Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633238 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Samet Demir

lyon as 11 oyuncusunu neden kiralasın allah aşkına
Biz as kalecimizi hemde 20 yaş altı neden satıyoruz :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

ben ersini yeterli bulmuyorum şahsen ama gelişirse bilemem dediğin gibi 20 yaş altı nihayetinde çocuk daha
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

ben ersini yeterli bulmuyorum şahsen ama gelişirse bilemem dediğin gibi 20 yaş altı nihayetinde çocuk daha
Zamanında Atınç'ıda iyi paraya sattık o yüzden bu durumları yadırgamıyorum ben.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

https://twitter.com/DeportesReports/status/1339851369361096704

ya dalga geçiyorlar ya da iş çok ciddi
knka yoruma Beşiktaş yaz 1.5m olacağım hem sana da takipçi gelir
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

"Rosier için Sporting ile ön görüşme yapan Beşiktaşlı yöneticiler, Ljajic - Rosier takasını gündeme getirdi"
(FutbolMania)

Bi düşünsünler derim mantıklı bir teklif.

[ Son Düzenleme: 18 Aralık 2020, 18:24:58 cursedofdragon ]

Hakemlerin önümüzü kesmeleri boşuna değil.

Ligin en iyi top oynayan en formda takımıyız biz hariç diğer takımların maçlarına bakıyorum.

Hakemsiz bir hiçler.

Çevrimiçi levitate

politikamız öyle olduğu için :D

kulüp anca satışla düzlüğe çıkar başka bir yol göremiyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

politikamız öyle olduğu için :D

kulüp anca satışla düzlüğe çıkar başka bir yol göremiyorum
4.5 milyon Euro'luk satışla düzlüğe falan çıkamayız, hele 20 yaşında ileride çok daha fazla etmesi mümkün bir kaleciyi satarak olmaz o iş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

4.5 milyon Euro'luk satışla düzlüğe falan çıkamayız, hele 20 yaşında ileride çok daha fazla etmesi mümkün bir kaleciyi satarak olmaz o iş

Ersin de ne goruyorsun acaba ? Neuer falan mi ?

Sezon başından beri abartısız her maçta bireysel hatasından Gol yedi , yenmeyecek ne kadar Gol sekli varsa hepsini yedi , Utkuyu tercih ederim hiç değilse ayakları iyi , vurduğu her top kontra olarak kalemize dönmüyor , uçan tekme ile topa çıkmıyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı :bandit: :uyucam:

“Kötü oynadık, hakem hatasını bırak admin.” demeye devam mı? Galatasaray son yıllardaki şampiyonluklarını hep hakemi baskı altına alarak algı yaparak kazandı. Biz onlara benzemeyelim admin diyenleriniz oluyor, biz kayırılmak istemiyoruz biz hakkımızı istiyoruz aramızdaki fark bu! Gözünüzü açın. Yıllardır aynı hikayeler, taraftarımızın bu kafa yapısı yüzünden geri kaldık...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersin de ne goruyorsun acaba ? Neuer falan mi ?

Sezon başından beri abartısız her maçta bireysel hatasından Gol yedi , yenmeyecek ne kadar Gol sekli varsa hepsini yedi , Utkuyu tercih ederim hiç değilse ayakları iyi , vurduğu her top kontra olarak kalemize dönmüyor , uçan tekme ile topa çıkmıyor
19 yaşında kalecide ne görmeyi bekliyorsun?

Neuer ilk Bundesliga maçına çıktığında, Ersin'den 1 yaş büyüktü.

Onu geçtim, kadrodaki her futbolcu Neuer ayarında mı da, kalede onu bekliyoruz?

Hadi ben bir şey görüyorum, Lyon ne görüyor da istiyor?

Sen görmüyor olabilir misin?

Kaleci hatalı gol yer, Fabri de yiyordu.

Bu çocuktutarsa 15 sene kaleci aramayacağız ya da çok sağlam paralara satacağız.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

gel de Alanya maçına  daha çok üzülme.
Alanya maçını yensek bu hafta liderlik maçına çıkıyorduk.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

19 yaşında kalecide ne görmeyi bekliyorsun?

Neuer ilk Bundesliga maçına çıktığında, Ersin'den 1 yaş büyüktü.

Onu geçtim, kadrodaki her futbolcu Neuer ayarında mı da, kalede onu bekliyoruz?

Hadi ben bir şey görüyorum, Lyon ne görüyor da istiyor?

Sen görmüyor olabilir misin?

Kaleci hatalı gol yer, Fabri de yiyordu.

Bu çocuktutarsa 15 sene kaleci aramayacağız ya da çok sağlam paralara satacağız.

Lyon olayı yalan...
Ersine 1 milyon euro bile vermezler
Utku ve ersin sırf altyapıdan çıktı diye para ediyormuş gibi gözüküyor.
Hiç bir maçta ekstra kurtarışları geçtim normal kurtarışları bile yok.
Evet hatalar yapıcak fakat bu potansiyelliymiş diyebilecek kurtarış ve maçlarda çıkartmalı.
Bunlardan hiç birini yapmadı ne ersin ne utku. Bir maç bile potansiyelliymiş bunlar diye düşünmedim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Lyon olayı yalan...
Evet hatalar yapıcak fakat bu potansiyelliymiş diyebilecek kurtarış ve maçlarda çıkartmalı.
Bunlardan hiç birini yapmadı ne ersin ne utku. Bir maç bile potansiyelliymiş bunlar diye düşünmedim.
Neden yalan?

Tek Avrupa Kupası maçına çıkmayan Eljif Elmas, Vedat Muriç gibi osuruktan heriflere ne paralar verildi, alan takımlar oynatmıyor bile doğru dürüst.

Ozan Kabak 10 maç oynadı, 10 milyona gitti. Gittiği takımlardan ilki küme düştü, ikincisi 11 aydır maç kazanamıyor.

Rıdvan'a da teklif var, Ersin'e de.

Kafayı kullanıp parlatırsan, iyi paraya satarsın.

Çevrimiçi tolga1903

Alıntı :bandit: :uyucam:

“Kötü oynadık, hakem hatasını bırak admin.” demeye devam mı? Galatasaray son yıllardaki şampiyonluklarını hep hakemi baskı altına alarak algı yaparak kazandı. Biz onlara benzemeyelim admin diyenleriniz oluyor, biz kayırılmak istemiyoruz biz hakkımızı istiyoruz aramızdaki fark bu! Gözünüzü açın. Yıllardır aynı hikayeler, taraftarımızın bu kafa yapısı yüzünden geri kaldık...

Böyle mi olalım yani? Gerçekten fatih terim zihniyetine mi bürünelim camia olarak? Gs bir kanser tümör kesilip atılması gereken zararlı yapı. Ben takımım kötü oynadığında oyununu eleştirmek istiyorum ilk isabetli şutunu moğolistan hakemlerinin bile vermeyeceği kepaze bir penaltıyla bulup tüm sorumluluğu hakeme yıkan rezil zihniyet mümkünse girmesin bu camiaya şahsi fikrim. Elbette alanyaspor maçı gibi maçtan sonra takımımız hakkında yanlışları konuşacağız abes olan bu değil bugünkü arsızlık yüzsüzlük namussuzluk, herkesin tepki verdiği acınası duruma düşmektense ben takımımı eleştiririm daha iyi.

Ayrıca "biz onlara benzemeyelim" dediği tam olarak onlara benzemeye çalışma gayreti. Hakkını aramak başka şey maça hiçbir noktada ortak olmadığın 90 dakika sonrası sadece hakem ve ghezzal penaltısı konuşmak başka şey. Hakkımızı fenerbahçe maçları gibi aleni harcadığımız maçlarda aramaktansa alanya maçı sonrası salt hakem konuşmak bana ne samimi ne de doğru geliyor.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2020, 00:06:46 tolga1903 ]

Çevrimdışı mellfred

Lyon olayı yalan...
ali ece birçok kişiye doğrulattım dedi ersin’in teklifini

Çevrimdışı mellfred

19 yaşındaki yerli kaleciyi 3 otuz paraya ve 33 yaşındaki stoperi 6 ay kiralama karşılığında gönder.

Bunu da akıllı sanıp dinliyoruz.

Eğer Lyon gerçekten Ersin'i istiyorsa, direkt ilk 11 kalecisi yapıp en az 2 sene oynatmamız lazım

ersin’in iyi bir kaleci olduğuna inanan bir ben kaldım sanırım
ben ersin’in şansız bir kariyer başlangıcı yaptığına inanıyorum
umuyorum çok iyi yerlere gelecek ama dilerim şansı da yaver gider

Çevrimiçi murat

ersin’in iyi bir kaleci olduğuna inanan bir ben kaldım sanırım
ben ersin’in şansız bir kariyer başlangıcı yaptığına inanıyorum
umuyorum çok iyi yerlere gelecek ama dilerim şansı da yaver gider
19 yaşındaki beşiktaşın kalesinde oynayan biri için olmaz demek biraz saçma.bekleyip görmek lazım.Kalesinde bol pozisyon gören bir takıma kiralık vermek lazım.

Çevrimiçi murat

şimdi böyle deyince bizim takımda oynaması lazım.welington gibi bir stoperin arkasında yeterince pozisyon zenginliği yaşar.

Yayıncı kuruluşta Beşiktaşın hocası için terimi aklamak için x adlı hoca diye sergen hocayı hedef alan açıklamalardan sonra yöneticimizden ilk tepki geldi yetmez resmi sayfadan da tepki gösterilmeli.

https://twitter.com/BKSuer/status/1340041308178685952

Yayıncı kuruluşta Beşiktaşın hocası için terimi aklamak için x adlı hoca diye sergen hocayı hedef alan açıklamalardan sonra yöneticimizden ilk tepki geldi yetmez resmi sayfadan da tepki gösterilmeli.

https://twitter.com/BKSuer/status/1340041308178685952

Tarafsız beinsporstta çalışan kızımız.

Çevrimdışı murat baltacı

Ersin konusunda net değilim ama utkudan bize fayda gelmez. Ersindede kaleye geçmeden önceki abartılı yorumların karşılığını göremedim daha yok şöyle yetenekli yok şans verilsin onbeş sene kaleci aramayız falan öyle bı ışık yok bende o yüzden teklif varsa satılsın daha Uğurcan bile kendini kanıtladığı halde gidemedi avrupaya ersin bişey kanitlamadan giderse bravo valla.

Fener bu konuda çok şanslı altayi bile nokta atışı buldular kötü oldukları sezon şans verip hatalarını duzelttirdiler şimdi ekmeğini yiyorlar.
BeŞiKtAşK