Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622747 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi murat

Başakla oynadık salı kupa yarı finalinde karşılaşacağız bu günde alanya antalya oynuyor çarşamba kupada karşılaşacak nasıl oluyorda kupa haftası dört yarı finalist birbiriyle oynuyor böyle şeyi planlayayım desen planlayanazsın
seyehat özgürlüğünü kısıtlamışlar. :D

Çevrimiçi murat

90 puan bizi şampiyon yapar.önümüzde 12 maç var.9 galibiyet alır bu takım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

90 puan bizi şampiyon yapar.önümüzde 12 maç var.9 galibiyet alır bu takım.
Önümüzdeki 7 maçı kazanırsak lig biter  :tabe: Fikstüre bakınca bunu rahat şekilde söyleyebiliriz. Tabi maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Ben hala şampiyonluk konuşmaya başlamak için 80+ puanları görmeyi beklememiz gerektiğini düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

ligin son haftası 80 puanı görürsen şampiyonluk filan konuşma deli diye hastahaneye yatırırlar :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

ligin son haftası 80 puanı görürsen şampiyonluk filan konuşma deli diye hastahaneye yatırırlar :lol:
Bir takım 80+ puanlara ulaşmadan ligde şampiyonluk için konuşmamalı diyorum. Lig sonunda 80 puan alan şampiyon olur demiyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin :icool:

Hava ne kadar da güzel ya :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

Bir takım 80+ puanlara ulaşmadan ligde şampiyonluk için konuşmamalı diyorum. Lig sonunda 80 puan alan şampiyon olur demiyorum  :tabe:
sezonu 85 puanla bitirirsek ankette hangi şık kazanmış olacak?

Çevrimdışı MUSTAFA_

sezonu 85 puanla bitirirsek ankette hangi şık kazanmış olacak?
Tabii ki 76-85 olan şık kazanacak. Senin için düzelttim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Feneri yendiğimiz, galatasarayla deplasmanda berabere kaldığımız an rakip makip kalmıyor. Ben artık net favori olduğumuzu çok kritik 2 maç oynayacağımızı onun dışında seri yapacağımızı düşünüyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

Gunaydin :icool:

Hava ne kadar da güzel ya :ishock: :ishock:
sabah çocuğu kursa bıraktım, birçok kişi Beşiktaş forması giymişti, herkes mutlu  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Önümüzdeki 7 maçı kazanırsak lig biter  :tabe: Fikstüre bakınca bunu rahat şekilde söyleyebiliriz. Tabi maçlar oynanmadan kazanılmıyor. Ben hala şampiyonluk konuşmaya başlamak için 80+ puanları görmeyi beklememiz gerektiğini düşünüyorum.
Önümüzdeki 5 maçtan 4 galibiyet 1 beraberlik çıkarırsak lig biter

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ContextSergen10/status/1370458373951471617

Büyük hocalık yaptı buraya kadar, şampiyon yaparsa sırtıma dövmesini yaptırırım  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakipler önümüzdeki 7 haftada puan kaybetme ihtimalleri yüksek takımlarla oynuyorlar. Bizde de kolay fikstür yok. FB, Kasımpaşa, Alanya, Sivas gibi takımlarla maçlarımız var. Ama bizim avantajımız bunların büyük çoğunluğunu kendi sahamızda oynayacak olmamız. Bu maçları geçersek o zaman havaya girerim. Şu anda bu kadar fazla maç varken havaya girilmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sabah çocuğu kursa bıraktım, birçok kişi Beşiktaş forması giymişti, herkes mutlu  :ok:
Kesinlikle :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı levitate

Covid-19 çıktığından beri haber alamıyoruz. Kimse o dönem foruma gitmezken bile giriyordu. Artık kötü düşünmeye başladık  :tabe:
umarım sağlığı yerindedir

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/ContextSergen10/status/1370458373951471617

Büyük hocalık yaptı buraya kadar, şampiyon yaparsa sırtıma dövmesini yaptırırım  :evillol:
odaklandığı zaman tam bir canavar

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

bu hafta feneri yenersek pratikte değil ama teoride lig biter rakipleri kırarsın ondan sonra puan kaybetmeyecekmiyiz elbette kaybederiz ama rakiplerde kaybeder feneri yendiğimizde bütün üstünlük bize geçer bunu herkes biliyor o nedenle bu maçta her tür pislik olabilir bizi kazandırmamak için çok uğraşacaklar

Çevrimiçi Necmi

Kupa maçına dikkat edelim o maçta hakem hatalarıyla kazanırsak şaşırmam fener maçının hazırlığı olabilir fener maçına tetikçi fırat atanır büyük ihtimal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kupa maçına dikkat edelim o maçta hakem hatalarıyla kazanırsak şaşırmam fener maçının hazırlığı olabilir fener maçına tetikçi fırat atanır büyük ihtimal
Kaç maçtır bize penaltı bile vermiyorlar. Anca hakemler önümüzü kesmek için maçı uzatmaya götürecek hamleler yaparlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Kaç maçtır bize penaltı bile vermiyorlar. Anca hakemler önümüzü kesmek için maçı uzatmaya götürecek hamleler yaparlar.
Bu hafta içi uzun zamandır verilmeyen penaltılar ve başakşehir maçında verilmeyen penaltı gündeme getirilir açıklama yapılırsa derbide olan penaltıyı vermemezlik yapamazlar yönetime iş düşüyor
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AvrupaKartalı

En cok gol atan biziz, ama gs'nin averaji bizden iyi tabi bir mac fazlasiyla, ama yinede bu demek oluyorki biz maclarimizi daha zor kasaniyoruz, belki kimse pek önemsemiyor, ama ben kendime yediremiyorum arkadas averajimiz bu cöp gs'den kötü olmasi, sampiyonlugun favorisi bazi maclarda 5-6 atmali, birkere rizeye atmayla bitmemeli iş, heleki bu saaten sonra dahada önemli, bu bir güc gösterisidir, piskolijik baskiyi cogaltir rakiplerde, bakin hala renkliler kendilerini favori görüyorlar, bizim heran puan kaybedecegimizi düsünüyor ve bekliyorlar, cünkü zorlanmaya basladik iyice, böyle oldukca bunlarda birtürlü salmayacak ligi, hatta saha dişi etkenlerlede fazla ugrasmaya baslayacaklardir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı can1903

En cok gol atan biziz, ama gs'nin averaji bizden iyi tabi bir mac fazlasiyla, ama yinede bu demek oluyorki biz maclarimizi daha zor kasaniyoruz, belki kimse pek önemsemiyor, ama ben kendime yediremiyorum arkadas averajimiz bu cöp gs'den kötü olmasi, sampiyonlugun favorisi bazi maclarda 5-6 atmali, birkere rizeye atmayla bitmemeli iş, heleki bu saaten sonra dahada önemli, bu bir güc gösterisidir, piskolijik baskiyi cogaltir rakiplerde, bakin hala renkliler kendilerini favori görüyorlar, bizim heran puan kaybedecegimizi düsünüyor ve bekliyorlar, cünkü zorlanmaya basladik iyice, böyle oldukca bunlarda birtürlü salmayacak ligi, hatta saha dişi etkenlerlede fazla ugrasmaya baslayacaklardir.
maçı koparamıyoruz son 1 aydır bana kalırsa, bu çok büyük eksiklik. Her maç ıkına ıkına izliyoruz, yedek oyuncuların katkı vermesi lazım artık.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben asıl görülecek direk kirmizi kartlardan korkuyorum, bunlar cünkü lig macinda cekilecek, hertürlü üstümüze oynayacaklardir, basak topculari, hakem, var hakemleri hepsi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Egos

Ben asıl görülecek direk kirmizi kartlardan korkuyorum, bunlar cünkü lig macinda cekilecek, hertürlü üstümüze oynayacaklardir, basak topculari, hakem, var hakemleri hepsi.

hakemlere kefil olamam, yalnız başakşehir lig maçında isteseydi sarı kartla cezalı duruma düşecek futbolcuların üzerine giderdi. o kadar fenerbahçeli oyuncuya ve kenar yönetimine rağmen böyle bir yola girmediler. sarı kart görmemek için oynamak ile kırmızı kart görmemek için oynamak arasında oldukça büyük fark var; sarı kart aldırmak için oynamakla, kırmızı kart aldırmak için oynamak arasında da öyle. fenerbahçe maçı öncesi benzer tezgahlar derbide elimizi güçlendirir.