Puan kaybettigimiz maclar ve orta sahalarimiz :
Antalya: Atiba-Dorukhan-Mensah
Konya - Dorukhan-Mensah-Ljajic
Genclerbirligi : Josef-Dorukhan-Atiba
Antep : Atiba-Ozi-Dorukhan
Alanya : Josef-Atiba-Dorukhan
Hatay : Josef-Necip-Atiba
Orta saha kurgusunda bence de hatali hoca, ama elindeki malzeme bu.
Ljajic'in oynayacak durumda olmadigini hepimiz biliyoruz. Dun mesela kesinlikle Necip yerine Dorukhan maslamaliydi en azindan. Ama sozlesme durumundan dolayi akli burda degil galiba.
Mensah dun sakatti yoksa bence kesin oynardi. Oguzhanin fiziksel durumu el vermiyor bence su an boyle sert deplasmalar icin.
Ben de isterim Josef-Oguzhan-Mensah oynayalim icerdeki maclarda ama olmuyor iste. Sonra bi bakmisin kalende 3-4 tane yemissin.
Ljajic'i saymiyorum, ki gercek bir 10 ile oynamadigimiz icin onemli de degil. 8 numara icin elinde Mensah, Dorukhan, Oguzhan var, hatta zorlasan Ghezzal veya Hasic'i devsirebilirsin. Opsiyon var.
Bunlari birlikte oynattigi maclarin tamaminda da Josef yok bu arada. Mensah-Oguzhan'in arkasinda Atiba'nin olmasi baska, Josef'in olmasi baska.
Josef-Mensah-Oguzhan gayet olur, hic oyle 4 gol yiyecegimizi de dusunmuyorum. Defalarca bu kadar ofansif orta sahalarla oynayan takimlar gorduk, hicbiri oyle her mac 4-5 gol yemedi.
GS su ana kadar tum sezonu tek onlibero Taylan'la (o da safkan onlibero degil bu arada) gecirdi, ne oldu yani? Her mac 4 yiyip kume dusme hattina mi dustuler? 2 puan arkamizdalar.
Su sorulari dusun bir kafadna bence;
- hafta sonu GS'yle derbiye cikacagiz, GS sence hangi orta saha 3'lusuyle cikacak
- bizde muhtemelen hangi orta saha 3'lusu cikacak
- GS'deki 3'luye bakarsan, onlarin mizdeki muadili kimler
- bizeki 3'luye bakarsan, onlarin GS'deki muadili kimler
- aradaki farka bak sonra, sonra bu yazdigin yoruma bakarak mac skoru ve oyun beklentisini yaz, sonra ben yazacagim