Başkalarının başarısızlığı Beşiktaş için bir kriterdir. Çünkü o başkaları ile mücadele ediyoruz ve sene sonunda Beşiktaş'ın başarısı onların başarısızlığı ile ölçülecek.
Aynı takımdan 3 golü 8. haftada ve takımın oturmadığı bir zamanda yedik. Şu an hemen hemen bütün takımlar az buçuk karakterlerini buluyor. Mevcut sonuçların daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Katılmayabilirsin.
Oldukça maliyetli iki takımın rezalet futbolunu izliyorum haftalardır. Daha az para harcanan Beşiktaş'ta ise daha iyi futbol görüyorum. Bundan da önemlisi gelecek vadediyor.
Bu forumda sen dahil bir çok kişinin sene başında yaptığı yorumları aklımda. Kusur bakma dostum çuvalladığınızı düşünüyorum.
Bu hayata senin bahsettiğin şekilde bakanların kaderlerini başkaları belirler. Beşiktaş öncü kulüptür, bahsettiğini ise takipçiler kullanır. Fener mağlubiyetinden sonra gelip taraflı tarafsız çoğu kişinin elle tutulur bulmayacağı yüzeysel bir çıkarımda bulundun. Buna kulübün ayarlarıyla oynamak, insanları vasata alıştırmak denir. Ben mesela bir ajan olsaydım tam da bunu yapardım.
Daha önce de oyuncularla ilgili yaptığına benzer eleştirilerle karşılaştım ve inan cevaplamaktan yoruldum. Verdiğim bilgiler realite neyse o dur, performans-kabiliyet-sakatlık olarak incelenirse %90 dan yukarıdadır. Ben oyuncularla ilgili kafama göre performans, sakatlık uydurmuyorum.
En basitinden Rosier için adamda kabiliyet vardır ama oynamamıştır, sakatlıklar geçirmiş demişimdir. Aboubakar'ı millete anlatacak halimiz yok kalitesi belli ama sıkıntılar yaşıyor, Ghezzal için aksiyon var ama golcü değil vs. Ben kulübün yaptığı plana, piyasaya, bu plan doğrultusunda yapılan ve yapılamayanlara baktığımda iyi işlemiş bir süreç, çalışılmışlık göremiyorum kusuruma bakma. Bana göre işler çok fazla şansa bırakılıyor ve alelade iş yapılıyor. Kimin ne oynayacağını Allah bilir, ben plansızlık ve zihni sinir işler gördüğüm zaman bunu dile getiririm.
Rakip Fener'in kadrosuyla ilgili lig ortalamasının üstünde olduğunu söyleyen ben Ali Koç ve Emre ikilisinin katiyen başarılı olamayacağını Emrenin oraya mahvedeceğini de burada söylüyordum. Lemos'u Samattasını bilmemnesi elli tane detay verdim. Sen şampiyon olacaklar dediğimi falan mı düşündün acaba, söylediğimiz 1 tane şey yok burada.
Benim geldiğim ekol, Beşiktaş'ın kafamdaki yeri bellidir. Ahmedi-Mehmedi tanımam ben, el elden üstündür sen o yönetim bilir, makul işler hikayelerini git başkalarına anlat.