Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1618998 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Çok iyi galibiyet oldu ancak kazandığımız maç sonrası şu bize göz göre göre verilemeyen penaltı için açıklama yapmak lazım çünkü tartışmaya kapalı net penaltı olan pozisyon da gsli Mustafa çağırmadı bile Allah bunları bildiği gibi yapsın, bunlara rağmen 5npuan fark attıj rakiplerimize helal olsun tüm takıma
Bu konuda akillanmiyoruz iste, asil galip geldikden sonra konusacaksin, hatta ortaligi yikacaksin, yoksa bu şahisi en yakin zamanda yine cok rahat bizim macda vara verilecekdir, burda art niyet var, göz göre göre verilmedi, 13 macdir penalti verilmiyor bize, bunlarin arasinda 5-6 tanesi tartişmaya kapali penaltilar. Sustukca vermemeye devam edecekler, cikin konuşun iste.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Umutcan Kaya

takıldığım tek nokta maçta, 1-2 öndeydik (yanlışsam düzeltin) sonrasında zaten gol olmuştu, Aboubakar pas yerine vurmayı denediği pozisyon, larin ne güzel almış oradan sen niye atağı hiç ediyorsun çok kızdım o pozisyonda 5 dakika geçmeden gol yedik onun dışında harikayız be :halay: :halay:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Josefi benim gibi aşırı ısınan seven var mı atibabayı da seviyorum ama çoğunlukla soğuk gol attığında bile sakin abi gol atmışsın yerinde durmaman gerekiyor josef gibi
Josef öz abim be

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Ruh ne kadar önemli...

Welinton, Josef'e kötü bir pas attı, Josef bütün çabasına rağmen yakalayamadı, top taca çıktı. Ne bir ters bakış, ne bir olumsuz mimik... Sanki pas çok iyiymiş de kendisi tutmayı becerememiş gibi 'ah be' hissiyle dönüp işine devam etti. Kalabalık geldiğimiz müsait bir pozisyonda biri kaleye şut denedi, kimse ne sitem etti, ne elini kolunu kaldırdı. Herkes başını öne eğip yerine döndü... Takımda gerçekten herkes birbirinin başarılı olmasını istiyor. Ljajic gibi dünyanın en ruhsuz adamı bile takımın neşesi haline geldi. Golden sonra kenardan fırlayıp montuyla, maskesiyle arkadaşlarının üstüne uçtu, maçtan sonraki galibiyet pozunda en neşeli görüntüyü o verdi. Abou ile Josef'in sarılması, Necip'in yanlarına gelişi... Hiçbir tepki beklemeden, tamamen içinden geldiği için sarılıp gözlerini kapatması... Fısıldayarak ne dedi bilmiyoruz ama, sanki 'Allahım sana şükürler olsun' der gibi bir hali vardı... Maçtan sonra bütün oyuncular, locadaki Sergen Hoca'larına koştular. O da en sıcak, en samimi gülücükleriyle, nerdeyse kahkahalarıyla karşılık verdi. 'Havalı bir poz vereyim, medya çeksin, şanım yürüsün' değil. 'Oğullarım gelmiş, koçlarım benim' der gibi...

Ben bu kadar içten, bu kadar sıcak bir ortamı daha önce hiç görmedim. Metin Ali Feyyaz zamanında da bu kadarını hatırlamıyorum, 2015-2016'da da bu kadarını hatırlamıyorum. Hep güzeldik, hep temizdik, ama bu seferki ruh sanki bir farklı... Bunda Sergen Hoca'nın ve ekibinin çok büyük katkısı olmalı. Şampiyonluğun kendisi kadar değerli bu benim için... Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan şey bu... Keşke sonsuza kadar sürse...
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2021, 23:54:59 ozankarakoc ]

Çevrimdışı goktasoktay

Josefi benim gibi aşırı ısınan seven var mı atibabayı da seviyorum ama çoğunlukla soğuk gol attığında bile sakin abi gol atmışsın yerinde durmaman gerekiyor josef gibi
Josef öz abim be
O biraz karakterle ilgili. Atiba çok yoğun yaşasa da belli etmiyor fazla duygularını. Josef takımı sahiplendi, ortamı sevdi ve fazlasıyla aidiyet hissediyor. Nazar değmesin takım ortamı çok güzel. Bu şampiyonluk alametidir. Josef de atiba da çimentodur nazarımda. Kalanı da betonu oluşturan diğer malzemeler. Çimento olmadan beton olmaz

Çevrimdışı goktasoktay

Ruh ne kadar önemli...

Welinton, Josef'e kötü bir pas attı, Josef bütün çabasına rağmen yakalayamadı, top taca çıktı. Ne bir ters bakış, ne bir olumsuz mimik... Sanki pas çok iyiymiş de kendisi tutmayı becerememiş gibi 'ah be' hissiyle dönüp işine devam etti. Kalabalık geldiğimiz müsait bir pozisyonda biri kaleye şut denedi, kimse ne sitem etti, ne elini kolunu kaldırdı. Herkes başını öne eğip yerine döndü... Takımda gerçekten herkes birbirinin başarılı olmasını istiyor. Ljajic gibi dünyanın en ruhsuz adamı bile takımın neşesi haline geldi. Golden sonra kenardan fırlayıp montuyla, maskesiyle arkadaşlarının üstüne uçtu, maçtan sonraki galibiyet pozunda en neşeli pozu o verdi. Abou ile Josef'in sarılması, Necip'in yanlarına gelişi... Hiçbir tepki beklemeden, tamamen içinden geldiği için sarılıp gözlerini kapatması... Fısıldayarak ne dedi bilmiyoruz ama, sanki 'Allahım sana şükürler olsun' der gibi bir hali vardı... Maçtan sonra bütün oyuncular, locadaki Sergen Hoca'larına koştular. O da en sıcak, en samimi gülücükleriyle, nerdeyse kahkahalarıyla karşılık verdi. 'Havalı bir poz vereyim, medya çeksin, şanım yürüsün' değil. 'Oğullarım gelmiş, koçlarım benim' der gibi...

Ben bu kadar içten, bu kadar sıcak bir ortamı daha önce hiç görmedim. Metin Ali Feyyaz zamanında da bu kadarını hatırlamıyorum, 2015-2016'da da bu kadarını hatırlamıyorum. Hep güzeldik, hep temizdik, ama bu seferki ruh sanki bir farklı... Bunda Sergen Hoca'nın ve ekibinin çok büyük katkısı olmalı. Şampiyonluğun kendisi kadar değerli bu benim için... Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan şey bu... Keşke sonsuza kadar sürse...
Ağzına sağlık kardeşim... üstüne söyleyecek söz bulamadım..

Çevrimiçi Necmi

O biraz karakterle ilgili. Atiba çok yoğun yaşasa da belli etmiyor fazla duygularını. Josef takımı sahiplendi, ortamı sevdi ve fazlasıyla aidiyet hissediyor. Nazar değmesin takım ortamı çok güzel. Bu şampiyonluk alametidir. Josef de atiba da çimentodur nazarımda. Kalanı da betonu oluşturan diğer malzemeler. Çimento olmadan beton olmaz
çimento icat edilmeden önce nasıl yapıyorlardı😂

Çevrimiçi levitate

Josef öz abim be

camiayı sahiplenişine bakarsak bu gidişle heykeli dikilecek 2. kişi bence
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2021, 00:13:59 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

@mylife1903 abiden de haber yok valla ne oldu ne bitti bilen var mı

cidden ulaşabilen var mı

şu maçtan sonra yorumlarını okumayı çok isterdim :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

cidden ulaşabilen var mı

şu maçtan sonra yorumlarını okumayı çok isterdim :D
Covid-19 çıktığından beri haber alamıyoruz. Kimse o dönem foruma gitmezken bile giriyordu. Artık kötü düşünmeye başladık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

çimento icat edilmeden önce nasıl yapıyorlardı
Betonun tarihini mi araştıralım şimdi abi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Betonun tarihini mi araştıralım şimdi abi

çimento icat edilmeden önce nasıl yapıyorlardı😂

Yumurta akı kullanılıyordu  :tabe: (Ayrıca bkz. Horasan Harcı)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Şuna penaltı vermemenin izahı ne olabilir ya... Bir de üstüne VAR'la konuştu, bekledi falan... İnsan biraz utanır. Şunu gerçekten görmediysen mesleği bırakacaksın, görüp de vermediysen intihar edeceksin...

https://twitter.com/kaya9733/status/1370440925126791168

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Emre Kocadağ'ın maç sonu açıklamalarını dinledim, işte futbol böyle gelişmez falan böyle kibarca penaltılarımız vardı falan dedi. Ya yok akıllanmıyorlar bunlar gerçekten. Ben kafayı yiyeceğim, şöyle bir gecede bile beni sinirlendiriyorlar. Bugün josef atmasa ne bileyim son dakikadaki kafa gol olsa falan ne halt yiyeceğiz ??? Açıklayın bunları. Bağırın çağırın. Eğer böyle entel dantel konuşacaksanız hiç konuşmayın. Galip gelirken laf etmezseniz, kaybettiğinizde hiç konuşmayın.

Çevrimiçi Necmi

Yumurta akı kullanılıyordu  :tabe: (Ayrıca bkz. Horasan Harcı)
biliyorum zaten ondan sordum çimento olmazsa beton yine olur bağlamında horasan harcı ile yapılan yapılar hala ayakta sadece tavuklara fazla mesai yaptırıyorsun 😂

Çevrimdışı ferdi1903

O değilde penaltı dediğimiz şey tam olarak ne ceza yayında larine çelme takılıyor herkes uyuyor yüzde bir milyon net olan tartışmasız penaltımız şu maçta bile verilmedi ayıptır ya vallahi
Sanirim baskan nede yönetimden tik cikmadi bu konuda, kazandik diye ses eden yok ama fener macinda canimizi yakarlar

Çevrimdışı Erman1903

Sanirim baskan nede yönetimden tik cikmadi bu konuda, kazandik diye ses eden yok ama fener macinda canimizi yakarlar

Bu pozisyon ağlak renklilerden birine olsaydı VAR'a bile gidilmezdi. Ben ağlama ve ortalığı yangın yerine çevirme işlerine karşıyım ama doğruların altının çizilmesi gerekiyor. Adamlar 90 derece acılmış dirseğe verilen %100 kırmızı kartın cezasını düşürttüler, bu kadar ayrıcalık da istemiyorum yere batsın ama hakkımızı birilerinin savunması lazım. 

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Penaltı pozisyonunda ses çıkaran yok biraz maç analizi yapayım...

Bence iyi bir Başakşehir vardı karşımızda. Ne alaka falan diyebilirsiniz, araları iyi kapattılar amaçları buydu ve hızlı toplarla kontralarla çıkmaktı, mesela crivelli aşırı net bir pozisyon kaçırdı. Bize çok pozisyon falan da vermediler Allahtan bu maç bitiriciliğimiz iyiydi yoksa bakmayın sıkıntı yani. İyi kitlediler bizi, adamların amaçları 1 puandı zaten.

Ufak notlar:

-Nskala olmuyor artık, yani lütfen hocam. Böyle sıkıntılı maçlarda aşırı aşırı aşırı sırıtıyor, ben 2 gol yedirdiğine inanmıyorum sadece 1 gol yedirdi ama asıl sıkıntı ofansif anlamdaydı. Bizi resmen aksattı.
-Rosier,josef uyarılmış maç öncesi sarı kart için. O yüzden bence pek aktif değillerdi, josef attı evet ama tedirginliği çok belliydi. Böyle tedirgin gitmez, kasımpaşa deplasman zor maç evet ama fener maçında artık bu sarılar düşünülmemeli.
-Nkodou muhabbeti iyice can sıkmaya başladı, böyle aşırı laubali davranmaya başladı. Gökhan töre'de öyleydi ama o gitti, nkodonun bu muhabbet uzaklaşması lazım.
-Sabırlı oyunumuz iyiydi 2 gol yememize rağmen heyecan panik telaş yoktu pek, pas pas pas ve pas. Şenol hocayı severim ama ondan bulaşan şu orta hastalığımız, bam güm orta hastalığımız iyice azalmış. Böyle her zaman devam etmeliyiz, son dakikalar hariç ona da hak veririm, 3 defa öne geçtiğin maçta tedirgin olmak normaldir. Sakinlik ve ne bildiğini oynamak iyiydi.Böyle bir taktikteki takıma karşı olgun bir oyun oynadık.

Kupadaki rakibimiz Başakşehir adına not

-gs balı devrede, gs şuan oynasaydı puan alamazdı, çok erken oynadılar, fbden de puan alabileceklerini düşünmüyorum, bizim maça kadar hazırlandıkları kadar ciddi hazırlanmazlar, eğer bu maçtaki performansı gösterirlerse, fb patlar. Çünkü tam fb antitezi bir oyun stili bu, bizimde böyleydi hala da zorlanıyoruz ama artık gittikçe bu konuda iyiye gitmeye başladık.
-asıl sıkıntı kupada olacak, visca falan oynayacak, %50-%50 görüyorum şansı.
-aykut takımı defansif yönden bir şeyler kazandırmış ama hücum anlamında berbatlar. Kadrosu zengin bu başakşehirin buralarda olmaması lazım, bizim maç özelinde taktiklerini kabul ederim, başarılı da bulurum ama sezon içerisinde böyle bir oyun olursa Başakşehir hiç bir zaman toparlanamaz. Diğer maçlarda oynanabilecek bir oyun değil bu.
-Fakat oyunu çirkefleştirmediler, yatmadılar en azından kendi özelinde top oynamaya çalıştılar. Savunma diyip bütün b*kları yiyen diğerleri gibi malatya vs gibi değildir. Bu yüzden teşekkür ediyorum bu konuda kendilerine.

Çevrimdışı murat baltacı

Maçı kazandık oyun kazanma isteği herşey güzel ama ligin sonuna yaklaştık daha aynı hatalar nskala sıkıntı ama hoca ısrarla onu tercih ediyor ,wenilton toparladı ama ilk yarıda ersinin karşı karşıya kurtardığı pozlsyon gol olsa ona yazar son adamsın dengeli durman lazım çok kolay çalım yedi.

Ljaic iyi oynarken oyundan çıkıyor sürekli birde ghezal iyi değil muhtemelen kart sınırında olduğu için kasmadi kendini ljaic yerine ghezal çıkmalıydi son bölümde skoru almışken necipi sağa atıp dorukhani orta sahaya çeker kart sınırındaki oyuncuları korumaya alabilirdik

Bunlar ufak şeyler ama şampiyonluk ayrıntılarda gizlidir renkliler aç kurt gibi pusuda bekliyor medya hakemler malum fırsat vermeden hata yapmadan vura vura gjtmemiz lazım.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Başakla oynadık salı kupa yarı finalinde karşılaşacağız bu günde alanya antalya oynuyor çarşamba kupada karşılaşacak nasıl oluyorda kupa haftası dört yarı finalist birbiriyle oynuyor böyle şeyi planlayayım desen planlayanazsın

Çevrimiçi Necmi

Penaltı pozisyonunda ses çıkaran yok biraz maç analizi yapayım...

Bence iyi bir Başakşehir vardı karşımızda. Ne alaka falan diyebilirsiniz, araları iyi kapattılar amaçları buydu ve hızlı toplarla kontralarla çıkmaktı, mesela crivelli aşırı net bir pozisyon kaçırdı. Bize çok pozisyon falan da vermediler Allahtan bu maç bitiriciliğimiz iyiydi yoksa bakmayın sıkıntı yani. İyi kitlediler bizi, adamların amaçları 1 puandı zaten.

Ufak notlar:

-Nskala olmuyor artık, yani lütfen hocam. Böyle sıkıntılı maçlarda aşırı aşırı aşırı sırıtıyor, ben 2 gol yedirdiğine inanmıyorum sadece 1 gol yedirdi ama asıl sıkıntı ofansif anlamdaydı. Bizi resmen aksattı.
-Rosier,josef uyarılmış maç öncesi sarı kart için. O yüzden bence pek aktif değillerdi, josef attı evet ama tedirginliği çok belliydi. Böyle tedirgin gitmez, kasımpaşa deplasman zor maç evet ama fener maçında artık bu sarılar düşünülmemeli.
-Nkodou muhabbeti iyice can sıkmaya başladı, böyle aşırı laubali davranmaya başladı. Gökhan töre'de öyleydi ama o gitti, nkodonun bu muhabbet uzaklaşması lazım.
-Sabırlı oyunumuz iyiydi 2 gol yememize rağmen heyecan panik telaş yoktu pek, pas pas pas ve pas. Şenol hocayı severim ama ondan bulaşan şu orta hastalığımız, bam güm orta hastalığımız iyice azalmış. Böyle her zaman devam etmeliyiz, son dakikalar hariç ona da hak veririm, 3 defa öne geçtiğin maçta tedirgin olmak normaldir. Sakinlik ve ne bildiğini oynamak iyiydi.Böyle bir taktikteki takıma karşı olgun bir oyun oynadık.

Kupadaki rakibimiz Başakşehir adına not

-gs balı devrede, gs şuan oynasaydı puan alamazdı, çok erken oynadılar, fbden de puan alabileceklerini düşünmüyorum, bizim maça kadar hazırlandıkları kadar ciddi hazırlanmazlar, eğer bu maçtaki performansı gösterirlerse, fb patlar. Çünkü tam fb antitezi bir oyun stili bu, bizimde böyleydi hala da zorlanıyoruz ama artık gittikçe bu konuda iyiye gitmeye başladık.
-asıl sıkıntı kupada olacak, visca falan oynayacak, %50-%50 görüyorum şansı.
-aykut takımı defansif yönden bir şeyler kazandırmış ama hücum anlamında berbatlar. Kadrosu zengin bu başakşehirin buralarda olmaması lazım, bizim maç özelinde taktiklerini kabul ederim, başarılı da bulurum ama sezon içerisinde böyle bir oyun olursa Başakşehir hiç bir zaman toparlanamaz. Diğer maçlarda oynanabilecek bir oyun değil bu.
-Fakat oyunu çirkefleştirmediler, yatmadılar en azından kendi özelinde top oynamaya çalıştılar. Savunma diyip bütün b*kları yiyen diğerleri gibi malatya vs gibi değildir. Bu yüzden teşekkür ediyorum bu konuda kendilerine.
herkes kapandı diyor ama beşiktaşa karşı basıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynadılar iki gol buldular beşiktaşa iki gol atmak kolay değil gereğini yaptılar az dahada başarıyorlardı bize gelince böyle savunma yapan takıma üç attık biz her takıma gol atıyoruz hepside kapanıyor savunma kilidini açamıyoruz olayı bence renkli basın algısı biz açamıyorsak kimse açamıyor demektir ligin en fazla atanıyız her takıma gol atıyoruz geç geliyor goller ama kapanan takıma pat diyede gol atılmaz açana kadar zaman geçmesi normal baskı bir süre sonra rakibe hata yaptırıyor aykut akşam basın toplantısında oyun planımız vardı ama bir süre sonra kendimizi topun peşinde koşarken bulduk dediçok haklı biz bunu yapıyoruz rakibe oyun planı uygulatmıyoruz seçenekleri kalmıyor kapanıp yememeye bakıyorlar atsan bile açılmıyorlar buna mahkum ediyoruz