Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629450 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Ljajic ne yaptın kendine be derbeder olmuşsun dişlerin bile altın kaplama olmuş bir kız için değer mi kalk dobarlan bırakma kendini.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Cidden böyle  :D

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1347301535655600130

Ve şöyle bir şey var babel bey bir taraflarını kaldıracakta defansa yardım edecekte bla bla bla
bu adam hem daha genç, hem boyuna göre hızlı, hem de daha disiplinli daha oyunun içinde.
ha babelde tek artı vardı o da çekip vurması.
Larinden böyle bir performans asla beklemiyordum, yaratan sergen tamamen kendi emeği alkışı hakediyor  :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

:lol:

ermanla ahmet maç sonu yorumu yapmadı herhalde youtube de göremedim 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

ermanla ahmet maç sonu yorumu yapmadı herhalde youtube de göremedim 😂
Onların programı hafta sonu olduğu için yorumunu görmemişsindir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Cenk'in halini tavrını beğenmedim (...).

"Bir gün Beşiktaş'a dönersen" diye başlayan farazi bir soruya anasını küfredilmiş gibi cevap veriyorsa karakter olarak ciddi sorunları var demektir.

İngiltere'de bir baltaya sap olamadı. İngiliz taraftar forumlarında dalga malzemesi haline geldi. Yüzüne tükürene yarabbi şükür diyor ama sözde misyonu varmış.

Senin ne misyonun var (...). Mis gibi kadroda yedekten gelip üçer beşer gol attın adam oldun başımıza. Senin yerine eşşeği bağlasak o kadar gol atardı.

Burak Yılmaz gözümde daha karakterli artık bu ne idiğü belirsizden.

Çevrimdışı tuncaboylu

Cidden böyle  :D

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1347301535655600130
Maaşı çok maaşı.

Bunu yaparken 30 bin Euro alacak adam lazım bize, yol ve yemek parasını da cebinden karşılayacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maaşı çok maaşı.

Bunu yaparken 30 bin Euro alacak adam lazım bize, yol ve yemek parasını da cebinden karşılayacak

Seneyi 20-25 golle tamamlasa da aynı şeyi düşünecek misin? Düşünmeyeceksen maaşını hak ediyordur. Bu kadar gol atan forvet için az bile bu paralar. Tabi önce atması lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Maaşı çok maaşı.

Mesela bunu 30bine kim yapar abi. Önerin nedir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

onur ironi yapmış. sene başında bu şekilde  yazılıyordu.

Çevrimdışı celiker1

"Bir gün Beşiktaş'a dönersen" diye başlayan farazi bir soruya anasını küfredilmiş gibi cevap veriyorsa karakter olarak ciddi sorunları var demektir.

İngiltere'de bir baltaya sap olamadı. İngiliz taraftar forumlarında dalga malzemesi haline geldi. Yüzüne tükürene yarabbi şükür diyor ama sözde misyonu varmış.

Senin ne misyonun var (...). Mis gibi kadroda yedekten gelip üçer beşer gol attın adam oldun başımıza. Senin yerine eşşeği bağlasak o kadar gol atardı.

Sergen'in,Tümer'in renklilere gittigini gördü bu gözler.Zamanımızda futbolcuların hiç birine "bağlanma".Çünkü hiç biri bizim gibi hayatı Beşiktaş olan insanlar değiller.Profesyoneller de geç!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Diğer maçlara arada bakıyorum ama istatistiklere baksak rakip yarı sahada en çok top çalan takım olabiliriz. Fakat ya final pasında ya da bir önceki aksiyonda yanlış tercihlerimizin de sayısı az değil. Gol pozisyonuna girdiğimizde de bitirici vuruş sıkıntımız da gözüküyor. Bence Mandzukic pozisyon/gol ortalamamızı ciddi arttırır ve ülke şartlarında kendisinden en az 1,5 yıllık ciddi verim alınabilir.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Beinsportsta haftanın golünde hasicin golü geride oy verin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

pelkas mı
hadi git ya

Çevrimdışı levitate

bu fenerliler niye bu kadar işsiz :D
bipbipbupbup

pelkas mı
hadi git ya

yazık hasic %11 pelkas %43

çok entrasan ben oy kullanmadım bana açık geldi oy kullandıttırmıyor entrasan.  :alala:

https://tr.beinsports.com/haftanin-golu

Çevrimdışı mourinho1903

Cevabini okudum, hicbir sikinti yok. Ne olacakti, adam Besiktas'a methiyeler duzup illa donmek istiyorum mu diyecekti? Nasil bir hayal dunyasinda yasiyorsunuz siz?
Efendi gibi cevaplamis, kotu birsey de soylememis zaten. Bu tur oyuncularin koru korune pesinden kosmamak lazim, donme ihtimali olursa zaten o veya menajeri kapimizi calar.
Ilerleyen yaslarda donmek isterse de abuk subuk N.Kahveci kontratlari verecegimize makul Josef/Aboubakar kontratlariyla gelmeleri lazim. Biraz da biz kendimizi kucuk dusuruyoruz.

Çevrimiçi Necmi

pelkas mı
hadi git ya
fenerden biride burda bulunsun diye koymuşlar herhalde :D

Çevrimiçi Necmi

Diğer maçlara arada bakıyorum ama istatistiklere baksak rakip yarı sahada en çok top çalan takım olabiliriz. Fakat ya final pasında ya da bir önceki aksiyonda yanlış tercihlerimizin de sayısı az değil. Gol pozisyonuna girdiğimizde de bitirici vuruş sıkıntımız da gözüküyor. Bence Mandzukic pozisyon/gol ortalamamızı ciddi arttırır ve ülke şartlarında kendisinden en az 1,5 yıllık ciddi verim alınabilir.

:naughty:
nasıl bitirici vuruş sıkıntısı nerdeyse vurduğumuz gol oluyor
bu lafa toprak doyursun denir artık :kop:
bizim sorunumuz çoğunluk maçta pozisyona girememek yoksa girdimi affetmiyoruz
bence girdiğimiz on pozisyonun nerdeyse 7-8 ini golle sonuçlandırıyoruz
aslında çok gol atıyoruz tamam buna laf edilmez ama hala pozisyon sıkıntısı yaşıyoruz
girdiğimizi atıyoruz iş girebilmekte atmaya başladığımızda arka arkaya geliyor
atana kadar dokuz doğuruyoruz.
madzukic bencede işe yarar kapalı defanslara karşı iyi oynayan bir forvet

Çevrimdışı AvrupaKartalı

yazık hasic %11 pelkas %43

çok entrasan ben oy kullanmadım bana açık geldi oy kullandıttırmıyor entrasan.  :alala:

https://tr.beinsports.com/haftanin-golu
Hasicin %8'e düsmüs, eger bunda bir beinsportun sahtekarligi yoksa bende bisey bilmiyorum.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı Öz

Cevabini okudum, hicbir sikinti yok. Ne olacakti, adam Besiktas'a methiyeler duzup illa donmek istiyorum mu diyecekti? Nasil bir hayal dunyasinda yasiyorsunuz siz?
Efendi gibi cevaplamis, kotu birsey de soylememis zaten. Bu tur oyuncularin koru korune pesinden kosmamak lazim, donme ihtimali olursa zaten o veya menajeri kapimizi calar.
Ilerleyen yaslarda donmek isterse de abuk subuk N.Kahveci kontratlari verecegimize makul Josef/Aboubakar kontratlariyla gelmeleri lazim. Biraz da biz kendimizi kucuk dusuruyoruz.

Senin zaten böyle anlamana şaşırmadım. Farklı anlasaydın o zaman şaşırırdım. Hayal dünyasında yaşamakla itham etmeden önce Türkçe anlam bilgisi kitabı alıp çalış.

Adama farazi bir şekilde Beşiktaş'a gelirsen hangi oyuncuya yakın görürdün kendini diyor. Yani bir anlamda oynadığı dönemde Babel ile olan ilişkisine dem vurarak hangi oyuncuyu yakın görüyorsun demeye getiriyor.

Bu da senin gibi anlayıp kuyruğuna basılmış gibi alakasız bir yerden girip bambaşka şeyler söylüyor. Ona kimse Beşiktaş'a dönüyor musun diye sormuyor halbuki. Dönsün diye yanıp tutuşan da görmedim ben. Stüdyodakiler de şaşırıp uzatmıyor konuyu. Çünkü arada kendisini de rezil ediyor.

Senin bu forumda her işin böyle kendine bakmadan başkasına ders vermeye çalışıyorsun. Biraz aynaya bakmanı öneririm. Kabak tadı verdin artık.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 16:12:02 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oranlar hala istenilen seviyede değil. Herhalde tekrar yenmemiz gerekli FB'yi. Doymamışlar  :D

https://twitter.com/demarkesports/status/1347498870796783616

Beşiktaş Tarihi
★★★