Sergen Yalçın : "Güzel bir maç oldu, Tarsus İdman Yurdu'nu tebrik ederim, iyi mücadele ettiler. Bundan sonrası için başarılar dilerim. İyi bir kadroyla çıktık biz de, çoğu ligde oynayan oyuncular ama az süre alanlar, 7-8 oyuncumuzu hafta sonu için dinlendirdik."
Sergen Yalçın : "Ligde 2-3 maç kazanıp seri yaparsak hedefteki takımlara yetişebiliriz. Ufak tefek eksiklerimiz var. Kötü yolda olduğumuzu söyleyemem şu an, iyi yoldayız, pozitif gözüküyor önümüz."
Sergen Yalçın: "Bana sportmenliğe aykırı konuşmadan 36 bin TL ceza verdiler. Ben aykırı ne konuşmuşum? Kötü konuşmak veya hakaret etmek lazım, ben futbolun doğasına dair konuştum."
Sergen Yalçın: VAR sisteminden dolayı bize ne verildiğine bir baksınlar. Lehimize verilen bir karar görmedim. VAR'dan 5-6 puan kaybettiğimizi düşünüyorum, bunu da söylemek hakkımız herhalde."
Sergen Yalçın: "1 hafta önce Kasımpaşa maçında el pozisyonuna devam verip sonraki hafta benim aleyhime penaltı veriliyorsa bir bakın diyorum pozisyonlara."
Sergen Yalçın: "Ceza sahası içinde hangisi el, hangisi penaltı, hangisi değil bilmiyoruz. Avantaj kuralından bizim oyuncuyu attın, sarı kart verdin, rakibe vermiyorsun, kuralda yok diyorsun. Bana veriyorsun ama öbür maç rakibe uygulamıyorsun."
Sergen Yalçın: "Ben sportmenliğe aykırı ne dedim? Takımımın hakkını savunmak, maç kazanmak için çaba vermek kurallara aykırı mı oldu şimdi futbol dünyasında? Kenarda durup bir şey olmadı diye evimize mi gidelim?"