Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628314 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/analysischef/status/1350893713279610884

Türkiyenin en iyi oyuncusu.

Utanmasa kaleye ve santrafora bölgesine de gitseymiş

ADAAAAAAAAMMMMMMMMMMM
Josef bu takımın çimentosudur,müthiş bir karakter.

Çevrimdışı Erman1903

katılıyorum.

montero'yu seviyorum ama şu pek görülmüyor tabi vida-montero ikilisi de problemleri olan bir ikili. hafta içi yazmıştım bu kafa topu karşılamada ya da oyun içi için daha net ifade edersek rakiplerin tek santrafora gönderdiği uzun topları kesmede zayıf bir tandem. bu maçta da diagne'nin oynadığı bölümde rakip hücumda çoğalamamasına rağmen diagne'ye çok top aldırdık. bu durum özellikle tüm oyun planını fizik gücü yüksek ileri oyuncusunun kafasına, vücuduna atıp hızlı çoğalmaya endeksleyen anadolu takımlarına karşı defekt yaratır. welinton'un kattığı ekstra özellik karşılama konusunda gayet iyi olması, bir çok konuda yarım yamalak olsa da.
Ben aslında bu üçlüye Necip'i de katarım ama hadi neyse 😁

Welinton kafa topları ve toplam defansif aksiyon olarak iyi lakin bazen kapasitesinin üstünde şeyleri deneyip terste bırakıyor, adamın olayı bu yani gidip rakibe pas falan atıyor işte önde oynamayı sevdiğinden hızlı oyunculara karşı kötü durumlara düşebiliyor. Onun riskli hareketleri kimi zaman da olmadık faydalar sağlıyor. Değişik adam vesselam.

Montero kafa topunda asgarinin altında bir oyuncu, bunun dışında duran toplarda falan boşta kalıyor acemilikleri olabiliyor. Bazen basit şeyi yapamayip hata ediyor lakin bu tarzla değil tecrübeyle alakalı. Mesela bu maçın ilk yarısında Vida'nın mudehalede bulunduğu pozisyonlarda karede bile gözükmedi. Halbuki kesiciliği kötü bir çocuk değil o, pozisyon alma anlamında da duran toplar vs hariç normalde iyi lakin bu sezon pozisyon alma değeri biraz düşmüş. Pasörlük yükselmiş, bu çocuğun gözlüklü sezonlarında genel pas istatistikleri yerlerde. Hoca onu Welinton-Vida tercihiyle raddeye getirdi. Çok iyi oynamalıyım forma için diye kendini veriyor. Bizdeki diğer bir çok oyuncu gibi seviyesini yükseltti, tabi gözlük de muhakkak etkilidir yoksa pasta bu kadar fark olmaz.

Vida mesela bu sezon başı ekstra kötüydü ama zaten uzun zamandır iyi diyemiyorduk kendisi için, yedirdigi maçta gol atıp unutturuyordu savunmada yaptıklarını. Konsantrasyonunu çok yükseltti, yüzünün ifadesinden bile belli sahadayken kafasında maçtan başka bir şey yok. a
Açıkçası benim şaşırdığım stoperimiz kendisi. Şu sıra önceki defoların hiçbiri gözükmüyor, bu oyuncunun en büyük problemi zaten konsantrasyondu.

Takım içindeki hiçbir oyuncuyu şu an gereksiz yere havalara çıkarmaya veya yere batırmaya gerek yok. Zaten yeni gelenler dışında birçok oyuncunun da daha önceki hâllerini biliyoruz. Performanslarda hoca, takımdaşlık gibi çok önemli faktörler var. Bazılarının da kariyeri ciddi düşüşe geçmiş mesela Rosier, Ghezzal, Abou gibi oyuncuların kendilerini kanıtlamak için yardırmak dışında seçenekleri yok. Abou Premium bir oyuncu ama diğer ikisi o kadar değil, Ghezzal kaliteli, Rosier ise ruhu olan topçular. Mesela bak Rosier biraz gazlı sistem adam ilk maçlardaki oyunu çok görmüyoruz çocuk uçuyordu 🙂, Ghezzal'ın fiziksel olarak çok iyi olmadığı biraz ortaya çıktı vb.

Bütün bunlara rağmen + lar - lerden kesinlikle fazla. Harika bir ortam var, ben diyen yok, herkes takım için oynuyor. Bu çocuklar ben oldum demez ve böyle savaşmaya devam ederlerse muvaffak olurlar. Aralarından bazıları büyük transferler yapabilir ama önce takımca başarılı olmaları lazım, sonrasında hepsi tek tek karşılığını alacaktır.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2021, 03:06:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

bugün hava ne gadar güzel yaaaa :halay:

Çevrimdışı mourinho1903

Hücum maç kazandırır, savunma şampiyonluk diyorsun  :D

Istatistikler ligimizde bunun tam tersinin oldugunu gosteriyor ama.

Çevrimdışı mourinho1903

Sonuna kadar katılıyorum. Biz farkına varamasak da elit dediğin özelliği eğer bonservisini alırsak bize çok para kazandıracak. Ancak oyuncuya hocanın ve taraftarın inanması lazım hoca biraz daha welinton vida tandemini tutuyor ancak geriden oyunu kurarken çok zorlanıyoruz bu ikiliyle.

Cok abartiyorsunuz bence. Montero iyi oyuncu, ilk basta sandigimiz kadar bos cikmadi, ama cok para kazandiracak, elit vs laflari abarti bence. Kotu bir ligde bulundugumuz icin, vasat bir takim oldugumuz icin tipki Larin, hatta belki Rosier, Ghezzal gibi goze carpiyor. Uluslararasi arena'da bence yetersiz kalir (Larin gibi). Montero'dan 4.5'un cok uzerinde para kazanabilecegimizi de sanmiyorum, kendisinin elit stoper seviyesine yaklasabilecegini de sanmiyorum. Oyle bir potansiyel gozuktugu an zaten Atletico ikna eder adami rotasyona sokar bize kalmaz bile.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Istatistikler ligimizde bunun tam tersinin oldugunu gosteriyor ama.
Zaten bu durum basketbolda geçerli. Futbolda nadir örnekleri olsa da (Yunanistan, Mustafa Denizli Beşiktaş'ı) her türlü hücum kazanıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Cok abartiyorsunuz bence. Montero iyi oyuncu, ilk basta sandigimiz kadar bos cikmadi, ama cok para kazandiracak, elit vs laflari abarti bence. Kotu bir ligde bulundugumuz icin, vasat bir takim oldugumuz icin tipki Larin, hatta belki Rosier, Ghezzal gibi goze carpiyor. Uluslararasi arena'da bence yetersiz kalir (Larin gibi). Montero'dan 4.5'un cok uzerinde para kazanabilecegimizi de sanmiyorum, kendisinin elit stoper seviyesine yaklasabilecegini de sanmiyorum. Oyle bir potansiyel gozuktugu an zaten Atletico ikna eder adami rotasyona sokar bize kalmaz bile.

Kendisine elit stoper diyen olmadı ki pasör özelliği elit seviye oyuncular gibi denildi ve bu özelliğiyle çok para kazandırabilir evet. Bayern bile sırf geriden oyun kurulumuna katkısı çok yüksek diye alaba gibi bir sol beki sol stoper olarak kullanıyor tamam defansif meziyetleri üst düzey ancak nihayetinde bek orijinli bir oyuncu. Yani demek istediğim şey şu ki oyuncunun pas kabiliyetinin yüksek oluşu her zaman büyük avantaj sağlar hem ilerde satarken hem şimdi oynamaya çalıştığımız oyun için. Hava topları zayıf mesela veya öyle hızlı bir oyuncu da değil ancak oyuncu 22 yaşında ve geliştirebilir bazı eksik yönlerini hız hariç. Ben şahsen abartmadığımı düşünüyorum umarım bizimle kalır uygun maliyetle.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Montero bence de abartılıyor, ama welilton ile kıyaslanamaz bile.Welilton stoperin s bile değil. Lütfen sergenin istediği oyuncular alınmasın, oyuncu tiplemesi okey ama istediği oyunculara hayır.

Çevrimdışı Karabay

Maçın tekrarına bakınca, gs.lilerin her faul pozisyonunda kurşun yemiş gibi kıvranmaları çok bariz göze çarpıyor. Özellikle rosierin müdehalelerine verilen tepkilerin hepsi çok abartı. Rosierin çileden çıkması gayet normal. Daha maçın başında ersinin cagnenin önünden aldığı topta bile cagne ayağını ersinin altına sokmaya çalışıp yere düşüyor. Bunların hepsinde aldatmadan kart görmesi lazım esasen. Gerçekten bu anlayışla futbol oynamak kendine büyük diyen bir takım için acınası bir durum. Ondan sonra bizden neden nefret ediyorsun derler adama.

Çevrimdışı goktasoktay

Elit kelimesini ben kullandım ama iletime bakarsan elit stoper demedim. Pas becerisi için elit stoper özelliği dedim. Eksikleri olduğunu da belirttim zaten. Fakat yaşının genç olması avantaj. Kendini geliştirebilirse artıları fazla olan, ayağı düzgün, albenisi olan bir oyuncuya dönüşür. Bunu ifade etmiştim. Erman1903 de eksiklerini tek tek yazdı sonrasında..

Çevrimdışı Erman1903

Hiçbir kiralık oyuncuyu gereksiz abartmayın. Montero alıcısı çıksa 2M e verilecek oyuncuydu. Bu maçta bir tane atağı mı vardı Gs'nin organize. Zaten Cagne ile 11 oyuncuyken bile eksiksin gol atmadığı zaman bomboş topçu. Stoper Çataçat maçta değerlendirilir,  Şu takıma PTT'den ortalama üstü iki adam alsan biri mutlaka performans verir. Bizim taraftar böyle aç olduğu sürece alacağımız varsa da alamayız kimseyi. Bu oyuncuların takımları şimdi piyango vurmuş gibi mutlular, yorumları falan okuyup iyice havalanıyorlar. Gelenler son ana kadar takımlarının yollamak için 4 döndüğü oyuncular.

Şu Necip'e- son ana kadar yollamaya çalıştığımız Larin'in performansına bakın, gelenleri ona göre değerlendirin. Biri Zanetti diğeri Lukaku.

Montero'nun toplam maliyetine onun gibi 3 tane oyuncu alırsın. Sergen adamlarını oynama raddesine getirip performans alıyor gereksiz büyütmeye gerek yok, ilk yarı bildiğin kötü oynamış adama muhteşem oynadı muamelesi yapılıyor. Oyunculara bu şekilde bakmaya devam ederseniz performanslarını da düşürürsünüz.

Çevrimiçi Samet Demir

Hiçbir kiralık oyuncuyu gereksiz abartmayın. Montero alıcısı çıksa 2M e verilecek oyuncuydu. Bu maçta bir tane atağı mı vardı Gs'nin organize. Zaten Cagne ile 11 oyuncuyken bile eksiksin gol atmadığı zaman bomboş topçu. Stoper Çataçat maçta değerlendirilir,  Şu takıma PTT'den ortalama üstü iki adam alsan biri mutlaka performans verir. Bizim taraftar böyle aç olduğu sürece alacağımız varsa da alamayız kimseyi. Bu oyuncuların takımları şimdi piyango vurmuş gibi mutlular, yorumları falan okuyup iyice havalanıyorlar. Gelenler son ana kadar takımlarının yollamak için 4 döndüğü oyuncular.

Şu Necip'e- son ana kadar yollamaya çalıştığımız Larin'in performansına bakın, gelenleri ona göre değerlendirin. Biri Zanetti diğeri Lukaku.

Montero'nun toplam maliyetine onun gibi 3 tane oyuncu alırsın. Sergen adamlarını oynama raddesine getirip performans alıyor gereksiz büyütmeye gerek yok, ilk yarı bildiğin kötü oynamış adama muhteşem oynadı muamelesi yapılıyor. Oyunculara bu şekilde bakmaya devam ederseniz performanslarını da düşürürsünüz.
Biz bir oyuncuyu ya yerin dibine sokuyoruz, yada arşa çıkarıyoruz. Bizdeki temel sıkıntı bu.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Biz bir oyuncuyu ya yerin dibine sokuyoruz, yada arşa çıkarıyoruz. Bizdeki temel sıkıntı bu.

Kulüp Rosier'e 1,5 teklif veriyor taraftar 3,5 Milyonu konuşuyor. Alacağın varsa da alamazsın. Yönetimin şu anki stratejisi doğru, orta seviye liglerde performans veren beklerin piyasası bu. Taş çatlasa 2,5. Bu kulübün mali durumu belli 3M santrafora veremiyoruz biz. Portodan kiralamaya çalıştığımız Marega'nın 23 yaşında yaptığı transferde ödenen bonservis 75Bin Euro! Millet unutamadı eski günleri 3-5 milyonlar havalarda uçuşuyor yine ve bunu büyük coğunluk yapıyor. Bu kafa devam ederse biz mümkün değil düzlüğe çıkamayız. İtalya İspanya liginde adamlar 500 Bin Euro yıllıkla boşa düşen oyunculara bakıyor biz batmışız hala kafalara bak sanki bana Porto, Valencia.

Çevrimdışı Necmi

Sonuna kadar katılıyorum. Biz farkına varamasak da elit dediğin özelliği eğer bonservisini alırsak bize çok para kazandıracak. Ancak oyuncuya hocanın ve taraftarın inanması lazım hoca biraz daha welinton vida tandemini tutuyor ancak geriden oyunu kurarken çok zorlanıyoruz bu ikiliyle.
çocuk kırk yılda bir topa kafa vurayım dedi kafasına tekmeyi yedi
artık kafayada çıkmaz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Josef in gol sevincini milyon kere izlemişimdir çok iyi ya

Çevrimiçi mayguntr

Kulüp Rosier'e 1,5 teklif veriyor taraftar 3,5 Milyonu konuşuyor. Alacağın varsa da alamazsın. Yönetimin şu anki stratejisi doğru, orta seviye liglerde performans veren beklerin piyasası bu. Taş çatlasa 2,5. Bu kulübün mali durumu belli 3M santrafora veremiyoruz biz. Portodan kiralamaya çalıştığımız Marega'nın 23 yaşında yaptığı transferde ödenen bonservis 75Bin Euro! Millet unutamadı eski günleri 3-5 milyonlar havalarda uçuşuyor yine ve bunu büyük coğunluk yapıyor. Bu kafa devam ederse biz mümkün değil düzlüğe çıkamayız. İtalya İspanya liginde adamlar 500 Bin Euro yıllıkla boşa düşen oyunculara bakıyor biz batmışız hala kafalara bak sanki bana Porto, Valencia.

Sporting 2 sene once 5milyona almis Rosieri, duzgun performans veren adamini kimseye birakmaz 1.5'a falan. Marega tunus liginden transfer edilmis. Hadi alalim Tunus liginden birini bakalim kim kabul ediyor.

Takimla asisi tutan, verim aldigin oyuncuya parasini vereceksin. Her sene kadroyu degistirmenin bir anlami yok. Hele oyuncu gencse ve tekrardan satabileceksen. Onemli olan dogru parayi dogru oyuncuya dogru zamanda harcamak. Yoksa vasati asamazsin. Rosier suan ki verimi, yasi, potansiyeliyle kesinlikle 3-5 milyon euro arasi verilecek oyuncu. Bir sene SL de ayni performansi gostersin 10-15'e satarsin.

Çevrimiçi murat

Sporting 2 sene once 5milyona almis Rosieri, duzgun performans veren adamini kimseye birakmaz 1.5'a falan. Marega tunus liginden transfer edilmis. Hadi alalim Tunus liginden birini bakalim kim kabul ediyor.

Takimla asisi tutan, verim aldigin oyuncuya parasini vereceksin. Her sene kadroyu degistirmenin bir anlami yok. Hele oyuncu gencse ve tekrardan satabileceksen. Onemli olan dogru parayi dogru oyuncuya dogru zamanda harcamak. Yoksa vasati asamazsin. Rosier suan ki verimi, yasi, potansiyeliyle kesinlikle 3-5 milyon euro arasi verilecek oyuncu. Bir sene SL de ayni performansi gostersin 10-15'e satarsin.
valla 1.5 e zar atmaktansa vereceksin 3.5 mu neyse rosier gibi oyuncuya yoksa çok 1.5 harcarsın orada yine necip oynar.