Wellinton, N'sakala, Mensah, Larin, N'koudou... Bunlar Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcuları olmasalar öyle şeyler söylerdim ki burada...
Oguzhan'i da ekle oraya istersen, rakip tamamen kapanmis ve 10 kisi kalmis. Oyuna kurtarici olarak giriyorsun, dikkat ettim en az iki pozisyon var orta sahanin oralarda topla bulusuyor - rakip'ten baski yok birsey yok hepsi ceza sahasi etrafinda, gitti topu Wellinton'a birakti oyunu kursun diye. O son dakikada az kufur etmedim, dakika 96 ve top sol kanatta ona geliyor - mac bitti biticek - iceriye orta yapacagina geriye pas verdi hakemde maci durdu rakip oyuncu yerde diye. Iceri ortalasa hakem devam ettirecek, cildirdim arkadas cildirdim.
Hoca israrla geriden oyun kurabilen tek oyuncuyu rotasyona sokuyor. Zaten Ridvan sakatlanmis, N'Sakala ile oyun kurman imkansiz, yaninada Vida ile Wellinton'u oynatiyorsun. Adamlar ilk yarida en az 3 yada 4 pozisyonda baski olmaksizin 5 metre otedeki arkadaslarina pas atamadilar ya. Pas mi atiyorlar sut mu cekiyorlar belli degil. Illa rotasyon yapacaksan Wellinton ile Vida'yi sok rotasyona arkadas.
Abou'ya da nasil sabretti anlayamadim, Abou'nun daha ilk yarida ayakta duracak hali yoktu. Kac pozisyonda topun uzerine basip dustu, yorgun iste neden 90 dakika sabrediyorsun.
Yonetimide Allah'a havale ediyorum, eserinizle ovunun simdi. Yok limitmis yok para yokmus, ne diye oturuyorsunuzlan o koltukta sorunlara care bulamayacaksiniz.