Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633060 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

Pandemi süreci ile başlayıp gelişen bu yılki ligin en mantıklı ve en makul kadrolarından birisini Beşiktaş kurmuş.

Yönetimi tebrik ediyorum. Çoğu zaman kendi taraftarımız dahi ayak bağı olmasına rağmen baskılara boyun eğmediler.

Umarım bundan sonra da hiçbir şekilde taraftara kulak vermezler. Taraftar sözü dinleyen bütün kulüplerin sonu rezilliktir.

Mantıklı ve makul olmak senin için önemliyse aynı takımdan bizim de 3 yediğimizi unutma istersen. Başkalarının başarısızlığı Beşiktaş için bir kriter olamaz.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Mantıklı ve makul olmak senin için önemliyse aynı takımdan bizim de 3 yediğimizi unutma istersen. Başkalarının başarısızlığı Beşiktaş için bir kriter olamaz.

Başkalarının başarısızlığı Beşiktaş için bir kriterdir. Çünkü o başkaları ile mücadele ediyoruz ve sene sonunda Beşiktaş'ın başarısı onların başarısızlığı ile ölçülecek.

Aynı takımdan 3 golü 8. haftada ve takımın oturmadığı bir zamanda yedik. Şu an hemen hemen bütün takımlar az buçuk karakterlerini buluyor. Mevcut sonuçların daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Katılmayabilirsin.

Oldukça maliyetli iki takımın rezalet futbolunu izliyorum haftalardır. Daha az para harcanan Beşiktaş'ta ise daha iyi futbol görüyorum. Bundan da önemlisi gelecek vadediyor.

Bu forumda sen dahil bir çok kişinin sene başında yaptığı yorumları aklımda. Kusur bakma dostum çuvalladığınızı düşünüyorum.

Çevrimdışı mourinho1903

Pandemi süreci ile başlayıp gelişen bu yılki ligin en mantıklı ve en makul kadrolarından birisini Beşiktaş kurmuş.

Yönetimi tebrik ediyorum. Çoğu zaman kendi taraftarımız dahi ayak bağı olmasına rağmen baskılara boyun eğmediler.

Umarım bundan sonra da hiçbir şekilde taraftara kulak vermezler. Taraftar sözü dinleyen bütün kulüplerin sonu rezilliktir.

4 yabanciya bosa para oduyorsun.
Aldigin oyunculardan 1'ini goz gore gore sakat aldin, kac haftadir nerede belli degil.
Aboubakar ve Josef'e diyecek birsey yok, maliyet ve nokta atisi transferler (Aboubakar risk olsa da, tuttu gibi simdilik).
Rosier ve Ghezzal'i aldin, ama ikisi de kiralik. Seneye ikisini de tutamayacaksin.
N'Sakala ve Welinton'un hic katkisi olmadi, Montero da eldeki stoperlerden iyi degil. Mensah bir var bir yok, maliyetine bakilirsa verimli degil.
Atakan gelecege yatirim oldugu icin bu listeye eklemiyorum.

N'Sakala
Welinton
Montero
Rosier
Josef
Mensah
Ghezzal
G.Tore
Aboubakar

9'da 3 transfere iyi diyebiliyoruz. Bunlardan ikisi kiralik, seneye yoklar. Ki ikisi de transferin son gunlerinde geldi, zar attik tuttu.
Ustelik 4 tane yabanciyi gonderememissin, 4'une de para oduyorsun.
Bence mantikli da degil, makul hic degil.

Çevrimdışı Çağrı Öz

4 yabanciya bosa para oduyorsun.
Aldigin oyunculardan 1'ini goz gore gore sakat aldin, kac haftadir nerede belli degil.
Aboubakar ve Josef'e diyecek birsey yok, maliyet ve nokta atisi transferler (Aboubakar risk olsa da, tuttu gibi simdilik).
Rosier ve Ghezzal'i aldin, ama ikisi de kiralik. Seneye ikisini de tutamayacaksin.
N'Sakala ve Welinton'un hic katkisi olmadi, Montero da eldeki stoperlerden iyi degil. Mensah bir var bir yok, maliyetine bakilirsa verimli degil.
Atakan gelecege yatirim oldugu icin bu listeye eklemiyorum.

N'Sakala
Welinton
Montero
Rosier
Josef
Mensah
Ghezzal
G.Tore
Aboubakar

9'da 3 transfere iyi diyebiliyoruz. Bunlardan ikisi kiralik, seneye yoklar. Ki ikisi de transferin son gunlerinde geldi, zar attik tuttu.
Ustelik 4 tane yabanciyi gonderememissin, 4'une de para oduyorsun.
Bence mantikli da degil, makul hic degil.

Transferin son gününü bekleyip maliyetsiz iyi oyuncu almaya zar atmak demek zaten bazı konulara dair yaklaşımınız hakkında fikir veriyor. Bu ne yazık ki mevcut yönetime karşı taraftarımızın içten içe geliştirdiği kötü niyetin en bariz tezahürü. Mevcut ekonomik durumun gereklerine göre hareket etmek neden zar atmak oluyor bunu bir türlü anlamış değilim. Üstelik el mahkum bi şekilde bunlar yapılıyor. Halbuki en başarılı dönemde bile daha iyi ekonomik şartlar varken Fikret orman "zar atıyordu"

Ayrıca yukarıda sayılan oyuncuların bir çoğu için fikirleriniz benim nazarımda doğruyu yansıtmıyor. Larin'e çöp denilen zamanki yorumların havasını aldım. Biraz daha beklemenizi öneririm. Bu futbolcuların önemli bir kısmı için de Larin'de yaşadığınız şeyleri yaşayacaksınız.

Aralarından illaki bir kısmı tutmayacak. Ancak bu kişiler ne falcao'ya verilen sırf prim kadar ne de sosa'ya sayılan sırf imza parası kadar bile bu kulübü zarara sokmuyor.

Sene başında istenen Cisse, Sosa, Fatih, Balotelli, Emre.. ve daha istenen birçok oyuncu için konuşma gereği bile duymuyorum. Her şey ortada zaten.

[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2020, 23:45:13 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Alanya maçını alsak şuan liderlik maçına çıkıyorduk......
Rezalet cidden. Alanyaya karşı o oyun, o taktik falan aklımda çıkmıyor.

Çevrimdışı celiker1

Alanya maçını alsak şuan liderlik maçına çıkıyorduk......
Rezalet cidden. Alanyaya karşı o oyun, o taktik falan aklımda çıkmıyor.
Alanya'nın oyununu küçümseme.Şu an ligin en iyi takımılar.Bize karşıda kusursuz oynadılar.Derslerine iyi çalışıp maç bazında her şeyi iyi yaptılar.Yinede o kadar preslerine rağmen hakem o penaltıyı uydurmasaydı golü bulup dağıtabilirdik.Ligin en iyi iki takımının karşılaştığı maçta ufak detaylarla Alanya maçı kazandı.Bu maç bana koymadı bu hafta liderliği alabileceğimiz dışında.Alanya'nın formu klasik anadolu takımı gibi düşecektir.Bizim seri yakalayıp Gs maçinda liderlik koltuğuna oturmamız lazım ve oturacağızda :money:
Hayatta Beşiktaş

Alanya'nın oyununu küçümseme.Şu an ligin en iyi takımılar.Bize karşıda kusursuz oynadılar.Derslerine iyi çalışıp maç bazında her şeyi iyi yaptılar.Yinede o kadar preslerine rağmen hakem o penaltıyı uydurmasaydı golü bulup dağıtabilirdik.Ligin en iyi iki takımının karşılaştığı maçta ufak detaylarla Alanya maçı kazandı.Bu maç bana koymadı bu hafta liderliği alabileceğimiz dışında.Alanya'nın formu klasik anadolu takımı gibi düşecektir.Bizim seri yakalayıp Gs maçinda liderlik koltuğuna oturmamız lazım ve oturacağızda :money:

Abi küçümseme değil. Ya hevesiz oluşları ve göz göre göre yanlış kadro seçimiyle çıkmamız beni sinirlendiriyor. Tabi olabilir kasımpaşa maçı gibi oynasak yenemesek falan eyvallah derim. Ama bu kadar önemli maça ne oyuncular ne de sergen hazırlanmamış ciddiyet göstermemişler. O beni çok sinirlendirdi.

Çevrimdışı Erman1903

Başkalarının başarısızlığı Beşiktaş için bir kriterdir. Çünkü o başkaları ile mücadele ediyoruz ve sene sonunda Beşiktaş'ın başarısı onların başarısızlığı ile ölçülecek.

Aynı takımdan 3 golü 8. haftada ve takımın oturmadığı bir zamanda yedik. Şu an hemen hemen bütün takımlar az buçuk karakterlerini buluyor. Mevcut sonuçların daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Katılmayabilirsin.

Oldukça maliyetli iki takımın rezalet futbolunu izliyorum haftalardır. Daha az para harcanan Beşiktaş'ta ise daha iyi futbol görüyorum. Bundan da önemlisi gelecek vadediyor.

Bu forumda sen dahil bir çok kişinin sene başında yaptığı yorumları aklımda. Kusur bakma dostum çuvalladığınızı düşünüyorum.

Bu hayata senin bahsettiğin şekilde bakanların kaderlerini başkaları belirler. Beşiktaş öncü kulüptür, bahsettiğini ise takipçiler kullanır. Fener mağlubiyetinden sonra gelip  taraflı tarafsız çoğu kişinin elle tutulur bulmayacağı yüzeysel bir çıkarımda bulundun. Buna kulübün ayarlarıyla oynamak, insanları vasata alıştırmak denir. Ben mesela bir ajan olsaydım tam da bunu yapardım.

Daha önce de oyuncularla ilgili yaptığına benzer eleştirilerle karşılaştım ve inan cevaplamaktan yoruldum. Verdiğim bilgiler realite neyse o dur, performans-kabiliyet-sakatlık olarak incelenirse %90 dan yukarıdadır. Ben oyuncularla ilgili kafama göre performans, sakatlık uydurmuyorum.

En basitinden Rosier için adamda kabiliyet vardır ama oynamamıştır, sakatlıklar geçirmiş demişimdir. Aboubakar'ı millete anlatacak halimiz yok kalitesi belli ama sıkıntılar yaşıyor, Ghezzal için aksiyon var ama golcü değil vs. Ben kulübün yaptığı plana, piyasaya, bu plan doğrultusunda yapılan ve yapılamayanlara baktığımda iyi işlemiş bir süreç, çalışılmışlık göremiyorum kusuruma bakma. Bana göre işler çok fazla şansa bırakılıyor ve alelade iş yapılıyor. Kimin ne oynayacağını Allah bilir, ben plansızlık ve zihni sinir işler gördüğüm zaman bunu dile getiririm. 

Rakip Fener'in kadrosuyla ilgili lig ortalamasının üstünde olduğunu söyleyen ben Ali Koç ve Emre ikilisinin katiyen başarılı olamayacağını Emrenin oraya mahvedeceğini de burada söylüyordum. Lemos'u  Samattasını bilmemnesi elli tane detay verdim. Sen şampiyon olacaklar dediğimi falan mı düşündün acaba, söylediğimiz 1 tane şey yok burada.

Benim geldiğim ekol, Beşiktaş'ın kafamdaki yeri bellidir. Ahmedi-Mehmedi tanımam ben, el elden üstündür sen o yönetim bilir, makul işler hikayelerini git başkalarına anlat.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 02:18:28 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Transferin son gününü bekleyip maliyetsiz iyi oyuncu almaya zar atmak demek zaten bazı konulara dair yaklaşımınız hakkında fikir veriyor. Bu ne yazık ki mevcut yönetime karşı taraftarımızın içten içe geliştirdiği kötü niyetin en bariz tezahürü. Mevcut ekonomik durumun gereklerine göre hareket etmek neden zar atmak oluyor bunu bir türlü anlamış değilim. Üstelik el mahkum bi şekilde bunlar yapılıyor. Halbuki en başarılı dönemde bile daha iyi ekonomik şartlar varken Fikret orman "zar atıyordu"

Ayrıca yukarıda sayılan oyuncuların bir çoğu için fikirleriniz benim nazarımda doğruyu yansıtmıyor. Larin'e çöp denilen zamanki yorumların havasını aldım. Biraz daha beklemenizi öneririm. Bu futbolcuların önemli bir kısmı için de Larin'de yaşadığınız şeyleri yaşayacaksınız.

Aralarından illaki bir kısmı tutmayacak. Ancak bu kişiler ne falcao'ya verilen sırf prim kadar ne de sosa'ya sayılan sırf imza parası kadar bile bu kulübü zarara sokmuyor.

Sene başında istenen Cisse, Sosa, Fatih, Balotelli, Emre.. ve daha istenen birçok oyuncu için konuşma gereği bile duymuyorum. Her şey ortada zaten.
Dostum, Fenerbahçe'nin saçma ve basiretsiz transfer politikası bizimkine paravan oluyor.

Son derece plansız ve mantıksız bir transfer dönemi geçirdik, senin dediğin makul ve mantıklı kelimesinin tam tersi.

Oynatmadığımız 4 yabancıya maaş veriyoruz.

Stoperler gitti, stoperler geldi, stoperler kadro dışı kaldı; hala ara transferde stoper alınması konuşuluyor.

Genç kanatlar(Atakan, Hasic) alındı, sakat kanat (Gokhan Töre) alındı, kanatta oynayabilen orta saha (Mensah) alındı, son gün fırsat transferi olarak bir kanat (Ghezzal) daha alındı. 2 yabancı kanat kadro dışı (Boyd, Lens) Kanatta şu anda yedek santrafor oynuyor ve devre arası kanat alınması gerektiği söyleniyor.

Makul ve mantıklı bir transfer politikası olarak gösterilebilecek takım Alanyaspor. Akıllı, planlı ve ne yaptıklarını bilen bir ekiple yola çıkıyorlar.

Maliyet karşılaştırmasına girmeyeceğim, onların 300 bine transfer ettiği adamı sen istesen 750 vermen gerekiyor. Ama aldıkları adamlar boş çıkmıyor genelde, tebrik etmek lazım.

Çevrimdışı mourinho1903

Tabii ki zar. Oyuncunun gelmesi bile supheli. Ghezzal'in kagitlarini yetistiren kurye yolda kaza yapsa gittin iste.
Sanki senelerce son anda yatan son dakika transferi gormedik. Grosskreutz'u unuttun mu? Nene sana birsey ifade etmiyor mu? R.Madrid bile De Gea'yi son anda yetistiremedi mesela.
Ki bu isin bitirme-bitirememe kismi. Getirdigin oyuncu ne verecek mechul. Aksam pazari ucuz olur, ama bir o kadar cer-cop dolu olur. Coplerin arasindan secersin, sansina duserse.

Menajerlerin kucagindayiz iste. Bunu elestiri olarak algilamaya gerek yok, ki her kulup boyle yonetiliyor. Ama benim yonetime kizdigim nokta bir evvelki yonetimi bu konuda elestirip kendilerinin cok farkli davranacagini soylemeleri. Yok efendim menajerlere cok para oduyormusuz, yok efendim plan-program yapmiyormusuz da onlar herseye hazir hale gelecekmis.
Gorduk iste.

Larin kiyaslamasini anlamadim. Larin herseye ragmen yasi genc, gelismeye acik oyuncuydu. Su (...) transferlerden hangisinde bu potansiyel var?
Belki Montero, ki o potansiyeli gosterse bile seneye alamazsin. Bir nebze Mensah, ama onu da alamazsin zaten. Ki o kadar buyuk sicrama yapacaklarini da hic zannetmiyorum bir sene icerisinde (sezonun yarisi gecti bile). Baska? Gokhan Tore bir anda sakatliklarini atlatip cosacak mi? Welinton bir anda muthis gelisip guven veren stoper mi olacak? Guldurmeyin yahu.
Transferlerin cogu tutmadi iste, yapacak birsey yok.

Çevrimdışı celiker1

Dorukhan ile nihayetinde orta yol bulunup kadro mühendisliğinde sağ bek olarak düşünülüp  sözleşme yenilenmelidir.Rosier'in bonservisini alabilirsek Rosier-Dorukhan minumum 10 yıl sağ bek sorunu çözülür.Ayrıca kriz anlarında Rosier sol bek,Dorukhan orta sağ olarak kullanılabilir.Bugun Mensah yerine Dorukhan oynayacak kadrolarını görüyorum.Olmuyor işte hocam Dorukhan  orta sahada olmuyor.Bu çocugun yeri sağ bek.Maç sonuna doğru skoru korumak için veya dinanizm katmak için alırsın orta sahaya anlarım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

çok şükür rakipler o kadar beceriksiz ki, bizim bu vasat ve plansız kadromuz bile başarılı olabiliyor. Yönetimin transfer sürecini doğru yönettiğini kesinlikle düşünmemekle birlikte inşallah şampyon olur ve elimizi maddi anlamda biraz olsun rahatlatırız,, :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Dorukhan ile nihayetinde orta yol bulunup kadro mühendisliğinde sağ bek olarak düşünülüp  sözleşme yenilenmelidir.Rosier'in bonservisini alabilirsek Rosier-Dorukhan minumum 10 yıl sağ bek sorunu çözülür.Ayrıca kriz anlarında Rosier sol bek,Dorukhan orta sağ olarak kullanılabilir.Bugun Mensah yerine Dorukhan oynayacak kadrolarını görüyorum.Olmuyor işte hocam Dorukhan  orta sahada olmuyor.Bu çocugun yeri sağ bek.Maç sonuna doğru skoru korumak için veya dinanizm katmak için alırsın orta sahaya anlarım.

+1903 katılıyorum dorukhanı sağ bek çevirebiliriz rosier alabilirsek 10 yıl o bölgede rahat ederiz.

Rıdvan kalsın onun önüne de rosier ayarında iyi bir yabancı sol bek o bölgede 10 sene rahat eder.

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiye gibi ülkede futbol söz konusuysa değil 10 sene, 10 günlük plan bile sağlıklı olmaz

Şimdi bonservisi alınsın dediğin adam 2 maç üst üste hata yaparsa, arş transferde sağ bek lazım analizleri başlar

Çevrimiçi murat

Türkiye gibi ülkede futbol söz konusuysa değil 10 sene, 10 günlük plan bile sağlıklı olmaz

Şimdi bonservisi alınsın dediğin adam 2 maç üst üste hata yaparsa, arş transferde sağ bek lazım analizleri başlar

üstelik bonservisini alalım diyenler yapar birde bu işi.

Çevrimiçi Samet Ç

Rakiplerimizin kaybettiği haftada net bir galibiyet aldık iyi oldu. Devre arası yapılacak 2-3 hamle şampiyon olup olamayacağımızı belirler.

Yendik ama fbnin gençlerbirliği maçı gibi olabilme ihtimali yüksek. Ligin en kötü takımı erzurumspor. Resmen öldük öldük dirildik.Kesinlikle kildi açmak içi yeni opisyonlar denemeliyiz.

3 defansif orta saha ile ligin en çok gol atan takımıyız 25 gol alla alla  :alala:

Bugün yine beğenilmeyen çok defansif denen kadro 4 gol attı hoca ellemese 5-6-7 yapardı oyuncular diğerleri de oynasın dedi bu işte bir terslik var ama  :alala:

Yendik ama fbnin gençlerbirliği maçı gibi olabilme ihtimali yüksek. Ligin en kötü takımı erzurumspor. Resmen öldük öldük dirildik.Kesinlikle kildi açmak içi yeni opisyonlar denemeliyiz.

aynen kötü başakşehir kötü,fener kötü,paşa kötü,erzurum kötü biz yeniyoruz ya hepsi kötü.

Ama alanyanın hocası bizim hocaya ders vermişti demi ?

Aynı dersi bu hafta denizliye veremedi çalışmadı mı ki dersini iyi acaba.

Çevrimdışı GreenBook

Maşallah MübarekALLAH
Güzel bir galibiyet şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu gösteren ezici üstünlükte bir galibiyet
Tebrik ederim takımımız ve hocamızı.
Nkodou önemini her geçen gün belli ediyor sakatlık talihsizliğini bir daha yaşamaz umarım.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş bugün çok kötü bir futbol oynadı. Necip Uysal'ın bireysel çabası sayesinde 3 puanı aldık. Bu arada Necip & Rıdvan & Josef <3 <3

Çevrimdışı Çağrı Öz

Her geçen gün daha iyiye gidiyor olabiliriz ama yine de yönetim kötü geçirdi sezonu. Sksjsjs

Neyse bugün keyfim yerinde. Beşiktaş oyununu her geçen gün daha iyiye götürüyor.

Mensah
Vida
Larin
Welinton

Çok daha iyi olacaklar.

Başakşehir, fenerbahçe, Kasımpaşa, Alanya maçları ve hatta bu maç hala daha pişme maçları. Beşiktaş kendini daha henüz bulmadı.
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2020, 21:04:12 Çağrı Öz ]

3 defansif orta saha ile ligin en çok gol atan takımıyız 25 gol alla alla  :alala:

Bugün yine beğenilmeyen çok defansif denen kadro 4 gol attı hoca ellemese 5-6-7 yapardı oyuncular diğerleri de oynasın dedi bu işte bir terslik var ama  :alala:

aynen o yüzden gelip gençlerbirliği ve alanya maçında 25 gol attık.

60a kadar hepimizin poposundan terler aktı.

aynen o yüzden gelip gençlerbirliği ve alanya maçında 25 gol attık.

60a kadar hepimizin poposundan terler aktı.

sorumun cevabı bu değil 3 defansif orta saha ile cıkıyoruz bura Beşiktaş diyorsunuz 25 gol atmışız ligde en çok gol atan takımıyız nasıl oluyor açıklar mısın bana ?