Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1621178 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2021, 21:05:48
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Şu ölü fener forumda böyle övülüyordu.
Boşa demiyoruz en büyük rakibimiz yine kendimiziz diye.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2021, 21:08:20
  • Beylikdüzü-İstanbul

Çevrimdışı Erman1903

Camiayı hırslandırarak belki birçok kişiden faydalı olmuştur, zaten artık yazmıyor daha fazla üstüne gitmeye gerek yok bence.

Çevrimdışı ilhan mansız

fenerin bu saatten sonra lige tek katkısı bize yenilmesi olur,, :ok:

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu sitemi bir yerden hatırlıyorum diye düşünüp dönüp baktım bana yapmış wınır üstad.  :lol:

Karın kışın ortasında deplasmandan 1 golle üç puanı alıp dönüyorsun adam başlıyor bu kulüp küçük, taraftar ezik, herkes winner.. Şunu anlarım; geriye düşersin evham yaparsın, ileri gidersin rehavete girersin klasik taraftar psikolojisi normal bunlar. Ancak her sonucun ucu kulübün tarihine, taraftarın şahsına yönetilince ne oluyor yahu diyorsun. Çünkü bu kişiyle ne zaman konuşsan her fırsatta konu bambaşka yerlere geliyor. Mesela Muslera öven yorumlarını okurken bir de bakmışsın genele yöneltilmiş bir hakaretten payını almışsın.  Ulan ben ne yaptım şimdi diye geçiriyorsun içinden. Muslera kurtarış yaptı diye niye ezik olduk durup dururken diyorsun.  :lol:

[ Son Düzenleme: 14 Mart 2021, 23:06:11 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2021, 22:53:01
  • Beylikdüzü-İstanbul

Bu sitemi bir yerden hatırlıyorum diye düşünüp dönüp baktım bana yapmış wınır üstad. 

Mesaj sayısını gizlememisim neyse kendisi de erken konuşmamayi öğrenmiş olur en azından

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben buna katılmıyorum, benim yorumlarımı açıp okuyabilirsiniz. Fener'i en kral döneminde bile gs bizim rakibimiz bunları boşverin falan diyip durdum. Fener bugün ve bizi de yenseydi de cacık olmayacaktı. Ama tek rakibimiz kendimiz falan değiliz. Asıl rakibimiz gs. Adamlar topla tüfekle saldırıyorlar. Fener gibi camia değil bunlar, bizim kaç defa şampiyonluğumuzu çaldırlar.

Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım, bugün fbnin yediği 2.gol. gs olsa verebilirler miydi sizce ??? Elinizi vicdanınıza koyun. Bize çok rahat fbye ise korkuyla da olsa bazen gsye ise hiç böyle şeyler vermezler.Asıl sıkıntı bu maçlardan sonra başlıyor. Siz şimdi şovu izleyin.

Ben şampiyonluğa ancak ve ancak gs arenaya 4 puan önde gidersek inanırım.
Şampiyon olduk demek içinse aynı durumlarda gsyi orda yenmemiz veya berabere kaldığımızda inanırım.

Aksi halde bakmayın, böyle bir anda fişimizi çekerler ruhumuzu duymaz. Lütfen kimse rahatlamasın, bizimkilerde de haftaya fenere 12 atarız falan filan diyen bir ton adam çıkmış. Haftaya maçımız aşırı zor, yeneriz uçarız diye havya giremeyelim 3-0dan 3-3 gelen maçı da gördük, tk olan maçlardan sonra gsye kupayı verişimizi gördük. Sakin olalım, adım adım maç maç bakalım. Daha kaç küsür maçımız var.

Çevrimiçi Necmi

Bu sonuçtan sonra haftaya işimiz dahada zorlaştı erolun kelle gitti zaten şimdi ali koçun koltuk tehlikede şimdi maça kadar hakemlere baskı kuracaklar tetikçi fırat gelirse işimiz zor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sonuçtan sonra haftaya işimiz dahada zorlaştı erolun kelle gitti zaten şimdi ali koçun koltuk tehlikede şimdi maça kadar hakemlere baskı kuracaklar tetikçi fırat gelirse işimiz zor
Umarım takımda rehavet olmaz. Beni rakibimizden çok kendimiz korkutuyor. Maçı kaybedersek biz kaybedeceğiz. Sakin kalmalı ve kendi oyunumuzu oynamalıyız. Saha dışı faktörleri tabiki kullanacaklardır. Biz kendi oyunumuzu oynarsak hakemli FB'yi yine yenebiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali Koç bırakmak istemedikçe, kimse karşısına aday falan olmaz. Bizdeki Demirören gibi, federasyon başkanı olmasa, daha başımızdaydı.

Heriflerin tüm sponsorluklarını kendine bağladı, cebinden muhtemelen milyara yakın borç da verdi.

Taraftarın gazını almayı da öğrendi, Erol yerine sosyal medyada talep gören bir teknik direktör getirir, yazın Galatasaray'ın talip olduğu 2 adamı transfer eder; tamamdır.

O yüzden onun koltuğu tehlikede falan değil bence, hatta şampiyon Galatasaray olacağına biz olursak daha bile mutlu olurlar

Çevrimdışı can1903

E arkadaş bizim başımızdakiler sultanahmette turist mi? Çıkıp Perşembe günü hakem atamasından sonra sende git baskıya al hakemi.. Ben Beşiktaş başkanı olacam hakkımı yedirtecem bu kadar önemli bir maçta? Yok öyle bir dünya.. Hele 200 milyon ₺ para vericem benim hakkımı yiyecekler.. Hangi yetkili, hangi kurum olduğu hiç fark etmeksizin deşifre ederim taraftara
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sefer oranlar biraz komik olmuş. FB'nin bizi yeneceğini düşünüyorlar herhalde  :alala:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1371420628323078147

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

E arkadaş bizim başımızdakiler sultanahmette turist mi? Çıkıp Perşembe günü hakem atamasından sonra sende git baskıya al hakemi.. Ben Beşiktaş başkanı olacam hakkımı yedirtecem bu kadar önemli bir maçta? Yok öyle bir dünya.. Hele 200 milyon ₺ para vericem benim hakkımı yiyecekler.. Hangi yetkili, hangi kurum olduğu hiç fark etmeksizin deşifre ederim taraftara
Başak maçında larine yapılan hani yorumsuz penaltıyı vermeyen hakem için yorum bile yapmadılar kazanırken konuşmamız lazım başak maçı puan kaybetsek Allah korusun ne olacaktı

Çevrimdışı mrred

Fıratı kupa maçına verdiler. Bence bizim maça halil umut meler gelcek
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Umarım takımda rehavet olmaz. Beni rakibimizden çok kendimiz korkutuyor. Maçı kaybedersek biz kaybedeceğiz. Sakin kalmalı ve kendi oyunumuzu oynamalıyız. Saha dışı faktörleri tabiki kullanacaklardır. Biz kendi oyunumuzu oynarsak hakemli FB'yi yine yenebiliriz.

rehavete pek ihtimal vermiyorum. gerek teknik kulübe gerek kadro anlamında toy bir takım değiliz. konsantrasyon yönünden sıkıntı yaşamayız.

Çevrimdışı worns

fb maçına rakibin kazanmak zorunda olduğu bir pozisyonda çıkmanın bize avantajlar sağlayacağını düşünüyordum. bu haftaki puan kayıplarıyla durum daha da belirginleşti. zor bir maç olacaksa da doğru oyun planıyla çıkarsak üstesinden gelebilecek imkanlara sahip bir kadroyuz.

Çevrimdışı Arthur Dayne

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Fıratı kupa maçına verdiler. Bence bizim maça halil umut meler gelcek
evet bende aynısını düşünüyorum gündüz başlıklardan birine yazmışdım fıratı hazırlıyorlardı r yaptılar hemen kupaya çevirdiler meler fırattanda kötü bizim için hiç sevemedim onu herkes palabıyıka tepkili ama bunun yanında melek kalır

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Kasar_Yaza/status/1371421176816353281
bu yanlış bilgi sanırım ligin en az giren takımlarındanız yukardakiler içinde ama girdiklerimizi en fazla gole çeviren biziz

Çevrimiçi Necmi

Bİz maç süresinin çoğunu rakip yarı alanda top çevirerek harcıyoruz rakibi iyice geriye itiyoruz ceza sahasına girmek mümkün olmuyor girdiğimiz anda atıyoruz zaten şenolla sergen farkı bu 😂 şenolla kendi yarı sahamızda çeviriyorduk sergenle rakip yarı sahada en azından rakibi strese sokuyor bu ama bu kadar topa sahip olmak savunma düzenimizi bozuyor kolay kontra yiyoruz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok şanssız bir takımız

Atiba nin heykeli için Beton yetistiremezken başımıza bir de Josef de Souza çıktı :D :D

Ülke de bu kadar Betonu yetiştirecek Fabrika yok :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık