Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629336 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

Rıdvan'ı idareli kullanmamız lazım, Sergen iyi yapıyor.

NBA'de çaylak duvarı (rookie wall) diye bir tabir vardır, yoğun maç programında sezon ilerledikçe yorulan genç oyuncuların performansı azalır.

Biz de Rıdvan'ı haftada bir maçta kullanmalıyız, 3 günde bir oynatırsak yıpranabilir.

Çok doğru
The great gig in the sky

Çevrimdışı Liquidator

Arkadaşlar, kısa ve net bir soru sorucam, lütfen kısa ve net cevaplayın.

KOY DUK MU?

Отправлено с моего MI 8 Lite через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Rıdvan'ı idareli kullanmamız lazım, Sergen iyi yapıyor.

NBA'de çaylak duvarı (rookie wall) diye bir tabir vardır, yoğun maç programında sezon ilerledikçe yorulan genç oyuncuların performansı azalır.

Biz de Rıdvan'ı haftada bir maçta kullanmalıyız, 3 günde bir oynatırsak yıpranabilir.

Bu çaylak duvarı meselesini kimse anlamıyor. Sene başından beri aslı astarı olmayan şeylerden dolayı kesik yediğini filan söylüyorlar.

Hasic meselesinde de aynı durum var ama o pozisyon aşırı dolu. Bu yüzden sahaya süremiyor. Bugün hasic değil de Gökhan'ın neden kadroya alındığını herkes net bir şekilde görmüştür umarım. Attığı her adım tecrübeydi. Çok işe yarıyor bu tip oyun alışkanlıkları.

Hasic kesinlikle kiralanmalıdır. Çok iyi bir oyuncu olacağını düşünüyorum.

Çevrimiçi yaço58

Şu takıma birde sağlam bir ljajic eklesek mükemmel olacak hadi be ljajic sende yap birşeyler artık birde gökhan girdikten sonra güçlü gözüktü inşallah böyle devam eder josefte gerçekten adam tam bir derbi canavarı attığı golde iki vuruş sakinliği köşeye topu bırakışı falan çok iyiydi montero diagneye nefes aldırmadı helal olsun wellinton 3.stoper olmalı sadece aboubakar bugun iyi değildi oda nazar boncuğu olsun mükemmel bir hafta bizi bekliyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Larin çok iyi, nazar değmesin. 90. dakikada attığı depar ve yaptığı asist de 10 numaraydı.

Kaçırdığı pozisyonda da net bir vuruş yaptı aslında. Güçsüz vuruş yapıyor diye eleştiriliyordu geçen senelerde, geçen Rizespor kupa maçında da sert vuruşları vardı.

Larin yapamayınca yılmıyor, savaşçı ruhu var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alem deliye biz akıllıya hasret  :D

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1350880349207875588
Adam Bavul büyüklüğünde hoporlor taşıyor yanında :lol:

Bizde sakat çok anasını satayım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Şu takıma birde sağlam bir ljajic eklesek mükemmel olacak hadi be ljajic sende yap birşeyler artık birde gökhan girdikten sonra güçlü gözüktü inşallah böyle devam eder josefte gerçekten adam tam bir derbi canavarı attığı golde iki vuruş sakinliği köşeye topu bırakışı falan çok iyiydi montero diagneye nefes aldırmadı helal olsun wellinton 3.stoper olmalı sadece aboubakar bugun iyi değildi oda nazar boncuğu olsun mükemmel bir hafta bizi bekliyor
üç günde bir maç yaparken üçüncü stoper diye birşey olmaz hepsinin eşit oynayıp hazır kalmaları gerekiyor bence yakında birçok takımda kırılma olacak kadrosunu doğru kullanan ayakta kalır

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2021, 22:52:45
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Karagümrük maçını Olimpiyat Stadı'nda oynanacakmışız. Umarım zemin iyidir.
Kaldı 22 Maç.  Her maçı ilmik ilmik işlememiz lazım.  :ok:

Çevrimdışı goktasoktay

Bu çaylak duvarı meselesini kimse anlamıyor. Sene başından beri aslı astarı olmayan şeylerden dolayı kesik yediğini filan söylüyorlar.

Hasic meselesinde de aynı durum var ama o pozisyon aşırı dolu. Bu yüzden sahaya süremiyor. Bugün hasic değil de Gökhan'ın neden kadroya alındığını herkes net bir şekilde görmüştür umarım. Attığı her adım tecrübeydi. Çok işe yarıyor bu tip oyun alışkanlıkları.

Hmmm NBA ile pek haşır neşir değilim lakin mantıklıymış o halde. Hoca bunu düşünerek rotasyon uyguluyorsa, bunu rıdvana ve hasice iyice anlatmıştır inşallah. Genç oyuncular kırılgan olabiliyor. Küstürmemek lazım çocukları.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karagümrük maçını Olimpiyat Stadı'nda oynanacakmışız. Umarım zemin iyidir.
Kaldı 22 Maç.  Her maçı ilmik ilmik işlememiz lazım.  :ok:
O maçın bizim statta oynanması için Karagümrük başvuru yapmıştı. TFF ret etti  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2021, 22:56:08
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
O maçın bizim statta oynanması için Karagümrük başvuru yapmıştı. TFF ret etti  :money:

Bizim statta oynamıyor mu zaten Karagümrük? Birkaç maçlık vermiştik sanırım.
Verse bu renkliler bir çok laf ederdi. Olimpiyat'a da yabancı değiliz neyseki  :biggrinking:

Çevrimdışı Erman1903

Sen bu Hasiç'in daha pozisyonunu bile oğrenememişin. O bir kenar oyuncusu değil, 10 numara olduğundan haberin yok geldin ahkam kesiyorsun. Ozzy-Mensah yerine çoook maça çıkabilirdi. Ljajic dönecekse orası ayrı, ama bunca geçen zaman geri gelmiyor.

Çevrimdışı goktasoktay

Montero oynamalı  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1350892317113257989
Şu özellik var ya, bir stoper için bulunmaz hint kumaşı niteliğinde. Elit stoper özelliği bence. Bizim için kıymetli olan tarafı, bu adam henüz ‘olmadan’ bulmuş ve alınabilecek nitelikte olması. Hele bir de defansif özelliklerini de eksiklerini gidererek tamamlarsa sonunda reale falan satarız heralde.

Çevrimiçi Necmi

olimpiyatta bizim stad 😃 keşke seyircili olsaydı karda mangal partisi iyi giderdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

olimpiyatta bizim stad 😃 keşke seyircili olsaydı karda mangal partisi iyi giderdi
Seyircili maçı özledik. Şu pandemi geçsin ben de maça geleceğim  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/analysischef/status/1350893713279610884

Türkiyenin en iyi oyuncusu.

Utanmasa kaleye ve santrafora bölgesine de gitseymiş
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Yahu duvardan muvardan haberi yok onun. 6-0 maçta stoper öven adam ne bilsin futbolu, futbolcuyu.
Monteroda ısrar etmeli mi hoca. Senin fikrini merak ediyorum

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/analysischef/status/1350893713279610884

Türkiyenin en iyi oyuncusu.

Utanmasa kaleye ve santrafora bölgesine de gitseymiş
utanmaz adam gitti yanlış hatırlamıyorsam bir top çıkardı birde gol attı 🙄

Çevrimdışı Erman1903

Monteroda ısrar etmeli mi hoca. Senin fikrini merak ediyorum

Ben tüm stoperlerimizi birbirine yakın görüyorum. Hepsinin avantajı dezavantajı var. Kim rakibe göre uygunsa o oynamalı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Ben tüm stoperlerimizi birbirine yakın görüyorum. Hepsinin avantajı dezavantajı var. Kim rakibe göre uygunsa o oynamalı.
nerdeyse on haftadır welintonun hatası yok daha ne isteniyor acaba