Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629252 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı AvrupaKartalı

neyini kaldırmayalım  :o_o:

Abi avrupadan elettiğinde kadro da ne rosier vardı ne ghezzal ne aboubakar ne mensah.

Sağ bekte lens vardı.Takım 10 günlük antremanla maça çıkmıştı hazırlık filan hak getire.

Şimdi gelsin o paok içerde dışarda 4'lerdik talihsizlik oldu covid ve planlamayan şampiyonlar ligine kalma işi bozdu :)
Hocayi simde nekadar övsek ozamanda yapilan elestirilerin cogu hakliydi, evet eksiklerimiz vardi, ama paokun kadrosu bizden iyi degildi, coluk cocukla ciktilar, hoca ise hic analiz etmemiş paoku, bir sürü eksigi ve ligde golü olmayan konyadan 4 yedik, ligin en kötü takimi genclere yenildik, bu maglubiyetlerin bas sorunlusuda hocaydi, cok formsuzdu, zaten taraftarin tepkisi maglubiyet'den ötürü ciddiyetsizlik di. Burda hocanin sucu yok demek yanlis olur. Neyse biz simdiye bakalim, eskileri konusmaya luzum yok, simdi hem hoca hem futbolcular hemde taraftar tek bir güc olmus durumda, herkez elinden geldigi en iyisini verdikce Besiktas böyle ait oldugu yere, liderlige gelir, insAllah sezon sonuda burda bitiririz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

2015-2016 sezonunda fener bizim kadrodan fersah fersah öndeydi.

Solda ismail
sağda serdar ve bek
Kalede Tolga ile şampiyon olduk.

Takım olmak demek birbiri için koşmak demek. Bu takımda birbiri için koşuyor. Hasic gol atıyor welinton diz çöküp seviniyor.

Bunlar güzel emareler
neye göre öndeydi renkli basına göremi bırakalım bu renkli propagandalara inanmayı böyle yaparak oyuna bir sıfır önde başlıyorlar daha fazla para harcamaları iyi olduklarını göstermez büyük isimleri toplar basar parayı getirirsin bu senin iyi olduğun anlamı çıkarmaz iyi oyuncular değil iyi takımlar başarılı olur bu senede böyle başladılar en iyi kadro onlardaymış hadi canım ellerinde bir abuş varmı bir ghazel varmı josefleri varmı atibaları varmı oyunu hızlandıracak mensah nkoudou ayarında oyuncuları varmı bizim beklerimizden dahamı kaliteli bekleri bence stoperleride bizden kaliteli değil elimizde son dünya kupasında final oynamış stoper var isimse bizim artıklarımızı toplamışlar sorarsan süper takımlar sahada görüyoruz işde
Basın güzel algı kasıyor bir çok kişide yiyor bunu hala kalitesizliğimizi öne çıkarıyorlar oyuncular kötü sergen mucize yaratıyor gol kralı bizde asist kralı bizde ligin zirvesindeyiz ligin en fazla gol atan takımıyız artık ligin en zor gol yiyen takımıyız bürün enler bizde ama oyuncular vasatmış basın sergeni ön plana çıkarıp takımı değersizleştiriyor dikkatli olmak lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

neye göre öndeydi renkli basına göremi bırakalım bu renkli propagandalara inanmayı böyle yaparak oyuna bir sıfır önde başlıyorlar daha fazla para harcamaları iyi olduklarını göstermez büyük isimleri toplar basar parayı getirirsin bu senin iyi olduğun anlamı çıkarmaz iyi oyuncular değil iyi takımlar başarılı olur bu senede böyle başladılar en iyi kadro onlardaymış hadi canım ellerinde bir abuş varmı bir ghazel varmı josefleri varmı atibaları varmı oyunu hızlandıracak mensah nkoudou ayarında oyuncuları varmı bizim beklerimizden dahamı kaliteli bekleri bence stoperleride bizden kaliteli değil elimizde son dünya kupasında final oynamış stoper var isimse bizim artıklarımızı toplamışlar sorarsan süper takımlar sahada görüyoruz işde
Basın güzel algı kasıyor bir çok kişide yiyor bunu hala kalitesizliğimizi öne çıkarıyorlar oyuncular kötü sergen mucize yaratıyor gol kralı bizde asist kralı bizde ligin zirvesindeyiz ligin en fazla gol atan takımıyız artık ligin en zor gol yiyen takımıyız bürün enler bizde ama oyuncular vasatmış basın sergeni ön plana çıkarıp takımı değersizleştiriyor dikkatli olmak lazım
Hay eline saglik abi, sabahdan beri bunu anlatmaya calisiyorum, sezon basi 18 transfer yapdilar, perotti haric baska birtane vay be keske biz alabilseydik dedigim adam yokdu aralarinda, okadar bos yaygara ve algi yapildiki, simdide erol beceremiyormus, bukadar kötü hocaya ramen sirf kadro kalitesinle bizim sadece iki puan arkamizdalarmis falan filan, bunlari yazan fb'li degil bizim forumdaki arkadas. Bende derimki, basaksehir ve antalya macinda tarihin en agir hakem şikesiyle alinmiş 6 puan, fb sabaha kadar oynasa 1 puan alamazdi bu iki macda, bunlari göz önüne alirsak nerdeyse 10 puan fark yaratmiş oluyoruz, hani o hocasiz bile sampiyonluga oynar kadro ?

Çevrimiçi Necmi

neyini kaldırmayalım  :o_o:

Abi avrupadan elettiğinde kadro da ne rosier vardı ne ghezzal ne aboubakar ne mensah.

Sağ bekte lens vardı.Takım 10 günlük antremanla maça çıkmıştı hazırlık filan hak getire.

Şimdi gelsin o paok içerde dışarda 4'lerdik talihsizlik oldu covid ve planlamayan şampiyonlar ligine kalma işi bozdu :)
açtırma şimdi ağzımı barça ilemi oynuyordun o takım paoku yenmeyi bırak parçalardı hoca ağır saçmaladı faturası ağır oldu o zamanda söyledim beşiktaş bu değil sahaya direk elenmek için çıkmışlar başka izahı yoktu o oyunun  insan sahadaki takımdan hissediyor hemen her yenilginin ardından basının karşısında oyuncuları yem etmek bu gün sol açığına demir atmış oyuncuyu sezon başı sahtekarlıkla suçladın herkese sövdürdün adam sakatmış alınmış diye propaganda yapıldı sonra bir kamyon dolusu sakat oyuncu alındı rehabilite merkezi gibiyiz bilerek yapılan işler değil bunlar allahın sevgili kuluyuz yolumuzu açıyor yoksa bu kadar sorun en iyi şekilde bitmez sergeni sahadaki teknik konular dışında asla eleştirmedim tersine bu şartlarda birşey denmez dedim eleştirilerimde şartlarla alakalı olmayan konulardı şansının yaver gitmesi doğru işler yaptığı anlamına gelmez şansla gidersen ilk ıskada tepetaklak olursun gidişat hepimizi mutlu ediyor eyvallah ama içinizde korku yokmu abuşun sakatlık nüksederse annesi vefat etti takımın kilit oyuncusu etkilenirse bütün takım çöker dedim kim bilir kaçımız böyle düşündük allah rahmet etsin mekanı cennet olsun abuş duygusal insan maçta gördük bu kadar iyi oynamamızın bir nedenide tüm takımın abuşa gol attırmak istemesiydi ilk golün pasını ozi aslında abuşa verdi rakipden sekip larine gitti top abuşun takımı nasıl etkilediğini görmek lazım sergen bile beklemiyordu performansı o harcanan aşırı efor umarım hatayda fatura olarak çıkmaz

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/Besiktas/status/1347192657815203840
güzelliğe bak takım organizasyonu ile atıldığı için larin birinci golü seçiyor ama diğer üç gol tamamen fırsatçılığı ve yeteneği sayesinde yaratılmış goller

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bende 2 diyorum.
En güzel cevabi larin kendisi ve ridvan vermis, olaya sadece golün atişina degil, hazirlik ve takim olarak organize atilan 1 gol demisler,  helal su cocuga, böyle basit bir cevapla bile aslinda futbola bakis acisini nekadar düzgün ve profesyonel oldugunun göstergisidir.

Çevrimiçi Necmi

Bende 2 diyorum.
estetik açıdan iki ama zorluk açısından üçüncü golüydü depar atıp kaleciyi hataya sürüklemek yerdeyken zor şekilde o topa vurmak golün her anı ciddi emekle hazırlanmış

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Mandzukic transferine bence gerek yok. Halil Dervişoğlu ya da rosierin bonservisi alınsa daha iyi. Oraya vereceğimiz parayı bunlara versek daha iyi olur. 24 maç var önümüzde Türkiye Kupasını saymıyorum . 24 maç için 6 milyon euro bence çok fazla. Yarım sezon için 1 milyonu kabul edecekse gelsin başlasın. Yoksa çok gereksiz bir transfer olur
Katılamayacağım genç dinamik arkadaş olan oyuncularla güzel oyun ve başarı gelir ama şampiyonluk için usta oyuncu şart ligin ilk yarısına göre değerlendiriyoruz yarış kızışınca gençler irade koyabilecekmi başkarına lider şart şu anda takımda belki josef liderlik yapabilir ama kesin değil takımı odaklamak için sahada lider şart ligin başında kimse ne yapacağını bilmiyordu başı kesik tavuk gibiydik buda sahada lider oyuncu eksikliğinden kaynaklıydı işler kızıştığında arkadaşlığı profesyonellikle birleştirecek köprü şart

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ben de ilk golu tercih ederim. Hem skoru alma golü olmasi hem de organize bir gol olması.

Josefin Larine tek topuyla baskiyi kirmasi.Larinin abuya hizli oynaması.Oguzhanin kanatta topla buluşması. Abunun on direk, larinin arka direk koşusu. Cizilmis gol gibi resmen.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimiçi murat

ben abunun atamadığı larinin tek pasını seçerdim de gol olmadı işte. o asist sayılmaz bildiğin gol.

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 18:58:45 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

Şenor mu ??? Yapmayalım, iyi kötü bu adam 2 sene şampiyonluk, bir şampiyonlar ligi gruptan namağlup şeyi falan var. Cenki 20ye sattı adam yahu. Tamam iyi kötü yanlarını konuşuruz, ama şenol hocayı da değersizleştirmeyelim. O da sayfamızda ismi güzel geçen adamlardan beri. Uzun yıllar sonra şampiyonluk hasretimizi dindirdi adam.
ilk sene gomezi alıp takımı şampiyon yapan ikinci sene gidince abuş taliska getirip yine şampiyon çıkartan adam kulüpden linç yiyerek gitti üçüncü senesinde sırf ismini öne çıkartmak için sadece şl ye önem verip şampiyonluğu satan bu güne gelmemizin ana sebebi olan adamı kahramanmı yapalım şimdi söylemiyorum o zaman söylemişdim tek derdi milli takıma kapağı atmaktı buda şl başarısından geçiyordu üçüncü senesinde geleceğimizi sattı kusura bakma nefretim soğumuyor yüzümüze bakarak yalan söyledi bir sürü yetenekli oyuncuyu tukaka etti harcadı en basit örnek larin haberler geliyordu ne oyuncuları transfer etmemizi engellemiş yönetimle arasına problem boşuna girmedi bunları yönetim gördü ama taraftarı aşıp kurtulamadı üçüncü şampiyonluğu alsak şimdi başka boyuttaydık hoca istediğini aldı arkasında enkaz bıraktı oyuncular kaçıyor dediğimde millet gülüyordu oyunculara hiç iyi davranmıyormuş diye haberler geliyordu ne derece doğru bilemem sergeni yerden yere vururum aileden o odunla bile döverim ama asla beşiktaşa ihanet edeceğini düşünmem

Çevrimdışı Erman1903

Aklinca bazi arkadaslar dalga geciyor, ama transfer donemi bittiginde yapilan yorumlari, gorusleri hepimiz biliyoruz. Ben gayet hatirliyorum.
Keske bizim kadromuzun ne kadar super oldugunu Konya ve Genclerbirligi maclari sonrasinda da soyleseydiniz, FB'den GS'den kimseyi almam kadromuz super seklinde yorumlar yapmis olsaydiniz.
O donem nedense kadro cok kotuydu, Sergen sucsuzdu vs. Bunlar sanki konusulmamis gibi konusmayin Allah askina.
Sizin de dediginiz gibi, SU AN bunu sorsan renklilere boyle yorum yaparlar.
Sen cikip bir FB'liye 5. hafta sonunda bizim kadromuz super, bizim kadrodan 7-8 oyuncu sizin kadroya rahat girer ama sizin kadrodan 1-2 oyuncu anca bizim kadroya girer deseniz neresiyle gulecegini sasirirdi. Boyle bir yorum yapamazdin bile. O yuzden diyorum zaten, performans baska sey, kalite ve c.v. baska sey.

Peki madem performans başka şey o zaman hocanın nesi iyi değil, bu adam geldiğinden beri en çok puanı toplamadı mı, kadrodan en iyi verimi alan hoca değil mi?

Çevrimiçi murat

şenol hoca zaten hep hazır gelecek vadeden takımlara kapağı atıyor görece başarılı oluyor.akıllı adam.

L U K A K U

bu adam senin eserin gurur duy :D

Lukaku diye diye adamı lukaku yaptın tabriks  :claps: :claps: :D

Çevrimiçi Necmi

Peki madem performans başka şey o zaman hocanın nesi iyi değil, bu adam geldiğinden beri en çok puanı toplamadı mı, kadrodan en iyi verimi alan hoca değil mi?
şimdi şöyle söyleyeyim terim hoca falan değil dünyanın dalga konusu ama himmetle gelen şampiyonluklarla performans yaptı ne diyelim şimdi iyi hocamı diyelim

şenol hoca zaten hep hazır gelecek vadeden takımlara kapağı atıyor görece başarılı oluyor.akıllı adam.

buna katılmam mümkün değil.

Adam bursa ile şampiyonluğa oynadı fernandao gibi kazmadan gol kralı çıkardı.
Ts ile şampiyonluğa oynadı son maçta gitti.
Türk milli takımı ile dünya 3.cülüğü.
Beşiktaş'ta 2 kupa + şampiyonlar ligi nağmalup grup liderliği + UEFA avrupa liginde son 8.

Ve çıkardığı sayısız futbolcu gittiği her takımda göze hoş gelen hücum futbolcu oynattığı için oyuncular parladı hep.

Sergen hocada şenol hocaya benziyor biraz daha akıllısı ama :) Oynattığı futbol ile oyuncuları partlatıyor sergen hocada hepsinden en iyi şekilde verim almasını biliyor.

Çevrimiçi Necmi

biliçten sağlam bir takım altı üstüne gomez eklendi o takımı biliçde şampiyon yapardı ben o srneden sonra takımın ger aene güç kaybını izledim biliçle 125 km koşan sıtandart takımdan 100 km koşamayan takıma dönüştük bakın arkadaşlar şu anda takım koşuyor biliç seviyesinde değil ama ligin üstünde pandemi döneminde o seviye zor zaten

Çevrimiçi murat

Beşiktaş'ta 2 kupa + şampiyonlar ligi nağmalup grup liderliği + UEFA avrupa liginde son 8.

Ve çıkardığı sayısız futbolcu gittiği her takımda göze hoş gelen hücum futbolcu oynattığı için oyuncular parladı hep.

Sergen hocada şenol hocaya benziyor biraz daha akıllısı ama :) Oynattığı futbol ile oyuncuları partlatıyor sergen hocada hepsinden en iyi şekilde verim almasını biliyor.
gittiği takımlara bak önüne hazır kurulmuş takımlar bursayı şampiyon yapamadı trabzonu yapamadı baktı olmuyor bari beşiktaş beni şampiyon yapsın dedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sergen'in Şenol ile alakası yok, Lucescu izlerini görüyorum ben.

Çevrimiçi Necmi

sahnede oynayan hacıvatla karagöze bakıyorsun iyi oynadılar diyorsun hayat bu kadar basit değil perdeyi değil perdenin arkasını görmek önemli perde gerçek değil olaylara yüzeysel bakıyorsunuz gerçeklerden uzaklaşıyorsunuz bu gün şenolla ilgili ne konuşuyor be eleştiri yapıyorsak ts den gittikten sonra taraftarların yazılarını oku bize geldiğinde ts taraftarlarının yorumlarına bak yaşadıklarımızı bir bir anlatmışlar ta o zaman şampiyon yaptı büyük hoca sergen maç kazandı büyük hoca yok öyle birşey hayat bu kadar basit değil ünvanlar bu kadar kolay elde edilmez edilirsede şişirme olur çabuk patlar şişirmeyin sergene kötülük yaparsınız birşey vermeyin insanlara bunu hak ederek alsınlar