Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633250 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Hocaya daha önce defol diyen adamı maçımıza atıyorlar. Bunlar bizim sabrımızı zorluyor.

ben fırat yada cücü kaşarını bekliyordum kaşarın en HALİS'ini yollamışlar!

Oynayacağımız takımda ankaragücü gs'nin yan charı galibiyet filan hak getire tek amaçları bize darbe vurmak gs'ye yaranmak hocayı attırmak olur oyuncuları kırmızı kart gördürmek olur sakatlamak olur hakem de buna çanak tutacak.

Rezil bir gece olacak.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 12:28:21 cursedofdragon ]

Halis mulis kimdir ?

Atiba çizgiye bastı diye kırmızı kart.

Sergen yalçına "git₁". 2 kez hocayı ihraç etmiştir.

Beşiktaş’ a 10, rakiplerine 1 kırmızı göstermiştir.

[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 12:41:12 cursedofdragon ]

Çevrimdışı celiker1

Herkes çok ümitlenmiş.
Bu takımın 0-0 sorunu hala devam ediyor. Artı defans hattı rezalet. Geriye düştüğümüzde öne geçemiyoruz. Çok ciddi eksikler var.Devre arasında transfer lazım diyeceğim de bu yönetimden bu scout ekibinden falan gelecek transferler çöpe gider büyük ihtimal.
Ağustos-Eylül ayının etkileri kalmış sende :tabe: Sonuçta geldiğimiz noktada ligin en iyi başarılı transfer oranına sahipler Josef,Ghazzal,Rosier,Aboubacar hamleleriyle.Dört transfer şu an takımın bel kemiği
Hayatta Beşiktaş

Ağustos-Eylül ayının etkileri kalmış sende :tabe: Sonuçta geldiğimiz noktada ligin en iyi başarılı transfer oranına sahipler Josef,Ghazzal,Rosier,Aboubacar hamleleriyle.Dört transfer şu an takımın bel kemiği

o listeye monteroyu da ekleyebiliriz  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

ben fırat yada cücü kaşarını bekliyordum kaşarın en HALİS'ini yollamışlar!

Oynayacağımız takımda ankaragücü gs'nin yan charı galibiyet filan hak getire tek amaçları bize darbe vurmak gs'ye yaranmak hocayı attırmak olur oyuncuları kırmızı kart gördürmek olur sakatlamak olur hakem de buna çanak tutacak.

Rezil bir gece olacak.

Gülhan şurada 2 gün galibiyetin keyfini çıkaralım ya, yine başladın.

Madem hem oyuncumuz atılacak hem de sakatlık yaşayacağız. Çıkmayalım maça o zaman.

Çevrimdışı mourinho1903

Rıdvan'ı ben de çok beğeniyorum, ama 15'lik  teklif gelirse satmamız makul bence

Türk futbolu geriye gidiyor, Avrupa'da da varlık gösteremeyeceğiz bundan sonra. O yüzden 15'lik teklifleri geri çevirmek hata olur, bir dahaki satış karından da %20 koyup gönderilebilir.

Aynı durum Ersin için de geçerli. Bahsi geçen 4-5 milyonluk teklifleri kabul etmeye karşıyım, ama teklifler 15 bandına çıkarsa gönderilebilir.

Ne zaman 'x oyuncu satilmasin 10 sene kalsin' desek bundan zarar goren biz olduk. Ridvan da, Ersin de parasini bulunca satilmali.
Parasi derken de Besiktas ve Turkiye standartlarinda oldugumuz unutulmamali. 30 milyon euro'lar vs kolay kolay odenmiyor maalesef.
Ridvan icin 15, Ersin icin 5 civari gayet makul. Ersin'i ben zaten tek tutamadim ya, neyse.

Çevrimdışı Erman1903

Rıdvan daha oynar, bence asistlere başlayacak yakında, ben olsam onu arada asla satmam. Kanadindaki N'Koudou ile henüz tanımıyorlar bile birbirlerini. Yerli sol bek bulmak çok zor. Ersin'i bilemem, şu serseri topları uzaklaştırmayı iyi yapsa o da daha fazla eder ama bu anlamda çok zayıf.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 14:52:49 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1340988153058963457

Geri mi döndü ne, valla kazandıysak çok iyi olur. Bomba bey Welinton, tecrübesiz Montero ve aslen stoper olmayan Necip'i gördü gaza geldi sanırım. Çuvalla para kazanıyor belki performans yaparsa tekrar pazarlayabiliriz. Keşke şu Ljajic de biraz kıpırdansa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geri mi döndü ne, valla kazandıysak çok iyi olur. Bomba bey Welinton, tecrübesiz Montero ve aslen stoper olmayan Necip'i gördü gaza geldi sanırım. Çuvalla para kazanıyor belki performans yaparsa tekrar pazarlayabiliriz. Keşke şu Ljajic de biraz kıpırdansa.
Ljajic'de son kale bendim. Ben bile artık herhangi bir umuda sahip değilim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Ljajic'de son kale bendim. Ben bile artık herhangi bir umuda sahip değilim  :tabe:

Kimsede umut bırakmadı.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

pollyana görse bile o bile depresife bağlar  :lol:
ljajic gibi bir adam o kadar fark yaratır ki bu takıma tam da eksiğimiz olduğumuz tip.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şimdi Dorukhan'ın sağ bek oynamak istemediğini duydum NTV'nin youtube yayınından. Dorukhan ile vedalaşmak bana mantıklı gelmeye başladı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Şimdi Dorukhan'ın sağ bek oynamak istemediğini duydum NTV'nin youtube yayınından. Dorukhan ile vedalaşmak bana mantıklı gelmeye başladı.

Ohooo... Bu sezon ne oynamış o ortada biri bu çocuğa sorsun, şut atmayı unuttu, üstüste iki tane düzgun pas atamıyor. Burada 11 milli takımda 9 pasla bitirdiği 90 dakika var adama gülerler be. Yanında iki tane kemik adamla yine de hücuma cikamadın. Bir maçta soldan topu alıp gittiği olmuştu onun dışında düzgün bir hareketini hatırlamıyorum.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 16:01:29 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ohooo... Bu sezon ne oynamış o ortada biri bu çocuğa sorsun, şut atmayı unuttu, üstüste iki tane düzgun pas atamıyor. Burada 11 milli takımda 9 pasla bitirdiği 90 dakika var adama gülerler be. Yanında iki tane kemik adamla yine de hücuma cikamadın. Bir maçta soldan topu alıp gittiği olmuştu onun dışında düzgün bir hareketini hatırlamıyorum.
Necip niye oynuyor diye soruyoruz. Cevabı Dorukhan Bey'in tribiymiş. "Sağ bek oynamam, yedek bırak" demiş hocaya. Bence sağ bek planları da yok olduğuna göre o  bölgede forma şansı bulamaz. Biz ondan daha iyisini daha ucuza buluruz. Alan takıma hayırlı olsun. Türk futbolu bu yüzden batıyor der, gülerim  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Necip niye oynuyor diye soruyoruz. Cevabı Dorukhan Bey'in tribiymiş. "Sağ bek oynamam, yedek bırak" demiş hocaya. Bence sağ bek planları da yok olduğuna göre o  bölgede forma şansı bulamaz. Biz ondan daha iyisini daha ucuza buluruz. Alan takıma hayırlı olsun. Türk futbolu bu yüzden batıyor der, gülerim  :)

Anlaşıldı niye Necipin başladığı... PTT den Onur Ergün, Hasan Kılıç ondan iyi orta saha. Buraya 4-5 tane yerli bek de paylaşmıştım. Onun hayal ettiği maaşa iki tarafa da rotasyon topçusu alır, kalan paraylada kulüp emekçilerinin maaşlarını öder, üstüne ikramiye dağıtırız. Gitsin istediği yere, zor bulur renklilerde formayı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anlaşıldı niye Necipin başladığı... PTT den Onur Ergün, Hasan Kılıç ondan iyi orta saha. Buraya 4-5 tane yerli bek de paylaşmıştım. Onun hayal ettiği maaşa iki tarafa da rotasyon topçusu alır, kalan paraylada kulüp emekçilerinin maaşlarını öder, üstüne ikramiye dağıtırız. Gitsin istediği yere, zor bulur renklilerde formayı.
Günümüz futbolunda mevki diye bir kavram kalmadı diyen bir hocaya sahibiz ama oyuncularımız bu kafada değiller demek yada sözleşme imzalaması için huyuna gidiyoruz. Her ikisi de benim için Dorukhan hakkındaki düşüncelerimi olumsuza döndürüyor. Şu soruna nokta koymayan yönetime de ne desek boş...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Takımda iki sıkıntı var geri düşünce öne gecemiyoruz bide kapanan takımları açamıyoruz Şenol Güneş zamanında kapanan takımlara fazlasıyla pozisyon bulup yinede gol yapamadığımız için puan alamadığımız maçları hatırlıyorum şuanda pozisyon bile bulamıyoruz sert iyi kapanan takımlara karşı çok sıkıntı çekeceğiz bu gidişle.

Devre arasını bir görsek talisca yada benzeri yaratıcı bir isim bu işi çözerde o zamana kadar plan taktik yapmalıyız takımda şutu iyi olan dorukhan mensah var yayda toplar hep atibayla buluşuyor oda ya geri ya yana veriyor şut özelliği yok adamın ne yapsın. Bazı maçlarda atibadan vazgeçmeyi göze almalıyız farkı denemeler yapmaliyiz Josef mensah ozi yada hasic falan en azından hem atibayi idareli kullanır hemde ilerde iş yapacak oyuncuları deneme şansımız olur.

Ben hocanın çöpe giden ilk yarıdan sonra ikinci yarıya iki üç ofansif oyuncu ile başlar diyordum hoca değişikliği sonlara bırakıyor dün penaltı olmasa yada josefin pozisyona faul vermese gölü yesek farklı bir senaryo çıkardı ortaya. Nkoudu çok çizgide kalıyor oraya hasic yada atakani monte edip rievanla ikili yapabilirsek sağ taraftaki verimi alırız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Erman1903

Günümüz futbolunda mevki diye bir kavram kalmadı diyen bir hocaya sahibiz ama oyuncularımız bu kafada değiller demek yada sözleşme imzalaması için huyuna gidiyoruz. Her ikisi de benim için Dorukhan hakkındaki düşüncelerimi olumsuza döndürüyor. Şu soruna nokta koymayan yönetime de ne desek boş...

Zaten çok yüksek bir teklif yaptık ona, kendini Beckham falan zannediyor dövmeler movmeler daha adam akıllı top oynadığı yok bu sezon. Eğer gerçekse beni kadro dışı bırakın diyen birine zorla top oynatamazsın. İstediğini vermek lazım ona zaten yolcu. Ozzy-Kartal bizim oyuncularımız biraz piyasa yaparlar. Bu da sezon sonu yalvarır ne olur bek oynayayım diye, bir de teklif ettiğinden oldukça düşük bir kontrat önereceksin sezon sonu mis...

Zaten tüm takımlar sezon sonunu bekleyecek teklif için millet aptal değil. Bir daha bu çocuğa teklif meklif yapıp enayi durumuna düşmeyelim.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2020, 16:55:08 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten çok yüksek bir teklif yaptık ona, kendini Beckham falan zannediyor dövmeler movmeler daha adam akıllı top oynadığı yok bu sezon. Eğer gerçekse beni kadro dışı bırakın diyen birine zorla top oynatamazsın. İstediğini vermek lazım ona zaten yolcu. Ozzy-Kartal bizim oyuncularımız biraz piyasa yaparlar. Bu da sezon sonu yalvarır ne olur bek oynayayım diye, bir de teklif ettiğinden oldukça düşük bir kontrat teklifi yapacaksın mis...
İpler elimizde ama biz onda gibi davranıyoruz. Bu biraz da yönetimin taraftardan çekinmesinden kaynaklanıyor. Ben gideceğini düşünüyorum en başından beri. Sadece bizi oyalayıp milli takıma seçilmeye çalışıyor gibi geliyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İpler elimizde ama biz onda gibi davranıyoruz. Bu biraz da yönetimin taraftardan çekinmesinden kaynaklanıyor. Ben gideceğini düşünüyorum en başından beri. Sadece bizi oyalayıp milli takıma seçilmeye çalışıyor gibi geliyor.

Başta insanlar karşı çıkıyordu gitmesine ama şu an baya tepki alıyor. Verilen paraları da gördü herkes artık şu saatten sonra kimse gidene kal demez. Yol alsın.

Çevrimiçi Savaş

İyi yoldayız ama nedense bana defansımız hiç güven vermiyor. Her an gol yiyecekmişiz gibi bir his var bende. Sağlam değil gibi sanki. Stoprlerimiz sakar maalesef bana göre.

Ve en önemli sorunlardan biri defansımız topu oyuna sokamıyor. Mutlaka 6 numaradan birinin aralarına girip topu alması lazım ki oyunu kurabilelim. Defanstan bir tane uzun top atacak ayağı düzgün adamımız yok maalesef. Gözüm Marcelo gibi stoper arıyor ne yalan söyleyeyim.

Son olarak maç dengede giderken kilidi açacak bir adam lazım. Katı defans yapabilen takımlara karşı zorlanmamız mümkün. Bir tane çilingir bulabilirsek şampiyonluk elimizde. Bi Talisca'm olsa keşke..

Çevrimiçi murat

yerli futbolcular artık 500 bin euronun türkiyede büyük para olduğunu.,1 milyon alabilmek için takımın as oyuncusu olması gerektiği 1.5 almak içinse avrupaya gitmesi gerektiğini anlamalı.dorukhan şu haliyle bizde 1 milyonluk oynamıyor. 1.5 i imza parası vs alacak birinden ama elde patlar bu gidişle.yer tutmayı bilmediği için gereksiz efor ve karşılığı olarak kart ve sakatlık çizgisinde dolaşıyor. futboluna akıl katması gerekiyor.dorukhanın 1 tık üstü amaral 2 tık üstü medel tutunamadı bu takımda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

yerli futbolcular artık 500 bin euronun türkiyede büyük para olduğunu.,1 milyon alabilmek için takımın as oyuncusu olması gerektiği 1.5 almak içinse avrupaya gitmesi gerektiğini anlamalı.dorukhan şu haliyle bizde 1 milyonluk oynamıyor. 1.5 i imza parası vs alacak birinden ama elde patlar bu gidişle.yer tutmayı bilmediği için gereksiz efor ve karşılığı olarak kart ve sakatlık çizgisinde dolaşıyor. futboluna akıl katması gerekiyor.dorukhanın 1 tık üstü amaral 2 tık üstü medel tutunamadı bu takımda.
Dorukhan gittiği takımda da olmayacak bence. Sezon başında gördük Sivas'ın yıldızları denen Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın performanslarını. Dorukhan da aynı şekilde olur. Birkaç hafta iyi oynar sonra durulur ve parasını kazanır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İyi yoldayız ama nedense bana defansımız hiç güven vermiyor. Her an gol yiyecekmişiz gibi bir his var bende. Sağlam değil gibi sanki. Stoprlerimiz sakar maalesef bana göre.

Ve en önemli sorunlardan biri defansımız topu oyuna sokamıyor. Mutlaka 6 numaradan birinin aralarına girip topu alması lazım ki oyunu kurabilelim. Defanstan bir tane uzun top atacak ayağı düzgün adamımız yok maalesef. Gözüm Marcelo gibi stoper arıyor ne yalan söyleyeyim.

Son olarak maç dengede giderken kilidi açacak bir adam lazım. Katı defans yapabilen takımlara karşı zorlanmamız mümkün. Bir tane çilingir bulabilirsek şampiyonluk elimizde. Bi Talisca'm olsa keşke..

Stoperler bana göre çok yetersiz, Josef'den arta kalanları hallettikleri için biraz iyi gibi durdukları oluyor ama yanıltıcı. Merkezde iyi bir pasör ya da bir Talisca olsaydı işimiz çok daha kolay olurdu ama asıl problem kesinlikle tandem. Bir de kalecilerimizin tecrübesizliği.