asıl problem şampiyonluğu beklemek, ama kabullenmemek. kabul edersek kötü kadro, başarısız yönetim, berbat oyun eleştirilerimizin havada kalacağını sanıyoruz, aksine o zaman tam yerine rast gelecek. matematiksel olarak ihtimal sürdükçe taşın altından elimizi çekmeyelim. hafta içi kazanınca tekne kiralayanlar, hafta sonu gelen mağlubiyette gemileri yakıyor.
Sene başında şampiyonluk beklentim yoktu, devre arasına doğru iyi oyun ve liderlik gelince umutlandırdı takım.
Bu takımın ilk yarı boyunca eksiği belliydi. Berabereyken ve gol lazımken zorlanıyorduk. İlk gol bir şekilde gelince, arkası da geliyordu.
O zaman tek bir transfer yeterliydi. Basit ya, uzaktan şut tehdidi olan, kanada koyduğunda tekniği ile adam eksiltebilen bir adam. Hulk lan işte, sözlük karşılığı işte.
Millet Talisca trenine binmişken ben binmedim, çünkü ona bu sistemde yer bulmak zor olacaktı.
Ama Hulk inanılmaz uyacaktı, ama almadı herifler işte. Hulk'un maliyeti Cenk'ten en fazla 200 bin Euro fazladır, bir kuruş daha fazla değil.
Gökdeniz'de 100 bin Euro'yu taksitle ödeme pazarlığı yüzünden kaçırdıklarında anlamak lazımdı zaten bu herifleri.
Bu takım şampiyon olursa, yönetime rağmen olacak. Geldiğinde Sergen'i eleştirdim, ama hakikaten büyük iş yapıyor adam.