Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633653 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida'nın golü muazzamdı bu arada, defalarca izlesem bıkmam.

Çevrimdışı mourinho1903

sorumun cevabı bu değil 3 defansif orta saha ile cıkıyoruz bura Beşiktaş diyorsunuz 25 gol atmışız ligde en çok gol atan takımıyız nasıl oluyor açıklar mısın bana ?

1-2 macta zayif rakibi yakalayip cok gol atman senin cok golcu, hucumcu takim oldugun anlamina mi geliyor?
Cok gol attigimiz maclar kontra-atak yaptigimiz Basaksehir, Fenerbahce maci vs.
Ben de sana Konya, Genclerbirligi, Yeni Malatya maclarinda neden 4 tane atamadik, 1 gol atana kadar oramizdan buramizdan ter akti derim.
Neden bugun 60 dakikada 1 pozisyonumuz yok derim.
Mesele bizim icin zaten 1-0'dan sonrasi degil. 1-0'a kadarki oyunu oynayamamak, buyuk takim kimligine sahip olmamak.
Bu arada hala lider de degiliz, eksik maci kazansak bile lider olamiyoruz.
Rakiplerimiz de cok cok kotu bir sezon geciriyor, onun ekmegini yiyoruz.
12 macta 22 puanimiz var. Normalde bu puan ortalamasiyla ilk 3'e bile giremiyorsun.
Su sizin ovdugunuz takimin puan ortalamasi sezon sonuna kadar devam ettigi takdirde gecen seneyi 3., ondan evvelki sene 4., ondan evvelki sene 5. bitirirdik ligi.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 21:45:35 mourinho1903 ]

Çevrimiçi levitate

Bu maçta da penaltı olmasa yine zorlanıyorduk ? Geçen hafta mensah girdi alanya macını çevirdik mi ?

Hocanın bahsettiği şeyi insanlar anlayamıyor 3 defansif orta saha 3 ofansif orta diye bir şey yok.

Dorukhan formsuz kafası bizde değil dense anlarım da bunun 2 dos 1 oos ile alakası yok.

Atiba bugün asist yaptı mesala 3 gol 4 asist oldu.3 Defansif orta saha diye bir şey yok sergen hocanın futbol anlayışında.

oyuncularda az iq ve şut yeteneği olsa berabere biterdi

söylemesi can yakıyor atibaba bugün kötüydü :( asiste bakmamak lazım bence

vee gayet alakası var abi her oyuncu aynı profil değil, josef ofansif oyuncu mu sence

bu tartışma böyle döner anlaşamayız :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida'nın golü muazzamdı bu arada, defalarca izlesem bıkmam.

Cidden acayip bir gol. Daha önce Tosic vardı böyle garip goller atan. Stoperlerden bu sene skor katkısı alamıyorduk. Bu gol iyi oldu. Umarım devamı gelir. Ghezzal gibi orta değil pas atan bir oyuncumuz varken daha çok gol bulmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

1-2 macta zayif rakibi yakalayip cok gol atman senin cok golcu, hucumcu takim oldugun anlamina mi geliyor?
Cok gol attigimiz maclar kontra-atak yaptigimiz Basaksehir, Fenerbahce maci vs.
Ben de sana Konya, Genclerbirligi, Yeni Malatya maclarinda neden 4 tane atamadik, 1 gol atana kadar oramizdan buramizdan ter akti derim.
Neden bugun 60 dakikada 1 pozisyonumuz yok derim.
Mesele bizim icin zaten 1-0'dan sonrasi degil. 1-0'a kadarki oyunu oynayamamak, buyuk takim kimligine sahip olmamak.
Bu arada hala lider de degiliz, eksik maci kazansak bile lider olamiyoruz.
Benim beklentilerim o kadar yüksek değil, 1-0'dan sonrasını oynayabilsek ben razıyım.

3-0'dan sonra bile 3-2 olan maçlarımız oluyor.
1-0 öne geçtiğimiz maçların %90'ını kazanalım, çok büyük ihtimalle şampiyon oluruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımdaki 1-0 sonrası coşku ve iştah çok hoşuma gitti.

En son Scala döneminde hatırlıyorum bunu, stoper sağ bek herkes hücuma çıkardı 5. golü bulmak için.

Çevrimdışı Erman1903

(...) Aboubakarın golleri bana girsin, dileyen kalanları istediği gibi paylaşsın bana göre hava hoş 4 attık hem de her daim eleştirilenler Enkudu - Vida - Necip - Mensahın katkılarıyla. Çok güzel bir pazar akşamı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar'ın kullandığı penaltılar bir şekilde gol oluyor, ama hiç net vuruşlar değil gibime geliyor.

Her seferinde korkuyorum kaçıracak diye.

Çevrimdışı celiker1

Rıdvan hücum yönünüde geliştirmeye başladı.Defansif anlamda zaten kusursuza yakın.Büyük oyuncu olma yolunda ilerliyor.Ligin şu an en iyi sağ-sol bekine sahibiz.ROSİER-RIDVAN :steamed:

Josef oynadığı tum maçlardaki gibi yine taķimın en iyilerindendi  :super:

Ghazzal'a rakipler aşırı önlem almaya başladı doğal olarak.Bu önlemleri alırken göbekten daha fazla açık verdiklerini görüyorum

Aboubakar oyun görüşünü çok geliştirmiş fakat bilmem fark eden var mı hala güçsüz?Eski gücüne kavuştuğunda gol dakikalarımızda daha erken olacaktır :bandit:

Kalecilerimizin topa sahip olduğunda kontra düşünmeyip yere yatıp 3-4 saniye beklemesi sinir ediyor beni.Utku'da,Ersin'de yapıyor bunu.Maç 4-0 misal net kontralık fırsat hala yerde yatıyor.Sadece bugü e özel 4-0 da da değil,skor.ne olursa.olsun aynılar.Sen Beşiktaş kalecisisin  ve taraftar bundan hoşlanmaz
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 22:05:16 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

oyuncularda az iq ve şut yeteneği olsa berabere biterdi

söylemesi can yakıyor atibaba bugün kötüydü :( asiste bakmamak lazım bence

vee gayet alakası var abi her oyuncu aynı profil değil, josef ofansif oyuncu mu sence

bu tartışma böyle döner anlaşamayız :D
Dünya futbolunda orta saha oyuncuları defensive midfielder, central midfielder ve attacking midfielder diye ayrılır.

Bunlar da kendi içlerinde box to box, regista, anchor, ball winning, playmaker, trequartista gibi kavramlara ayrılırlar.

Bizde ise hepsi orta saha oluyor.

Cem Karaca'nın şarkısı gibi

Hocam seslendi uzaktan
Orta sahasın sen orta saha kal,
Giy dedi formaları. :)

Çevrimdışı mrred

(...) Aboubakarın golleri bana girsin, dileyen kalanları istediği gibi paylaşsın bana göre hava hoş 4 attık hem de her daim eleştirilenler Enkudu - Vida - Necip - Mensahın katkılarıyla. Çok güzel bir pazar akşamı.
En güzeli sadece oyunu konuşmak ...
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 22:10:47 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Rıdvan 41 kere maşallah evlat Allah nazar değdirmesin böyle devam

Çevrimdışı Erman1903

En güzeli sadece oyunu konuşmak ...

Bugün pek bir mutluyum gözüme her şey güzel gözüküyor eksikler gedikler vardır tabi ama Sergen hocanın bazı şeyleri basitleştirmesi falan da bir açıdan kafa rahatlığı getiriyor sanırım. Her şeyi yapan forvet, işte tüm orta sahaların aynı kategoriye konması falan ne bileyim. Oyuncular da böyle söyleyince daha iyi anlıyor herhalde 🙂

Çevrimdışı Erman1903

Rıdvan 41 kere maşallah evlat Allah nazar değdirmesin böyle devam

Valla ne top oynuyor be...

Çevrimdışı can1903

bunlar ne olacak ?

Atiba,Dorukhan,Mensah  Beşiktaş 1-1 Antalya (İçerde)
Mensah,Dorukhan,Ljajic Konya 4-1 Beşiktaş
Atiba-Dorukhan-Oğuzhan Antep 3-1 Beşiktaş
Konya maçında Vida,welinton yumurtlamasaydı o maç öyle bitmezdi. Ayrıca Ersinin yaptıklarını söylemiyorum bile :D Antep maçı keza Ersin yaktı bizi.
Antalya maçına gelirsek 1-0a yatan hocaydı. Yanlışları bile doğru görüyosun, bu maça atiba dorukan josef çıksaydı yine eleştirirdim üçü de hücümda kabız gibi oyuncu Mensah bugün yaptıklarıyla geçer not aldı her neyse.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Güzel açıklama. Umarım yerine ulaşmıştır.

https://twitter.com/buzzspor/status/1340736846712762368

https://twitter.com/buzzspor/status/1340737242524991489
Güzel açıklama.

Yönetimin de arkasını doldurması ve yayıncı kuruluşa ayar vermesi şart.

Yüzü güzel diye program sundurulan 3 kuruşluk tiplere ağzının payını vermeliyiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Neden yalan?

Tek Avrupa Kupası maçına çıkmayan Eljif Elmas, Vedat Muriç gibi osuruktan heriflere ne paralar verildi, alan takımlar oynatmıyor bile doğru dürüst.

Ozan Kabak 10 maç oynadı, 10 milyona gitti. Gittiği takımlardan ilki küme düştü, ikincisi 11 aydır maç kazanamıyor.

Rıdvan'a da teklif var, Ersin'e de.

Kafayı kullanıp parlatırsan, iyi paraya satarsın.

Rıdvan ile Ersini kıyaslamak bayagi enteresan olmus

Rıdvan çok olgun , tas gibi bek oldu ve çok iyi oynuyor , Ersinin iste bu çocukta is var diyebilecegimiz , ciddi performans gösterdiği kac tane maçı var ? 
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aboubakar in Golden sonra Tribunde ki Rosiere koşup sarilmasi , + Nkoudu nun , Pamuk gibi oldum🥰🥰🥰

Hafta içi de Rosier Abouya kosmustu , takımda kolej havasi oluşmuş , arkadaşlık ve birbirlerine bağlılık seviyesi çok ust düzeyde , çok önemli bu...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Aboubakar in Golden sonra Tribunde ki Rosiere koşup sarilmasi , + Nkoudu nun , Pamuk gibi oldum🥰🥰🥰

Hafta içi de Rosier Abouya kosmustu , takımda kolej havasi oluşmuş , arkadaşlık ve birbirlerine bağlılık seviyesi çok ust düzeyde , çok önemli bu...

Aboubakar geldi bahar geldi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rıdvan ile Ersini kıyaslamak bayagi enteresan olmus

Rıdvan çok olgun , tas gibi bek oldu ve çok iyi oynuyor , Ersinin iste bu çocukta is var diyebilecegimiz , ciddi performans gösterdiği kac tane maçı var ?
Rıdvan sol bek, Ersin kaleci.

Dünyada 19 yaşında yüksek kalibre takımlarda düzenli oynayan pek çok sol bek varken, kaleci sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Çevrimiçi levitate

erzurum ömeri kadro dışı bırakmış, galibiyete çamur atmak istiyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

:D

[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 22:43:31 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz alalım ara transferde.

Öyle cebe böyle tarak, ligin geri kalanına "bize kıyak geçerseniz kapımız açık" mesajı veririz.