Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622908 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen'e kaya gelmiş. Oynadığında da çok iş yapmıştı sanki   :D

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1356938403745566724

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Akil Emre

Güvenin seneye olmayacağı kesinleşti. Bazı maçlar beni umutlandıran, yerli statüsünde kendini geliştirme potansiyeli olabilen bir oyuncuydu. Umarım iyi oynayıp para kazandırarak devam eder.

Çevrimiçi mayguntr

Ersin, Ridvan nasil sure buldu o zaman ? Boyle sorunlari hep baskasinda arayan insanlar gelisime acik olmazlar, Guvenden bir sey olmayacagi yavas yavas netlesiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Abu ile larini kesecek yetenek bende yok desene sen.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gençler yaşlılardan az koşuyorsa oynamasınlar zaten. Bir Larin bir Aboubakar kadar mücadele ettiğini göremedik sahada  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı balkan-kartal

adam eksiltebiliyor ayagi da roket gibi 1e1 de etkili
kendini rahat hissedebildigi bir takimda gollerini dizer
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı 38life

Puan tablosuna bakıp kadroyu yeterli zanneden vasıfsızlar iflah olmaz...

()

Çevrimdışı MUSTAFA_

()
Yönetimin vizyonu bu kadar. Onların tek anladığı skor tablosu ve puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Haftalarca hak etmediği halde Mensah'a forma verdin. Şimdi Ljajic'e ofansif orta sahada forma verdin diye Mensah'ı kestin. Merkezde yine Atiba oynuyor... Yahu o kadar sevdiğin prensini koysana bir maçta da Atiba'nın yerine, orada seyredelim. Atiba da dinlenmiş olur. Atiba'yı zaten defansif oynatmıyorsun, ne işe yarıyor Atiba'nın sahada olması? Defansa faydası olmuyor, hücuma faydası olmuyor. Sergen hocanın kafasının nasıl işlediğini gerçekten hiç anlamıyorum.

Çevrimdışı haluk.m

Güven'e kızıyorsunuz ama çocuk haklı. 

Hasic bile bir anda kesik yedi ve şimdi süre alamıyor, gerçekten bir önyargı var.  İşin kötüsü tecrübeli olarak sahada olan oyuncularda son zamanlarda dökülmekte..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hasic bile bir anda kesik yedi ve şimdi süre alamıyor, gerçekten bir önyargı var.  İşin kötüsü tecrübeli olarak sahada olan oyuncularda son zamanlarda dökülmekte..
Ben gençleri oynatmadığımız kısmına katılıyorum. Gençler zorunluluk olmasa oynamayacaklar. Ancak Güven de oynamayı hak etmiyordu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Ben gençleri oynatmadığımız kısmına katılıyorum. Gençler zorunluluk olmasa oynamayacaklar. Ancak Güven de oynamayı hak etmiyordu.

Zihinsel olarak iyi değil, o güveni kendisine aşılayamamışlar bence ki sahada da o yüzden bocaladı.   Sonuç olarak hak etmediği doğru ancak teknik kadronun da hatası var.

Çevrimdışı haluk.m

Yönetim şu an böyle ve şunu söylüyor: Şampiyonluk baskısı olmadan kulüp yönetmek ne güzel ya ! 

Bahaneleri sırala sonra ikinci ya da üçüncü olursan başarı say ve bunu da camia'ya yedir. :s20:

Metin Tekin'nin  "2'inci olduğumuzda bizi kovalıyorlardı" gibi bir sözü var, şimdi bunu başarı sayıyorlar.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 21:02:21 haluk.m ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen hoca değil bu yönetim de şampiyonluk istemiyor. Bu takımdan şampiyonluk bekleyen sadece taraftarlar. Takımda hava falan yok. Bu kötü gidiş haftaya da düzelmez. Bugün sezon başından beri dilimizde tüy bitiren Welinton yine maça imzasını attı. İyi uykular...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

23. Hafta

Hatay - Fener 2

Gs - Başakşehir 1

Antalya - Beşiktaş 0

24. Hafta

Fb - Gs 1

Beşiktaş - Konya 1

25. Hafta

Karagümrük - Fb 0

Gs - Kasımpaşa 1

Gençler - Beşiktaş 2

Fb 52

Bjk 51

Gs 48
Bu hafta 3/3

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Wellinton, N'sakala, Mensah, Larin, N'koudou... Bunlar Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcuları olmasalar öyle şeyler söylerdim ki burada...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Wellinton, N'sakala, Mensah, Larin, N'koudou... Bunlar Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcuları olmasalar öyle şeyler söylerdim ki burada...
Larin hariç katılıyorum ama Larin daha ne yapsın? Rakibi maçta zorlayan tek adamımızdı.

Çevrimdışı Karabay

Rakibinin getirdiği adam tek yarıda gol krallığına koşuyor. Peki ya senin kurtarıcın nerede. Hoca bile bilmiyor oyuncusu nerede.

Çevrimdışı levitate

Oran analizi  :D
umarım tahminlerin tutar ne diyeyim

derbiden beraberlik çıkarsa bizim için daha iyi olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

İlk yarı başlangıcı da kötüydü sonu gibi biter inşallah ne diyelim

Çevrimdışı 38life

Güven %100 haklı. Kimse Rıdvanı örnek falan göstermesin. Rıdvan formayı söke söke parçalayarak aldı. Alana kadar da anası ağladı, haksızlığıa maruz kaldı. Altyapıdan gelen biri olmasa imkanı yok alamazdı ayrıca. Ersinin zaten başka bir durumu var. Hoca oraya masraf yapılmasını istemedi. Bu kadar basit. Hasic 2 hafta üstüste gol attı kadro dışı kaldı. Şaka mı bu? Şaka olmalı çünkü. Başka açıklaması olamaz. Bu yapılanlar ne forma adaletine uyar, ne de takımın menfaatine hizmet eder. Güven'e gelince Ben Beşiktaş ile adı anıldığı günden beri Güvenden çok umutluyum. Çünkü o şutları, o yeteneği gördüm. Bu çocuk iyi bir şutor. Bu yetenek de geri gitmez, gerilemez. Ama Güven'in sorunu çok kısıtlı bir oyunun oyuncusu olması. Tıpkı Oğuzhan gibi. Böyle futbolculardan faydalanmak da zordur bir hoca için.

Çevrimiçi Samet Ç

umarım tahminlerin tutar ne diyeyim

derbiden beraberlik çıkarsa bizim için daha iyi olur
Fener'in kazanması bence daha iyi onlar bir noktadan sonra istemeden de olsa saçmalayacaklar zaten  :)
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 21:07:17 Samet Ç ]

Çevrimdışı murat baltacı

Ellerimizle verdik şampiyonluğu emeği geçenler kına yaksın.
BeŞiKtAşK