Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635116 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

Çağdaş hoca tam bir kalite.
Basın toplantısında oyun planını anlattı bizi nasıl durduğunu tek tek anlattı daha sonra soru var mı diye sordu. Soru olmadığını görünce çok şaşırdı hatta baya bir sitem etti. Türk Basınının futbola ilgisi bu kadar işte. Reziller. Haftayı lider kapatan takımın TD ne soru sormuyorlar. Reziller

çağdaş atana soru sorulmaması geçmişti forumda konunun 2 tane nedeni varmış birincisi alanyaspor basına çok kötü davrandığı için gazeteciler protesto etmişler diğer nedeni de çağdaşdan röportaj isteklerine de olumsuz yanıt gitmiş defalarca havalar afralar tafralar epey olmuş gazetecilerde prolisansı bile yok burda basın toplantısına bile çıkmaması lazım ne soru soracaz tepkisi koymuşlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

daha fazla mücadele edip iyi oyunla bunları susturmamız lazım

+1903  :claps:

Çevrimiçi murat

Yok onu demiyorum.

https://www.besiktas.com.tr/spor/besiktasa-kotu-haber-rocoya-2-milyon-euro-tazminat-odeyecek/7965

Başka sitelerde de aynı haber var, FIFA'lık olmuşuz ve haksız çıkmışız.

inşallah doğru değildir.ruia+roco+welington=vida

Çevrimdışı tuncaboylu

Kenarda otursa ve kadroya alınmasa 1.5 milyon Euro alacak adama 2 milyon Euro tazminat ödenecek olması, bana yalan haber gibi geldi.

Ama 4 gündür neden yalanlamıyor, o da içime şüphe düşürüyor. Rıdvan canlı yayında söylemiş.

Yalansa "Borsaya kote şirketimiz hakkında yalan haber yapanlar hakkında yasal işlem hakkımız saklıdır" diye bir açıklama yap, herkes haddini bilsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu doğru ise yönetim hala kar ettiğimizi düşünüyor mu acaba  :alala: Ben ortada finansal anlamda herhangi bir artı yazacak bir şey göremedim henüz. Ne gönderdiklerimizden ne de aldıklarımızdan bir getiri sağlayamadık. İyi oynuyorlar diyorsanız onlar ya kiralık ya da sözleşmeleri tek yıllık oyuncular. Yani sezon sonunda elimizden kayıp gidecekler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Dorukhan'la prensipte anlaşmışız, sonra menajeri imza parası istemiş.

Belli ki Ahmet Bulut Fenerbahçe'ye söz verdi, oyuncuyla bir olup oyalıyorlar bizi.

Bu arada transfer görüşmelerini neden Emre Kocadağ üstlendi, Erdal Torunoğulları pasif göreve mi çekildi?

Yönetimde çatlaklar var galiba, işler kötü giderse haberlerde okuruz.

Çevrimdışı tangaz

Kenarda otursa ve kadroya alınmasa 1.5 milyon Euro alacak adama 2 milyon Euro tazminat ödenecek olması, bana yalan haber gibi geldi.

Ama 4 gündür neden yalanlamıyor, o da içime şüphe düşürüyor. Rıdvan canlı yayında söylemiş.

Yalansa "Borsaya kote şirketimiz hakkında yalan haber yapanlar hakkında yasal işlem hakkımız saklıdır" diye bir açıklama yap, herkes haddini bilsin.

çarşaf çarşaf anlaşıldı gönderildi feshedildi haberleri çıkmıştı

o haberi yapanda bugün bunu yazanda aynı basın

boşuna i.sevgili basın bunu da yazın die tezahüratlar döşenmemiş zamanında
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2020, 16:36:49 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Sergen Yalçın sportmenliğe aykırı açıklamaları' nedeniyle 36 bin TL'lik para cezasına çarptırıldı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

@souza_5 Josef De Sousa’nın hesabı açılmış.

Çevrimdışı murat baltacı

Hocam defansta sıkıntı var deneme yapacağın maçta as oyuncularla çıkıyorsun roiseri pamuklara sarmamiz lazım stoperde serdari oynat görelim hasice şans ver sıkışık fiksturde işimiz düşünce afallamasin çocuklar.
BeŞiKtAşK

Hocam defansta sıkıntı var deneme yapacağın maçta as oyuncularla çıkıyorsun roiseri pamuklara sarmamiz lazım stoperde serdari oynat görelim hasice şans ver sıkışık fiksturde işimiz düşünce afallamasin çocuklar.

rosier hafta sonu cezası var o yüzden oynuyor.Vida uzun zamandır oynamıyordu maç eksiği var tamamlasın diye oynuyor.Rıdvan ilk 11'i kaptı yedek sol bek N'sakala oynuyor.Utku kaleyi devraldı ersin oynuyor.tek oynamaması gereken montero diyebiliriz onun yerine genç bir çocuk oynuyabilirdi  :tabe:

Orta sahada oynamayan necip,oğuzhan oynuyor santraforda güven oynuyor atakan keza öyle yedek ağırlık bir kadro ile cıkmıs hoca yedeklerin de maç ritmini korumasını istiyor genç oyuncu yeterince var zaten takımda.

Çevrimdışı mourinho1903

Dorukhan'la prensipte anlaşmışız, sonra menajeri imza parası istemiş.

Belli ki Ahmet Bulut Fenerbahçe'ye söz verdi, oyuncuyla bir olup oyalıyorlar bizi.

Bu arada transfer görüşmelerini neden Emre Kocadağ üstlendi, Erdal Torunoğulları pasif göreve mi çekildi?

Yönetimde çatlaklar var galiba, işler kötü giderse haberlerde okuruz.

Su oyuncularin menajerleriyle iliskilerine hic anlam veremiyorum yahu. Tamam, adamlar profesyonel, mecburen calisiyoruz falan, eyvallah da, bu ne yahu?
Dorukhan'la anlastiktan sonra 'senin menajerin sikinti cikariyoruz, menajerini degistir veya ikna et imzala, hatta ona verecegimiz bonusu sana verelim' demek cok mu imkansiz?
Zaten Ahmet Bulut'la calismiyoruz, muhtac da degiliz. Menajerlerin oyuncudan transferde 5 kat daha fazla soz sahibi olmasi, bu kadar net karar etkilemesi size garip gelmiyor mu?
Sanki oyuncuyu degil de menajeri aliyormusuz gibi geliyor vallahi bana.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kadro normal, oyun da iyi.

Larin'i ikinci yarı çıkarıp Hasic'i alması lazım, hafta sonu Larin lazım bize.

Çevrimdışı sEuL

Serdar'i aylardir yaziyorum, ama nasip olmadi simdiye kadar. Daha 17 yasinda oldugu icin erken oldugunu dusunuyor olabilir Sergen hoca - ben sahsen A takimla idmanlara ciktigini duydugumda cok sevinmistim. Insallah onumuzdeki sezon ilk 11'de surekli olarak goruruz.

Rosier kart cezalisi oldugu icin Erzurum macinda oynayamayacak, onun icin ilk 11'de cikmasi bekleniyordu. Zaten sag bek orijinli alt yapidan gelen bir oyuncumuzda yok suan icin kadroda - alttan gelen bi Kerem var, o da zaten Giresunspor'a kiralik olarak gonderildi. Giresunspor'da forma sansi bulmayada basladi ve hemen hemen her mac forma sansi yakaliyor artik.

Insallah devrenin hemen basinda Hasic degisikligi olurda onuda izleriz biraz. Haftalardir devre arasinda kiralik gonderilecegi haberleri dolasiyor (Boyd'un lisansi cikarilacakmis falan) - oyuna girip gol ve asist yaparak Covid oncesi formuna bir an once kavusmasi dilegi ile.

Çevrimdışı tuncaboylu

Su oyuncularin menajerleriyle iliskilerine hic anlam veremiyorum yahu. Tamam, adamlar profesyonel, mecburen calisiyoruz falan, eyvallah da, bu ne yahu?
Dorukhan'la anlastiktan sonra 'senin menajerin sikinti cikariyoruz, menajerini degistir veya ikna et imzala, hatta ona verecegimiz bonusu sana verelim' demek cok mu imkansiz?
Zaten Ahmet Bulut'la calismiyoruz, muhtac da degiliz. Menajerlerin oyuncudan transferde 5 kat daha fazla soz sahibi olmasi, bu kadar net karar etkilemesi size garip gelmiyor mu?
Sanki oyuncuyu degil de menajeri aliyormusuz gibi geliyor vallahi bana.
Erdal Torunoğulları da var halbuki mevcut yönetimde, menajerlere savaş açan beyaz atlı prens diye lanse edildi senelerce.

Dünyada işler böyle ilerliyor ne yazık ki, menajersiz oyuncu getirmen mümkün değil.

Ve oyuncuyu değil, menajeri ikna etmen lazım öncelikle.

Şimdi diyorlar ya, zamanında menajerlere şu kadar para verilmiş, bu kadar para verilmiş diye. Vermeyince de, tüm oyuncuların gidiyor işte.

Çevrimdışı Erman1903

çok güzel yakalamışsın detayları acaip bir hal ve tavrı var sahada sürekli tekme tokat dalan kapasitesi düşük profil oyuncu dalışları çok arttı. şu performansa teklifimiz yüksek olmuş

Bu maçta da kendini pek gösteremedi yine, neyi iyi yaptığını çözemiyorum alelade bir oyun oynuyor.

Çevrimdışı Erman1903

Ben tekliften çok sürekli oynatmamıza şaşırıyorum. Anlaşma aşamasımda olduğun birini oynatıp elini niye güçlendirirsin ki? Çok merhametli takımız. Herkesi rehabilite ediyoruz.

Son güne kadar haberleri çıkıp duracak, bence Josef-Atibalı orta sahada düşünülmemeli. Atiba-Rosier yokken birinin yerine kullanılabilir. Net bir karar yok bence kalsın mı gitsin mi diye o yüzden bu kadar şans buluyor.

Sergen Yalçın : "Güzel bir maç oldu, Tarsus İdman Yurdu'nu tebrik ederim, iyi mücadele ettiler. Bundan sonrası için başarılar dilerim. İyi bir kadroyla çıktık biz de, çoğu ligde oynayan oyuncular ama az süre alanlar, 7-8 oyuncumuzu hafta sonu için dinlendirdik."

Sergen Yalçın : "Ligde 2-3 maç kazanıp seri yaparsak hedefteki takımlara yetişebiliriz. Ufak tefek eksiklerimiz var. Kötü yolda olduğumuzu söyleyemem şu an, iyi yoldayız, pozitif gözüküyor önümüz."

Sergen Yalçın: "Bana sportmenliğe aykırı konuşmadan 36 bin TL ceza verdiler. Ben aykırı ne konuşmuşum? Kötü konuşmak veya hakaret etmek lazım, ben futbolun doğasına dair konuştum."

Sergen Yalçın:  VAR sisteminden dolayı bize ne verildiğine bir baksınlar. Lehimize verilen bir karar görmedim. VAR'dan 5-6 puan kaybettiğimizi düşünüyorum, bunu da söylemek hakkımız herhalde."

Sergen Yalçın:  "1 hafta önce Kasımpaşa maçında el pozisyonuna devam verip sonraki hafta benim aleyhime penaltı veriliyorsa bir bakın diyorum pozisyonlara."

Sergen Yalçın:  "Ceza sahası içinde hangisi el, hangisi penaltı, hangisi değil bilmiyoruz. Avantaj kuralından bizim oyuncuyu attın, sarı kart verdin, rakibe vermiyorsun, kuralda yok diyorsun. Bana veriyorsun ama öbür maç rakibe uygulamıyorsun."

Sergen Yalçın: "Ben sportmenliğe aykırı ne dedim? Takımımın hakkını savunmak, maç kazanmak için çaba vermek kurallara aykırı mı oldu şimdi futbol dünyasında? Kenarda durup bir şey olmadı diye evimize mi gidelim?"

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Rosieri cok sevdik ya kesin alamayiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son güne kadar haberleri çıkıp duracak, bence Josef-Atibalı orta sahada düşünülmemeli. Atiba-Rosier yokken birinin yerine kullanılabilir. Net bir karar yok bence kalsın mı gitsin mi diye o yüzden bu kadar şans buluyor.
Salih Uçan haberleri çıkınca ben gidecek gözüyle bakamaya başladım  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Salih Uçan haberleri çıkınca ben gidecek gözüyle bakamaya başladım  :tabe:

Ona başka takımlarda teklif yapacaktır ben pek istemiyorum açıkçası artık Alanya futbolcusu görmeyi, özel olarak açıp bakmadım rakamlarına.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ona başka takımlarda teklif yapacaktır ben pek istemiyorum açıkçası artık Alanya futbolcusu görmeyi, özel olarak açıp bakmadım rakamlarına.
Ben de Alanya dışında hiç bir yerde futbolcu kalmadı mı noktasına geldim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Salih Ucan : atanamamis Oguzhan Ozyakup. gereksiz transfer olur.