Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629745 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Sporting 2 sene once 5milyona almis Rosieri, duzgun performans veren adamini kimseye birakmaz 1.5'a falan. Marega tunus liginden transfer edilmis. Hadi alalim Tunus liginden birini bakalim kim kabul ediyor.

Takimla asisi tutan, verim aldigin oyuncuya parasini vereceksin. Her sene kadroyu degistirmenin bir anlami yok. Hele oyuncu gencse ve tekrardan satabileceksen. Onemli olan dogru parayi dogru oyuncuya dogru zamanda harcamak. Yoksa vasati asamazsin. Rosier suan ki verimi, yasi, potansiyeliyle kesinlikle 3-5 milyon euro arasi verilecek oyuncu. Bir sene SL de ayni performansi gostersin 10-15'e satarsin.

Vereceksin edeceksinle işler yürümüyor, oturduğun yerden o paraları söylemek kolay, bu takımda bir sürü kiralık oyuncu var bir Rosier değil eksik olan senin bütçen belli. 2. Ağır sakatlık geçirip 4. Bek pozisyonuna dusen oyuncudur, kariyerini kurtarmak için canını dişine takıp oynuyor. 1 tane Rosier'e 5 verdin gerisi ne olacak otur hesapla bakalım. Dünyada bir topçu Marega mi var açıp bulacaksın o burnun dibine gelen örnektir, Bupendza diye oyuncu var al ligde oynuyor bu adamlar yoldan peydah olmadı. Armut piş ağzıma düş yok öyle bir hikaye. Bu oyuncu mu var hikayesini herkese söyleyebilir ama bana söyleyemezsin. Sen kısa pantalonla gezerken ben oyuncu piyasalarını araştırıyordum. Var bir sürü topçu atla deve değiller, dünyada milyonları bastırıp oyuncu almak kadar kolay transfer yoktur, çok oyuncu gördüm ben öyle kiralık gelip güzel kontrata imza atınca vasata bağlayan, sakatlanıp sezon kapatan.

Kulüp 1,5 teklif verdi sen yazmaya devam et 3-5 verin diye, bekara karı boşamak kolay. bu kafada devam ederseniz önümüzdeki sezon beğendiğiniz topçuları biraz zor görürsünüz.

Sen Marega Tunus liginde görsen vay bu topçu Portoluk diye çözecek mıydın de benden bunu istersin? Komik olma, amatör bile değilsin.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2021, 20:14:45 Erman1903 ]

Çevrimdışı mourinho1903

Kendisine elit stoper diyen olmadı ki pasör özelliği elit seviye oyuncular gibi denildi ve bu özelliğiyle çok para kazandırabilir evet. Bayern bile sırf geriden oyun kurulumuna katkısı çok yüksek diye alaba gibi bir sol beki sol stoper olarak kullanıyor tamam defansif meziyetleri üst düzey ancak nihayetinde bek orijinli bir oyuncu. Yani demek istediğim şey şu ki oyuncunun pas kabiliyetinin yüksek oluşu her zaman büyük avantaj sağlar hem ilerde satarken hem şimdi oynamaya çalıştığımız oyun için. Hava topları zayıf mesela veya öyle hızlı bir oyuncu da değil ancak oyuncu 22 yaşında ve geliştirebilir bazı eksik yönlerini hız hariç. Ben şahsen abartmadığımı düşünüyorum umarım bizimle kalır uygun maliyetle.

Victor Ruiz hakkinda ne dusunuyorsun peki? O niye para kazandirmadi, kulupler onun icin siraya girmedi?
Son yillarda pas kalibiyeti stoperler icin tabii onemli oldu, ama 50-60 milyonluk transfer yapan Laporte falan cok ust duzey defansif becerilerinin yaninda bu kabiliyet oldugu icin gitti.
Montero o seviyede olsa zaten Atletico birakmazdi, biz de alamazdik. Ben Montero'yu 4.5 a alip 10 ustune satabilecegimizi dusunmuyorum.

Çevrimdışı mourinho1903

Sporting 2 sene once 5milyona almis Rosieri, duzgun performans veren adamini kimseye birakmaz 1.5'a falan. Marega tunus liginden transfer edilmis. Hadi alalim Tunus liginden birini bakalim kim kabul ediyor.

Takimla asisi tutan, verim aldigin oyuncuya parasini vereceksin. Her sene kadroyu degistirmenin bir anlami yok. Hele oyuncu gencse ve tekrardan satabileceksen. Onemli olan dogru parayi dogru oyuncuya dogru zamanda harcamak. Yoksa vasati asamazsin. Rosier suan ki verimi, yasi, potansiyeliyle kesinlikle 3-5 milyon euro arasi verilecek oyuncu. Bir sene SL de ayni performansi gostersin 10-15'e satarsin.

Tunus liginden adami kabul ettirmek marifet zaten, o yola girmemiz lazim. 2 sene evvel potansiyeline verilmis para, simdi etmiyor o kadar.
Ljajic'i biz Panathinaikos'a kiralasak, orada iyi bir performans sergilese 6.5 mu isteriz mesela? Veya Lens'i Sivas'a kiralasak ve iyi oynasa (maasindan bagimsiz) 4.5 milyon euro mu istersin? Yoksa 1-1.5'a razi mi olursun?

Simdi yine linc yiyecegim, ama biz SL'ye gidersek takim olarak rezil oluruz, simdi dev aynasinda gordugumuz Montero, Necip, Rosier, Larin vs paspas olur. Yani 3.5'a alalim 10'a satalim cok zor is bence.

Çevrimiçi murat

Vereceksin edeceksinle işler yürümüyor, oturduğun yerden o paraları söylemek kolay, bu takımda bir sürü kiralık oyuncu var bir Rosier değil eksik olan senin bütçen belli. 2. Ağır sakatlık geçirip 4. Bek pozisyonuna dusen oyuncudur, kariyerini kurtarmak için canını dişine takıp oynuyor. 1 tane Rosier'e 5 verdin gerisi ne olacak otur hesapla bakalım. Dünyada bir topçu Marega mi var açıp bulacaksın o burnun dibine gelen örnektir, Bupendza diye oyuncu var al ligde oynuyor bu adamlar yoldan peydah olmadı. Armut piş ağzıma düş yok öyle bir hikaye. Bu oyuncu mu var hikayesini herkese söyleyebilir ama bana söyleyemezsin. Sen kısa pantalonla gezerken ben oyuncu piyasalarını araştırıyordum. Var bir sürü topçu atla deve değiller, dünyada milyonları bastırıp oyuncu almak kadar kolay transfer yoktur, çok oyuncu gördüm ben öyle kiralık gelip güzel kontrata imza atınca vasata bağlayan, sakatlanıp sezon kapatan.

Kulüp 1,5 teklif verdi sen yazmaya devam et 3-5 verin diye, bekara karı boşamak kolay. bu kafada devam ederseniz önümüzdeki sezon beğendiğiniz topçuları biraz zor görürsünüz.
senin o 1.5 milyona bulduğun oyuncunun garantisi var mı? o yer boş olur veya yedek ,gelecek vadeden  oyuncu bakıyorsundur eyvallah ama hazır oturmuş oyuncuyu bulmuşsun niye tekrar tekrar zar atasın.yaşı da 24.paran yoktur alamazsın o bşka birşey ama 3.5 milyona oturmuş oyuncu bulmuşsun yok 3.5 milyona 3 tane bulurum ben.3 tane oyuncu yazar mısın ? sağbek. Bir kaç sene sonra o oyunculara bir bakalım ne olmuşlar.

Çevrimiçi tolga1903

Victor Ruiz hakkinda ne dusunuyorsun peki? O niye para kazandirmadi, kulupler onun icin siraya girmedi?
Son yillarda pas kalibiyeti stoperler icin tabii onemli oldu, ama 50-60 milyonluk transfer yapan Laporte falan cok ust duzey defansif becerilerinin yaninda bu kabiliyet oldugu icin gitti.
Montero o seviyede olsa zaten Atletico birakmazdi, biz de alamazdik. Ben Montero'yu 4.5 a alip 10 ustune satabilecegimizi dusunmuyorum.

Victor ruiz bize prime döneminde gelmedi 30 yaşındaydı geldiğinde. Kendisine 6 ay içinde 16.5 milyon euro bonservis bedeli ödenen dönem var ayrıca. Ben beğenirdim ruiz'i ama montero'ya göre biraz daha ağır kalıyordu yaşı gereğidir belki.

Atletico meselesine gelirsek tabi ki montero'yu kiralayacaktı toplam tm değeri 140 milyon euro olan stoper hattına iliştiremezdi montero'yu, buna rağmen oyuncunun da bonservisinin yarısına 4.5 milyon euro fiyat biçiyor tamamını vermiyor sana ne olursa olsun. Adamın defansif becerileri aymeric laporte gibi demiyorum zaten ancak 22 yaşında ve daha güçlenecek pozisyon bilgisi hamleleri zamanla daha iyi olacak ve çok net pasör stoper, üzerine koyarak giderse çok iyi kâr ettirebilir seninle ayrılıyoruz bu noktada.

Çevrimiçi tolga1903

çocuk kırk yılda bir topa kafa vurayım dedi kafasına tekmeyi yedi
artık kafayada çıkmaz :D

Abi şaka bir yana da allah korudu çocuğu. O pozisyona bile itiraz eden gs çirkefliğinin eşi benzeri yoktur dünyada ya

Çevrimiçi mayguntr

Sen Marega Tunus liginde görsen vay bu topçu Portoluk diye çözecek mıydın de benden bunu istersin? Komik olma, amatör bile değilsin.

1,5'a satiyosalar enayi degilim zaten 3-5 verilsin diyecek kadar. Ama 1.5'a satiyolar mi acaba ? Veya 1.5'a ikamesini alabiliyor musun ?.

Benim anlamadigim, herkesin bilgiye, istatistike, videoya, mac izlemeye imkani olan bir ortamda iyi/potansiyelli oyuncuyu baska takimlar bulmadan bizim bulabileceğimize mi inaniyorsun ?
Belli bir piyasa var, bu piyasada oyle arti eksiye gitmek cok kolay degil. Scoutuyla o kadar unlu Porto bile senede tonla bos topcu aliyor, kadrolari 30-40 kisi. Maddi skintida oldugun donemde riski minimize etmen lazim, her bölgede duses atamayacagimiza gore bazi oyunculara piyasa degerinde paralar odememiz gerekecek.

Çevrimdışı worns

yapmıyoruz ki biz öyle işler. mensah'a gelene kadar ne adamlar vardı yaz transfer döneminde konuşmuştuk. daha düşük maliyetli ve verim garantili belki on adam çıkartılır. bir şekilde büyük liglerin ve aslında göz önündeki menajerlik şirketlerinin oyuncu havuzundan kiralamaya dönük takılıyoruz. fm'de dar gözlemcilik bütçesiyle takılıp satılık ve kiralık listelerine bakıp duran oyuncu gibiyiz. marega'nın tunus hali filan düşmez önümüze.

ghezzal, montero filan için ben de hevesli olmam ama rosier iyi denk geldi. yaşı daha 24. fırsat bu fırsat uzun vadeli bağlamak lazım oyuncuyu düşüncesindeyim. bulamıyoruz böyle verimli bek. en azından belli mevkileri kapata kapata gidelim. 3-4 kiralık oyuncu yine olur ama uzun vadeli bir omurga görüntüsü verecek belli değerlere de sahip olarak büyürüz.

bu arada sözleşmesi biten şu arkadaşa ne diyorsun pek bizim baktığımız sular değil ama

https://www.transfermarkt.com.tr/alex-mowatt/profil/spieler/283514

Çevrimdışı worns

1,5'a satiyosalar enayi degilim zaten 3-5 verilsin diyecek kadar. Ama 1.5'a satiyolar mi acaba ? Veya 1.5'a ikamesini alabiliyor musun ?.

Benim anlamadigim, herkesin bilgiye, istatistike, videoya, mac izlemeye imkani olan bir ortamda iyi/potansiyelli oyuncuyu baska takimlar bulmadan bizim bulabileceğimize mi inaniyorsun ?
Belli bir piyasa var, bu piyasada oyle arti eksiye gitmek cok kolay degil. Scoutuyla o kadar unlu Porto bile senede tonla bos topcu aliyor, kadrolari 30-40 kisi. Maddi skintida oldugun donemde riski minimize etmen lazim, her bölgede duses atamayacagimiza gore bazi oyunculara piyasa degerinde paralar odememiz gerekecek.

buluruz aslında. bu maliyet işi değil, tamamen rasyonel bir futbol aklıyla yönetilmekle ilgili. kişisel, grupsal çıkarlar için değil tamamen sahanın içinin gelişmesi adına yönetmekle ilgili. şu an en a seviyede bir scout ekibi kurup, oyuncu havuzu toplamak hatta kimi oyuncuların gelişimi için bir piramid kurmak bizim kadro dışında yatan oyuncuların 6 aylık maaşı kadar tutmaz. büyük takımların radarı geniş bize kimse bırakmaz algısı hakim ama taranılan dünya da geniş. öyle her potansiyele kapı açacak kadar büyük kulüp yok. bizim seviyemiz farklı, seviyemizin gereklilikleri farklı, buna uygun bir odakla çalışıldığında gayet alan da bulunur, oyuncu da.

Çevrimiçi mayguntr

buluruz aslında. bu maliyet işi değil, tamamen rasyonel bir futbol aklıyla yönetilmekle ilgili. kişisel, grupsal çıkarlar için değil tamamen sahanın içinin gelişmesi adına yönetmekle ilgili. şu an en a seviyede bir scout ekibi kurup, oyuncu havuzu toplamak hatta kimi oyuncuların gelişimi için bir piramid kurmak bizim kadro dışında yatan oyuncuların 6 aylık maaşı kadar tutmaz. büyük takımların radarı geniş bize kimse bırakmaz algısı hakim ama taranılan dünya da geniş. öyle her potansiyele kapı açacak kadar büyük kulüp yok. bizim seviyemiz farklı, seviyemizin gereklilikleri farklı, buna uygun bir odakla çalışıldığında gayet alan da bulunur, oyuncu da.

katiliyorum, futbol akli koymak, duzgun bir ekip kurup yatirim yapmak bizim seviyede tabi ki fark yaratir. en azindan bizim lige yillarca ambargo koyarsin bu kadar cahilin futbolu yonettigi ortamda.

a seviyede scout ekibi kurmak mesela ne kadar mumkun su an. sadece turk personelle bu isi kotarabilir miyiz, yabanci tecrubeli adamı nasil ikna edeceksin. bu ekibi yonetecek sef scoutu nasil getireceksin.

getirdin kurdun departmani diyelim, menajerler/yoneticiler/teknik direktorle uyum icinde calismasini nasil saglayacaksin.

bu sorularin cevaplari yok demiyorum, ama bence bizim futbol iklimimizde evrim degil devrim gerektiren seyler benim gorusume gore.

Çevrimdışı goktasoktay

Ruiz iyi topçuydu ama ondan niye para kazanamadık unuttun galiba. Adamın parasını ödemediğimiz için tek taraflı fesih yapıp gitti. Yoksa bonservis kazanabileceğimiz adamlardan biriydi satmak istediğimizde..

Çevrimdışı Erman1903

Biz Rosier için zaten teklif yaptık, kendimize göre olabildiğince yüksektir endişe etme. Bu zorunlu satın almalı kiralık bile olabilir maddi durumlardan ötürü. 1,5 civarı bir bonservis diye duydum, gerisini bilemem. Başka kiralık oyuncular var kadroda. Sezon sonu Atiba-Dorukhan-Mensah durumu var. Kolay değil işler, fazla bonservisli transfer beklememek lazım. Şunu da tekrar söyleyeyim özellikle kiralık oyunculara forum gibi ana akım olmayan yerlerde basalım alalım gibi yorumlar yapmak bana göre zararlı. Zaten taraftarın geneli bunu yeterince yapıyor çeşitli ortamlarda.

Scouting, veriler kayıtlara gelirsek eğer; piyasada oyuncu çok var. Her zaman oldu, bunların arasında kimi keşfedildi kimi de düşük yerlerde kayboldu. Şunu sana kesinlikle söyleyebilirim ki bir çok B lig'de adam gibi scouting yok. A liglerde de sandığın kadar iyi değil. A liglerdeki Scouting'i bilen bazı çok iyi kulüpler genelde pahalı oyuncuları alır, az sayıda scouting transferi yapar. Bazı büyük kulüplerde FM transferleri falan oluyor hala, olmayacak işler yapıyorlar. Bazı B liglerin iyi takımlarında scouting ağırlıklı oluyor ama onlarda da fahiş hatalar görüyorsun.

Diyelim oturdun Beşiktaş için bölgesel bir oyuncu listesi yaptın bütçene göre. Tunusdan değil ama, bunlar dünyayı göstermek için uç örnekler, oradaki adam da iyi olabiliyor Allah'ın işi. En tepedeki 1-2 oyuncu dışında çoğunu alabilirsin. A ligden iyi takım 3 vereceğin adama 5 verir alır. Ama zaten onlar bu tip transfer çok yapmıyor, aşağılar serbest Guimaraes gelir Anderlecht gelir alırsın ellerinden alayı ölücü, İtalyan İspanyol takımları da var böyle gözünüzde fazla büyütmeyin. Bir sürü de hatalar yapıyorlar hani herkes iyilerin hepsini topluyor falan sanmayın.

Eldeki oyuncuların performansının nasıl değiştiğine bakarak gelen adamları değerlendirin, yani bir bütün içinde. Bütünde zaten bir yükseliş varsa diğer ufak öğeler de ona uyacaktır. Hani dikiş tuttu diyorsun ya, tutmayan biri pek yok. Zaten bu ortamda iyi olamayan biri varsa o ya gerçekten kötü, alakasız topçudur ya da bir problemi falan vardır. Hoca yıldız, kardeşlik var, ortam makara daha ne ister ki bir futbolcu. Kaldı ki birçok oyuncunun yaşı ileri olmamasına rağmen kariyeri düşüşe geçmiş, yardırma mecburiyetleri var.

Transferde rakibin Porto gibi takımlar olmaz ama onlarda 3. Adamı 2M Euro'luk falan alabiliyor, çok yapıyorlar bunu hatta. Daha çok ihtiyacın vardır az bir şey yukarı çıkarsın, oyuncuyu ikna edersin vb.

Çok zor bir iş değil ama biz bunu uzun zamandır yapmıyoruz lakin tarzda bir değişim olduğunu ben hissediyorum, olmasa da birini alamazsak falan çok üzülmeyin şu an işi bilen takımlar oynatamadigi bir çok oyuncuyu bize kiralamak için sıraya girmiştir. Böyle devam edersek gidenler yerine daha iyilerinin ucuza kiralık gelmesi çok muhtemel, değeri çok yüksek adamlar olabilir bizim taraftarın en sevdiği şey 🙂
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2021, 23:13:11 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat baltacı

Mümkünse Monteroyu bir sene daha kiralayıp yanına Marcelo gibi onu tamamlayacak eksiklerini kapatacak bir oyuncu ile görmek lazım yaşı ve belli özellikleri iyi ama 4.5 milyon bu yoklukta alınacak risk değil yapabiliyorsak bir sene daha kiralayalim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ilhan mansız

Rosier e hiçbir aklı başında kulüp 1,5 milyon Euro vermez, bu çok yüksek bir rakam,,

Çevrimdışı Erman1903

senin o 1.5 milyona bulduğun oyuncunun garantisi var mı? o yer boş olur veya yedek ,gelecek vadeden  oyuncu bakıyorsundur eyvallah ama hazır oturmuş oyuncuyu bulmuşsun niye tekrar tekrar zar atasın.yaşı da 24.paran yoktur alamazsın o bşka birşey ama 3.5 milyona oturmuş oyuncu bulmuşsun yok 3.5 milyona 3 tane bulurum ben.3 tane oyuncu yazar mısın ? sağbek. Bir kaç sene sonra o oyunculara bir bakalım ne olmuşlar.

Olay sadece piyasa değeri değil o insanların oluşturduğu bir şey ve çok reel de degil. Her şeye hak ettiği değeri vermez insan ve oyuncularda da bu görülür. 23 yaşında bir oyuncu keşfedilir 75bine transfer olur bir süre sonra değeri 20m olur ondan çok daha fazla keşfedilmeyen oyuncu vardır ve zaten 20m değer de aslında fazla yüksek olabilir. 
Fiyatı önemliyse buraya ilk geldiğimde bir sol bek listesi yaptım para yapacak 5 kişilik, analiz sitesi bile kullanmadan. Baştaki adam 3m idi 30M şu an 10 10 8 diye sıralama iniyor aşağı. En dipteki 300 Bin Euro muydu ne şimdi 3m civarı. Çok adam söylemişimdir ama şu adam şu fiyat oldu diye kendimi pek alıntılamadım, dönüp bakmadım bile bir çoğuna buna ihtiyacım yok 🙂  Eskiden para yapacak adama daha çok bakardım şimdi kulüp tarzı dolayısıyla iş yapacaklarla daha ilgiliyim. Yazın sol ve ekstra ucuz sağ çalışması yaptım soldakilerde düzgün transfer yaparsa çok artabilecekler var. Burada bazı arkadaşlar da epey paylaşım yaptı aralarında değişik oyuncular oldu değerlemelerini yaptık.

Ben neden o paraları vermeyeceğimi çok defa söyledim, oyuncu o paraları etmez değil, biri verir alır güzel de faydalanır, finansal ve kadrosal gerçekler var hiçbir şeyin garantisi yok çok beğendiğim bir beki değil 3,5, 2 Milyona bile alırken 50 defa düşünürüm yatırımı farklı dağıtırım bu işe taraftar olarak sadece 1 oyuncu ondan kazanırım diye bakmak doğru değil evet sen belki kazanırsın o bir oyuncudan ama diğer yerlere daha ucuz adam bakarsın vb planlama diye bir şey var.

Bu arada o paraya 3 oyuncu Montero için söylendi %50si 4,5M maaşı kiralama ücreti var tamamı 10M aşar 3 az bile 4 tane alırsın o paraya. Aksi halde yarısını alsan 10m teklif gelse kar bırakmıyor.

Çevrimdışı Erman1903

yapmıyoruz ki biz öyle işler. mensah'a gelene kadar ne adamlar vardı yaz transfer döneminde konuşmuştuk. daha düşük maliyetli ve verim garantili belki on adam çıkartılır. bir şekilde büyük liglerin ve aslında göz önündeki menajerlik şirketlerinin oyuncu havuzundan kiralamaya dönük takılıyoruz. fm'de dar gözlemcilik bütçesiyle takılıp satılık ve kiralık listelerine bakıp duran oyuncu gibiyiz. marega'nın tunus hali filan düşmez önümüze.

ghezzal, montero filan için ben de hevesli olmam ama rosier iyi denk geldi. yaşı daha 24. fırsat bu fırsat uzun vadeli bağlamak lazım oyuncuyu düşüncesindeyim. bulamıyoruz böyle verimli bek. en azından belli mevkileri kapata kapata gidelim. 3-4 kiralık oyuncu yine olur ama uzun vadeli bir omurga görüntüsü verecek belli değerlere de sahip olarak büyürüz.

bu arada sözleşmesi biten şu arkadaşa ne diyorsun pek bizim baktığımız sular değil ama

https://www.transfermarkt.com.tr/alex-mowatt/profil/spieler/283514
O risk her zaman mevcut ama sanki daha usturuplu gidiyor gibiyiz çok garip bazı adamlarla ilgilendik yazın bir planlama varsa iyi olur. Çalışmamız vardır zaten Rosier burayı çok sevdi, şartlar uyuşursa, bütçe varsa neden olmasın. Ben açıkçası tarzı çok ters olmadığı sürece birçok oyuncudan verim alabiliriz diye düşünüyorum bu ara Beşiktaş iyi . kontra oyuncusu, ekstra pahalı adam, kapanan takım defansçısı olmadığı surece çoğu oyuncuya pozitif bakabiliyorum. Hoca verim alma konusunda baya üst düzey.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2021, 02:04:22 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

biri josefe beşiktaş taraftarının sevgisini feneri kötüleyerek kazanamayacağını anlatması lazım beşiktaş taraftarı sevmez öyle şeyleri
Adam zaten istesem feneri kötülerdim diyor, ben o yolu seçmeyip sahada kendimi kanıtlama yolunu seçtim diyor. Feneri nerede kötülemiş ki abi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Adam zaten istesem feneri kötülerdim diyor, ben o yolu seçmeyip sahada kendimi kanıtlama yolunu seçtim diyor. Feneri nerede kötülemiş ki abi.

Necmi abi de zaten fb' yi kötülese bile hemen göklere çıkarmazdık diyor. İlla ki sahada kendini kanıtlamalıydı diyor.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı