Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633602 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Sergen Yalçın BEY diyeceksiniz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sergen Yalçın BEY diyeceksiniz.

Harika fotoğraf ya Scarface gibi reyis :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

sorumun cevabı bu değil 3 defansif orta saha ile cıkıyoruz bura Beşiktaş diyorsunuz 25 gol atmışız ligde en çok gol atan takımıyız nasıl oluyor açıklar mısın bana ?

Üç defansif orta saha ile çıktığımız maçlarda puan kaybettik. Açıklaması bu. Beğenilmemesi normal.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Niye 59. dakikada kilidi açıyormuşuz.

Ahahahah

En son böyle saçma sapan eleştiriler geldiğinde şampiyonluk olmuştuk. Bu sezon acayip keyifli gidiyor şahsım adına.

Çevrimdışı mrred

Oyuncuların defansif ofansif olmasından ziyade. Önde hareketliliğimiz az . İlk yarı önde kimse hareketlenmedi durarak oynadık ya da son pasları iyi veremedik. Bunu kesinlikle çözmemiz lazım
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

sorumun cevabı bu değil 3 defansif orta saha ile cıkıyoruz bura Beşiktaş diyorsunuz 25 gol atmışız ligde en çok gol atan takımıyız nasıl oluyor açıklar mısın bana ?

3 dos ile çıktık 3 maç kaybettik o ne olacak

şu maça josef-atiba-dorukhanla çıksak en fazla 1-0 alırdık
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 21:19:42 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Alanyaspor maçından farklı olarak Dorukhan yerine Mensah ile başlamadık mı bugün?

Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun hala?

Niye 59. dakikada kilidi açıyormuşuz.

Ahahahah

En son böyle saçma sapan eleştiriler geldiğinde şampiyonluk olmuştuk. Bu sezon acayip keyifli gidiyor şahsım adına.

alıştık biz burda sende alışırsın :D  :evillol:

Çevrimdışı mrred

Ön alanda basarak oynadığımız her maçı kazanma oranımız yüksek. Tempolu oyuncularımız var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

0-0 oyunumuzu geliştirmemiz gerek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu tip maçlar ilk gol gelene kadar zor olur, o yüzden takımı bu konuda eleştirmeye gerek yok.

Önemli bir galibiyet, tam 12 puan değerinde.

Rakipler moralsizken yeni bir galibiyet serisi yakalama ve camia olarak havaya girme şansımız var.

Hadi bakalım, böyle devam.

3 dos ile çıktık 3 maç kaybettik o ne olacak

şu maça josef-atiba-dorukhanla çıksak en fazla 1-0 alırdık

bunlar ne olacak ?

Atiba,Dorukhan,Mensah  Beşiktaş 1-1 Antalya (İçerde)
Mensah,Dorukhan,Ljajic Konya 4-1 Beşiktaş
Atiba-Dorukhan-Oğuzhan Antep 3-1 Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Alanyaspor maçına (Necip Rosier dışında) bu dizilişle çıksaydık, oyun olarak daha iyi bir performans gösterebilirdik.

Neyse, önümüze bakalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç kazanıyoruz, maç kaybediyoruz muhabbet değişmiyor. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Herkesin fikrini beyan etme özgürlüğü var. Beğenmiyorsan "Sen böyle demiştin, sen böyle yapmıştın." demenin kimseye faydası yok. Neden hatalı düşündüğünü yazmak lazım. Öyle "senin fikrin yanlış, benim fikrim doğru" demekle kimse kimseye bir şey anlatamaz. Sadece Xciler Yciler olarak ayrışırız. Sonuçta hepimiz Beşiktaşlıyız. Kimsenin başka takım tuttuğu yok. Tabi kimse bir şey kanıtlamak zorunda da değil. Ama komik oluyor böyle.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Maç kazanıyoruz, maç kaybediyoruz muhabbet değişmiyor. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Herkesin fikrini beyan etme özgürlüğü var. Beğenmiyorsan "Sen böyle demiştin, sen böyle yapmıştın." demenin kimseye faydası yok. Neden hatalı düşündüğünü yazmak lazım. Öyle "senin fikrin yanlış, benim fikrim doğru" demekle kimse kimseye bir şey anlatamaz. Sadece Xciler Yciler olarak ayrışırız. Sonuçta hepimiz Beşiktaşlıyız. Kimsenin başka takım tuttuğu yok. Tabi kimse bir şey kanıtlamak zorunda da değil. Ama komik oluyor böyle.
+1903
Kuru bir iddia var. Gereksiz
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı Öz

alıştık biz burda sende alışırsın :D  :evillol:

İnternet ortamı dünyanın en ilginç yeri. Taraftar farketmeksizin bir kesim var kendi yazdıkları yapılmıyorsa yanlış yapılıyor demektir. Sonuç alınmış başarılı olunmuş hiç önemli değil. Bir başarı varsa bunun anlamlı bir başarı olabilmesi için kendi söylediklerinin yapılması gerekiyor.  :lol:

Adam orada rezil rüsva oluyor, maçı dahi kazanamıyor; gelmiş diyor ki niye 59. dakikada kilidi açıyoruz. Yahu açmışız işte. Deli gibi kapanan takıma diş geçirmişiz daha neyin derdindesin.

Zaten bu ligde Beşiktaş'ın açamayacağı savunmayı hiçbir takım açamaz. Bunu düşünen yok. Varsa yoksa maçın bir bölümü niye 0-0 geçmiş. :D

Pesimistlik çok farklı bir ruh hali.

[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 21:30:39 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

4-0'dan sonra Hasic'i izleme şansı bulsaydık güzel olacaktı..

Hoca sıkışan fikstürde şans bulması daha olası oyuncuları oyuna sürmeyi tercih etti, ona da hak veriyorum bu açıdan.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Gerçekten artık kabak tadı vermeye başlıyor bir yerden sonra.

İnternet ortamı dünyanın en ilginç yeri. Taraftar farketmeksizin bir kesim var kendi yazdıkları yapılmıyorsa yanlış yapılıyor demektir. Sonuç alınmış başarılı olunmuş hiç önemli değil. Bir başarı varsa bunun anlamlı bir başarı olabilmesi için kendi söylediklerinin yapılması gerekiyor.  :lol:

Adam orada rezil rüsva oluyor, malı dahi kazanamıyor gelmiş diyor ki niye 59. dakikada kilidi açıyoruz. Yahu açmışız işte. Deli gibi kapanan takıma diş geçirmişiz daha neyin derdindesin.

Bu ligde Beşiktaş'ın açamayacağı savunmayı diğer takımlar da açamaz zaten. Bunu düşünen yok. Varsa yoksa malın bir bölümü niye 0-0 geçmiş. :D

Pesimistlik çok farklı bir ruh hali.

İnsanlar skor yorumculuğuna soyunuyor.

Anı yaşıyorlar sonrasını düşünmüyorlar özgürlük sadece tek taraflı olmaz sen maç önü devre arası algı kasarsan hocayı kötülersen atibayı kötülersen onu bunu eleştirirsen.

İnsanların maç sonu sana bunun doğru olmadığını söyleme hakkı var.

İsteniyor ki sadece biz söyleyelim karşı taraf hiç konuşmasın.

Forumun amacı insanların birbiri ile seviyeli bir biçimde tartışma içerisinde olması ancak sen-ben yazamıyoruz.

Dün 1 mesaj attın 5 kişi cevap yazdı başka bir şey yazdığında 15 kişi üstüne çullanabilir sonra özgürlük sen dedim ben dedim olmaz diyebilirler.

[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 21:34:05 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

bunlar ne olacak ?

Atiba,Dorukhan,Mensah  Beşiktaş 1-1 Antalya (İçerde)
Mensah,Dorukhan,Ljajic Konya 4-1 Beşiktaş
Atiba-Dorukhan-Oğuzhan Antep 3-1 Beşiktaş

birlikte oynadığında bi halt yapamayan atiba-dorukhan ikilisi olabilir mi acaba? puan kaybı yaşanan 5 maçın 4'ünde bunlar var

istisna olarak konya maçında dorukhan'ı ön libero oynattık, millet burada ileri çıkamıyoruz diye şikayet ediyordu

antep maçında devre arasında josef-mensah girdi takım toparlarken ersin kırmızı yedi kaybettik

sonuç olarak çapa-bağlantı oyuncusu-oos şeklinde çıkınca sonuç alıyoruz

rastgele pres yapıp pastan anlamayan dorukhan, yaşından dolayı zorlanan atibaba ve savunmanın pislikleriyle uğraşan josef üçlüsü bir arada olmuyor işte

bipbipbupbup

birlikte oynadığında bi halt yapamayan atiba-dorukhan ikilisi olabilir mi acaba? puan kaybı yaşanan 5 maçın 4'ünde bunlar var

istisna olarak konya maçında dorukhan'ı ön libero oynattık, millet burada ileri çıkamıyoruz diye şikayet ediyordu

antep maçında devre arasında josef-mensah girdi takım toparlarken ersin kırmızı yedi kaybettik

sonuç olarak çapa-bağlantı oyuncusu-oos şeklinde çıkınca sonuç alıyoruz

rastgele pres yapıp pastan anlamayan dorukhan, yaşından dolayı zorlanan atibaba ve savunmanın pislikleriyle uğraşan josef üçlüsü bir arada olmuyor işte

Bu maçta da penaltı olmasa yine zorlanıyorduk ? Geçen hafta mensah girdi alanya macını çevirdik mi ?

Hocanın bahsettiği şeyi insanlar anlayamıyor 3 defansif orta saha 3 ofansif orta diye bir şey yok.

Dorukhan formsuz kafası bizde değil dense anlarım da bunun 2 dos 1 oos ile alakası yok.

Atiba bugün asist yaptı mesala 3 gol 4 asist oldu.3 Defansif orta saha diye bir şey yok sergen hocanın futbol anlayışında.

Çevrimiçi levitate

öğlen söylenen 11 doğru olsa taş çatlasa 1-0 alırdık

mensah başladı gayet iyi oynadı takım da yardırdı güzelce koyduk ben memnunum :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

+1903 suyu çıktı artık
bipbipbupbup