Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629741 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Kiralık oyuncuların alınıp alınmaması üzerinden yürütülen daha iyisini buluruz, scouting yapalım muhabbetinin bizim gerçeklerimizle uyuşmadığını bu forumu takip edecek kadar Beşiktaş ile iç içe olan bir adamın bilmesi lazım diye düşünüyorum.

Hayır 4 ay önceki transfer döneminde yaşananları birazcık hatırlasan Beşiktaş'ta transferin, yapılanmanın günlük yapıldığını, plana dayalı olmadığını bilirsin zaten. Transfer döneminde Sergen Yalçın ve kardeşinin listesinin farklı, Torunoğulları'nın farklı, Emre Kocadağ'ın farklı listelerle görüşme yaptığını duyduk, yaşadık. Şu an hepimizin beğendiği Rosier, Aboubakar, Josef gibi adamların transferin son günlerinde, Ghezzal'ın ise son dakikada geldiğini gördük.

Marcelo gibi bir adamı gönderip yerini doldurmak için Vida ve Pepe gibi adamlara dünya para kontrat verdiğimizi, bununla kalmayıp Roco, Mirin, Ruiz, Welinton transferlerini yaptığımızı, bu adamlara Marcelo'nun satışından kazandığımızın gelirin çok üzerinde para harcadığımızı biliyoruz sanırım.

Burada anlatılmak istenen oturan adamların, hele aile hayatı düzenli, takımla uyumlu adamların kadroda tutulmasının daha hayırlı olacağıdır.

Fiyat/performans olarak bu adamlardan muhakkak daha iyisi vardır ama bizim onu bulacak ne organizasyonumuz, ne de niyetimiz var. Bu olaya biraz böyle bakmak lazım.

Çevrimdışı Erman1903

Kiralık oyuncuların alınıp alınmaması üzerinden yürütülen daha iyisini buluruz, scouting yapalım muhabbetinin bizim gerçeklerimizle uyuşmadığını bu forumu takip edecek kadar Beşiktaş ile iç içe olan bir adamın bilmesi lazım diye düşünüyorum.

Hayır 4 ay önceki transfer döneminde yaşananları birazcık hatırlasan Beşiktaş'ta transferin, yapılanmanın günlük yapıldığını, plana dayalı olmadığını bilirsin zaten. Transfer döneminde Sergen Yalçın ve kardeşinin listesinin farklı, Torunoğulları'nın farklı, Emre Kocadağ'ın farklı listelerle görüşme yaptığını duyduk, yaşadık. Şu an hepimizin beğendiği Rosier, Aboubakar, Josef gibi adamların transferin son günlerinde, Ghezzal'ın ise son dakikada geldiğini gördük.

Marcelo gibi bir adamı gönderip yerini doldurmak için Vida ve Pepe gibi adamlara dünya para kontrat verdiğimizi, bununla kalmayıp Roco, Mirin, Ruiz, Welinton transferlerini yaptığımızı, bu adamlara Marcelo'nun satışından kazandığımızın gelirin çok üzerinde para harcadığımızı biliyoruz sanırım.

Burada anlatılmak istenen oturan adamların, hele aile hayatı düzenli, takımla uyumlu adamların kadroda tutulmasının daha hayırlı olacağıdır.

Fiyat/performans olarak bu adamlardan muhakkak daha iyisi vardır ama bizim onu bulacak ne organizasyonumuz, ne de niyetimiz var. Bu olaya biraz böyle bakmak lazım.

Josef Abou zaten kiralık degiller. Ghezzal çok yüksek fiyatlı oyuncu. Rosier ise güzel performans veriyor zaten teklif yaptık oyuncuya. Oyuncuyu kimse istemiyor değil, kulübün belli şartları var ve zikredilen rakamların bu şartların üstünde.

Bu zamana kadar planlama hiç iyi olmadı lakin şu an farklı bir durum var hoca Sergen Yalçın, kimlerden ne performans aldığı bellidir. Ayrıca baya usturuplu gidiyor yönetimde transfer konusunda şu an, para bol olsa çıkarır verirler, ben kendilerini plansızlık hakkında çok eleştiren biri olarak zaten almak istedikleri bir oyuncu konusunda 3 ver 5 ver demeye karşıyım. İsteyen istediği gibi düşünür lakin o paraları vermemiz çok zor, bu söylemlerin pazarlığa da hiçbir faydası olmayacak.
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2021, 14:44:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı Nartallo

Josef Abou zaten kiralık degiller. Ghezzal çok yüksek fiyatlı oyuncu. Rosier ise güzel performans veriyor zaten teklif yaptık oyuncuya. Oyuncuyu kimse istemiyor değil, kulübün belli şartları var ve zikredilen rakamların bu şartların üstünde.

Bu zamana kadar planlama hiç iyi olmadı lakin şu an farklı bir durum var hoca Sergen Yalçın, kimlerden ne performans aldığı bellidir. Ayrıca baya usturuplu gidiyor yönetimde transfer konusunda şu an, para bol olsa çıkarır verirler, ben kendilerini plansızlık hakkında çok eleştiren biri olarak zaten almak istedikleri bir oyuncu konusunda 3 ver 5 ver demeye karşıyım. İsteyen istediği gibi düşünür lakin o paraları vermemiz çok zor, bu söylemlerin pazarlığa da hiçbir faydası olmayacak.

Keşke sizin yazdığınız gibi, olması gerektiği gibi transfer ve yapılanma süreçlerini yürütebilse kulüp.

Aklım başımda olduğundan beri 30 yıldır takip ederim, bugüne kadar olmadı bundan sonra da olmaz. O nedenle hasbelkader bulduğun uyan parçayı bırakmamak lazım.

Çevrimdışı mourinho1903

O risk her zaman mevcut ama sanki daha usturuplu gidiyor gibiyiz çok garip bazı adamlarla ilgilendik yazın bir planlama varsa iyi olur. Çalışmamız vardır zaten Rosier burayı çok sevdi, şartlar uyuşursa, bütçe varsa neden olmasın. Ben açıkçası tarzı çok ters olmadığı sürece birçok oyuncudan verim alabiliriz diye düşünüyorum bu ara Beşiktaş iyi . kontra oyuncusu, ekstra pahalı adam, kapanan takım defansçısı olmadığı surece çoğu oyuncuya pozitif bakabiliyorum. Hoca verim alma konusunda baya üst düzey.

Vallahi o kadar emin degilim. Atakan ve belki Montero haric scouting transferi goremiyorum ben. NSakala, Welinton, Josef, Mensah, Aboubakar zaten bilindik adamlar.
Rosier ve Ghezzal sanki duses attigimiz menajer transferi gibi geliyor bana, bostaydilar, menajer yedirdi ve duses attik sanki.
Ha, dersen ki Yedlin yerine Rosier, Kalinic yerine Aboubakar tercihini bir futbol akli mi yapti diye, emin degilim.
Sansimiz yaver gitti gibi geliyor bana.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:D

https://twitter.com/Besiktas/status/1351502176221356036

O sondaki sarılışı  :lol: çok içten öyle fenerin oluşturmaya çalıştığı suni hava gibi değil.

Çevrimdışı Erman1903

Vallahi o kadar emin degilim. Atakan ve belki Montero haric scouting transferi goremiyorum ben. NSakala, Welinton, Josef, Mensah, Aboubakar zaten bilindik adamlar.
Rosier ve Ghezzal sanki duses attigimiz menajer transferi gibi geliyor bana, bostaydilar, menajer yedirdi ve duses attik sanki.
Ha, dersen ki Yedlin yerine Rosier, Kalinic yerine Aboubakar tercihini bir futbol akli mi yapti diye, emin degilim.
Sansimiz yaver gitti gibi geliyor bana.

Scout olan biri Montero'nun iki sezonuna baksa almaz oyuncuyu, kesicilik hariç bir şey gözükmüyor. Sadece gözlük handikapı performansı baskılıyordur vb diye düşünebilir ama performans belli. Rosier de aynı şekilde. Bunlar isimli kulüplerin son ana kadar alıcı bekleyenleri arasından tarzına bakılarak seçilen oyuncular. Mesela Yedlin'in de performansı baya kötü çıkıyordu. Tarz olarak daha wing back tipi ama savunmada açık ve defoları olan biri.

İyi planlama var demiyorum ama yazın olduğu gibi antin kuntinler çok düşmüyor piyasaya. Çıkan fazla tanıdık olmayan oyuncuların performansları kötü değil, ligi tanıyan futbolcu ısrarı çok yok bunlar bizim pek alışık olduğumuz şeyler değil.

[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2021, 15:48:05 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Josef ve Aboubakar kiralık değiller, ama sözleşmelerindeki opsiyon neye bağlı bilmiyoruz.

Oyuncunun onayı olmadan opsiyonu kullanamama muhabbeti doğruysa, onlar da başımızı ağrıtacak transfer döneminde. Yeniden pazarlık yapmak gerekecektir.

Çevrimdışı Erman1903

Josef ve Aboubakar kiralık değiller, ama sözleşmelerindeki opsiyon neye bağlı bilmiyoruz.

Oyuncunun onayı olmadan opsiyonu kullanamama muhabbeti doğruysa, onlar da başımızı ağrıtacak transfer döneminde. Yeniden pazarlık yapmak gerekecektir.

Ben pek sıkıntı olacağını sanmıyorum burası Abou'nun ikinci Ailesi, Josef de kısa sürede benimsedi. Aidiyeti çok yüksek adamlar kolay kolay bırakıp gitmezler bu ortamı.

Çevrimiçi sozkul

Ben pek sıkıntı olacağını sanmıyorum burası Abou'nun ikinci Ailesi, Josef de kısa sürede benimsedi. Aidiyeti çok yüksek adamlar kolay kolay bırakıp gitmezler bu ortamı.

Para her türlü aidiyetin ilacı futbol dünyasında,yüzde 30 fazlası aidiyeti çözer ve yeni aidiyet yaratır!...

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş öngörülemez bir takım oldu
Kim oynayacak desen bir çocuk bile %90 kadroyu tahmin eder
Rakip hoca olsan kadroyu bilirsin ama bir ama var
Şimdi bu kadro sahasına kapanıp kontramı kovalayacak yoksa bizi sahamızamı hapsedecek yada tam saha presmi yapacak bizi ortadanmı zorlayacak yoksa oyunu genişletip kanatlaramı yayacak havadanmı gelecek yerden kısa paslarlamı
Şimdi neye göre önlem alayım kadro oluşturayım der hadi birini seçti ve tuttu beşiktaş oyun içinde anında taktik değiştirebiliyor hemde aynı oyuncularla
Tam bir önlem alınamaz baş belası bir takım olduk

Çevrimiçi Necmi

Artık karşımıza şampiyonluk kovalayan takımlar bile savunma yapmak yenilmemek için çıkıyor işimiz çok zor bir taraftanda kolay beşiktaşdan kimse ilk golü yemek istemiyor bu yüzden yedikleri andada gartları düşüyor

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

guzel rop olmus  bos  zamanda izlenir   :ok:
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Artık karşımıza şampiyonluk kovalayan takımlar bile savunma yapmak yenilmemek için çıkıyor işimiz çok zor bir taraftanda kolay beşiktaşdan kimse ilk golü yemek istemiyor bu yüzden yedikleri andada gartları düşüyor
+1903  :claps:
Yorgo

Çevrimdışı ilhan mansız

Beşiktaş öngörülemez bir takım oldu
Kim oynayacak desen bir çocuk bile %90 kadroyu tahmin eder
Rakip hoca olsan kadroyu bilirsin ama bir ama var
Şimdi bu kadro sahasına kapanıp kontramı kovalayacak yoksa bizi sahamızamı hapsedecek yada tam saha presmi yapacak bizi ortadanmı zorlayacak yoksa oyunu genişletip kanatlaramı yayacak havadanmı gelecek yerden kısa paslarlamı
Şimdi neye göre önlem alayım kadro oluşturayım der hadi birini seçti ve tuttu beşiktaş oyun içinde anında taktik değiştirebiliyor hemde aynı oyuncularla
Tam bir önlem alınamaz baş belası bir takım olduk
abi oyuncular Sergen'e inanılmaz saygı duyuyormuş, en önemli faktör bu, yarın nasipse 20 forma yollayacağız Sergen'e imzalaması için, kritik eşik aşıldı, askerler komutana biat etti,, 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Vallahi ben de su opsiyon muhabbetini anlamiyorum. Hayir, finansal dunyada yer aliyorum, az cok kontrat nasil yapilir neler konur biliyorum.
Opsiyon zaten tek tarafin hakkini koruyan birsey. Ya kulubun uzatma hakki olur ya da karsi tarafin (ki kulup mantikli bu durumda daha cok). Ve bu hak tek tarafta olur, tek tarafi korur.
Zaten iki tarafin da rizasi olacaksa ve tekrar masaya oturulacaksa opsiyonun ne anlami var?

Çevrimdışı mourinho1903

Hem GS hem FB ikisine de salca olabilir. Hele onlibero ve forvet goz onunde bulundugunda GS.....
Aidiyet falan demeye gerek yok, defalarca aidiyetin para uzerinden yurudugunu gorduk iste.
Gomez bizde nasil mutlu gozukurken pat diye gitti, Sosa o kadar hirsli oynarken sonra TS, FB formasini giydi.
Belli olmuyor bu isler.

Çevrimdışı mellfred

Mümkünse Monteroyu bir sene daha kiralayıp yanına Marcelo gibi onu tamamlayacak eksiklerini kapatacak bir oyuncu ile görmek lazım yaşı ve belli özellikleri iyi ama 4.5 milyon bu yoklukta alınacak risk değil yapabiliyorsak bir sene daha kiralayalim.
2 yıl kiralık yanılmıyorsam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir şey çıkmaz. Zaten çıksa da kendimizi garantiye almıştık.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1351613653154410498

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/HaberKartali/status/1351562191972036611
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Hem GS hem FB ikisine de salca olabilir. Hele onlibero ve forvet goz onunde bulundugunda GS.....
Aidiyet falan demeye gerek yok, defalarca aidiyetin para uzerinden yurudugunu gorduk iste.
Gomez bizde nasil mutlu gozukurken pat diye gitti, Sosa o kadar hirsli oynarken sonra TS, FB formasini giydi.
Belli olmuyor bu isler.

O ikisi bayrak adam kulüp de bunun farkındadır, ellerinden geleni yaparlar herhalde. 1+1 diye biliyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir şey çıkmaz. Zaten çıksa da kendimizi garantiye almıştık.

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1351613653154410498
Valla Ruiz olayından sonra bu yönetimin kendimizi garantiye alabildiğine inanmıyorum.

Umarım başımız ağrımaz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şimdi tekrar tekrar Josef, Q7 olayını izledim Josef haklıymış affet souza çingene bizi kandırdı  :iblush:
Sadece Beşiktaş