Şu ölü fener forumda böyle övülüyordu. 
Boşa demiyoruz en büyük rakibimiz yine kendimiziz diye.

Ben buna katılmıyorum, benim yorumlarımı açıp okuyabilirsiniz. Fener'i en kral döneminde bile gs bizim rakibimiz bunları boşverin falan diyip durdum. Fener bugün ve bizi de yenseydi de cacık olmayacaktı. Ama tek rakibimiz kendimiz falan değiliz. Asıl rakibimiz gs. Adamlar topla tüfekle saldırıyorlar. Fener gibi camia değil bunlar, bizim kaç defa şampiyonluğumuzu çaldırlar.
Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım, bugün fbnin yediği 2.gol. gs olsa verebilirler miydi sizce ??? Elinizi vicdanınıza koyun. Bize çok rahat fbye ise korkuyla da olsa bazen gsye ise hiç böyle şeyler vermezler.Asıl sıkıntı bu maçlardan sonra başlıyor. Siz şimdi şovu izleyin.
Ben şampiyonluğa ancak ve ancak gs arenaya 4 puan önde gidersek inanırım.
Şampiyon olduk demek içinse aynı durumlarda gsyi orda yenmemiz veya berabere kaldığımızda inanırım.
Aksi halde bakmayın, böyle bir anda fişimizi çekerler ruhumuzu duymaz. Lütfen kimse rahatlamasın, bizimkilerde de haftaya fenere 12 atarız falan filan diyen bir ton adam çıkmış. Haftaya maçımız aşırı zor, yeneriz uçarız diye havya giremeyelim 3-0dan 3-3 gelen maçı da gördük, tk olan maçlardan sonra gsye kupayı verişimizi gördük. Sakin olalım, adım adım maç maç bakalım. Daha kaç küsür maçımız var.