Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633266 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Samet Demir

Ersin konusunda net değilim ama utkudan bize fayda gelmez. Ersindede kaleye geçmeden önceki abartılı yorumların karşılığını göremedim daha yok şöyle yetenekli yok şans verilsin onbeş sene kaleci aramayız falan öyle bı ışık yok bende o yüzden teklif varsa satılsın daha Uğurcan bile kendini kanıtladığı halde gidemedi avrupaya ersin bişey kanitlamadan giderse bravo valla.

Fener bu konuda çok şanslı altayi bile nokta atışı buldular kötü oldukları sezon şans verip hatalarını duzelttirdiler şimdi ekmeğini yiyorlar.
Altay'ın mi ekmeğini yiyorlar

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

Artık yeter dün rakip takım yeniliyor 90da çat penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan pozisyonda çalıyorsun ve milyonlar görüyor ama kimse hop hemşehrim ne oluyor demiyor insanları salak yerine koyup istedikleri gibi borularını öttürüyorlar şu ligde mücadelenin içinde olmak bile Beşiktaşımızın büyüklüğü. Sene. Başından beri gs 7 penaltı fbde o civar ve bunlar maçın kilidini açan kritik yerlerde çalınan penaltılar ama birdr bize bakıyorsun her maç attı bir hakem rezilliği Alanya maçında tamam net penaltı el açık ama önce takip faul yapıyor bunu nasıl görmezden gelip penaltı çalarsın fb maçı daha dün gibi gözünün önünde olanları izledi sobra orada 15 sene yenemiyormuşuz nasıl yeneceksin böyle insanüstü mücadele ile ancak dün birde bein de ftnin atılmasını Sergen hocaya kadar bağladılar inanılmaz ya tüm pislikler ortada adamlar ilmek ilmek işlemiş harbiden bein değil gstv gibi yayın yapıyorlar bu ligde nasıl adalet eşit rekabet bekleyeceksin ki

Çevrimdışı mourinho1903

Artık yeter dün rakip takım yeniliyor 90da çat penaltıyla uzaktan yakından alakası olmayan pozisyonda çalıyorsun ve milyonlar görüyor ama kimse hop hemşehrim ne oluyor demiyor insanları salak yerine koyup istedikleri gibi borularını öttürüyorlar şu ligde mücadelenin içinde olmak bile Beşiktaşımızın büyüklüğü. Sene. Başından beri gs 7 penaltı fbde o civar ve bunlar maçın kilidini açan kritik yerlerde çalınan penaltılar ama birdr bize bakıyorsun her maç attı bir hakem rezilliği Alanya maçında tamam net penaltı el açık ama önce takip faul yapıyor bunu nasıl görmezden gelip penaltı çalarsın fb maçı daha dün gibi gözünün önünde olanları izledi sobra orada 15 sene yenemiyormuşuz nasıl yeneceksin böyle insanüstü mücadele ile ancak dün birde bein de ftnin atılmasını Sergen hocaya kadar bağladılar inanılmaz ya tüm pislikler ortada adamlar ilmek ilmek işlemiş harbiden bein değil gstv gibi yayın yapıyorlar bu ligde nasıl adalet eşit rekabet bekleyeceksin ki

Bizim GS/FB konumuna gelmemiz zor, ama en azindan hakkimizin minimum seviyesinde yenmesi icin cok daha fazla bagirmamiz lazim, algiyi degistirmemiz lazim.
Hem oyuncular, hem yonetim, hem gazeteciler noktasinda. Oyuncularimiz itiraz bile etmiyor, takimin hakkinin yenmesine goz yumuyor. Josef gibi, Rosier gibi oyuncularin sayisinin
fazlalasmasi lazim. Yonetim ya susuyor ya yersiz konusuyor. Fenerbahce maci sonrasi susup Alanya maci sonrasi bu kadar bagirmanin anlami yok, algiyi tam tersine alehimize isletiyorlar.
Gazeteciler takimin hakkini koruyamiyor. Dun seyrettim, M.Ayan haric hicbir GS'li yorumcu bu ne bicim penalti demedi. Cogu penalti dedi, bazilari kem-kum etti mudahale var gri pozisyona bagladi.
Bizde olsa efendilik ayagina yine ders verir BJK'li gazeteciler, ezilmis Anadolu takimlarinin magduriyetinden bahseder sanki sadece biz hak yiyormusuz gibi.
Hic unutmam, seneler once bir macta Quaresma'nin penalti pozisyonu olmustu. Hakemin gozu onunde ceza alani icinde topla alakasiz hayvan gibi dalmislardi adama, herif vermemisti.
Erman Toroglu cikip 'Quaresma da kendini abartili atiyor, penalti ama hakemin vermemesi normal' gibi laflar etti. Bir Besiktas'li da cikip 'ulan ne diyon (...), bu abartili atmalar sadece Quaresma olunca mi goze batiyor, senelerdir Arif, Burak ceylan gibi sekerek penaltilar alirken neredeydi o hakemler, sen ne kiviriyorsun hoca' diyemiyor.
Sen bunu demedigin surece senin hakkini yerler. Algi medyada baslar, bosuna diktatorler ilk once medya'yi kontrol altina almiyor.
Oyuncu sahada, gazeteci/yorumcu televizyonda, yonetici her yerde takimin hakkini koruyacak. En cok bagiran kisi ceza alma riski olan Sergen olmamali.

Su Nazli Canyurt olayi bile aciklayici. Alt tarafi sunucu olan biri nasil yorum yapabiliyor. Ama Besiktas'liligi bilinen Metin Tekin, Guntekin Onay vs hic boyle bir yorum yapti mi bugune kadar Besiktas lehine? Aksine, objektif gorunmek icin daha cok bizim alehimize yorum yapiyorlar.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2020, 12:31:44 mourinho1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

Ersin'in geçen sezon Karius'dan eldivenleri aldıktan sonraki performansı düzgün. Bu sezon o kadar iyi değil, Utku da çok farklı değil. Bu 15 sene kaleci vb aramayacağız gibi söylemler bizim maddi durumumuzdaki bir kulüp için geçerli değil. Real Madrid değiliz biz, Ersin de Casillas değil. Bizim para döndürmemiz lazım. Oyun kaleden başlıyor olay sadece kurtarış yapmak değil genç bir oyuncunun kalması için Rıdvan gibi performans vermesi, bölgesinde sırıtmaması lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz iflas açıklayalım ve sıfırdan başlayalım. Sıfırdan başlamak daha mantıklı gibi gelmeye başladı.

https://twitter.com/demarkesports/status/1340233029214736385

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

442 milyon dolar olarak çevirirsek borç artmış mı? azalmışmı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

442 milyon dolar olarak çevirirsek borç artmış mı? azalmışmı?
Orman sonrası borç 360 milyon dolar civarıydı diye hatırlıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Orman sonrası borç 360 milyon dolar civarıydı diye hatırlıyorum  :tabe:

Eeee ne olacak simdi? Birileri acaba paralar nerede diye soracak mi ANC yonetimine mesela?

Çevrimdışı Sinan23

Alanya maçından sonra 1 hafta okumadım forumu. Sabahtan beri tek tek okudum. Bazı yazılarda sıkıntı ve sızıntı var

Çevrimdışı mrred

daha fazla mücadele edip iyi oyunla bunları susturmamız lazım
Kesinlikle olay budur. İyi oyundan başka çaremiz yok.

"Omnes vulnerenat ultimo necat." Hepsi yaralar sonuncusu öldürür.

Bizi çok yaraladılar ama daha ölmedik. Daha da güçlenerek çıkmak için bunlar bize fırsat

"Bizi öldürmeye şey güçlendirir." Zor zamanlar ve anlar zekayı geliştirir. Hoca bunu 3 maç yaptı ışığı gösterdi.

Ben hocaya inanıyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu aşağılık renklilerin siyasi bağlantıları , çıkar grupları ile olan ilişkileri para ile olan ilişkileri hep aleyhimize işliyor

ve işleyecek bu aşağılık düzeni yıkmak yalnızca iyi oyunla olur. İyi oynadıkça onlara diz çöktüreceğiz. İyi oynamak

zorundayız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bize yapılan haksızlıkların hiçbirini unutmuyoruz yalnızca susuyoruz. Çünkü susmaktan başka bir çare gelmiyor

elden. Susmuş olmamız görmediğimiz anlamına gelmesin. Bu düzeni yalnızca iyi oynayarak yıkabiliriz. İyi oynayıp

ekonomik olarak güçlenip rekabet ettikçe hepsi de dediğimize gelecek
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/Besiktas/status/1340271897506930690

Bravo, tebrik ediyorum. Biz burda eleştiririz laf ederiz falan ama bir başkası buna cürret etmemeli. Karşısında ne olursa olsun bir Beşiktaş teknik direktörü var. Yüzlerine yüzlerine vurmamız lazım böyle konuları.

Çevrimdışı cursedofdragon

Eeee ne olacak simdi? Birileri acaba paralar nerede diye soracak mi ANC yonetimine mesela?

neyi soracaksın ?

€10 tl olmasına rağmen artış yok denecek kadar az neyi soracaksın adama cebinden kaç milyon tl verdin diye mi ?

Çevrimdışı balkan-kartal

yanlışın olmasın 480 milyon doları hiç görmedi bildiğim kadarıyla.
olabilir.  ben bu haberdeki sayiyi(2 760 000 000) sadece 5,7 ye boldum.

"     Denetim Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel’in okuduğu rapora göre kulübün borcunun 2 milyar 759 milyon 185 bin TL olduğu belirtildi. Kulübün mevcut ve alacaklarının ise 285 milyon 674 bin TL olduğu açıklandı.

Borçların 598 milyon 972 bin 426 TL’sinin BJK Dernek ve Derneğe Bağlı Şirketlere ait olduğu, 2 milyar 160 milyon 213 bin TL’nin ise BJK Futbol Yatırım AŞ’nin olduğu ifade edildi.    "
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı Egos

fırsatını yakalamışken muhteşem sol elimle hazırladığım emektar tabloyu yapıştırayım.

Mart
Haziran
Eylül
Aralık
Dolar/Euro
2012
1,79/2,30
2013

1,90/2,52
2014
2,18/2,90
2015
2,72/3,01
2016

3,01/3,33
2017
3,64/4,11
20181.846.000.000
4,81/5,65
2019

5,68/6,36
2020

6,99/7,98

2015 mart dönemi toplam borç; onun dışındakiler toplam borçtan alacakların eksiltilmesiyle ortaya çıkan, "net borç" diye ifade edilen miktarlar.

dolar/euro değerleri yıllık ortalama.

Çevrimdışı tuncaboylu

neyi soracaksın ?

€10 tl olmasına rağmen artış yok denecek kadar az neyi soracaksın adama cebinden kaç milyon tl verdin diye mi ?
Niye soramıyoruz?

Yok denecek kadar az dediğin artış 600 milyon lira.

Borç son 1 senede 600 milyon liradan fazla artmış, ama soramıyoruz.

Bu artışın ne kadarı dövizden kaynaklı, belli değil.

Üstelik arada yayınlardan toplanan paralar, başkanın cebinden verdiği söylenen miktarlar borca dahil mi, belli değil.

Yönetim şeffaflık vaatleriyle seçildi, ama öncekinden bile daha ketum davranıyor.

Menajerlere ne kadar para ödeniyor, açıklanmıyor. Oyuncuların ne kadar alacağı, bonusları açıklanmalıyor.

Oyuncu satışlarından gelen para açıklanıyor mu, oyuncu satabilirlerse göreceğiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu fırsatı kullanalım artık, yarın istekli bir futbol ve galibiyet bekliyorum.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Pandemi süreci ile başlayıp gelişen bu yılki ligin en mantıklı ve en makul kadrolarından birisini Beşiktaş kurmuş.

Yönetimi tebrik ediyorum. Çoğu zaman kendi taraftarımız dahi ayak bağı olmasına rağmen baskılara boyun eğmediler.

Umarım bundan sonra da hiçbir şekilde taraftara kulak vermezler. Taraftar sözü dinleyen bütün kulüplerin sonu rezilliktir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Pandemi süreci ile başlayıp gelişen bu yılki ligin en mantıklı ve en makul kadrolarından birisini Beşiktaş kurmuş.

Yönetimi tebrik ediyorum. Çoğu zaman kendi taraftarımız dahi ayak bağı olmasına rağmen baskılara boyun eğmediler.

Umarım bundan sonra da hiçbir şekilde taraftara kulak vermezler. Taraftar sözü dinleyen bütün kulüplerin sonu rezilliktir.

:claps: :claps:

Çevrimdışı mourinho1903

neyi soracaksın ?

Fikret Orman'a sorulan ayni soru. 600 milyon tl borc yukseldi. Takima bakiyorum, neredeyse bonservis harcanmamis. Maas butcesi kuculmus.
Paralar nerede?

Kur demisken, paralar nerede diye sorulan F.Orman doneminde de ayni sekilde hesap yapildi mi, kur degisimine bakilarak?

Birinde yapiyorsan digerinde niye yapmiyorsun? Birinde toleransliysan digerinde niye degilsin? F.Orman su borc rakamini aciklara tepki ne olurdu?