacağımız anıları değiştirebiliriz. "güneşli günler"i gölge etmek için istemiyorsak kırılganlığı bir kenara bırakmak lazım. "ligin bitmesine 11 maç kalmış, bir maç eksikle üç puan öndeyiz. takım puan kaybettiğinde dizlerimiz titriyor." diye şampiyonluk hikâyesi anlatılmaz.

fenerbahçe'ye iki puan kaybettiğimiz hafta lig ikincisi evindeki maçtan puansız ayrılıyor. gökten bir siyah beyaz kaşkol düşmediği kaldı.

Çevrimdışı goktasoktay

ayrıca çağrı'nın dediği gibi sezonu galatasaray'ın üstünde tamamlarlarsa seneye de rakibimiz erol bulut olur.

tabii bunları bardağın dolu tarafı da olduğunu ifade etmek için söylüyoruz. yoksa iki değişiklik ile maçın farklı kazanılması işten bile değildi, bahsettiğim şey sadece oyuncu değişikliği de değil üstelik. sahadaki ekip kimsenin desteği olmadan mevcut konuma kadar geldi. bizim elimizde ise takımı koşulsuz kollamamız gereken bir son çeyrek kaldı. kupayı kaldırırken orada olamayacağız; ama kaybedersek elimiz taşın altında olsun. bu noktadan sonra sadece içinde bulunduğumuz sezonu çocuklarımıza anlatırken yaşayacağımız anıları değiştirebiliriz. "güneşli günler"i gölge etmek için istemiyorsak kırılganlığı bir kenara bırakmak lazım. "ligin bitmesine 11 maç kalmış, bir maç eksikle üç puan öndeyiz. takım puan kaybettiğinde dizlerimiz titriyor." diye şampiyonluk hikâyesi anlatılmaz.

fenerbahçe'ye iki puan kaybettiğimiz hafta lig ikincisi evindeki maçtan puansız ayrılıyor. gökten bir siyah beyaz kaşkol düşmediği kaldı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2021, 00:10:01
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
herkesin  kafasında gs deplasmanına en az 4 puan farkıyla gitme gereği endişesi yoksa ben de bir şey bilmiyorum
hakem faktörü,  gs lobisi, hedefsiz takım başkanlarının satılık karakter yapısı...
endişeler o yüzden yoksa bu takım az şanslı olsa şimdi 10’ar puan koymuştu her birine
O haftaya kadar gs ile aramızda ki puan farkı en az 8 olur bence.

Çevrimdışı murat

almeida  vardı o da böyleydi.

Çevrimiçi Necmi

Puan farkı diyip diyip duruyorsunuz ama en zor fikstür bizde. Bu maçta puan kaybetmek normal olabilir evet ama bu laubaliliğin adı yok.
sen ya hesap yapmayı bilmiyorsun yada hiç dayak yememişsin 😂 nasıl en zor fikstür bizde gs nin fikstüre bakıver birde en zor fikstür gs nin en kolayıda görece fenerin ama adamlar için zor kolay yok biz ilk yarı bundan sonra alanya ve hataya beş puan kaybettik ikiside deplasmandı şimdi içerde oynayacağız bizim oynayacağımız takımlarla gs de oynuyor çakışmayan maçlarda en zor rakiplerle önümüzdeki altı maçın hepsine puan kaybı ihtimaliyle çıkacaklar üstelik içerdende karıştılar benim tahminim ikinciliği yakın zamanda fenere kaptırırlar bir dahada yakalayamazlar feneri üç takım içinde bütün maçlarını kazanma potansiyeli en yüksek takım fener
Şu anda şampiyonluk puanı 91 ama bence en iyimser haliyle taş çatlasa 85 olur buda önümüzde oynayacağımız 11 maçın 7 sini kazanmamız yeterli demek en kötü tabloda 9 galibiyet gerekiyor gs içinde olursa 8 galibiyette yetiyor bunu yapamayacaksak zaten hiç şampiyonluğu konuşmayalım üstelik kaybedecekleri her maç bu barajı düşürecek

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herkes fbnin fikstür falan kolay diyor da fener şampiyon falan olamaz, şampiyon olursa bu forumdan 1 haftalığına banlayabilirsiniz isterseniz iddaya girebilirim  :lol: fener daha gençlerbirliğini yenemiyor, diyeceksiniz ki şans falan eyvallah şans desen göztepe malatya vs vs bir ton böyle maçları var. fenerin fikstür asıl şimdi başlıyor ve tınlayan yok feneri bugün altay harici inanmadı hiç biri maçı alacaklarına, çocuk çırpındı.

Herkes altay yıldız falan oldu diyor ama ben inanmıyorum, biz hep adamın üstüne vurduk, bizim beceriksizliğimizdi mesela uğurcanın performansı daha büyüktü geçen maç ve çok daha iyi kaleci ondan.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

sen ya hesap yapmayı bilmiyorsun yada hiç dayak yememişsin 😂 nasıl en zor fikstür bizde gs nin fikstüre bakıver birde en zor fikstür gs nin en kolayıda görece fenerin ama adamlar için zor kolay yok biz ilk yarı bundan sonra alanya ve hataya beş puan kaybettik ikiside deplasmandı şimdi içerde oynayacağız bizim oynayacağımız takımlarla gs de oynuyor çakışmayan maçlarda en zor rakiplerle önümüzdeki altı maçın hepsine puan kaybı ihtimaliyle çıkacaklar üstelik içerdende karıştılar benim tahminim ikinciliği yakın zamanda fenere kaptırırlar bir dahada yakalayamazlar feneri üç takım içinde bütün maçlarını kazanma potansiyeli en yüksek takım fener
Şu anda şampiyonluk puanı 91 ama bence en iyimser haliyle taş çatlasa 85 olur buda önümüzde oynayacağımız 11 maçın 7 sini kazanmamız yeterli demek en kötü tabloda 9 galibiyet gerekiyor gs içinde olursa 8 galibiyette yetiyor bunu yapamayacaksak zaten hiç şampiyonluğu konuşmayalım üstelik kaybedecekleri her maç bu barajı düşürecek

Kasımpaşa deplasmanımız var belalı
Alanyayla oynuyoruz bize en ters gelebilecek takımlardan biri
Erzurum deplasman var küme düşmemeye oynuyor hadi bunu ciddi sayma abi
Sivas var deplasman, sivas ve rıza o maça baya asılacaklar bu boyd muhabbetinden sonra. sivas valisi falan özel prim bile verebilir.
Rize deplasman var bu da bize çok ters gelen bir deplasman.
Hatay kendi evimizde ömer erdoğan gs maçını salacak onlara bizim maçta çok asılacaklar.
gs deplasmanı malum
göztepe deplasman var göztepe halil vs gibi çok etkili kontracıları var.

Kalan son 11 maçın / içeride kayseri ankaragücü ve hadi erzurum deplasman desen 3 kolay maç var abi. Diğerlerinden hepsinde puan kaybedebiliriz.

gs haftaya en rahat galibiyetini alır hataya
göztepe deplasman zorlayabilir
trabzon onların pilot kulübü malum
antalya deplasman zor

11 maçta sadece 2 maçları zor sadece.
Anlayacağın aşırı fikstür farkı var arada.

Çevrimiçi Necmi

hiç düşünmedim tersine o zamana kadar fişi çekeriz diye tahmin ediyorum en az dokuz puanla gideriz tabi gizli eller devreye girmezse fener bize dua eder yenelimde ikinci olsun diye
Son dakikada yediğimiz golle üç puanın gitmesi üzücü ligi bitirirdik ama maç oynanmadan beraberlik verseler ben razı olurdum 89 da beraberlik golünü biz atsak şimdi şampiyonluk türkileri söylüyordu herkes bizim 11 rakiplerin 10 maçı kaldı egosun dediği gibi son çeyrek ve üç puan farkla girmişiz en yakın rakibe ve ikiside bay geçecek şu işe bak derbi haftası en yakın rakibimizle puan farkını bir puan daha arttırmışız sevineceğimize yas tutuyoruz ben ligin ilk çeyreğinde ilk altıya girebileceğimizin hayalini bile kurmuyordum
Bir takım şampiyon olacak ve en yakın takımda biziz tadını çıkartın bence