Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623194 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Hadi oğlum, oynarsın koçumla bir yere kadar. Yönetim ara transferde yine üstüne düşeni yapamadı ve iş buraya geldi. Hoca'dan topcuya taraftara herkesin morali düşmüş, inancı azalmış. Bu maçta o oynamadı bu oynadı, şu niye kötü oynadı eleştirisi yapan futbolu bilmiyordur.

Elindeki malzeme bu zaten, takım şu zamana kadar kalitesiyle değil bir olarak maç kazandı. Hoca bir şekilde performans alınca millet bir havaya girdi, yöneticisinden taraftarına kendimizi çok müthiş sandık.

Hepimize geçmiş olsun.

Çevrimdışı haluk.m

Güven %100 haklı. Kimse Rıdvanı örnek falan göstermesin. Rıdvan formayı söke söke parçalayarak aldı. Alana kadar da anası ağladı, haksızlığıa maruz kaldı. Altyapıdan gelen biri olmasa imkanı yok alamazdı ayrıca. Ersinin zaten başka bir durumu var. Hoca oraya masraf yapılmasını istemedi. Bu kadar basit. Hasic 2 hafta üstüste gol attı kadro dışı kaldı. Şaka mı bu? Şaka olmalı çünkü. Başka açıklaması olamaz. Bu yapılanlar ne forma adaletine uyar, ne de takımın menfaatine hizmet eder. Güven'e gelince Ben Beşiktaş ile adı anıldığı günden beri Güvenden çok umutluyum. Çünkü o şutları, o yeteneği gördüm. Bu çocuk iyi bir şutor. Bu yetenek de geri gitmez, gerilemez. Ama Güven'in sorunu çok kısıtlı bir oyunun oyuncusu olması. Tıpkı Oğuzhan gibi. Böyle futbolculardan faydalanmak da zordur bir hoca için.

Rıdvan'da tam olarak rahat değil, kenarda Hoca hata yapsa da Nsakala öne geçse diye bekliyor.  Ersin de bence parasızlıktan oynuyor, 200Bin € için bu kadar tantana yapıldığına göre Hoca'ya: "dur Hocam Allah aşkına bir de başımıza kaleci çıkarma" diyorlardır. 

Güven'e de daha önce yazdığım gibi güven verilemedi, zihinsel olarak koptu gitti çocuk.

Çevrimdışı 38life

Larin hariç katılıyorum ama Larin daha ne yapsın? Rakibi maçta zorlayan tek adamımızdı.

Larin Sergen hocanın yarattığı bir illüzyondan ibaret. Biz Larini oynatmak için bir kanadı feda ediyoruz. Larin de 3. bölgede daha rahat ve öngörülmesi zor adam olarak bunun ekmeğini yiyor. Hepsi bu. Ben Larin'i Beşiktaşta oynatmam. Kaç gol attığı umrumda değil.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 21:18:44 38life ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Güven %100 haklı. Kimse Rıdvanı örnek falan göstermesin. Rıdvan formayı söke söke parçalayarak aldı. Alana kadar da anası ağladı, haksızlığıa maruz kaldı. Altyapıdan gelen biri olmasa imkanı yok alamazdı ayrıca. Ersinin zaten başka bir durumu var. Hoca oraya masraf yapılmasını istemedi. Bu kadar basit. Hasic 2 hafta üstüste gol attı kadro dışı kaldı. Şaka mı bu? Şaka olmalı çünkü. Başka açıklaması olamaz. Bu yapılanlar ne forma adaletine uyar, ne de takımın menfaatine hizmet eder. Güven'e gelince Ben Beşiktaş ile adı anıldığı günden beri Güvenden çok umutluyum. Çünkü o şutları, o yeteneği gördüm. Bu çocuk iyi bir şutor. Bu yetenek de geri gitmez, gerilemez. Ama Güven'in sorunu çok kısıtlı bir oyunun oyuncusu olması. Tıpkı Oğuzhan gibi. Böyle futbolculardan faydalanmak da zordur bir hoca için.
Ben Güven' in kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Çabuk harcandı bence.

Çevrimdışı mellfred

İlk yarı başlangıcı da kötüydü sonu gibi biter inşallah ne diyelim

ilk yarı başlangıcından kötü durumdayız
ilk yarı iki maç :4 puan
şu an : 1 puan

Çevrimdışı can1903

Larin ne övülcek ne yerilcek topçu. Ben olsam hamle oyuncusu yaparım, son 4-5 maçta bence çok kötü performansı var. Özellikle sıkışan zor maçlarda sahada yok oluyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi sEuL

Wellinton, N'sakala, Mensah, Larin, N'koudou... Bunlar Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcuları olmasalar öyle şeyler söylerdim ki burada...

Oguzhan'i da ekle oraya istersen, rakip tamamen kapanmis ve 10 kisi kalmis. Oyuna kurtarici olarak giriyorsun, dikkat ettim en az iki pozisyon var orta sahanin oralarda topla bulusuyor - rakip'ten baski yok birsey yok hepsi ceza sahasi etrafinda, gitti topu Wellinton'a birakti oyunu kursun diye. O son dakikada az kufur etmedim, dakika 96 ve top sol kanatta ona geliyor - mac bitti biticek - iceriye orta yapacagina geriye pas verdi hakemde maci durdu rakip oyuncu yerde diye. Iceri ortalasa hakem devam ettirecek, cildirdim arkadas cildirdim.

Hoca israrla geriden oyun kurabilen tek oyuncuyu rotasyona sokuyor. Zaten Ridvan sakatlanmis, N'Sakala ile oyun kurman imkansiz, yaninada Vida ile Wellinton'u oynatiyorsun. Adamlar ilk yarida en az 3 yada 4 pozisyonda baski olmaksizin 5 metre otedeki arkadaslarina pas atamadilar ya. Pas mi atiyorlar sut mu cekiyorlar belli degil. Illa rotasyon yapacaksan Wellinton ile Vida'yi sok rotasyona arkadas.

Abou'ya da nasil sabretti anlayamadim, Abou'nun daha ilk yarida ayakta duracak hali yoktu. Kac pozisyonda topun uzerine basip dustu, yorgun iste neden 90 dakika sabrediyorsun.

Yonetimide Allah'a havale ediyorum, eserinizle ovunun simdi. Yok limitmis yok para yokmus, ne diye oturuyorsunuzlan o koltukta sorunlara care bulamayacaksiniz. 

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kahyaoglueren

Hadi oğlum, oynarsın koçumla bir yere kadar. Yönetim ara transferde yine üstüne düşeni yapamadı ve iş buraya geldi. Hoca'dan topcuya taraftara herkesin morali düşmüş, inancı azalmış. Bu maçta o oynamadı bu oynadı, şu niye kötü oynadı eleştirisi yapan futbolu bilmiyordur.

Elindeki malzeme bu zaten, takım şu zamana kadar kalitesiyle değil bir olarak maç kazandı. Hoca bir şekilde performans alınca millet bir havaya girdi, yöneticisinden taraftarına kendimizi çok müthiş sandık.

Hepimize geçmiş olsun.
++

Sene başındaki plansızlığın bedelini avrupa gelirinden olarak ödedik. Sezona kötü başladık. Baska bir teknik adam olsa zaten şuan 4 5 arasindaydik.Sergen Yalçın hatasiz demiyorum bu arada.

Simdi de yönetimin 1 milyon harcamamayi başarı sanmasiyla belki de 25 30 milyon eurodan olacağız. Bir dongu içerisindeyiz ve bu döngü bizi zamanla aşağı çekiyor mali olarak. Bu döngüyü kırmanın tek yolu sportif başarı düzgün bir planla.

Hamle yapma şansımız vardı yapmadık evlat kontenjanindan birini aldık büyük ihtimalle hoca istemiyorken. Kasimda capraz bag sakatligindan cıkmış birini aldık.

Ama isin kolayı var gecmise suç at kurtul.

Çevrimdışı AigleBordeaux

ilk yarı başlangıcından kötü durumdayız
ilk yarı iki maç :4 puan
şu an : 1 puan

İkinci yarı bütün Anadolu takımları bize karşı bu taktikle oynayacak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Wellinton, N'sakala, Mensah, Larin, N'koudou... Bunlar Beşiktaş'ın sözleşmeli futbolcuları olmasalar öyle şeyler söylerdim ki burada...

(...) Bu kadroyla şampiyon falan olunmaz. Bu futbolcu grubu böyle sıkışan maçlarda anca deli dana gibi debelenir sahada.

Çevrimdışı can1903

İstersen bütün derbileri kazan, ama gidip antalyaya senede 4 puan kaybedersen alanyaya takılırsan içerde öne geçtiğin maçı verirsen şampiyon olamazsın. Derbileri kazanmak önemli ama anadolu takımlarını yenemezsen şampiyon olamazsın.

Çevrimdışı 38life

Larin ne övülcek ne yerilcek topçu. Ben olsam hamle oyuncusu yaparım, son 4-5 maçta bence çok kötü performansı var. Özellikle sıkışan zor maçlarda sahada yok oluyor.

Cenk Tosun geçecek zaten onun oynadığı bölgeye ve role. Yani öyle umuyorum en azından. Malum Sergen hoca sürprizlerle dolu.

Çevrimdışı 38life

Oguzhan'i da ekle oraya istersen, rakip tamamen kapanmis ve 10 kisi kalmis. Oyuna kurtarici olarak giriyorsun, dikkat ettim en az iki pozisyon var orta sahanin oralarda topla bulusuyor - rakip'ten baski yok birsey yok hepsi ceza sahasi etrafinda, gitti topu Wellinton'a birakti oyunu kursun diye. O son dakikada az kufur etmedim, dakika 96 ve top sol kanatta ona geliyor - mac bitti biticek - iceriye orta yapacagina geriye pas verdi hakemde maci durdu rakip oyuncu yerde diye. Iceri ortalasa hakem devam ettirecek, cildirdim arkadas cildirdim.

Hoca israrla geriden oyun kurabilen tek oyuncuyu rotasyona sokuyor. Zaten Ridvan sakatlanmis, N'Sakala ile oyun kurman imkansiz, yaninada Vida ile Wellinton'u oynatiyorsun. Adamlar ilk yarida en az 3 yada 4 pozisyonda baski olmaksizin 5 metre otedeki arkadaslarina pas atamadilar ya. Pas mi atiyorlar sut mu cekiyorlar belli degil. Illa rotasyon yapacaksan Wellinton ile Vida'yi sok rotasyona arkadas.

Abou'ya da nasil sabretti anlayamadim, Abou'nun daha ilk yarida ayakta duracak hali yoktu. Kac pozisyonda topun uzerine basip dustu, yorgun iste neden 90 dakika sabrediyorsun.

Yonetimide Allah'a havale ediyorum, eserinizle ovunun simdi. Yok limitmis yok para yokmus, ne diye oturuyorsunuzlan o koltukta sorunlara care bulamayacaksiniz.

Gerçekten de bu Montero'nun bu kadar mı çok dinlenmeye, rotasyona girmeye ihtiyacı var? Oynadığı maçlarda 80. dakikalarda falan özellikle dikkat ediyorum, Montero son derece dinç görünüyor.

Rotasyon falan hikaye. Hoca prensini oynatmak için takımı yakıyor işte.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/demarkesports/status/1357032890261995527

2 maçtır kenar yönetimi ilk devredekiyle aynıydı durgundu soğuktu, ama bugün golden sonra bir tık hırslandı gibi şimdi de bu demeç.

Bakalım neler yapacak hoca umarım yine seri yakalatır.

Çevrimdışı mourinho1903

Larin Sergen hocanın yarattığı bir illüzyondan ibaret. Biz Larini oynatmak için bir kanadı feda ediyoruz. Larin de 3. bölgede daha rahat ve öngörülmesi zor adam olarak bunun ekmeğini yiyor. Hepsi bu. Ben Larin'i Beşiktaşta oynatmam. Kaç gol attığı umrumda değil.

Aslinda bunun formulu gayet var. Madem iyi bir 10 numaramiz yok, koy Larin'i 9 numaraya, Aboubakar etrafinda dolansin, 4-4-2 oyna.
Bunu denemekten bile aciziz.

Çevrimdışı mellfred

welinton dikkat edin hava toplarının tamamını müsait olsa bile ya rakibe ya boşa atıyor
inanılmaz bir adam

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/jugo1903/status/1357028988590444544

:photo:

Ghezzal'i merkeze koyarsa kanatta Mazallah Hasic'i oynatmak zorunda falan kalabilir. Beşiktaş genç bir yıldız kazanır falan sonra, aman aman, çok riskli...

Çevrimdışı can1903

Ghezzal'i merkeze koyarsa kanatta Mazallah Hasic'i oynatmak zorunda falan kalabilir. Beşiktaş genç bir yıldız kazanır falan sonra, aman aman, çok riskli...
Hasic cidden akıcılık katar da hoca tercih etmiyor.

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/demarkesports/status/1357032890261995527

2 maçtır kenar yönetimi ilk devredekiyle aynıydı durgundu soğuktu, ama bugün golden sonra bir tık hırslandı gibi şimdi de bu demeç.

Bakalım neler yapacak hoca umarım yine seri yakalatır.

+1903

sonlarda çok heyecanlıydı umarım bir şeyleri değiştirir

eleştiriyoruz ama tek ümidimiz hoca valla
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

welinton dikkat edin hava toplarının tamamını müsait olsa bile ya rakibe ya boşa atıyor
inanılmaz bir adam

Ama kafa toplarinda cok iyiiiiii  :ebebe:
Istatistiklerde ligin en iyisi  :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yönetimin vizyonu bu kadar. Onların tek anladığı skor tablosu ve puan durumu  :tabe:
Haksızlık etme, limit var bir de.

Aboubakar varken santrafora ne gerek var, hem lideriz değil mi?

Şu maçta 60'ta Aboubakar yerine Hulk'u soksan, maç en az 3-1 biterdi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

inanılmaz bir adam

Çok boş bir topçu
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Hasic cidden akıcılık katar da hoca tercih etmiyor.

Yemişim onun tercihini.

Çevrimdışı mellfred

inanılmaz bir adam

welinton aşkı nedeniyle her maç stoper tandemi komple değişiyor
olay sürekli
vida- welintondan
montero- vidaya geliyor
oynama bu kadar bu takımla lütfen