Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1496381 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı murat

250 Bin Euro mu ne bize ödeyecekleri, takımı doldurmak için aldılar herkes güçlendiği için demek istemiştir.
birde kelimesiyle 16 yabancı olayı ikincil sebep olarak gösterilmiş.birincil sebep zorunluluk ama nasıl bir zorunluluk.belki ademi ye  ve lense maaş bile vermeyecekler.hatta ademi için üste para almış bile olabilirler :D

Çevrimdışı murat

Bu kelimelerden kiyak yaptik anlamini cikartmak icin baya zorlaman lazim bence.
Benim anladigim; transfer yapmamiz lazimdi, ama yerli oyuncular gelecek sene gelecek yabanci sinirlamasi nedeniyle cok pahali.
Limit 14'ten simdilik 16'ya cikinca biz cok istemesek de uygun fiyatta olduklari icin ve gecici olarak alabildigimiz icin Lens ve Ademi'yi aldik.

Olay bu bence. Baska anlam cikarmak bence zorlama olur. Ki Lens'ten gelecek 3 kurus limit ne isimize yarayacak o da ayri mevzu.
valla neresinden tutsan elinde kalır bir açıklama.mecburiyet son anda mı oluştu.şmpiyon mu olacaksın veya hangi kalite.kaliteli yerli bulamamış gidip lens ve ademiden mi bulmuş.hiç top oynamamış lens ile 3 kere topa dokunmuş ademi ile ne yapacaklar.ademiye kiralama bedeli bile vermiş olabilirler yersen...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim basketbol yöneticisi böyle yazmış. Yönetim kendinden emin demek ki @MURAT  :tabe:

https://twitter.com/senolumut/status/1356701781158465536

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Sezon sonu tag açana değil, limit hakem makem alayını delip her türlü kuralı çiğneyene kupa verirler. Burası Türkiye. CB, Mesut için aracı olmuş daha ötesi var mı?  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı nusretaslanturk

Dedigimi anlamamissin. FFP baska sey, takimlarin kisisel FFP anlasmasi baska sey, TFF limitleri baska sey.
Mevzu 3. noktadan cikiyor. Ana sikinti TFF'nin koydugu limiti denetlememesi, bizim yonetimin yazdigi yazinin ana fikri de bu zaten.
TFF'nin koydugu kritere UEFA karismaz. Sen koymadigi, denetlemedigi kriter uzerinden yanlis yere sikayette bulunuyorsun.
iyi de TFF ye verdiği rakamlarla UEFA ya verdiği rakamlar aynı bu klüplerin, tff’nin limitine uymak için alengirli işler çeviriyorlarsa bunu UEFA ya bildirdikleri rakamlarda da yapmak zorundalar. O yüzden yersiz bir tag değil bu. Sahtekarlık aynı sahtekarlık

Sezon sonu tag açana değil, limit hakem makem alayını delip her türlü kuralı çiğneyene kupa verirler. Burası Türkiye. CB, Mesut için aracı olmuş daha ötesi var mı?  :evillol:
olası bir denetleme durumunda onlar şampiyon olur sen ş.ligine gidersin CB’nını Avrupa’da umursayan mı var

Çevrimdışı can1903

olası bir denetleme durumunda onlar şampiyon olur sen ş.ligine gidersin CB’nını Avrupa’da umursayan mı var
kimse denetlemez, UEFA bile para yedi kulüplerden ne limiti
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

birde kelimesiyle 16 yabancı olayı ikincil sebep olarak gösterilmiş.birincil sebep zorunluluk ama nasıl bir zorunluluk.belki ademi ye  ve lense maaş bile vermeyecekler.hatta ademi için üste para almış bile olabilirler :D

Bizimki çok ucuz almayanı dövüyorlar zaten, daha uygun adam ben bile bulamam. Fenerinkini bilemiyorum artık şaşırmıyoruz o iki kulübe. Gattuso'nun Eljif için ne dediği biliniyor ülkeyi cümle aleme rezil ediyorlar.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 00:31:03 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizimki çok ucuz almayanı dövüyorlar zaten, daha uygun adam ben bile bulamam. Fenerinkini bilemiyorum artık şaşırmıyoruz o iki kulübe. Gattuso'nun Eljif için ne dediği biliniyor ülkeyi cümle aleme rezil ediyorlar.
Gattuso öyle bir şey demedi, troll hesap uydurması.

Zaten doğru olsa bile söyleyemez, UEFA onlara da ceza verir.

Çevrimiçi Sinan23

500k oldu. Hickimseden ses yok. Medyada 1 tane Bjk li tweet bile atmadı.

Çevrimdışı worns

kimse denetlemez, UEFA bile para yedi kulüplerden ne limiti

UEFA'nın ffp denetlemeleri hep tırt oldu zaten. Prosedürel uygunluğa bakıyorlar. Eğer kulüp yönetimi işi "kitabına" uydurmuşsa hiç sorun olmuyor. Hele lobi gücü fazlaysa zaten en akılcı olmayan girdiler bile kabul edilebiliyor. Şişirme sponsorluklar bunun en kolay yolu. Sponsorlukların rasyonel olup olmadığını sorgulasalardı başta Zenit dünya kadar Rusya takımının elli kere ceza alması lazımdı. Parayı bulduktan sonra gerisi kolay kısacası.

Çevrimdışı Erman1903

Gattuso öyle bir şey demedi, troll hesap uydurması.

Zaten doğru olsa bile söyleyemez, UEFA onlara da ceza verir.

İşin .oku çıktığı için yapılan bir caps falandır herhalde. Televizyonlarda bu Kasımpaşa ile sarışınların dayanışmasını insanlar alkışlıyordu, gerçek olsa onu da destekleyen birileri mutlaka olurdu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

UEFA'nın ffp denetlemeleri hep tırt oldu zaten. Prosedürel uygunluğa bakıyorlar. Eğer kulüp yönetimi işi "kitabına" uydurmuşsa hiç sorun olmuyor. Hele lobi gücü fazlaysa zaten en akılcı olmayan girdiler bile kabul edilebiliyor. Şişirme sponsorluklar bunun en kolay yolu. Sponsorlukların rasyonel olup olmadığını sorgulasalardı başta Zenit dünya kadar Rusya takımının elli kere ceza alması lazımdı. Parayı bulduktan sonra gerisi kolay kısacası.
UEFA ve FİFA da bile yolsuzluk ortaya çıktı. İşin içinde para varsa mutlaka bir pislik vardır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Doğru, işin nasıl yapıldığı ülke ve federasyonuna kalmış bir şey buradaki parayı takip etmek onları aşan bir şey. Sözleşme uygunsa kimse bir şey diyemez.

Çevrimdışı murat

Bizim basketbol yöneticisi böyle yazmış. Yönetim kendinden emin demek ki @MURAT  :tabe:

https://twitter.com/senolumut/status/1356701781158465536
biz yaptık demiyorum mustafa  hurma o izlenimi vermiş.sadece lens için bir açıklama yapsaydı öyle anlaşılmazdı ademiyle birlikte olunca bizimki de  aynı hesap olmuş gibi oldu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Arkadaşlar elbette hepimiz gelip incelemeyeceklerini biliyoruz. Beşiktaş taraftarının nasıl birlik olduğunu gösterebilmek amaç. Baksanıza ne kadar depresife bağladık hepimiz. Az da olsa takımıza destek oyunculara deste olsa yeterli.

Çevrimdışı murat

Doğru, işin nasıl yapıldığı ülke ve federasyonuna kalmış bir şey buradaki parayı takip etmek onları aşan bir şey. Sözleşme uygunsa kimse bir şey diyemez.
uefanın çokta umrunda olmaz sonuçta çöplerini temizliyor üstüne para akıtıyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

uefanın çokta umrunda olmaz sonuçta çöplerini temizliyor üstüne para akıtıyoruz.

Öyle evet, olay @Sir Alex Ferguson un dediği gibi birlik olmak ama ben yönetimin açıklamasının zamanlama ve içeriğini tatmin edici bulmadım. Bu zamana kadar yapılan bir sürü hataları var ve bunları kabul etmek istemiyorlar.  Yöneticiler spor yönetimini ve planlamasını çok iyi biliyor sorun orada.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Öyle evet, olay @Sir Alex Ferguson un dediği gibi birlik olmak ama ben yönetimin açıklamasının zamanlama ve içeriğini tatmin edici bulmadım. Bu zamana kadar yapılan bir sürü hataları var ve bunları kabul etmek istemiyorlar.  Yöneticiler spor yönetimini ve planlamasını çok iyi biliyor sorun orada.

Kesinlikle abi, ben güldüm hatta yapılan yanlışlar çok rezalet bir dönem geçirdik. Ama maksat bir olmak, sesimizi duyurabilmek, dağılmadığımızı gösterebilmek.

Çevrimdışı Erman1903

Kesinlikle abi, ben güldüm hatta yapılan yanlışlar çok rezalet bir dönem geçirdik. Ama maksat bir olmak, sesimizi duyurabilmek, dağılmadığımızı gösterebilmek.

Adam gibi departmanın olsa arkana yaslanıp seyredecek, çok daha düzgün opsiyonlar üzerinden mali karar vereceksin sadece. Rahatı varken nedir bu biliyoruz, yapıyoruz derdi anlamadım ki sayfa sayfa karikatürluk malzeme verdiler...

Şu anda içinde olduğumuz şartları değiştirmemiz artık mümkün değil tüm gücümüzle sahada savaşacağız. Eğer her şeyimizi verirsek önümüzde duramazlar arada kayıplar olur ligin en karakterli takımı biziz, hedefimiz belli.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 02:32:35 Erman1903 ]

Çevrimdışı Necmi

iyi de TFF ye verdiği rakamlarla UEFA ya verdiği rakamlar aynı bu klüplerin, tff’nin limitine uymak için alengirli işler çeviriyorlarsa bunu UEFA ya bildirdikleri rakamlarda da yapmak zorundalar. O yüzden yersiz bir tag değil bu. Sahtekarlık aynı sahtekarlık
ffp denetlemesi sadece kulüp hesaplarına bakma değil bunu birinden öğrenmişdim bizim zamanımızda burda bir görevlileri oluyor spor haberlerini bile takip edip raporluyormuş emin olun türkiyeden hiç bir takımı umursamazlar

Çevrimdışı Necmi

türkiyenin uefada ve fifada ciddi oy gücü var emin ol umursuyorlardır

türkiyenin uefada ve fifada ciddi oy gücü var emin ol umursuyorlardır
toplumun vicdanına dokunmaktan başka bir işe yaramayacak bu tag o zaman.

Çevrimdışı mourinho1903

Anladim ne demek istedigini, ama UEFA'nin da bu konuda yapabilecegi birsey yok.
Dolayli yoldan sponsorluk bir sekilde kanitlanabilir ve daha az gri bir alan, ama transfer uzerinden yapilinca bunu kanitlamak zor ve cok gri alana giriyor.
Ayrica UEFA'nin kriterleri TFF limitlerine gore daha genis ve kapsamli. Bu tur kucuk rakamlara bakmaz bile.
Ki TFF icin bile zor bunu kanitlamak veya karar vermek. Kitabina gore uydurursan kurala uymuyor diyemezsin. Etik disi mi? Evet. Ama onunla kalirsin oyle.
Neymar meselesini hepimiz gorduk mesela.