Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623457 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı levitate

Ama kafa toplarinda cok iyiiiiii  :ebebe:
Istatistiklerde ligin en iyisi  :s20:
bu veriyi yediğimiz goldeki çıkışıyla kanıtladı...
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

adamlar dün  ingiltere’den getirdiği oyuncuyu ertesi gün oyuna sokuyır
cenk evde 1 hafta yatırılıyor
tanrıdan dileğim azıcık akıllı yönetici bir tane olsa yeter

Çevrimdışı tuncaboylu

Cenk Tosun geçecek zaten onun oynadığı bölgeye ve role. Yani öyle umuyorum en azından. Malum Sergen hoca sürprizlerle dolu.
Şu maçta felaket oynayan Aboubakar yerine Larin'in eleştirilmesi art niyet ya da önyargıdır.

Kafa vuruşu direkten döndü adamın bir de, girse kazanacaktık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayağı var ayağı.

Çevrimdışı Erman1903

++

Sene başındaki plansızlığın bedelini avrupa gelirinden olarak ödedik. Sezona kötü başladık. Baska bir teknik adam olsa zaten şuan 4 5 arasindaydik.Sergen Yalçın hatasiz demiyorum bu arada.

Simdi de yönetimin 1 milyon harcamamayi başarı sanmasiyla belki de 25 30 milyon eurodan olacağız. Bir dongu içerisindeyiz ve bu döngü bizi zamanla aşağı çekiyor mali olarak. Bu döngüyü kırmanın tek yolu sportif başarı düzgün bir planla.

Hamle yapma şansımız vardı yapmadık evlat kontenjanindan birini aldık büyük ihtimalle hoca istemiyorken. Kasimda capraz bag sakatligindan cıkmış birini aldık.

Ama isin kolayı var gecmise suç at kurtul.

Stratejiyi yanlış yapmışın elli tane taktik doğru yapsın ne yazar. Hocanın hataları takıntıları elbette var ama sen düzgün planlamacı olsan zaten onun oyuncularını almazdın. Öyle veya böyle yukarılarda bitirmesi imkansız bir kadroyu getirdi 1. Olarak bıraktı adam yönetimin önüne, bizim müthiş planlamacı, iyi transfer yapan yönetim yine karikatürlük işlere imza attı.

Welinton'u en çok eleştirenlerden biriyim mesela ama Gökdeniz karşısında bugün Montero oynasa ne yapardı çok merak ediyorum. Şimdi hoca beğenmeyen o veya bu topçunun/bilmem kim teknik adamların hayranlarına gün doğdu. Oğuzhan Regista oynasıncı futbol bilginleri sezon sonuna kadar kafa ütüleyecek.

Çevrimdışı Akil Emre

Kaybedilen maçlar önce yönetime yazar, öyle bir noktadaydık ki bütün büyüyü bozdular. Umarım yaptıkları cuzi kazançlarla mutlu oluyorlardır. Camia Hulku bekledi alamadın, cenki son gün getirdin birde 2 maç kaçırttın, müthiş planlamayla ne hava ne de şampiyonluk umudu bıraktın.
Son olaak zaten hiçbir amatör branşta yokuz var gücünüzle futbola odaklanın maddi ve manevi. Bu yolun sonunda başarı gelmesse kalmak için bir sebeplerinin kalacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Sinan23

Rezil adam ya. Rosiere attığı ara pas ve topun süzüle süzüle auta gitmesi. İlk yarının son dakikasi nsakala ya attığı pas ve topun taca çıkması.

Çevrimdışı tuncaboylu

1 milyon Euro verip Hulk'u anlamadınız, bari sene başında 1 milyon lira verip Gökdeniz'i alsaydınız beceriksiz herifler.

Şimdi 4 puan fazla toplamış olurduk en azından.

Çevrimdışı 38life

Şu maçta felaket oynayan Aboubakar yerine Larin'in eleştirilmesi art niyet ya da önyargıdır.

Kafa vuruşu direkten döndü adamın bir de, girse kazanacaktık.

Aboubakar ona verilen görevin gereğini yapıyor, Larin de... Aboubakar'ın böyle bir maçta yapabileceği çok bir şey yok. Oyunda kalmasının da anlamı yoktu. Oyun sıkıştı, ortalar denendi. Larin elbette o toplara vuracak. O boyu Allah ağaçtan elma toplasın diye vermemiştir herhalde. Ama kanat forvet oynayan bir oyuncu için bunlar yeterli değil. Beşiktaş seviyesi için yeterli değil.

Çevrimdışı mellfred

ulan daha ts maçını atlatamamışken ağır geliyor bu üst üste kayıplar
çıkıp bir hava almak da yasak
boğulacaz

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kaybedilen maçlar önce yönetime yazar, öyle bir noktadaydık ki bütün büyüyü bozdular. Umarım yaptıkları cuzi kazançlarla mutlu oluyorlardır. Camia Hulku bekledi alamadın, cenki son gün getirdin birde 2 maç kaçırttın, müthiş planlamayla ne hava ne de şampiyonluk umudu bıraktın.
Son olaak zaten hiçbir amatör branşta yokuz var gücünüzle futbola odaklanın maddi ve manevi. Bu yolun sonunda başarı gelmesse kalmak için bir sebeplerinin kalacağını düşünmüyorum.

yönetimin masAllahi var canim, hicbirsey yapmamakla kalmadilar bide rakiblerin güclenmesi icin yabanci sayisini 16ya cikardilar, böyle bir rezillik uzun zamandir görülmemistir
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

1 milyon Euro verip Hulk'u anlamadınız, bari sene başında 1 milyon lira verip Gökdeniz'i alsaydınız beceriksiz herifler.

Şimdi 4 puan fazla toplamış olurduk en azından.

Yönetim anca kimsenin istemediği, gelecek görmediği için sahipsiz kalan oyuncuları alabilir. Bunların pazarlığı bu. Oyuncunun ucuz olmasının yeteneğinden daha önemli olduğu gibi saçma bir mantıkları var. Hem ucuz hem de yetenekli oyuncuları bulacak yeterlilikleri zaten yok. Tam bir tüm gezegenler yan yana gelecek de biz şampiyon olacağız durumu var. Yönetimin herhangi bir icraatini 1.5 sene olmasına rağmen göremiyorum. İlk 3 ayda da görememiştim. Geçen sene başarı istemediklerini açık açık göstermişlerdi. Şimdi bana takımın üstünde baskı oluşturmak istemiyorlardı hikayesini anlatmayın. Avrupa'dan elendiğimizdeki açıklamalarına bakın gerçeği görürsünüz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Alper1903

Transfer sezonlarini oldum olasi sevmezdim artik igreniyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar ona verilen görevin gereğini yapıyor, Larin de... Aboubakar'ın böyle bir maçta yapabileceği çok bir şey yok. Oyunda kalmasının da anlamı yoktu. Oyun sıkıştı, ortalar denendi. Larin elbette o toplara vuracak. O boyu Allah ağaçtan elma toplasın diye vermemiştir herhalde. Ama kanat forvet oynayan bir oyuncu için bunlar yeterli değil. Beşiktaş seviyesi için yeterli değil.

Aboubakar'ın böyle bir maçta yapabileceği bir şey yoksa, gönderelim gitsin. Sene sonuna kadar en az 15 tane daha böyle maç oynayacağız.

Bir de nedir şu Beşiktaş seviyesi Allah aşkına ya?

Stoperin Welinton, sol bekin N'sakala, transfer dönemi boyunca Gökhan Töre'nin peşinde koşmuşsun, takımın yarısı kiralık ve seneye çoğu yok.

Ama Larin Beşiktaş seviyesi için yeterli değil.

Beşiktaş'ın ve Türkiye Ligi'nin seviyesi bu işte, görün artık bunu. Larin bu seviyeye fazla bile.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer sezonlarini oldum olasi sevmezdim artik igreniyorum.
Hiçbir transfer döneminde , transfer açılır açılmaz transferlerimizi tamamladığımızı görmedim. Sadece Ernst, Yusuf Şimşek ve Babel tam zamanında gelmiş ve şampiyon olmuştuk yanlış hatırlamıyorsam. Son güne kadar kimi alacağımızın belli olmadığı 3. transfer dönemini geride bıraktık. Bu yönetime daha kaç tane transfer dönemi avansı vereceğiz? Takımı baltalayan başka yönetim yok ligde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Egos

tek galibiyetle kötü hava dağılır.

öte yandan bence herkes sezon başındaki moduna dönüp takımdan altıncılık beklemeye kaldığı yerden devam etsin, o zamanlar hepimiz daha hoş insanlardık, daha yakışıklıydık. birkaç haftalık şampiyonluk umudu bile bizi acayip bozdu.

şampiyonluk şansımızı sıfırdan milyonda bire çıkartan tek şey (ki bence yüzde yüz şampiyonuz) tribünlerin boş olması, her maç sonu buna kanıt niteliğinde.

Çevrimdışı Savaş

Macı izlerken kabiz olmuş gibi hissettim kendimi. Böyle kendini sıkarsın sıkarsın bi ağrı vardir ama bir türlü rahatlayamazsın ya aha aynı o şekilde.

Çok maçımız boyle geçecek. Oyunu açamıyoruz maalesef. Işın kötüsü rakipler de ezberliyor.

Ghezzal'ı 10 numaraya alip mensah ve hasici kanatlara mı atsak ne yapsak bilemiyorum.

Mensah'tan bi Onyekuru çıkar mı acaba? Neden olmasın ki. Bu ligde biraz hizli biraz akıllı biraz dikine oynadın mı kral oluyosun zaten.

Kilit açıcı diye Cenk'i aldık. Ne yapar emin degilim. Neyse abuş'u yedekleyecek en kötü bu saatten sonra yapicak bisey yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetim anca kimsenin istemediği, gelecek görmediği için sahipsiz kalan oyuncuları alabilir. Bunların pazarlığı bu. Oyuncunun ucuz olmasının yeteneğinden daha önemli olduğu gibi saçma bir mantıkları var. Hem ucuz hem de yetenekli oyuncuları bulacak yeterlilikleri zaten yok. Tam bir tüm gezegenler yan yana gelecek de biz şampiyon olacağız durumu var. Yönetimin herhangi bir icraatini 1.5 sene olmasına rağmen göremiyorum. İlk 3 ayda da görememiştim. Geçen sene başarı istemediklerini açık açık göstermişlerdi. Şimdi bana takımın üstünde baskı oluşturmak istemiyorlardı hikayesini anlatmayın. Avrupa'dan elendiğimizdeki açıklamalarına bakın gerçeği görürsünüz.
Orası doğru da, Gökdeniz de ucuzdu ya. 1 milyon lirayı 3 taksitle ödeme pazarlığı yaptılar ya, şaka gibi.

Hayır hem ucuz adam peşinde koşuyorlar, hem de pintiler. Buldukları ucuz adamı da kaçırıyorlar.

120 bin Euro verip Gökdeniz'i almadılar işte, ötesi mi var?

Çevrimdışı haluk.m

İlk yarı bitmiş lideriz, takım iyi bozmamak lazım diye övüyorlar transfer takımı bozar diyorlar. 

Şimdi de diyorlar ki rotasyon yapacak oyuncuları yok.  :s20:

Yönetim bu algıya düştü ya daha ne diyebiliriz.  :ebebe:

Çevrimiçi COB

Güven için en doğrusu kiralık gidip buranın kıymetini anlaması. Lecce'ye giderek risk aldı. Hollanda falan olsaydı hem daha göz önünde olurdu hem de kendisini daha çok geliştirebilirdi.

Mevcut haliylen zaten zoraki 3 cü forvet olurdu.

Inşallah yeteneklerine ihanet etmez ve aklını başına toplar da önümüzdeki sene kendisinden bir Larin performansı alalım.

Çevrimdışı caner.eryigit

Antalya valisi ile belediye başkanı açıklama yaptı mı bütün mülki amirler.
Arkadaş diğer renkli maçlarında neler oluyor gıkı çıkmıyor kimsenin 1 pozisyondan hakeme yürüyorlar.
Fb maçında larin atılırken neredeydiniz müptezeller

Çevrimdışı 38life

Aboubakar'ın böyle bir maçta yapabileceği bir şey yoksa, gönderelim gitsin. Sene sonuna kadar en az 15 tane daha böyle maç oynayacağız.

Bir de nedir şu Beşiktaş seviyesi Allah aşkına ya?

Stoperin Welinton, sol bekin N'sakala, transfer dönemi boyunca Gökhan Töre'nin peşinde koşmuşsun, takımın yarısı kiralık ve seneye çoğu yok.

Ama Larin Beşiktaş seviyesi için yeterli değil.

Beşiktaş'ın ve Türkiye Ligi'nin seviyesi bu işte, görün artık bunu. Larin bu seviyeye fazla bile.

Aboubakar'ı göndermek istiyorsan gönder, mesele göndermek değil, farklı senaryolar için farklı tipte oyuncular bulundurmakta.

Tamam işte o saydığın futbolcuların hiçbiri Beşiktaş seviyesinde değil diyorum zaten. Ahmet Nur Çebi adlı şahısın hedefinin Beşiktaşı anadolu takımı yapmak olduğunu daha başkanlık koltuğuna oturmadan önce söyledim.  Kadro bu diye "Beşiktaşın seviyesi budur" demem ben. Beşiktaşın seviyesi bu değildir. Beşiktaş'ın yönetim koltuğu vasıfsızlar tarafından işgal altındadır. O koltuk temizlendiğinde Beşiktaş kendi seviyesine uygun futbolcularla oynamaya başlayacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

tek galibiyetle kötü hava dağılır.

öte yandan bence herkes sezon başındaki moduna dönüp takımdan altıncılık beklemeye kaldığı yerden devam etsin, o zamanlar hepimiz daha hoş insanlardık, daha yakışıklıydık. birkaç haftalık şampiyonluk umudu bile bizi acayip bozdu.

şampiyonluk şansımızı sıfırdan milyonda bire çıkartan tek şey (ki bence yüzde yüz şampiyonuz) tribünlerin boş olması, her maç sonu buna kanıt niteliğinde.

Sen Cenk'i 15 maç oynatmak için 1 milyon Euro para harcıyorsan, taraftar şampiyonluk dışındaki bir sonucu kabullenmesini bekleyemezsin.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İlk yarı bitmiş lideriz, takım iyi bozmamak lazım diye övüyorlar transfer takımı bozar diyorlar. 

Şimdi de diyorlar ki rotasyon yapacak oyuncuları yok.  :s20:

Yönetim bu algıya düştü ya daha ne diyebiliriz.  :ebebe:
Kimse öyle bisey demedi, herkes transfer lazim diye barim barim bagirdi, yönetim bir halt beceremedi tek gercek bu. Öyle algiya falan düşmüşle kurtaramazlar, işi bilmiyorlar bukadar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Alper1903

Hiçbir transfer döneminde , transfer açılır açılmaz transferlerimizi tamamladığımızı görmedim. Sadece Ernst, Yusuf Şimşek ve Babel tam zamanında gelmiş ve şampiyon olmuştuk yanlış hatırlamıyorsam. Son güne kadar kimi alacağımızın belli olmadığı 3. transfer dönemini geride bıraktık. Bu yönetime daha kaç tane transfer dönemi avansı vereceğiz? Takımı baltalayan başka yönetim yok ligde.

Top hocadayken ne kadar yaptiklarinin cogunu begenmesem de sacma sapan bulsam da 44 puan aldi lider yapti. Ne zaman top yonetime geldi takim teptaklak gitti. Tahmin etmistim boyle olacagini. Her zaman papaz pilav yemez kendi onculuklerinde 16 yapilan sinir sayesinde rakipler takviye yapti. Ornegin ilk yarida gs’yi rakip saymazsin ama artik mecbur saymak zorundasin. Bunda sagolsun yonetimin payi cok buyuk. Ustune transfer de yapmayarak tam anlamiyla tuy diktiler.