Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629282 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

senin gibi düşünmeyenlere saldırmayı beşiktaşı savunmakmı sanıyorsun
Forumun nesi varmış beğenmiyorsan neden sürekli burdasın
Forumun kuralları var kişiye özel değil çoğunluğun haklarını gözetir cenki savunmak yada cenke saldırmak nasıl oluyorda beşiktaşın çıkarı oluyor
Kızanda savunanda duygusal davranıyor
Ama unutulmaması gereken şey cenk beşiktaşın oyuncusu değil beşiktaş ona değer kattı doğru ama oda beşiktaşa çok iyi para kazandırarak gitti yani bize borçlu değil hem beşiktaştayken bize yaşattıklarıyla hem giderken kazandırdıklarıyla değerli biri olduğunu ispatladı pireye kızıp yorgan yakmanın manası yok
Söylediklerini eleştirenede saygı duyarım savunanada saygı duyarım bu görüştür kişinin hassasiyetine göre değişir
Kimse aynı düşünmek zorunda değil farklı görüşleri dinleyebilmek önemli katılmasanda saygı duymak gerekir dinlemek kişiye çok şey kazandırır

Ona saldırı denmez karşıt görüş denir saldırı boyutu olduğu oluyorsa karşıda tahrik vardı birde bu açıdan bakmak gerekir.Sen birine durup dururken saldırır mısın ? Ben niye saldırayım ? Sen sus forum cezasını verir diyorsan vermiyor.Ben cevap atınca mesaj siliniyor işte bu yüzden.

Forumu seviyorum forumda ki olan olayları sevmiyorum diyelim.

Forumun kuralları kişiselleşe biliyor detaylandırmayacağım.

Cenk bize nasıl davrandıysa bende ona öyle davrandım hakaret,argo,küfür etmedim cenk belki düşenmeden bir laf etmiş istemeden Beşiktaş'ı küçük düşürmüş diyelim bende istemeden kel demişim aynı şey ben pek bir fark göremiyorum.Ayrıca kel dememin neresinde sıkıntı var tam olarak anlamadım keller alınganlık yapıyor herhalde hepimizin saçı dökülecek merak etmeyin kökü bi zaman sonra kapanıyor.

Yine de kellerden özür dilerim kel cenk'te kusura bakmasın  :ok:

Çevrimiçi sefaköykartali

Galatasaray diagne, emre akbaba verip irfan almaya çalışıyor. Ljajic, Güven, Dorukhan falan verip bizim de denememiz lazım. Alamasak bile gsnin almasını engelleriz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1347514750402519046

Mensah hafta sonu yok.
Kaldı 2 tane sınırda oyuncumuz
Wel-vida.

wel,vida dan biri oynamasın kart gösterecek fırsat geçerse 2'sine de uslanmaz ali.

Çevrimiçi Necmi

Ona saldırı denmez karşıt görüş denir saldırı boyutu olduğu oluyorsa karşıda tahrik vardı birde bu açıdan bakmak gerekir.Sen birine durup dururken saldırır mısın ? Ben niye saldırayım ? Sen sus forum cezasını verir diyorsan vermiyor.Ben cevap atınca mesaj siliniyor işte bu yüzden.

Forumu seviyorum forumda ki olan olayları sevmiyorum diyelim.

Forumun kuralları kişiselleşe biliyor detaylandırmayacağım.

Cenk bize nasıl davrandıysa bende ona öyle davrandım hakaret,argo,küfür etmedim cenk belki düşenmeden bir laf etmiş istemeden Beşiktaş'ı küçük düşürmüş diyelim bende istemeden kel demişim aynı şey ben pek bir fark göremiyorum.Ayrıca kel dememin neresinde sıkıntı var tam olarak anlamadım keller alınganlık yapıyor herhalde hepimizin saçı dökülecek merak etmeyin kökü bi zaman sonra kapanıyor.

Yine de kellerden özür dilerim kel cenk'te kusura bakmasın  :ok:
hem forum ceza vermiyor diyorsun hem cevap verdiğimde mesajım siliniyor diyorsun bak drmek forum gerekeni yapıyor uyumuyor
Sen bizede hakemlere davrandığın gibi davranıyorsun bizde sana hakemlerin beşiktaşa davrandığı gibi davranalımmı ne dersin
Forum kurallara göre yaptırım uygular senin isteklerine göre değil
Cenkin kelliğiyle ne alakamız varda mesajını silelim cenke değil foruma kişiselleşmeyeceksin fikirlerinden dolayı şahsa saldırmayacaksın
Ama kendimi neden yoruyorum bunuda anlamadım kuralları benden iyi biliyorsun ve ne halt ettiğinide biliyorsun sonuçlarının ne olduğunuda biliyorsun o yüzden bildiğin gibi davran

Çevrimdışı tuncaboylu

senin gibi düşünmeyenlere saldırmayı beşiktaşı savunmakmı sanıyorsun
Forumun nesi varmış beğenmiyorsan neden sürekli burdasın
Forumun kuralları var kişiye özel değil çoğunluğun haklarını gözetir cenki savunmak yada cenke saldırmak nasıl oluyorda beşiktaşın çıkarı oluyor
Kızanda savunanda duygusal davranıyor
Ama unutulmaması gereken şey cenk beşiktaşın oyuncusu değil beşiktaş ona değer kattı doğru ama oda beşiktaşa çok iyi para kazandırarak gitti yani bize borçlu değil hem beşiktaştayken bize yaşattıklarıyla hem giderken kazandırdıklarıyla değerli biri olduğunu ispatladı pireye kızıp yorgan yakmanın manası yok
Söylediklerini eleştirenede saygı duyarım savunanada saygı duyarım bu görüştür kişinin hassasiyetine göre değişir
Kimse aynı düşünmek zorunda değil farklı görüşleri dinleyebilmek önemli katılmasanda saygı duymak gerekir dinlemek kişiye çok şey kazandırır
Anlamadıkları nokta, Cenk'in söyledikleri, tam olarak Türkiye'nin oradan(Premier League'den) görünüşünü yansıtması.

4-5 sene önce Demba Ba falan geliyordu oradan.

Şimdi şampiyonluk adayları Samatta gibi orta sıra takımında oynayamayan adamlar alıyor ya da Etebo gibi ikinci ligden adam kiralıyor.

Tottenham'ı, Liverpool'u, Arsenal'i zorluyorduk ve eliyorduk, şimdi Avrupa Ligi'nde ön elemeyi geçip gruplara bile kalamıyor Türk takımları.

Şu anda İngiltere'den bakıldığı zaman, Türkiye Ligi ve Türk takımları acınacak halde. Bizim Arnavutluk'a baktığımız gibi bakıyorlar bize.

Şimdi sen Arnavutluk'tan bir adam alsan, ve 2 sene sonra sana satan takımı kiralık istese ne düşünürsün. Cenk bize kiralık gelirse de, adamlar onu düşünecek.

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 21:44:18 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mourinho1903

Senin zaten böyle anlamana şaşırmadım. Farklı anlasaydın o zaman şaşırırdım. Hayal dünyasında yaşamakla itham etmeden önce Türkçe anlam bilgisi kitabı alıp çalış.

Adama farazi bir şekilde Beşiktaş'a gelirsen hangi oyuncuya yakın görürdün kendini diyor. Yani bir anlamda oynadığı dönemde Babel ile olan ilişkisine dem vurarak hangi oyuncuyu yakın görüyorsun demeye getiriyor.

Bu da senin gibi anlayıp kuyruğuna basılmış gibi alakasız bir yerden girip bambaşka şeyler söylüyor. Ona kimse Beşiktaş'a dönüyor musun diye sormuyor halbuki. Dönsün diye yanıp tutuşan da görmedim ben. Stüdyodakiler de şaşırıp uzatmıyor konuyu. Çünkü arada kendisini de rezil ediyor.

Senin bu forumda her işin böyle kendine bakmadan başkasına ders vermeye çalışıyorsun. Biraz aynaya bakmanı öneririm. Kabak tadı verdin artık.

Hala adamin hangi kelimesinde sikinti var soylemediniz. Hangi kelimesinde sikinti var? Tek tek yazsana? Net olarak yaz ama. Su kelimeyi, su cumleyi kurdu, su acidan sikinti diye yaz. Siz 'Besiktas benim cocukluk hayalim mutlaka donecegim orayi unutamiyorum' gibi suslu bos laflar mi bekliyorsunuz yani? Bu arkadaslar profesyonel, sizin duymak istediginiz suslu, klise laflari soylemedi mi diye suclu?

Premier League'e gitmis orta yasli bir adam elbette orada tutunmak ister, ilk hedefi Avrupa olabilir, dogal. Ki kendisine talip olanlar da var (gecen sene C.Palace istemisti, yine istedigi soyleniyor), ne yapacakti, donmek icin yanip tutusuyorum mu diyecekti? Ilk 11'de oynarim demisti, ki orada da haklilik payi var, gelirse yuksek ihtimalle formayi da kapar. Ondan istiyoruz zaten. Ben bir kucumseme de gormedim, hakaret de gormedim. Bence siz Besiktas'i ve Turkiye'yi biraz fazla yuksek bir yere koyuyorsunuz. Bu adamlar taraftar degil, profesyonel golcu. Bir taraftar Premier League ve bir tarafta Super Lig varsa tartismak bos.

Çevrimdışı mourinho1903

Anlamadıkları nokta, Cenk'in söyledikleri, tam olarak Türkiye'nin oradan(Premier League'den) görünüşünü yansıtması.

4-5 sene önce Demba Ba falan geliyordu oradan.

Şimdi şampiyonluk adayları Samatta gibi orta sıra takımında oynayamayan adamlar alıyor ya da Etebo gibi ikinci ligden adam kiralıyor.

Tottenham'ı, Liverpool'u, Arsenal'i zorluyorduk ve eliyorduk, şimdi Avrupa Ligi'nde ön elemeyi geçip gruplara bile kalamıyor Türk takımları.

Şu anda İngiltere'den bakıldığı zaman, Türkiye Ligi ve Türk takımları acınacak halde. Bizim Arnavutluk'a baktığımız gibi bakıyorlar bize.

Şimdi sen Arnavutluk'tan bir adam alsan, ve 2 sene sonra sana satan takımı kiralık istese ne düşünürsün. Cenk bize kiralık gelirse de, adamlar onu düşünecek.

Aynen oyle. Yasaklı Link'nun BJK subesi gibi oluyor bu forum bazen. Her mac oncesi hakem kim olursa olsun sacma sapan aglamalar, garip bir alinganliklar vs.
Hic realist, objektif bakamiyor insanlar. Hepimiz taraftariz ama biraz objektif bakmakta fayda var, ve objektif bakan, herkes gibi duygusal bakmayan insanlara hakaret etmek de dogru degil.
Daha gecen M. Ozil transferi konusulurken 2 gazeteci gelsin ligin marka degeri artar, butun dunya konusur vs gibi sacma sapan laflar etti yine.
Soyle soyleyim; M. Ozil MLS'e, Katar'a falan gitse (ki gitmesi cok muhtemel aslinda, o noktada) biz bu transfere ve o lige nasil bakarsak, aynen Avrupa'lilar da oyle bakiyor iste.
Premier League'de oynayan bir adam da veya Liverpool taraftari da bizim lige aynen oyle bakiyor. Haklilar da, cunku aynen oyle bir ligimiz var. Kalite yerlerde, olmayan sacma sapan paralar harcaniyor, 3 ayda bir antrenor kovuluyor, sike soylentileri sacma sapan maclar tonla vs.
Biligin 3. dunya ligi gibi birsey. Sanirim Avusturya bile bizi gecmisti ulke puani siralamasinda. Ama Cenk suslu klise laflar edecegi yerde cat cat Besiktas'a gelmek istemiyorum diyince millet bir aliniyor. Bir uyansinlar da aynaya bakip gercekleri gorsunler. 
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 22:27:40 mourinho1903 ]

Çevrimdışı mourinho1903

Galatasaray diagne, emre akbaba verip irfan almaya çalışıyor. Ljajic, Güven, Dorukhan falan verip bizim de denememiz lazım. Alamasak bile gsnin almasını engelleriz.

Medya gazlamasi bunlar bence. Adamlar Avrupa'ya cok rahat 10-15 bandinda satabilecegi adami GS'nin copleri karsiliginda mi verecek?
Biz GS'ye Marcao karsiliginda Douglas ve Ljajic'i teklif ettigimizde ne cevap verirlerse Basaksehir'den de ayni cevabi alirlar.

Çevrimdışı Erman1903

Beyler bırakın şu Cenk'i be. Ne dediyse dedi, kim nasıl istiyorsa öyle düşünsün. Abartmaya gerek yok istemiyor işte gelmeyi, bizi istemeyeni biz de istemeyiz, gelmeyecek salın artık Beşiktaş'a ne faydası var bu tartışmanın.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hala adamin hangi kelimesinde sikinti var soylemediniz. Hangi kelimesinde sikinti var? Tek tek yazsana? Net olarak yaz ama. Su kelimeyi, su cumleyi kurdu, su acidan sikinti diye yaz. Siz 'Besiktas benim cocukluk hayalim mutlaka donecegim orayi unutamiyorum' gibi suslu bos laflar mi bekliyorsunuz yani? Bu arkadaslar profesyonel, sizin duymak istediginiz suslu, klise laflari soylemedi mi diye suclu?

Premier League'e gitmis orta yasli bir adam elbette orada tutunmak ister, ilk hedefi Avrupa olabilir, dogal. Ki kendisine talip olanlar da var (gecen sene C.Palace istemisti, yine istedigi soyleniyor), ne yapacakti, donmek icin yanip tutusuyorum mu diyecekti? Ilk 11'de oynarim demisti, ki orada da haklilik payi var, gelirse yuksek ihtimalle formayi da kapar. Ondan istiyoruz zaten. Ben bir kucumseme de gormedim, hakaret de gormedim. Bence siz Besiktas'i ve Turkiye'yi biraz fazla yuksek bir yere koyuyorsunuz. Bu adamlar taraftar degil, profesyonel golcu. Bir taraftar Premier League ve bir tarafta Super Lig varsa tartismak bos.

Yahu anlatamıyorum galiba.

Bu adama Beşiktaş'a geliyor musun diye soran yok.

Bu adama  sorulan soru şu; "Beşikaş'a gelirsen hangi oyuncuyu yakın görüyorsun kendine?"

Sorunun vurgusu "geliyor musun" değil "hangi oyuncuyu yakın gördüğü" meselesidir.

Yapması gereken tek şey atıyorum Oğuzhan'ı yakın görüyorum kendime ama Türkiye'ye dönme planım yok diyip kapatmasıydı. Ama o ne yapıyor; ısrarla sorunun odak noktasında kaçıp üst perdeden ve üstüne basa basa aklında kurguladığı Beşiktaş'a dönmeme hikayesini anlatıyor. Benim sinir olduğum konu budur. Daha nasıl anlatayım bunu sana bilmiyorum.

Ona kimse burada o paraları vermez ki zaten isteyen de yok. Yerli sınırlamasından dolayı adını anıyoruz. Yedek kalacağına gelsin 6 ay oynasın diyoruz. İnsanların gayesi karşılıklı win-win. Ancak gelmeyedebilir. Gelmesi için kimsenin öldüğü bittiği gittiği yok. Cenk kim ki ona methiyeler yazacağız? Adının geçtiği her yerde yabancı sınırlaması da geçiyor, onun sürekli anılmasının tek sebebi bu.

Ayrıca tabii ki ondan usturuplu bir cevap vermesini bekliyoruz, sahip olduğu her şeyi Beşiktaş verdi ona. Yıllarca Beşiktaş'ın çocuğu diye dolanıp şimdi mi aklına geldi profesyonellik?

Süslü cümleler, boş laflar dediğin şey üsluptur. Usul esastan önce gelir. Ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemlidir. Bu bir adabı muaşeret kuralıdır.

Ve evet Cenk'ten bir zahmet bunları bekliyoruz. Sen beklemiyorsan o senin sorunun.

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 23:21:14 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Mandzukic' e, Cenk Tosun' a falan gerek yok. İkisi de Aboubakar' dan iyi değil.

Çevrimiçi murat

konu iyi kötü meselesi değil ki? sıkışık fikstür, sakatlık ,ceza, fazla maç nedeniyle santrafor bölgesine takviye yapmak.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Biz abuşun yerine degil onun alternatifini arayoruz, abuşdan daha iyisini almak 10 milyondan başlar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

buna katılmam mümkün değil.

Adam bursa ile şampiyonluğa oynadı fernandao gibi kazmadan gol kralı çıkardı.
Ts ile şampiyonluğa oynadı son maçta gitti.
Türk milli takımı ile dünya 3.cülüğü.
Beşiktaş'ta 2 kupa + şampiyonlar ligi nağmalup grup liderliği + UEFA avrupa liginde son 8.

Ve çıkardığı sayısız futbolcu gittiği her takımda göze hoş gelen hücum futbolcu oynattığı için oyuncular parladı hep.

Sergen hocada şenol hocaya benziyor biraz daha akıllısı ama :) Oynattığı futbol ile oyuncuları partlatıyor sergen hocada hepsinden en iyi şekilde verim almasını biliyor.
Geç cevap veriyorum yazdığına. Dünden beri yeni giriyorum foruma ama ilk kez seninle aynı fikirde olduğumuz için alıntı yapayım dedim :lol: :)

Şenol Hoca Milne' den sonra gelen en iyi teknik direktörümüzdür. Şenol hoca' nın geldiği zaman unutulmasın. 3 kupa kazanmış, kupa alışkanlığı elde etmiş gs; Rvp, Nani başta olmak üzere müthiş kadro kurmuş fb vardı. Tabi bu 2 takımın kendi stadı vardı. Biz ise kupa kazanamayan, iç sahası olmayan, kırılgan bir takımdık. Sonra Şenol Hoca önderliğinde dirildik. Yani 2015 yaz ayında bize deselerdi ki " 2 sene üst üste şampiyon olacağız, Şampiyonlar liginde namağlup ve lider gruptan çıkacağız, Avrupa Liginde Çeyrek Final oynayacağız" hepimiz yok artık derdik.

O yüzden bence son 20-25 yılımızın en iyi tekndik direktörü Şenol Güneş' tir. En kötüsü ise açık ara meşhur kimyager Abdullah Avcı

Çevrimiçi Sinan23

Kendini atıp faul almaktan başka futbol bilgisi olmayan adam ve llajic.

Çevrimiçi sefaköykartali

Biz abuşun yerine degil onun alternatifini arayoruz, abuşdan daha iyisini almak 10 milyondan başlar.
Kenanı alalım bence. 25 yaşında, yerli, potansiyelli.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

konu iyi kötü meselesi değil ki? sıkışık fikstür, sakatlık ,ceza, fazla maç nedeniyle santrafor bölgesine takviye yapmak.
Mandzukic' i öyle yedek oturtamazsın. Cenk Tosun' da yedek oturmaya gelmez.

Çevrimdışı mourinho1903

Yahu anlatamıyorum galiba.

Bu adama Beşiktaş'a geliyor musun diye soran yok.

Bu adama  sorulan soru şu; "Beşikaş'a gelirsen hangi oyuncuyu yakın görüyorsun kendine?"

Sorunun vurgusu "geliyor musun" değil "hangi oyuncuyu yakın gördüğü" meselesidir.

Yapması gereken tek şey atıyorum Oğuzhan'ı yakın görüyorum kendime ama Türkiye'ye dönme planım yok diyip kapatmasıydı. Ama o ne yapıyor; ısrarla sorunun odak noktasında kaçıp üst perdeden ve üstüne basa basa aklında kurguladığı Beşiktaş'a dönmeme hikayesini anlatıyor. Benim sinir olduğum konu budur. Daha nasıl anlatayım bunu sana bilmiyorum.

Ona kimse burada o paraları vermez ki zaten isteyen de yok. Yerli sınırlamasından dolayı adını anıyoruz. Yedek kalacağına gelsin 6 ay oynasın diyoruz. İnsanların gayesi karşılıklı win-win. Ancak gelmeyedebilir. Gelmesi için kimsenin öldüğü bittiği gittiği yok. Cenk kim ki ona methiyeler yazacağız? Adının geçtiği her yerde yabancı sınırlaması da geçiyor, onun sürekli anılmasının tek sebebi bu.

Ayrıca tabii ki ondan usturuplu bir cevap vermesini bekliyoruz, sahip olduğu her şeyi Beşiktaş verdi ona. Yıllarca Beşiktaş'ın çocuğu diye dolanıp şimdi mi aklına geldi profesyonellik?

Süslü cümleler, boş laflar dediğin şey üsluptur. Usul esastan önce gelir. Ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemlidir. Bu bir adabı muaşeret kuralıdır.

Ve evet Cenk'ten bir zahmet bunları bekliyoruz. Sen beklemiyorsan o senin sorunun.

Alinacak birsey yok. Soruyu o sekilde sorarsan o sekilde cevap alma ihtimalin var. Muhabir aslinda eski takim arkadaslarini sormak isterken garip sekilde sormus soruyu. Cenk belki Turkce'yi anlayamamis, veya o an niyetini cozememis, dusunmeden belki tartmadan soruya gore cevap vermis en fazla. Soru nasil basliyor. BESIKTAS'A GELIRSEN. Sen soruya bu sekilde baslarsan adam da o sekilde cevap verir. Bunda art niyet aramak biraz garip, sanki Cenk'i tanimiyoruz biz.

"Yillardir Besiktas'ta forma giydin, guzel hatiralarin oldu. Bazi eski takim arkadaslarin hala Besiktas'ta, bazilari baska takima transfer oldu. En cok ozledigin oyuncular kim veya hala gorustugun oyuncu var mi?".

Bu sekilde sorsan ne cevap verirdi?

Çevrimiçi Necmi

10 milyona nerden alıyorsun bu abuş 20 den başlar

Çevrimdışı mourinho1903

Guven'den iyi olsun yeter zaten. Mandzukic hem Larin hem Aboubakar'i yedekleyecek tipte oyuncu, avantaji o.
Yedek oturabilir mi bilemem, ama bu adamin bize Barca ilk 11'inden gelmedigini biliyorum. Katar liginen gelen oyuncunun yedek oturmam tribine girmesi pek mantikli gelmiyor.
Fiyat acisindan bir bakmak lazim. Normal sartlar altinda boyle bir transferi 3 buyukten biri yapsa 1.5 yil sozlesme toplam 5 milyon euro garanti derdim, ama biz o yoldan cikmis gozukuyoruz.
4 aylik kontrat (belki opsiyon), karsiliginda 1 milyon euro civari bir para'ya olursa kulube'de tutmak o acidan da sikinti olmaz. Ki ikinci yarida fikstur daha da sikisik olacak, maclar daha da cekismeli gececek, kulube gucu olmadan goturmemiz zor. Kabul etmezse de pasa gonlu bilir. Ne Mandzukic'e ne de Cenk Tosun'a kalmadik zaten.

Çevrimiçi Necmi

Alinacak birsey yok. Soruyu o sekilde sorarsan o sekilde cevap alma ihtimalin var. Muhabir aslinda eski takim arkadaslarini sormak isterken garip sekilde sormus soruyu. Cenk belki Turkce'yi anlayamamis, veya o an niyetini cozememis, dusunmeden belki tartmadan soruya gore cevap vermis en fazla. Soru nasil basliyor. BESIKTAS'A GELIRSEN. Sen soruya bu sekilde baslarsan adam da o sekilde cevap verir. Bunda art niyet aramak biraz garip, sanki Cenk'i tanimiyoruz biz.

"Yillardir Besiktas'ta forma giydin, guzel hatiralarin oldu. Bazi eski takim arkadaslarin hala Besiktas'ta, bazilari baska takima transfer oldu. En cok ozledigin oyuncular kim veya hala gorustugun oyuncu var mi?".

Bu sekilde sorsan ne cevap verirdi?
cevabından kitap yazacakları tuzak soruymuş bu aslında