Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622695 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Para yoksa transfer yapamazsin anlarim hadi para harcamak istemiyorsun onu da makul karsiladim diyelim ama o zaman  neden cikip Mandzukic diyorlar Hulk diyorlar onu anlamam. Hadi goz ucuyla ilgileniyordun bunlarla (ki cikan haberler pek oyle demiyor) biri tutamadi kendini soyledi ilgileniyoruz dedi neden yalanlamazlar onu da anlamam.

Butun bunlari yapma, rakipler katakulli yapip eksik kapatsinlar sen uyu, transfer kapansin sonra uefa ligi incelesin diye tag baslattir taraftar butun ofkesini buraya kussun. Dun aksam diyecektim bunu bosver dedim demedim ama olan tamamen bu.

Yaptıkları yanlışlar saymakla bitmez rakiplere çalışıyoruz biz, yönetim arada işe tüy dikti. Yazdan beri planlamada yapılan hataları buraya yazsak iki sayfa sürer işin neye mal olduğu daha iyi anlaşılır. Planlama 0. Hulk diyorsun, onun maliyetine iskelete 3 tane adam alırsın ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. Aboubakar'a Hulk soruldu, millete iyi transferler yapın dedin bu lafla bir de yabancı sınırı artsın diye çalıştık akıl alır gibi değil.

Çevrimiçi Necmi

Dünya kadar kiralık topçu, şampiyonluk olmassa harcama limitinin düşmesi , iyice çıkmaza girme durumu. Valla bir şekilde işini tam yapmayı bilen yönetim gelsin , bayıldım artık para yok, limit muhabbetlerinden. Bu olay bize özel belli oldu. Seneye aynı döngü son dk transferler , ağlamaklı demeçler, son dk gelmeyen yıldızlar yeter gerçekten. Olay basit takımda yıldızlar olacak, transferler erken bitecek, medya da algı için adamın olacak, tff yide yensen yenilsen sıkıştıracaksın.

bir oyuncu alırsın takımın kaderini değiştirirsin bunu yapmayıp cenk alır ona verdiğin parayı sokağa atarsan dizini döversin
Bak buraya yazıyorum cenk sırf milli takıma hazırlamak için alındı oynar iyi oynar bilemem ama bildiğim şey takımı güçlendirmek için alınmadı
Transfer bir kenara sergen larini sağa atarak koca bir ilk yarıyı çöp etti rosier dönemiyor çok aksıyor oynat necipi bir maç dinlendir necip ne etti sana gayette iyi gidiyordu

Çevrimdışı MUSTAFA_

bir oyuncu alırsın takımın kaderini değiştirirsin bunu yapmayıp cenk alır ona verdiğin parayı sokağa atarsan dizini döversin
Bak buraya yazıyorum cenk sırf milli takıma hazırlamak için alındı oynar iyi oynar bilemem ama bildiğim şey takımı güçlendirmek için alınmadı
Transfer bir kenara sergen larini sağa atarak koca bir ilk yarıyı çöp etti rosier dönemiyor çok aksıyor oynat necipi bir maç dinlendir necip ne etti sana gayette iyi gidiyordu
Cenk işini nereden tutsan elinde kalıyor. Umarım iyi oynar. En azından yedek olarak iş görsün. Rosier bir gün sahada can verecek. Bu yaptığı faullerin çoğu da yorgunluktan kaynaklanıyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

haklısın valla fenerli oyuncular görelilik kuramını yeniden yazdılar hele gs liler quantum fiziğini yerle bir ettiler böyle konuştuğuma bakma benim zekada bizim oyuncular kadar ne dediğimi bilmiyorum

Belli oluyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

asıl problem şampiyonluğu beklemek, ama kabullenmemek. kabul edersek kötü kadro, başarısız yönetim, berbat oyun eleştirilerimizin havada kalacağını sanıyoruz, aksine o zaman tam yerine rast gelecek. matematiksel olarak ihtimal sürdükçe taşın altından elimizi çekmeyelim. hafta içi kazanınca tekne kiralayanlar, hafta sonu gelen mağlubiyette gemileri yakıyor.

Sene başında şampiyonluk beklentim yoktu, devre arasına doğru iyi oyun ve liderlik gelince umutlandırdı takım.

Bu takımın ilk yarı boyunca eksiği belliydi. Berabereyken ve gol lazımken zorlanıyorduk. İlk gol bir şekilde gelince, arkası da geliyordu.

O zaman tek bir transfer yeterliydi. Basit ya, uzaktan şut tehdidi olan, kanada koyduğunda tekniği ile adam eksiltebilen bir adam. Hulk lan işte, sözlük karşılığı işte.

Millet Talisca trenine binmişken ben binmedim, çünkü ona bu sistemde yer bulmak zor olacaktı.

Ama Hulk inanılmaz uyacaktı, ama almadı herifler işte. Hulk'un maliyeti Cenk'ten en fazla 200 bin Euro fazladır, bir kuruş daha fazla değil.

Gökdeniz'de 100 bin Euro'yu taksitle ödeme pazarlığı yüzünden kaçırdıklarında anlamak lazımdı zaten bu herifleri.

Bu takım şampiyon olursa, yönetime rağmen olacak. Geldiğinde Sergen'i eleştirdim, ama hakikaten büyük iş yapıyor adam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk işini nereden tutsan elinde kalıyor. Umarım iyi oynar. En azından yedek olarak iş görsün. Rosier bir gün sahada can verecek. Bu yaptığı faullerin çoğu da yorgunluktan kaynaklanıyor.
Daha maçtan önce başlamışlardı zaten.

https://ortacizgi.com/guntekin-onaydan-larin-ve-cenk-tosun-kiyaslamasi

2 maç sonra Larin yerine Cenk'i oynatmaya zorlarlar, arka direkten bulduğumuz goller de kesilir.

3. lük hayırlı olsun şimdiden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Cenki herhalde hoca da istememiş ama o sadece bir tane oyuncu bizim bir çift yönlü 8 bir de ayağı top yapan stoper almamız gerekiyordu. Şu Szalai'den ucuz stoperler paylaştık burada Anadolu takımları bile aldı bir şeyler bu işin çok fazla bahanesi yok.

Çevrimiçi Necmi

Anlatamayız kardeşim boşver. Onlara sezonu 5 golle bitirecek Diaby müstehak. Adam 13 tane gol atmış şimdiden ligde. Daha ne yapması lazım anlamıyorum. Bugün maçta da savunma arkasına koşu yapan tek adamdı. Gol atılan faulu Larin sayesinde kazandık.
larin kötü değildi larini kötü gösteren hocanın ilk yarı onu sağda oynatması sola geçince bildiğimiz formata döndü

Çevrimiçi Akil Emre

larin kötü değildi larini kötü gösteren hocanın ilk yarı onu sağda oynatması sola geçince bildiğimiz formata döndü
Larin öncesi, hala kendine gelememiş ozi, 1 maç iyi oynayan mensah, yarım stoper weligton , yetersiz nsakala, devamlı sakat töre, moralsiz ljaiç gibi oyuncuları tartışmak ve atibayı yedekleyemeyen, orta sınıf kaleciyle yola devam eden , hocanın istediği 1 adamı bile almayan yönetimi sorgulamak gerekir.

Çevrimdışı mrred

Bu takıma nasıl stoper ve 8 numara transferi yapılmaz hala aklım almıyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Cenki herhalde hoca da istememiş ama o sadece bir tane oyuncu bizim bir çift yönlü 8 bir de ayağı top yapan stoper almamız gerekiyordu. Şu Szalai'den ucuz stoperler paylaştık burada Anadolu takımları bile aldı bir şeyler bu işin çok fazla bahanesi yok.
cenk için iteklendiğimiz çok bariz belli oluyor yoksa mantığın gıdımı bile cenke o parayı vermez hiç bir işimize yaramayacak onun atacağını larinde atar kaldıki ceza sahasında daha haraketli

Çevrimiçi Necmi

Daha maçtan önce başlamışlardı zaten.

https://ortacizgi.com/guntekin-onaydan-larin-ve-cenk-tosun-kiyaslamasi

2 maç sonra Larin yerine Cenk'i oynatmaya zorlarlar, arka direkten bulduğumuz goller de kesilir.

3. lük hayırlı olsun şimdiden.

alındığı gün söyledim oynatmak için baskıda yapacaklar cenkle sorun aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

haklısın valla fenerli oyuncular görelilik kuramını yeniden yazdılar hele gs liler quantum fiziğini yerle bir ettiler böyle konuştuğuma bakma benim zekada bizim oyuncular kadar ne dediğimi bilmiyorum
Futbolculardaki zekanın yarısı yönetimde olsa, şimdi derbi sonrasınpuan farkını 5'e mi çıkarırız 6'ya mı diye düşünüyorduk.

Çevrimdışı Erman1903

cenk için iteklendiğimiz çok bariz belli oluyor yoksa mantığın gıdımı bile cenke o parayı vermez hiç bir işimize yaramayacak onun atacağını larinde atar kaldıki ceza sahasında daha haraketli

Cenk'in bitiricilik iyidir kötü golcü sayılmaz ama onun yerine yabancı oyuncuyu yarı maliyetine alırsın. Sen yabancı hakkı kullanmayacaksan niye Cenk alırsın ki? Niye olduğunu ben söyleyeyim çünkü rakiplerin isim oyuncu alıyorsa senin de sokaktaki adamın tanıdığı birini getirmen lazım. Ondan sonra rakibindeki ucuz stoperle bonservissiz kanat forveti iş yapar diğer rakibinin oyun sağ tarafa kayınca merkeze geçmek dışında hiçbir şey yapmayan Onyekuru'su gol atınca bozulur açıklama yaparsın.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 23:32:35 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

adam eksiltebiliyor ayagi da roket gibi 1e1 de etkili
kendini rahat hissedebildigi bir takimda gollerini dizer
mahalle takımınfan bahsediyorsun galiba :D

Çevrimiçi tolga1903

Ya @Erman1903 abi salazai alsan ne olacak senin paylaştığın stoperler gelse ne olacak? Her maç rotasyona sokuyor adam bir maç maç var bir maç yok elinde bir tane sol stoper var ısrarla vida'yı iki maçta bir sol stoper oynatıyor daha ilk yarıdan 4 5 tane basit hata yapıp topu kaybediyorsun atağın olgunlaşmadan bitiyor belki golle sonuçlandıracaksın ama adam taça atıyor topu. Vida nsakala önünde larin bir takımın sol tarafı bu kadar kabiliyetsiz olabilir mi?

Çevrimdışı haluk.m

Hiçbir şeye üzülmüyorum da şu iti, köpeği konuşturuyoruz ya onlara üzülüyorum.  Bunlara tavır koyamıyoruz, kapalı kapılar ardında bile söz geçiremiyoruz.   

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Ya @Erman1903 abi salazai alsan ne olacak senin paylaştığın stoperler gelse ne olacak? Her maç rotasyona sokuyor adam bir maç maç var bir maç yok elinde bir tane sol stoper var ısrarla vida'yı iki maçta bir sol stoper oynatıyor daha ilk yarıdan 4 5 tane basit hata yapıp topu kaybediyorsun atağın olgunlaşmadan bitiyor belki golle sonuçlandıracaksın ama adam taça atıyor topu. Vida nsakala önünde larin bir takımın sol tarafı bu kadar kabiliyetsiz olabilir mi?
Dünyada hiçbir takımda bu kadar stoper ikilisi ve beki değişen takım yoktur mühtemelen. Ha bi de 9 asist yapan kanadı  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Normalde otobüs çeken takıma mantıklı olan oyun katkısı yapan stoperi koymaktır. Ama Montero Gökdeniz karşısında neler yapabilirdi bilemiyorum çok sıkıntılı durumlara da düşebilirdi, oynayanlar hata yapmadı mı evet yaptılar ama hani böyle bir sebep üretebilirsin bu karara.

Lakin Atiba önceki maçta çok yorulmuş o geride Josef ileride başladık yani bunun bir mantığı çok yok. Rakibin savunma yapacağı biliniyordu oraya Ozzy veya Mensahdan biriyle oynatacaktın Ljajic'i ya da o ikisi başlayacaktı. Hani ben bu tarz ikililere pek inanmasam da Atiba artık bunu denemek zorunda olduğun duruma gelmiş. Ayrıca Larin yine sağda başladı ve çok etkisizdi ilk yarı, adam oradan bir defa 4 gol attı diye hep yapacak diye bir şey yok o maç taktikle değil karakter ortaya konarak kazanılmıştı. Larin sağda oynayınca kim yapacak ona ortayı sağlak N'Koudou mu yoksa bizim N'Sakala mı... Ne olur yani N'Koudou sağda başlasa ya da Ghezzal ı koy ilk 45 yapsın ortaları yorulunca çıksın. Rakip 10 kişi kalıyor kadrondaki tek şutçu Hasiç kenarda bekliyor 5 hak varken oyuna bile almıyorsun, oyuncuyu doğru mevkisi olan 10 numara olarak bile görmüyorsun. Adamı kenar oyuncusu olarak yazmışsın kafana ve sen bu ülkeden çıkmış en iyi 10 numarasın. Bunların çok fazla açıklaması yok hani yönetim iyi değil planlamada diyorum ama hocanın da eksikleri var.

Sen zaten yazın transfer tahtasına ilk Mensah gibi kontra topçusunu yazıp oyununun merkezine koyarak futbolcudan çok iyi anlamadığını ortaya koydun. İlk yarı gördün kimin ne olduğunu bu adama duran top ve penaltı attırılıyordu Kayseri'nin piyasa yapsın diye böyle yaptığına bile uyanamamışın. Yönetimden destek gelmediğini görünce yanına iki tane adam alsaydın, istediğine tarza göre belli fiyat aralığında tüm adamları tarar koyarlardı önüne, başarılı olacağım diyorsan işini başkasına bırakmayacak gerekirse parasını cebinden kendin ödeyeceksin. İsteyen adam yapar, çok meraklı olsa en azından buradan bana ulaşırdı işini uzaktan bile görürdüm onun 5 kuruşunu da almazdım. Bu hayat istediklerimizi yapamıyoruzlarla falan yürümüyor beceremezsen oturur sümüğünü çekersin, yapamayacağın şeyi istemeyecek-alamayacağın topçuya bakıp boş yapmayacaksın.

Çevrimdışı Sinan23

Hasici son 15 dk solbek olarak da oyuna alabilirdi. Orta yada dribbling için

Çevrimiçi tolga1903

Normalde otobüs çeken takıma mantıklı olan oyun katkısı yapan stoperi koymaktır. Ama Montero Gökdeniz karşısında neler yapabilirdi bilemiyorum çok sıkıntılı durumlara da düşebilirdi, oynayanlar hata yapmadı mı evet yaptılar ama hani böyle bir sebep üretebilirsin bu karara.

Lakin Atiba önceki maçta çok yorulmuş o geride Josef ileride başladık yani bunun bir mantığı çok yok. Rakibin savunma yapacağı biliniyordu oraya Ozzy veya Mensahdan biriyle oynatacaktın Ljajic'i ya da o ikisi başlayacaktı. Hani ben bu tarz ikililere pek inanmasam da Atiba artık bunu denemek zorunda olduğun duruma gelmiş. Ayrıca Larin yine sağda başladı ve çok etkisizdi ilk yarı, adam oradan bir defa 4 gol attı diye hep yapacak diye bir şey yok o maç taktikle değil karakter ortaya konarak kazanılmıştı. Larin sağda oynayınca kim yapacak ona ortayı sağlak N'Koudou mu yoksa bizim N'Sakala mı... Ne olur yani N'Koudou sağda başlasa ya da Ghezzal ı koy ilk 45 yapsın ortaları yorulunca çıksın. Rakip 10 kişi kalıyor kadrondaki tek şutçu Hasiç kenarda bekliyor 5 hak varken oyuna bile almıyorsun, oyuncuyu doğru mevkisi olan 10 numara olarak bile görmüyorsun. Adamı kenar oyuncusu olarak yazmışsın kafana ve sen bu ülkeden çıkmış en iyi 10 numarasın. Bunların çok fazla açıklaması yok hani yönetim iyi değil planlamada diyorum ama hocanın da eksikleri var.

Sen zaten yazın transfer tahtasına ilk Mensah gibi kontra topçusunu yazıp oyununun merkezine koyarak futbolcudan çok iyi anlamadığını ortaya koydun. İlk yarı gördün kimin ne olduğunu bu adama duran top ve penaltı attırılıyordu Kayseri'nin piyasa yapsın diye böyle yaptığına bile uyanamamışın. Yönetimden destek gelmediğini görünce yanına iki tane adam alsaydın, istediğine tarza göre belli fiyat aralığında tüm adamları tarar koyarlardı önüne, başarılı olacağım diyorsan işini başkasına bırakmayacak gerekirse parasını cebinden kendin ödeyeceksin. İsteyen adam yapar, çok meraklı olsa en azından buradan bana ulaşırdı işini uzaktan bile görürdüm onun 5 kuruşunu da almazdım. Bu hayat istediklerimizi yapamıyoruzlarla falan yürümüyor beceremezsen oturur sümüğünü çekersin, yapamayacağın şeyi istemeyecek-alamayacağın topçuya bakıp boş yapmayacaksın.

Abi toplam 5 kere falan gelme girisiminde bulundu antalya üstümüze zaten. Oyun katkısı yapan hadi bu elemana hoca ısınmadı ya feshedin de şu adı geçen sol stoperlerden birini getirin en azından böyle oynamaya çalıştığın bir oyunda gerçekten stoperinin ayağının iyi olması farkettiriyor ben vida sol stopere geçince aşırı rahatsız oluyorum sanki takımın pas ritmi ölüyor bu adam hele yanında nsakala varsa. Hem hoca hem yönetim elestirilerine de sonuna kadar katılıyorum resmen şansa zar attılar üst üste geldi şu son yaptıkları 3 4 oyuncu yoksa bu takım bırak buralara gelmeyi şu an ts'yle çekişirdi. Ayrıca  "yapamayacağın şeyi istemeyecek-alamayacağın topçuya bakıp boş yapmayacaksın." çok doğru tespit resmen bir transfer dönemi boyunca hulk konusturup hem takımın eksiklerini göz ardı ettiler hem de taraftarı çok güzel oyaladılar

Çevrimdışı can1903

Cenk sanılanın aksine bu takımda parlar, finishing özelliği bizimkilerden iyi bence.