Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1624024 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Samet Ç

Kalan maçlar ilk yarı fikstürümüz gibi biterse TT Arena deplasmanına bakılmaksızın. En az 8 (GS) - 12 (FB) puan farkıyla şampiyon oluyoruz.
Galatasaray bizim maça kadar minimum 2 maçta puan bırakır tahminim Galatasaray maçına minimum 8 puan önde gideriz.

Çevrimdışı celiker1

Ülkede tek güzel şey Beşiktaş!Borsada tüm hisse senetleri çökerken tek yeşil BEŞİKTAŞ :ok:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ın haftayı +1 puan kar ile kapatmasına rağmen galatasaray bu haftanın kazanını gibi bir kamuoyu yaratılması resmen facia :) Bizim aklımızla dalga geçiyorlar herhalde. Kasımpaşa maçını kazanırsak tünelin ucu aydınlık.
kamuoyu falan yarattıkları yok sadece camialarını düşürmemeye çalışıyorlar inananda yok şampiyonluk oranları açıklandı orda gösteriyor gerçekleri 😃 gs taraftarı çok iyi biliyor puan farkı üç olumca aslında altı olduğunu çünkü ikili averajı bizden alamayacaklarını üç farkla yenemeyeceklerine eminler o nedenle onların psikolojisinde puan farkının üç olmasıyla beş olması arasında fark yok altı olursa sorun

Çevrimiçi Necmi

Bizim için şampiyonluk yolunda oynayacağımız en önemli maç oynayacağımız ilk maç diğerlerinin bir önemi yok rakiplerin maçlarınında önemi yok unutmayın üç puan fark var birse bay olacaklar o yüzden bizim her kazandığımız maç için onlar üç maç kazanmak zorunda diyelim kasımpaşayı yendik öne geçebilmek için üç maç kazanmak zorundalar yani zaman daraldı panik başladı pes etmeler başladı biz işimize bakalım bu ligde oynayacağımız en önemli maça çıkacağız kasımpaşayla

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bizim için şampiyonluk yolunda oynayacağımız en önemli maç oynayacağımız ilk maç diğerlerinin bir önemi yok rakiplerin maçlarınında önemi yok unutmayın üç puan fark var birse bay olacaklar o yüzden bizim her kazandığımız maç için onlar üç maç kazanmak zorunda diyelim kasımpaşayı yendik öne geçebilmek için üç maç kazanmak zorundalar yani zaman daraldı panik başladı pes etmeler başladı biz işimize bakalım bu ligde oynayacağımız en önemli maça çıkacağız kasımpaşayla

Katılıyorum, bizim için alanya ve kasımpaşa acayip kritik bir eşik. Hem camianın morali adına, hem diğer camiaların moralini kırmak adına. fb rakip değil zaten, onları trabzon ve alanya bile geçebilir. gs ise haftaya yenilmeyeceğini düşünüyorum ben, kazandıracaklar ama 2 hafta üst üste kazandıktan sonra artık onlarda iyice pes etmeye başlayacaklar.

Bu arada bütün maçları yenemeyiz, 7 galibiyet 4 beraberlik bizi şampiyon yapıyor. Hiç başkalarının puan kaybetmesini beklemeden.  O yüzden bundan sonraki maçlarda yenilmemiz aşırı önemli. Paldır küldür gitmeden, akıllıca zekice oynayarak ve artık şu son dakikalar ve kale önünde yapılan laubaliliklerden vazgeçerek emin adımlarla gidebiliriz.

En zor fikstür bizde evet fakat en büyük avantaj bizde. Rakiplerimizin kolay maçlarda nasıl puanlar kaybettiğini gördük, bu kritik bir durumdur, özgüven parçalar en azından biz fener maçında puan kaybettiğimizde ya bu derbi falan diyebiliyoruz ama evimizde rize mağlubiyeti falan bizi daha çok üzer kırardı. O yüzden zor maçların olmasının bir avantajı var, daha fazla konsantre olmamız.

Dün mesela abouya fazla konsantre olmak yaramadı, abou illa gol atıcam diye tutturuyor bazen çok yararsız olabiliyor. Tabi kendisine tek kelime bile edemeyiz çarpılır, demek istediğim taşında suyunu çıkarmak istiyorsak, abouyu fazla motive etmemeliyiz, biraz rahatlamalı, sakin olmalı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/Besiktas/status/1373972135643860995

14 gün var takım neden hiç dinlenmedi ??? Anlamadım...
Takımın yorgunluğundan şikayet edilmiyor mu ??? 2 günde bir maç temposuna gireceğiz olabildiğince dinlenmemiz lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Katılıyorum, bizim için alanya ve kasımpaşa acayip kritik bir eşik. Hem camianın morali adına, hem diğer camiaların moralini kırmak adına. fb rakip değil zaten, onları trabzon ve alanya bile geçebilir. gs ise haftaya yenilmeyeceğini düşünüyorum ben, kazandıracaklar ama 2 hafta üst üste kazandıktan sonra artık onlarda iyice pes etmeye başlayacaklar.

Bu arada bütün maçları yenemeyiz, 7 galibiyet 4 beraberlik bizi şampiyon yapıyor. Hiç başkalarının puan kaybetmesini beklemeden.  O yüzden bundan sonraki maçlarda yenilmemiz aşırı önemli. Paldır küldür gitmeden, akıllıca zekice oynayarak ve artık şu son dakikalar ve kale önünde yapılan laubaliliklerden vazgeçerek emin adımlarla gidebiliriz.

En zor fikstür bizde evet fakat en büyük avantaj bizde. Rakiplerimizin kolay maçlarda nasıl puanlar kaybettiğini gördük, bu kritik bir durumdur, özgüven parçalar en azından biz fener maçında puan kaybettiğimizde ya bu derbi falan diyebiliyoruz ama evimizde rize mağlubiyeti falan bizi daha çok üzer kırardı. O yüzden zor maçların olmasının bir avantajı var, daha fazla konsantre olmamız.

Dün mesela abouya fazla konsantre olmak yaramadı, abou illa gol atıcam diye tutturuyor bazen çok yararsız olabiliyor. Tabi kendisine tek kelime bile edemeyiz çarpılır, demek istediğim taşında suyunu çıkarmak istiyorsak, abouyu fazla motive etmemeliyiz, biraz rahatlamalı, sakin olmalı.
Fikstürün zorluğunu rakiplerimiz değil bizim oyunumuz belirleyecek. Bence Alanya ve GS maçları dışında görece zorlanabileceğimiz maç kalmadı. Ligden düşme sorunu yaşayan takımlarla oynayacağımız için rakiplerimizin ölümüne kapanacağını da düşünmüyorum. Hepsi puan almak isteyecektir ama çok da kapanmayacaklardır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımın yorgunluğundan şikayet edilmiyor mu ??? 2 günde bir maç temposuna gireceğiz olabildiğince dinlenmemiz lazım.
Çok bir dinlenme işine girmeyiz. Çok dinlenince takımca formdan düşüyoruz. Bunu bay geçtiğimiz haftadan sonra yaşamıştık. Atiba, Dorukhan ve Cenk dışında milli takımlara oyuncu da göndermedik. Hafif tempo çalışmaktan zarar gelmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Çok bir dinlenme işine girmeyiz. Çok dinlenince takımca formdan düşüyoruz. Bunu bay geçtiğimiz haftadan sonra yaşamıştık. Atiba, Dorukhan ve Cenk dışında milli takımlara oyuncu da göndermedik. Hafif tempo çalışmaktan zarar gelmez.
11 oyuncu milli takima gidecek,
Vida, Abu, Ghezzal, Larin, Atiba, Nskala,
Ersin, Ridvan, Hasic U 21

Çevrimdışı MUSTAFA_

11 oyuncu milli takima gidecek,
Vida, Abu, Ghezzal, Larin, Atiba, Nskala,
Ersin, Ridvan, Hasic U 21
İlk 11 komple gidiyormuş. UMarım sakatlanmadan dönerler. Geri kalan oyuncuları forma sokmak için antreman yapıyoruz o zaman  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

en zor fikstür bizim değil gs nin bizim fenerle aynı kaldıki bizim içerde olan zor maçlar fener deplasmanda olacak gs nefes almadan altı maç oynayacak içerde konya ts beşiktaş maçları var kolay maçları yok karagümrük içerde deplasmanda hatay antalya göztepe gençler maçları var ts sivası yenerse gs ile ikincilik için oynar

Çevrimiçi Necmi

bu yenilenme antrenmanı yapılması şart yatarak dinlenme diye birşey yok 😂 antrenmanda dinleniyorlar yanlış bilmiyorsam yoğun tempodan sonra kasları gevşetecek antrenman yapmak gerekiyor yoksa kaslar sertleşiyor sanırım

Çevrimdışı worns

bence de fikstür konusunda gs'den avantajlıyız. bizim fikstürün en zor yeri son dört hafta olabilir. o sıkıntılı süreçten milli maç sonrası gs geçecek. artı olarak gayet sıkı takımlar olan ts ve antalya'da önlerinde duruyor. biz puan avantajımızı bir tık daha geliştirsek zaten o sıkıntılı son dört hafta formaliteye dönecek. kritik olan son bölümden çok önümüzdeki ay ve biz kazanmayı sürdürürsek hatta arada beraberlik imkanları da olur, gs o kırıcı fikstürde illa ki puan bırakacak. sonra zaten geri dönmeleri zor biz de istim üstünde ardarda kazanabileceğimiz maçlar oynayacağız. fikstürümüz zor dedirten bize çoğumuza göre ligin son dönemeci. orayı çok rahat bir havayla geçme şansı elimizde şu an.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Birde saha faktörü var. Gs sahasını düzeltemezse her maç şans oyununa döner. Kendi sahasındaki son iki maç hatta Kasımpaşa macı bile bunu gösterdi.

Çevrimdışı murat

beni tek korkutan covid.toplu virüs vakasına maruz kalmayalım rakipleride hakemleri de yeneriz.çok sıkı önlem almak lazım virüse karşı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

beni tek korkutan covid.toplu virüs vakasına maruz kalmayalım rakipleride hakemleri de yeneriz.çok sıkı önlem almak lazım virüse karşı.
Beni de milli takım araları korkutuyor. Şimdiye kadar hep sakatlık sorunu yaşadık bu aralarda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Dorukhan Burak abisini özlemiş. Bak sen şu işe. Özlediği adam matah biri olsa . Atibalı Aboubakarlı Josefli karakter ve karizma abideleri içinde gitmiş Burak denen vasatı özlüyor. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim.

Tez zamanda gitmen dileği ile Dorukhan.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Aboubakarın maç önü konsantre olmak için gözlerini kapatıp derin düşüncelere dalmasının hastasıyım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Atibanın gençlere taş çıkaracak şekilde oyunu aşkla ve enerjiyle oynamasına hastayım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Josefin takım arkadaşları için koşmasına ve imza attığım yerde kazandığım parayı hak etmeliyim açıklamasına paralel şekilde mücadelesine hastayım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Bana göre 3 maç önce en zor fikstüre sahip takım bizdik, şu an Gs ile hangimizinki daha zor tartışılabilir. Erzurum-Kayseri hariç kolay maçımız olduğunu düşünmüyorum. İyi çalışır ve oynarsak elbet kolay geçecektir ama hiçbir şeyin garantisi yok, farkı açmazsak son çeyrekte güçlü rakiplerle oynayacak olmamız avantaj değil dezavantaj olur. Rakiplerin değil bizim ne yapacağımız önemli o yüzden planı şurada burada puan bırakabilirler diye yapamayız. Bu arada berabere kalmamız bir açıdan iyi oldu yorumlarına da katılmıyorum. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarmazsak kaybettiğimiz 2 puanın bize hiçbir faydası olmaz, kırılma noktası oldu şampiyonluk getiren değil kaybettiren 2 puan diye konuşuruz sezon sonu.