Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629651 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

yazık hasic %11 pelkas %43

çok entrasan ben oy kullanmadım bana açık geldi oy kullandıttırmıyor entrasan.  :alala:

https://tr.beinsports.com/haftanin-golu

Hiiiç sıkıntı yok düşsün boşverin, öyleyse buna bakın der daha güzelini atar o yaşta bir çocuk için böylesi daha bile iyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiiiç sıkıntı yok düşsün boşverin, öyleyse buna bakın der daha güzelini atar o yaşta bir çocuk için böylesi daha bile iyi.
Gizli pencereden açınca oy verebiliyorsun. İşsizler bot yazmışlardır bir de. Boş verin uğraşmayı bence de  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Mandzukic transferini duyan Aboubakar:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elimizdeki tek sağ beki dövmese iyiydi  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şunlara bak ya😅, lan olm calişin 2 gün sonra mac var, abuş yeniden golle buluşmali artik😊. Ah rosier, insAllah şu ortami kolay kolay birakmazsinda kalirsin bizimle.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Burdaki yorumlardan sonra cenki tosunu bi dinleyim dedim, nasil ve neden bu sekilde konusmus diye. Arkadaslar, yurtdisinda dogup büyüp birisi icin türkcede bazi kelimeleri kurmakda cok zorlaniyor insanlar, bunu ben kendimden'de cok iyi biliyorum, bazi kelime ve sözleri kafamda almanca olarak kuruyorum ve sonra onu türkceye ceviriyorum, ve gercekdende bazen cok yanliş bir sekilde anlaşiliyor, yada antipatik geliyor ama kesinlikle o sekilde demek istememiş oluyorum. Ben bir gurbetci olarak hep dikkat ederim gurbetci topcularin türkce konusmasina, Cenkin konusmasindan hic sıkıntı duymadim. Bakin 37 yasindayim, yazinca fazla belli olmuyor, insan daha rahat ve cümleleri daha kolay kuruyor, ama konuşunca mesela cenk yada ozzi kadar türkce konuşamiyorum🙂

Çevrimiçi Necmi

Şunlara bak ya😅, lan olm calişin 2 gün sonra mac var, abuş yeniden golle buluşmali artik😊. Ah rosier, insAllah şu ortami kolay kolay birakmazsinda kalirsin bizimle.
biz abuşu pamuklara sarıyoruz adamın yaptığı işe bak

Çevrimdışı cursedofdragon

Burdaki yorumlardan sonra cenki tosunu bi dinleyim dedim, nasil ve neden bu sekilde konusmus diye. Arkadaslar, yurtdisinda dogup büyüp birisi icin türkcede bazi kelimeleri kurmakda cok zorlaniyor insanlar, bunu ben kendimden'de cok iyi biliyorum, bazi kelime ve sözleri kafamda almanca olarak kuruyorum ve sonra onu türkceye ceviriyorum, ve gercekdende bazen cok yanliş bir sekilde anlaşiliyor, yada antipatik geliyor ama kesinlikle o sekilde demek istememiş oluyorum. Ben bir gurbetci olarak hep dikkat ederim gurbetci topcularin türkce konusmasina, Cenkin konusmasindan hic sıkıntı duymadim. Bakin 37 yasindayim, yazinca fazla belli olmuyor, insan daha rahat ve cümleleri daha kolay kuruyor, ama konuşunca mesela cenk yada ozzi kadar türkce konuşamiyorum🙂

Kel cenki savunma abi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kel cenki savunma abi.
+1903

Sen avrupada yaşayan bir adamsın abi bu adam yıllar boyunca Türkiyede bulundu, Türkçe konuştu bla bla bla. Hangi sözcüğün ne anlama geldiğini gayet iyi biliyordur.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

+1903

Sen avrupada yaşayan bir adamsın abi bu adam yıllar boyunca Türkiyede bulundu, Türkçe konuştu bla bla bla. Hangi sözcüğün ne anlama geldiğini gayet iyi biliyordur.
Sende haklisin, ama öbür yanda bide yillardir türkiyede olan bir erol bulut var ve nekadar berbat bir türkce konusuyor, bunuda anlamiyorum mesela.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Kel cenki savunma abi.
Allah kimseyi sizin dilinize düşürmesin. Kel Cenk nedir ya

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

İnsanlar birbirlerinin fikrini tartışabilir eleştirebilir ama işi kişisel seviyeye sokamaz saygısız davranamaz üslubunuza dikkat edin beşiktaşlıya yakışmaz başka bir beşiktaşlıya laf çakmaya çalışmak saygısız davranmak saygı gösteren saygı görür unutmamak lazım

İnsanlar birbirlerinin fikrini tartışabilir eleştirebilir ama işi kişisel seviyeye sokamaz saygısız davranamaz üslubunuza dikkat edin beşiktaşlıya yakışmaz başka bir beşiktaşlıya laf çakmaya çalışmak saygısız davranmak saygı gösteren saygı görür unutmamak lazım
hakedene hakettiği gibi muamele.

Beşiktaş'ı küçümseyen ağzının payını alır.Kimse Beşiktaş'tan büyük değil..Konuşurken tartıp öyle konuşsun.

İlk aklına gelen şeyi söylemesin beynin de bir sonra ki cümleyi kursun oturtsun öyle söylesin.

+1903

2011 yılında Türkiyeye gelmiş adam 10 yıldır Türkçede ki anlamlarını sökememiş mi ?

Almanyada almanca mı konuşuyorlar aile arasında.

Oralara gidince Türkiye ligini,Beşiktaş'ı küçük görmüş işte gerisi traş.

Ayrıca Cenk'in Türkçesi çok akıcıdır.

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 18:09:32 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

şimdi cenk ne demiş ben anlamadım. Türkiyeye dönmek istemiyorsa istemiyordur.yıllık 4 civarı alıyorsa zaten bizim de vermemiz mümkün değil.külübü kiralık bedeli almayacak maaşınında 4 te 3 ünü karşılayacak vs. takımı ligde zaten iyi gidiyor yedek te olsa göz önünde bir oyuncu.geri dönerse bir daha o paraları da alamayacak orada devam etmesi gayet normal.

Çevrimiçi Necmi

hakedene hakettiği gibi muamele.

Beşiktaş'ı küçümseyen ağzının payını alır.Kimse Beşiktaş'tan büyük değil..Konuşurken tartıp öyle konuşsun.

İlk aklına gelen şeyi söylemesin beynin de bir sonra ki cümleyi kursun oturtsun öyle söylesin.
madem hak edene hak ettiği gibi davranmalıyız senden başlayalım o zaman

Çevrimiçi Necmi

şimdi cenk ne demiş ben anlamadım. Türkiyeye dönmek istemiyorsa istemiyordur.yıllık 4 civarı alıyorsa zaten bizim de vermemiz mümkün değil.külübü kiralık bedeli almayacak maaşınında 4 te 3 ünü karşılayacak vs. takımı ligde zaten iyi gidiyor yedek te olsa göz önünde bir oyuncu.geri dönerse bir daha o paraları da alamayacak orada devam etmesi gayet normal.
arkadaşlar biraz hassas davranıyor sanırım

madem hak edene hak ettiği gibi davranmalıyız senden başlayalım o zaman

benim neyim varmış.  :alala:

Tek suçum Beşiktaş'ı savunmak galiba  :ebebe:

Bence başlayacaksak forumdan başlamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Rize maçı ilk gol larin abuşa veriyor abuş oziyi kaçırıyor ozi alıp hemen orta açıyor ve ön direkte abuş arka direkte larin  var muhteşem işler iki forvetimizde hem hazırlamış hem pozisyonun içinde olmayı başarmış larinle abuş iyi uyum yakaladı hücum hattını çok istekli hale getiriyorlar ilk şampiyonluğumuzdan beri sürekli söylediğim futbolu oynamaya başladık hiç oyalama geveleme yok stoperlerimiz kanatlarımız orta sahamız forvetlerimiz direk kaleye odaklanıyor😍

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/futbolarena/status/1347566862834479104 adamlarin bizle 2 gun sonra maci var istatistik kasmis golcu aldilar  :akuma: sevmedim
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

benim neyim varmış.  :alala:

Tek suçum Beşiktaş'ı savunmak galiba  :ebebe:

Bence başlayacaksak forumdan başlamak lazım.
senin gibi düşünmeyenlere saldırmayı beşiktaşı savunmakmı sanıyorsun
Forumun nesi varmış beğenmiyorsan neden sürekli burdasın
Forumun kuralları var kişiye özel değil çoğunluğun haklarını gözetir cenki savunmak yada cenke saldırmak nasıl oluyorda beşiktaşın çıkarı oluyor
Kızanda savunanda duygusal davranıyor
Ama unutulmaması gereken şey cenk beşiktaşın oyuncusu değil beşiktaş ona değer kattı doğru ama oda beşiktaşa çok iyi para kazandırarak gitti yani bize borçlu değil hem beşiktaştayken bize yaşattıklarıyla hem giderken kazandırdıklarıyla değerli biri olduğunu ispatladı pireye kızıp yorgan yakmanın manası yok
Söylediklerini eleştirenede saygı duyarım savunanada saygı duyarım bu görüştür kişinin hassasiyetine göre değişir
Kimse aynı düşünmek zorunda değil farklı görüşleri dinleyebilmek önemli katılmasanda saygı duymak gerekir dinlemek kişiye çok şey kazandırır

Çevrimdışı celiker1

Rize maçı ilk gol larin abuşa veriyor abuş oziyi kaçırıyor ozi alıp hemen orta açıyor ve ön direkte abuş arka direkte larin  var muhteşem işler iki forvetimizde hem hazırlamış hem pozisyonun içinde olmayı başarmış larinle abuş iyi uyum yakaladı hücum hattını çok istekli hale getiriyorlar ilk şampiyonluğumuzdan beri sürekli söylediğim futbolu oynamaya başladık hiç oyalama geveleme yok stoperlerimiz kanatlarımız orta sahamız forvetlerimiz direk kaleye odaklanıyor😍
Lig çok uzun ve alternatifsizler.Bu transfer döneminde bunu muhakkak çözmek lazım abi.Yoksa on birimiz bu lige açık ara yapar.Rosier,Rıdvan,Josef,Ghazzal,Aboubacar tartışmasız yılın altın on birine seçilecek.Atiba,Larin bile altın on biri zorlar.Bir takımın 5 oyuncusu ligde mevkiinin en iyisiyse açık ara olması lazım.Ilk 6 haftayı çope atmasak şimdi bile 10 fark yapardık puan tablosunda.Tek rakibimiz covid ve sakatlıklar  :eyes
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Lig çok uzun ve alternatifsizler.Bu transfer döneminde bunu muhakkak çözmek lazım abi.Yoksa on birimiz bu lige açık ara yapar.Rosier,Rıdvan,Josef,Ghazzal,Aboubacar tartışmasız yılın altın on birine seçilecek.Atiba,Larin bile altın on biri zorlar.Bir takımın 5 oyuncusu ligde mevkiinin en iyisiyse açık ara olması lazım.Ilk 6 haftayı çope atmasak şimdi bile 10 fark yapardık puan tablosunda.Tek rakibimiz covid ve sakatlıklar  :eyes
sergenin en iyi yaptığı iş bütün takımı hazır tutmak şenoldan alışık değiliz buna bize farklı geliyor hazır tutmaklada kalmıyor hepsinden yüksek verim alıyor ama bu ortamı oluşturan abuş sergenin işini çok kolaylaştırdı önceki gelişinde bunları yapamamışdı takımın efesi çoktu ama şimdi takımın en önemli oyuncusu bunun bilincinde yinede sıfır ego buda herkesin sahada bir tık üste çıkmasını sağlıyor abuş gol kaçırdı larin yıkıldı ve larin abuşun direk takımda rakibi bunlar güzel şeyler bunda tabi sergeninde parmağı var adil olursan oyuncular birbirlerine karşı olmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★